![]() |
"Africa" ftw
|
Cytat:
|
Cytat:
Z samego wyniku jestem zadowolony nie liczyłem, ze uda sie wygrac mecz byl wyrównany zdecydowała jedna akcja no i mielismy jak zwykle trochę szczescia :) |
Cytat:
|
przez Chaveza stracilem dzis pare lat zycia :D
|
Typowy mecz walki. Trzeba takie mecze wygrywać i tyle. Co do otoczki: żałosne to wszystko w tej Polonii ( stadion, kibice, doping). Ciągle podkreślają, że są bardziej "warszawscy" od Legii a sami nie pozostawiają wątpliwości, że to niby stolica a jednak straszna prowincja.
Plus ten ich buraczany prezes z ta blacharą w wieku swojej córki. Jak klasyk powiedział: "pozostaje absmak". ps. faktycznie taka Cracovia bis... |
....a kolejny mecz wygrany na farcie... co my jestesmy Amika? Mamy miażdzyć jak walec a nie bronic sie przed jakąs Polonią... znowu grac sie nie chciało paru grajkom, do tego głupota Sobola i te .......one pilki Bunozy do Pawełka... chyba mu za dobrze idzie trzeba mu narobic problemów...
|
Doskonały mecz! Co za emocje!... ;) A poważniej to jakoś tak z nutką optymizmu patrze na wiosnę spadek nam już nie grozi:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Doskonały mecz Małeckiego, szkoda, że Kirm się do tego nie dostosował i grał dzisiaj kiepsko - przez to kulał atak. Małecki wreszcie poprawi dośrodkowania przerzuty, nie grał też samolubnie.
|
Być moze dla znawców czy koneserów było nieźle, dla mnie zwykłego kibica NĘDZA ale...
Grajmy taką nędzę i wygrywajmy. Styl przyjdzie. Czwarty mecz do przodu i to jest najważniejsze. Gra chyba jednak coraz lepsza. |
Uff szczęście nam sprzyjało... prawie zszedłem na zawał ;)
Czy tylko mi sie wydawało, że panom komentatorom z C+ wygrana Wisły była nie na rękę? Co do wślizgu Gołębewskiego w noge Pajlicia, to licze na minimum 3 mecze zawieszenia :) Haha kibole Groclinu obrzucili ich grajków śnieżkami :lol: |
Mariusz!!:>
Boże co ten Kirm robi.. wszystko psuje... mecz na 3 pkt... widać że Wisła stosunkowo długo się w meczach rozkręca jeśli można to tak nazwać.. jirsak db zagrał reszta też tak sobie nikt nie zawalił nikt się nie wyróżniał Ave Maryja:> bo karnego nie było.. |
Cytat:
Za Paljica może zagrać Pietja i gra gitara. |
beznadzieja, ale są 3 punkty, tylko to sie liczy...
|
To już wiemy czemu Chavez tak słabo zagrał... "africa" - biedak prawie zamarzł :D
|
Kibice obrzucili piłkarzy Polonii śnieżkami hahaha xD
|
Cytat:
|
no właśnie, zawsze z nią jest, kto to?
|
4 mecz z rzedu na zero z tyłu:D
Co dzisiaj Andraż natracił piłek to chyba nikt nie zliczy kupa szcześcia ale do przodu - to najwazniejsze |
na + że są 3 punkty .
na - głupota Sobola .... bożeszzzz to za głupota ... ja krzyczałem do tv chłopie odejdź od piłki !!! odejdź a ten stoi i czeka na kartke. |
Zajebiscie, choć nerwowo momentami. Podpisywać kontrakt z Pawelkiem, broni fantastycznie ostatnio:D
|
Jezu to co Chavez dzis gral to o malo zawalu nie dostalem.
Wazne ze wygralismy, za kilka miechow stylu nikt nie bedzie pamietal a wynik zostanie i 3 pkt tez. Polonia miala wiecej klarownych sytuacji niz wisla ale na szczescie dla nas zmarnowali wszystkie :D |
Cytat:
|
Cytat:
Cieszmy sie Panowie z 3pkt bo powiedzmy sobie szczerze czy zasluzylismy na te 3pkt......? byle przetrwac jeszcze jeden mecz i oby zima naparwde w wkoncu byly jakies powazne wzmocnienia bo z tymi grajkami to mowcie co chcecie ale przyszlsoci ja nie widze. |
Chavez dziś dużo słabiej niż ostatnio. Do tego odpowiedź na pytanie czemu Pi. Brożek nie gra bo jak wchodzi to po prostu też nie gra i tyle nie da się tego inaczej skomentować wchodzi teoretycznie zawodnik który miał pomóc w destrukcji i zagrać coś do przodu a on jest nieobecny. Łobo ciężko oceniać poza tym że grę defensywną to ma w du... Mały dziś dużo lepiej nie rozumiem skąd u niego tak wielkie wahania formy. Jirsak Garguła całym meczem pokazują że są nieporozumieniem a nie ofensywnymi pomocnikami. Sobol wielka praca i niestety nie potrzebna głupota w końcówce. W Gdyni będzie przeje....
|
Cytat:
|
Cytat:
12345 |
Brawo Sobol. Kartka może i głupia, ale nie dopuścił do szybkiego rozegrania piłki przez "Dupę stolicy" co mogło skonczyć się różnie, bo akurat byli w gazie.
|
"Afrika" Chaveza mnie zmiażdżyła :)
Do 75 minuty wygladało to według mnie dobrze spokojnie kontrolowaliśmy gre i mieliśmy z kontr lepsze sytuacje, ale Kirm zamiast wejść na speedzie i szybko strzelić cxzy podać to się zatrzymywał i akcja traciła tempo. Dziś nieźle Bunoza oprócz tej sytuacji ze słupkiem Miarzejewskiego. Bardzo pewny Pawełek i Cikos który dawał się razem z Małeckim objerzdżać niesamowicie. Gracz meczu Radek Sobolewski. |
Powiem tyle
Cholernie ważne 3 pkt !!! Pierwsza połowa słabiutko Chavez, ale w drugiej wziął się za siebie i dużo lepiej [zima mu może nie sprzyja ;p] Wisła grała bardzo mądrze, chociaż w końcówce niesamowita nerwówka. 100 % Polonii i pudło Mierzejewskiego. Szczęście jednak sprzyja lepszym :) |
Co to za akcja z Afriką?
|
Cytat:
|
Polonia chyba nam lezy - 3 punkty cieszą tym bardziej, ze są niezasluzone.
|
Cytat:
|
Co Wojciechowskiemu pozostało, przynajmniej taka go 'pocieszy' po tylu przegranych:P
|
Powiem tyle
Cholernie ważne 3 pkt !!! Pierwsza połowa słabiutko Chavez, ale w drugiej wziął się za siebie i dużo lepiej [zima mu może nie sprzyja ;p] Wisła grała bardzo mądrze, chociaż w końcówce niesamowita nerwówka. 100 % Polonii i pudło Mierzejewskiego. Szczęście jednak sprzyja lepszym :) Szkoda kartek Bunozy i Sobola bo za głupie sytuacje, ale może lepiej, że mają te kartki teraz niż na wiosne. W tym tygodniu trzeba ostro popracować nad zestawieniem środka obrony. Zapewne w miejsca Bunozy partnerem obok Chaveza będzie Kowalski. |
Cytat:
Co do meczu, to cieszą 3 pkty uzyskane w dość przeciętnym stylu. Na + : 3 punkty, Mały, Pawełek, Cikos, piłkarze Polonii :) Na - : kulawy styl, Kirm, Chavez!!!! Czy mi się wydawało, czy Wojciechowski po meczu wytarł "smarka" w szalik Polonii? |
Szczęście sprzyja lepszym - i tyle w temacie.
Wygraliśmy mimo słabszej drugiej połowy, zwłaszcza w wykonianu Kirma – gdyby grał tak jak potrafi, pewnie byłoby 0-3 i do widzenia. Ale mimo mankamentów coraz wyraźniej widać, że zmierza to w dobrym kierunku. "Męczyć się z jakimiś Poloniami" – polecam przejrzeć ich skład i za ile kto przyszedł. Następnie polecam skonfrontować to z naszymi niskobudżetowymi transferami, graczami, z których polewkę ma 1/2 forum. Potem się okazuje, że każdy – dosłownie każdy z tych no name'ów, nawet Bunoza (jedźcie po nim dalej, dla mnie to cichy bohater dzisiejszego meczu) poczynił u Maaskanta spore postępy w sensie dodawania wartości do gry drużyny; tak samo lepiej grają "starzy" (najlepszy przykład Pawełka). Do tego gramy mądrze, bez bezsensownego wykopywania piłki wprzód jak było ostatnie 2 lata. Nie wiem, nie chcę się rozpisywać, ale ja jestem zajebiśie zadowolony z dzisiejszego meczu, tak jak i z poprzednich (zauważcie, że z "kabaretową obroną" mamy czyste konto w 4 meczach z rzędu!), istnieje spora szansa przezimowania na pozycji wicelidera; ba, możemy nawet przy odpowiednim splocie okoliczności prowadzić! Kto po Karabachu się tego spodziewał? Oczywiście, do walki o mistrzostwo i naparzanki w Europie konieczne są wzmocnienia, ale doceniajmy to co mamy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl