![]() |
Panie TTJ takie pytanie do Ciebie jako osoby postronnej bądź co bądź: ilu zawodników Korony powinno jeszcze grać w tym meczu? Poważnie się pytam bo w moim odczuciu przedział 9-10.
|
Kto się cieszył, że Małkowski będzie bronił?
|
ale beznadziejnie strzelil karnego w srodek, ja pie.rdole
|
wiedzialem ze nie strzeli Maly
|
Cytat:
Małkowski nie miał trudnej roboty. |
Widać Smuda go rozkojarzył...
No trudno, gramy dalej, wygrywamy. |
Najpierw przeczytajcie twierdzenie skeby a dopiero potem zacznijcie dyskusje. Odpisałem mu na jego post i tyle, a wy tu wyciągacie jakieś drugie dno. Fakt jest taki, że Wisła gra równie słabo jak inne zespoły. Możecie się zapierać, ok róbcie to. Wiem że to boli, bo sam widzę jak gra Legia, ale akurat Wy macie ten ból mniejszy bo bramkarz odwala Wam niezłą robotę.
Panie rafkur a co to ma do rzeczy? Za ten faul na Genkovie powinno być czerwo, ale chyba nie o tym jest gadka? Mam płakać po nieprawidłowym golu Śląska ze spalonego? Po golu Cracovii gdzie piłkarz zagrał ręką? Po co? Styl jest słaby i tyle. Mistrza już macie, ale na stylem musi Wasz trener jeszcze sporo popracować, bo w Europie nic nie ugracie (tak Legia też nie jeśli jej się uda jakimś cudem tam awansować). Teraz już serio spadam. |
żeby to się nie zemściło...
|
mogło być 2-0 no ku..... ehh
|
Zobaczycie że to jeszcze bardziej pozytywnie wpłynie na Małego ! Mały jeszcze dziś strzeli !
|
Ale Mały tego karnego strzelił jak dziewczyna :);/
E: Brawo Sobol z faulu na naszą korzyść zarobić żółtą to trzeba mieć talent :D |
Małecki sie przypalil do strzelania karnego ,bo chcial pewnie po golu kozaczyc przed kibicami Korony ;)
|
Szkoda karnego a tak mamy nerwówkę. Niech strzelą na 2-0 bo jeszcze mi serce stanie. Nie mogę na to patrzeć
|
Proszę, sędzia może sobie pogratulować. Dałby wcześniej kilka kartek byłby spokój z faulami.
|
co robi Sobol... ma żółtą kartkę a podbiega się kłócić...
|
Wypierd**ić na zbity ryj Vukovica, nie bedzie nikt dusił Sobola !
|
Widać już Sobolewskiego prowokują dz..i z Kielc. Brawo Sobol!!!
Przecież on nic nie zrobił, no k...a |
Sędzia to istny idiota.
Dla Vukovica tylko żółta to czysta hipokryzja. |
tak jak mówiłem...
|
Qrwa mac, Sobol!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
no ....a to sa jaja
|
Oj Sobol Sobol... myslalbys Ty czasem
|
ten sędzia jest jakiś jebnięty...cały mecz puszcza faule, a teraz wyrzuca nam Sobola...
|
Co ten Sobol zrobił 0_o chwyt jak z MMA
|
KORZYM 2 zolte i czemu gra dalej ????????????????????????
|
Idiota sędzia sobie nie radzi.
Koleś powinien poterminować do końca rundy w ME. |
oj boże boże... Sobol coś ty narobił...
|
Sobol taki stary chłop a tak się dał sprowokować ... ehhh
|
żenada, dzięki trenerowi i Sobolowi możemy nie daj boże stracić pkty...
|
ale daliśmy się wydymać
|
Sobol powinien robic kariere ale w chuligance :D
|
Cytat:
|
Sobol zajeb temu śmieciowi w tunelu po meczu.
|
Cytat:
|
to są istne jaja. Musimy ten mecz wygrać. Tu jest już walka nie tylko o punkty.
|
ToTylkoJa - to jest temat o meczu który się toczy a nie o bramkarzach Legii i Wisły - uszanuj to albo się tu nie pokazuj...
A w Kielcach kabaret sędziego, piłkarzy Korony, słabości naszych i tych wieśniaków na trybunach. |
Ale co Ci kompleksiarze z Kielc robią, przecież mogą wykluczyć zawodnika na kilka miesięcy. Ku*** z Kielc!! Żadna z tych mend jeszcze nie wyleciała!!
|
Sądzę, że to nie pierwsza czerwień, która padnie w tym meczu. A wszystko to wina sędziego, który pozwolił na ostre faule w pierwszej połowie.
|
Myslałem, ze Sobolewski jako kapitan bedzie myslał - nie pomyslał i robi sie nie ciekawie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl