![]() |
Czarek Wilk i rozegrał cały mecz!
|
Cytat:
Nie wiecie czy mecz z Valerengą będzie na Orange Info? |
Wilk kapitanem to tak naprawdę śmiechu warte...Myślę jednak, że jeśli Sobolewski nie gra to opaska należy się Maćkowi Żurawskiemu:)
|
Cytat:
|
Tak się zastanawiam i Valerengę to tylko chyba Żuraw pamięta.
|
Cytat:
A wracając do meczu 1q2 ma rację. Obie drużyny grały tak, jak gra się w okresie przygotowawczym. Norwegowie mieli więcej szczęscia i stąd "łatwe zwyciestwo" jak to okreslił ich trener. Równie dobrze mogło byc odwrotnie, bo wynik nie odzwierciedlał tego, co działo się na boisku. W pierwszej połowie Małecki miał dobrą piłkę w polu karnym, ale się pośpieszył. O sytuacji Łobo nie wspominam... |
Cytat:
|
Obiektywnie, jak zagrał Rios wczoraj?
P.S. Z FB: Mecz Valerenga Oslo - Wisła Kraków na żywo w Orange Sport info w niedzielę 30 stycznia. Czekamy jeszcze na potwierdzenie godziny spotkania. |
FarMat poniekąd masz racje, ale powiem ci, że z Wilka to był żaden kapitan...nie wiem czy choć raz starał się zmotywować drużynę...Tylko czemu się dziwić jak opaskę dostaje chłopak, który gra w klubie pół roku, a do tego po boisku biegają sami obcokrajowcy...:/
|
Pewnie, że Żuraw pamięta Valerenge...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...renga_o_19_00/ |
Obejrzałem sobie skrót tego spotkania, aż muszę się wypowiedzieć po tym co zobaczyłem.
Kowalski musi mieć świetnego menadżera, że tu jeszcze jest. Kurde, od tego człowieka to połowa 3 ligi ma lepszą technikę. No ale nikt nie zrobi takiego triku mylącego całą drużynę przeciwnika, swoją i jeszcze siebie. |
Wszystko przez to, że jest strasznie ociężały. Żadnego depnięcia i szybkości. Może szok po ciężkich treningach. Bez przesady żeby napastnik go wyprzedzał w takiej sytuacji to kpina.
|
Kowalski to po profesorsku niczym Maldini albo Franco Baresi sie zachował.Chciał sobie przepuścic piłeczke i...
U zawodników wysokich i mało zwrotnych widac jeszcze bardziej te wady po cięzkich treningach na siłowni ale wierze że Mateusz odzyska świeżośc z czasem |
Powiem prościej, bo nie tu już co się oszukiwać. Kowalski pomylił zawody. Rusz się jak wóz z węglem(zawsze). Miałby problem grać w 3-4 lidze a co mówić o ekstraklasie. Szybszy zawodnik na prosty zwód go bierze i już 1na 1. Jeden plus to, że ma jakąś ambicję, wślizgi robi. Ale na brak talentu nie ma lekarstwa.
|
Cytat:
|
Do waszego opisu o Kowalskim dopisalbym jeszcze co najmniej 5 pilkarzy Wisly.
|
Cytat:
|
To mnie z nim zapoznaj.
Dopiero zaczęli przygotowania czy już kończą jedno zgrupowanie? o tym pisze bo jeśli kończą zgrupowanie to nie wstali dopiero co ze stołów, bez względu na to czy rozegrali podczas niego tylko jeden sparing. Bo to jest jednak o tydzień - dwa więcej w nogach niż u zawodników Wisły. Różnica jest, ogromna. Jak już pisałem komentatorzy swoje, a gazeta swoje, gdzie na dodatek piszę że zagrali w mocno rezerwowym składzie, mimo że wystąpiło 6 podstawowych zawodników w meczu z Wisłą (kłamstwo gazety). Zapodaj pewną informacją że dopiero zaczeli przygotowania, nie cytatem z gazety gdzie jest wklejone zdjęcie Żurawskiego z 99 roku. Gdyby rzeczywiście ktoś z Przeglądu Sportowego był w Hiszpanii to by wkleili aktualne zdjęcia, właśnie ze sparingu. Chyba że ktoś z nich telefonował celowo do trenera Norwegów żeby spytać w jakim składzie grali .. |
Ale każdy ma inne predyspozycje fizyczne, jedni są bardziej przypakowani, jedni mniej, tu nie chodzi o rzeźbę, braków z młodosci sie nie nadrobi, a jak sie chce to zrobic, to zawsze kosztem czegos.
|
Witam, mam takie pytanie. Co się dzieje w przypadku remisu po 90 minutach? Od razu karne, czy dogrywka, czy jakiś inny "Złoty gol".. Co decyduje? Byłbym wdzięczny :)\
PS: Dzięki KptAnt :) |
W innych meczach od razu karne były.
|
gramy system 4-3-3, debiutuje dwóch nabytków Jaliens i Sivakow. Zobaczymy czy Kurto pokaże się z dobrej strony.
Skład: Filip Kurto - Serge Branco, Kew Jaliens, Gordan Bunoza, Dragan Paljić - Tomas Jirsak, Radosław Sobolewski, Michaił Siwakow - Wojciech Łobodziński, Maciej Żurawski, Andraż Kirm. |
Nadaje mecz na 12tv.pl ale serwer jest do dupy i moze zacinac. Jak ktos chce to nagrywam go wiec bede mogl wrzucic..
|
|
Serwery orange też zdecydowanie nie dają rady. Tnie się jak diabli, niemal oglądać tego się nie da.
|
Sivakov przed momentem sie pieknie pokazal.szkoda, ze Kirm tego nie zagral, a Bunoza znowu wy..... sie w polu karnym
|
Lobo znowu 300 procentowki nie strzelil!!!
|
Łobo to drewno, z kornikami jak wróble.
|
Łobodziński ...
|
Łobo to się chyba za gracza Valerengi uważa - najpierw wybija piłkę, a później się jeszcze rożnego domaga ;-)
|
Chodzi wam plynnie transmisja na orange info? Bo mi permanentnie przerywa. No ale mozna bylo byc tego w 100% pewnym... ;p
|
Cytat:
Teraz już wiem ze z obecną formą nawet do Turcji go nie wezmą. wydaje mi się że gra tak źle by czasem nie musiał wyjeżdżać za granice gdzie musiał by cieżko pracować na treningach. kończ waść wstydu oszczędz! |
Gra ten Shelton którym się rzekomo interesowaliśmy.
|
Po 20 minutach za malo plynnosci w grze , ciagle tracimy za szybko pilke
|
Cytat:
|
Duuużo lepiej niż w pierwszym springu.
|
Cytat:
byłbym wdzięczny jak byś wrzucił :-) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl