![]() |
A ja przez zimną kalkulację wolę żeby Lech zdobył PP. Legia ma mecz jeszcze z Jagiellonią i w wypadku przegranej nie mogą go odpuścić. Poza tym zarówno Lech jak i Legia nie mają już żadnego meczu z naszymi bezpośrednimi konkurentami do MP. Dlatego niech Wronki wygrają!
|
Zwycięsto Legii = Maciek w Legii
Porażka Legii = Maciek out = Maciek w Lechu Będzie dobrze :) |
Liczę na ostrą zadymę, przerwanie meczu i niewyłonienie zdobywcy Pucharu w tym sezonie.
|
Cytat:
|
co chlopaki oprawe zaprezentowali, niezle.
|
Już hymn z,je,b,a,l,i.
|
Cytat:
Maciek w Legii i Hose w Lechu to gwarancja Wisły przed nimi w lidze w nastepnym sezonie Po co psuc coś co świetnie działa |
hahahahah, wszyscy wychodza ze stadionu :D
|
I "jebać jebać pzpn" ;)
Warszawscy kibice są zajebiści :) |
Lech też wyszedł czy tylko Legia?
|
Hahahahah, "Lato szmato, co ty na to?" :D Zajebiscie
i Lech i Legia wyszli |
jajebie pusty stadion :)
|
Czemu stadion jest pusty? OCB?
|
protest przeciwko PZPN-u,i wybiórczej i innych szmat
to było wiadome jeszcze przed meczem, finał pucharu polski, mecz na tvp więc trzeba to wykorzystać Jak nie pójdziecie po rozum do głowy , tak będzie wyglądał każdy mecz ligowy brawa dla Legii za masę transparentów! |
Niektórzy z Was to naprawdę sprawiają wrażenie jakby się dzisiaj dopiero obudzili...
Jest protest na finale PP, stąd ostentacyjne wyjście kibiców z sektorów. |
Cytat:
protestu ciąg dalszy |
Nie mam zielonego pojęcia dlaczego ten cienias Manu cały czas gra w podstawowym składzie Legii. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić, żeby Szałachowski był obecnie od niego gorszy, po prostu nie mogę. Może po prostu Maciek ma słabość do piłkarzy co mają fryza jak Edgar Davids, podobnie jak nasz Robert do piłkarzy co wyglądają jak B.A. Baracus, czyli Branco...
|
haha, ale głupi protest
Donald na pewno gorzko zapłakał, a PZPN kase za bilety zgarnał i tak |
wracają :D
|
o achtungi słychać :rotfl:
|
Ktoś wie co tam mignęło na TVP Sport na transparencie na łuku .. coś o stolicy ale nie zdążyłem przeczytać?
Protest ciekawy bo ... jak niby wyszli to tylko "hymn" pzpnu było słychać i .. kibiców Legii. |
Kibice poszli teraz wrócili wtf haha
Co do meczu , ale kopanina ja .......e , Legia = Dżida do przodu , Amica cos próbuje grać coś. |
Cytat:
"Jeśli nie pójdziecie po rozum do głowy, tak będzie wyglądał każdy mecz ligowy." |
Świetnie. Nie ma to jak wydać kasę za wyjazd, stracić czas, wejść i wyjść.
Pogratulować inwencji. |
Ale "prostest" bardzo dziwny...bo jak wychodzimy, to juz nie wracamy... Kogos to obejdzie? Late czy Krecine? Nie robmy sobie jaj.
|
W takich własnie meczach trzeba protestować.
Finał, mecz w TVP, pociski na Tusków, Wybiorcze, leśne dziadki. O to chodzi! Tu chodzi o ramówkę meczu.. jezuniu, jak niektórzy nie trybią.. chodzi o to że pzpn chciał wielki piękny finał (pokazać Polsce fajną wizytówkę) a wyszło wielkie gówno. Pociski, transparenty, wychodzenie ze stadionu, przekupiony komentator.. itd, chcieli piękno finału ,a wyszli na frajerów, mecz jest w TVP sport więc tłumaczyć dalej chyba nie trzeba = zwykłe wiadomosci i czysto sportowe będą o tym mówić / pokazywać w OTWARTEJ TELEWIZJI do której dostęp ma każdy Polak. I dobrze że pojechali na mecz bo inaczej nikt by o tym nie mówił, ich obecność (kibiców) była potrzebna, bez tego nie byłoby pocisków czy transparentów. A tak PZPN dałby darmowe bilety miejscowym i tym podobnymi zamiótł pod dywan. |
|
zamknął by się ten Iwański bo pier..... takie smuty jak by sie wczoraj urodził...
|
Cytat:
Protest miał pokazać, że polscy kibice potrafią się zjednoczyć i jeśli pzpn/rzad/dziennikarze nie zmienią swej polityki, to jest w przyszłości możliwe iż stadiony beda puste na meczach ligowych. |
a dogłębniej mówić w polskiej gospodarce warzywnej będzie ożywienie w postaci wykupywania słoneczników i masowe łuskanie na stdionach :P haha, naturalnie broń Panie Boże od tego....
|
A ja się zgadzam z piratem bo protest wg mnie z dupy. Lepiej jakby obie ekipy się umawiły że nie jadą na finał pucharu i faktycznie był mecz bez kibiców. Wysłać tylko "delegacje" żeby porozwieszali transparenty i tyle. PZPN nie dostałby kasy za bilety, ludzie zaczeliby się interesować czemu nie było kibiców czytając jutrzejsze gazety a tak to wszystko rozejdzie się po kościach.
|
Z nami w lidze tez taka brame zasadził.
|
Injac strzela bramke zycia po raz drugi :D
|
Strzal bardzo ladny ale lepszy bramkarz od Skaby by to wyciagnal
|
Ładna bramka, ale wyższy, lepszy bramkarz myślę, że mógłby to wyciągnać. Skaba nawet na maksa nie poszedł.
|
a z MC też przywalił ładnie więc już 3 w tym sezonie :)
|
Jakby dopingowali 15 minut i wyszli do końca meczu to by było na prawdę coś, a tak nikogo to w ogóle nie zaboli, ale i tak plus za akcje.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Beret! Co? Transfery! :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl