Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła Kraków-Zagłębie Lubin godz. 14.45,21.XI (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7724)

RAF 21.11.2010 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Awe (Post 1014999)
Tak samo się plułeś po meczu z Legią?

Ale przyznasz uczciwie ze dzisiejsze zachowanie Maleckiego moze budzic watpliwosci co do jego dojrzalosci pilkarsko - mentalnej? Zagral slaby mecz, okay, zdarza sie. Ale schodzil z boiska przez pol godziny zamiast spritem zap.... do linii ale nie krasc wlasnemu zespolowi czasu na rozstrzygniecie; i schodzac klal na czym swiat stoi. Troche dziwne, prawda?

Szarny 21.11.2010 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Xalax (Post 1014988)
I moim zdanienm SKWK ma racje, bo niedlugo to nie bedzie ani jednego wislaka z skladzie. Wole zeby Maly gral przeplatajac gorsze z lepszymi mecze niz kolejnego obcokrajowca.

Patologiczne podejście do sprawy.
Przypominające nieco bezstresowe wychowanie, które rodzi w przyszłości większą patologie, niż dyscyplina wymagająca od czasu do czasu użycia pasa.

Pozwalajmy Małeckiemu na wszystko. Przecież to prawdziwy Wiślak.

A później taki rozkapryszony gówniarz szarpiący się na boisku i kiwający z własnym cieniem lub 3 obrońcami naraz, nie widzący i nie próbujący dostrzec lepiej ustawionych kolegów, nie mający szacunku do trenera, kolegów, rywala jest symbolem klubu. Bo to prawdziwy Wiślak przecież.

Taka jest charakterystyka prawdziwego boiskowego Wiślaka? Bycie burakiem, piłkarsko staczającym się bardzo szybko w dół, zapatrzonym w siebie?

legol 21.11.2010 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojtala8 (Post 1015000)
Co do dopingu to w 100% się z tobą zgadzam.. Co do Brożka- człowieku ty chyba byłeś na innym meczu.. ty oglądałeś mecz czy paczyłeś się na dupy które jeździły na rolkach na dole G?? Własnie o takich kibicach jak ty którzy na siłe wmawiają sobie i wszystkim że Brozio jest zajebisty pisałem.. Ty masz klapki na oczach czy powtarzasz to co powiedzieli kumple na osiedlu?? to że Brożek utożsamia się z Wisełką nie znaczy że ciągle będzie mu się w cemno komplementować.. Proponuje ci oglądnij sobie powtórkę meczu C+, patrz na cały mecz brożka, weź dwa wdechy i pomyśl.. a nie staraj się ludzią w ciemno czegoś udowadniać.

Czy ja mowie ze Brozek byl najlepszy? Po prostu zwalanie na 1 zawodnika winy to jest nieporozumienie. Cala druzyna zagrala dzis kupe i tyle. Po Legii Brozek byl wspanialy i wielki, dzis juz jest chujowy... Tak jak mowie idzcie kibicowac barsie. Tam messi zawsze gra slitasnie albo ronaldo w realu....

Titto 21.11.2010 18:13

Trudno się gra z zespołem który praktycznie cały mecz muruję bramkę z Legią było o tyle łatwo, że nastawili się na nas ofensywnie i kontry wyprowadzane przez nas dały nam zwycięstwo. Dlatego mecz z Polonią może być łatwiejszy od tego z Zagłębiem oni za pewne nastawią się na to spotkanie ofensywnie.
Minus to gra środka pola. Brakuje nam rozgrywającego dobrej klasy no i trzeba wzmocnić skrzydło, bo Małecki gra żenująco słabo.
Pawełek - 7 , nie miał za dużo do roboty, ale co miał wybronić to wybronił.
Cikos - 6 , Przyzwoity mecz w jego wykonaniu kilka odbiorów w defensywie no i kilka akcji w ofensywie
Bunoza - 7, Niezły mecz, ale bez rewelacji
Chavez - 8 , Wkur*ia mnie większość oddawanych piłek do tyłu do Pawełka czy Bunozy, ale ogólnie w defensywie zagrał świetnie znowu miał dużo świetnych wślizgów, odbiorów. Najlepszy moim zdaniem na boisku
Paljić - 5, byłoby 4 no ale coś tam dał w ofensywie w defensywie przeciętnie.
Małecki - 1, katastrofa. Mnóstwo zagrań na pałę. Nic nie wniósł do gry. Najgorszy piłkarz meczu.
Sobolewski - 7, bardzo dobrze popracował w defensywie.
Garguła 2, żenujący w jego wykonaniu mecz zupełnie nie miał pomysłu na konstruowanie akcji.
Jirsak 2, nic nie pokazał w tym spotkaniu.
Kirm - 8, z Legią i Lechią zagrał trochę lepiej tutaj miał kilka nieudanych dryblingów, dośrodkowań no ale strzelił bezcennego gola za co 8
Paweł Brożek - 2, słaby mecz w jego wykonaniu to głównie brak otrzymywania dobrych piłek od środkowych, ich słabej formy jednak w tym meczu zupełnie bezbarwny
Żurawski - 7, dużo lepszy od Brożka trener mógłby mu dać szansę w meczu z Polonią.
Wilk - 8 kilka udanych odbiorów pod koniec meczu za co wysoka ocenia.
Boukhari bez oceny

tomasz_19 21.11.2010 18:13

nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że powoli nasza para Bunoza i Chavez wyrasta na tą żelazną, prosty przykład w 3 meczach nie straciliśmy gola! Bardzo pewnie grają i do tego nie popełniają już tylu koszmarnych błędów jak dotychczas. Wszystko wskazuje na to, że ten okres słabszej gry naszego bloku defensywnego był wynikiem braku zgrania zwłaszcza tej dwójki, natomiast teraz z każdym meczem wygląda to coraz bardziej obiecująco!

Nie zauważyłem, żeby ktoś o tym wspomniał.

brylant17 21.11.2010 18:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maxipiter (Post 1014997)
Wywalić w przerwie zimowej pseudo wiślaków z małymi umiejętnościami psującymi grę i atmosferę w drużynie: ]Brożki i Małecki won z Wisły!!!

A spierd. za przeproszeniem, zmień forum proponuję Cracovii.Ważne są 3 pkt wiem, że styl był kiepski,ale jest 2 miejsce :D Na plus Chavez i Bunoza oni powoli się rozkręcają widzieliście jak w 2 połowie Chavez przeczytał podanie? brawo :D Teraz mecz z Discopolo gdzie będzie cholernie ciężko :/

Elefant 21.11.2010 18:14

Panowie, ale o co te płacze. Przecież my po kadrze zawsze gramy słabo.:foch:

Ten mecz mógłby wyglądać zupełnie inaczej gdyby nie:
bardzo fatalna destrukcyjna gra Patryka Małeckiego,
fatalna gra Pawła Brożka.

Gdyby byli w lepszej formie...

Ale nie byli...

Błąd Maaskanta. Wystawił zwycięski skład, a nie najlepiej prezentujący się na treningach.

Cieszy dobra gra obrony, zwłaszcza stoperów.

Byle do wiosny.

Ave 1906 21.11.2010 18:18

GDZIE JESTEŚCIE KIBICE SUKCESU Wygraliśmy powinniśmy się cie-szczy o naszym stylu gry będzie można mówić po zimie jak Robert przepracuje wtedy stwierdzimy czy się nadaje narazie mecze wygrywamy ugrać jeszcze z 4 pkt i bd dobrze

Karherop 21.11.2010 18:18

Tak jak po meczu z Legią można bylo chwalić Małeckiego i Brożka , tak po tym tragicznym w ich wykonaniu ( m.i.) meczu trzeba ich jak najbardziej skrytykować . Jak to mówią - jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz . Tutaj sukcesem jest utrzymywac stały równy poziom , jak to czynią ostatnio Chavez , Pawełek , Sobolewski , Kirm , Paljić , Cikos czy nawet Bunoza . Reszta albo do tego nie dojrzała , albo nie potrafi.

Wszystko jest do zniesienia , wiele złych zagrań można sensownie wytłumaczyć , ale schodzic z boiska grając na czas dla przeciwnika ? takich rzeczy nie mogę zrozumieć
Jeśli Małecki myślał że dzięki temu Maaskant będzie miał o nim lepsze zdanie to pora żeby ktoś go wyprowadził z tego błędu .

wojtala8 21.11.2010 18:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez legol (Post 1015004)
Czy ja mowie ze Brozek byl najlepszy? Po prostu zwalanie na 1 zawodnika winy to jest nieporozumienie. Cala druzyna zagrala dzis kupe i tyle. Po Legii Brozek byl wspanialy i wielki, dzis juz jest chujowy... Tak jak mowie idzcie kibicowac barsie. Tam messi zawsze gra slitasnie albo ronaldo w realu....

Widze że dla ciebie nie ważne jest że ten gość gra bucówe od dwóch lat..ważne że mówi ładnie i ładnie o nim piszą:P już mi nie odpisuj bo się pogrążasz znawco piłki:)

matkur 21.11.2010 18:19

Zastanawia mnie dlaczego po raz kolejny nawet na kilka minut nie wszedł na boisko Rios. w pierwszych meczach nasz najlepszy zawodnik a teraz..

Pastor777 21.11.2010 18:22

Mecz był beznadziejny, ale warto zwrócić uwagę na parę plusów:

- dobra gra w obronie, od tego powinna zaczynać sie budowa zespołu i u nas wygląda to coraz lepiej
- apropo obrony - fenomenalny Chevez. Dla mnie gracz meczu i pewniak w 11 kolejki. Silny, pewny i inteligentny, oby tylko tak dalej.
- Cikos - nie zagrał doskonale, ale widać, że się wyrabia. To materiał na naprawdę solidnego obrońcę

Minusów żal wymieniać... Ogólnie masakryczny chaos i mnóstwo niedokładności. Zdecydowanie brakowało spokoju.

IncognitoTSW 21.11.2010 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 1014995)
chyba najgorszy mecz za Maskanta i do tego ten doping który momentami był poprostu usypiający..

Co do dopingu to się nie zgodzę, doping był rewelacyjny i dzięki niemu nie usnąłem.

Awe 21.11.2010 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 1015002)
Ale przyznasz uczciwie ze dzisiejsze zachowanie Maleckiego moze budzic watpliwosci co do jego dojrzalosci pilkarsko - mentalnej? Zagral slaby mecz, okay, zdarza sie. Ale schodzil z boiska przez pol godziny zamiast spritem zap.... do linii ale nie krasc wlasnemu zespolowi czasu na rozstrzygniecie; i schodzac klal na czym swiat stoi. Troche dziwne, prawda?

Zgadzam się. Grał dziś słabo i egoistycznie. Ale to nie daje jakiemuś anonimowi prawa do obrażania go na forum. Krytyka tak ale nie w taki sposób. Szkoda, że nie lecą bany po takich postach. Ciekawe czy wspomniany pokemon nie cieszył się z bramek Brożka i Małego na Legii bo to przecież pseudowiślacy. Ja bym się nie cieszył jak pseudowiślak strzela bramkę.

vaazon 21.11.2010 18:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Filippo123321 (Post 1014975)
Obysmy nie weszli do pucharow. Chyba, ze cos sie na wiosne zmieni.

Zmień barwy klubowe gnojku, jak życzysz źle Wiśle. Dla mnie jest to niezrozumiałe, dla większości pewnie też.
Takim pseudo kibicom mówię stanowcze nie!

marcin5 21.11.2010 18:26

Powiem wam ze mnie najbardziej podnioslo cisnienie jak Malecki schodzil jak dostal zmiane,powinien ruszyc dupe i podbiec do lini a nie strzelac focha i spacerkiem komu on robi łaske.

darotsok73 21.11.2010 18:27

Mecz Wisełki beznadziejny , ale wygrywać beznadziejne mecze też trzeba umieć. I minimum farta trzeba mieć. Był w derbach i dzisiaj też , ale kiedyś się skończy.
Ktoś może powiedzieć że tak sie zdobywa Mistrza , ja nie chcę żeby Wisełka była takim "miszczem".
Szokuje mnie padaka którą grają nasze gwiazdorki , nie stać na dobrą grę RAZ w tygodniu ?.

Małecki prężył klatę z Legią , a dzisiaj co ? Głowę w szatni zostawił? Nędza w wykonaniu Cikosza , nędza Jirsaka i Brozia.
Bardzo dobry Bunoza i Chavez. Kirm wrescie się obudził , kolejny dobry mecz Słoweńca , niestety on nie ma tu z kim grać.!!!
Trener ma alibi , wygrał kilka meczów z rzędu , przebudowuje drużynę , jest wicelider ale na dziś róznicy z gra w czasach Skorży nie dostrzegam.

RAF 21.11.2010 18:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Awe (Post 1015023)
Zgadzam się. Grał dziś słabo i egoistycznie. Ale to nie daje jakiemuś anonimowi prawa do obrażania go na forum. Krytyka tak ale nie w taki sposób. Szkoda, że nie lecą bany po takich postach. Ciekawe czy wspomniany pokemon nie cieszył się z bramek Brożka i Małego na Legii bo to przecież pseudowiślacy. Ja bym się nie cieszył jak pseudowiślak strzela bramkę.

Moglbys sie ustosunkowac do drugiej czesci mojej wypowiedzi. Jestes kibicem ktory kocha swoj klub a zawodnik robi tak jak Malecki dzis (NIE MAM NA MYSLI GRY, GRE MOZNA WYBACZYC). Powinny byc dwa bany: dla Maleckiego ban na pierwsza "11" i dla kibica; z tym ze kibica mozna wytlumaczyc bo to nie jest pierwszy taki numer Patryka.

Titto 21.11.2010 18:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1015006)
nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że powoli nasza para Bunoza i Chavez wyrasta na tą żelazną, prosty przykład w 3 meczach nie straciliśmy gola! Bardzo pewnie grają i do tego nie popełniają już tylu koszmarnych błędów jak dotychczas. Wszystko wskazuje na to, że ten okres słabszej gry naszego bloku defensywnego był wynikiem braku zgrania zwłaszcza tej dwójki, natomiast teraz z każdym meczem wygląda to coraz bardziej obiecująco!

Nie zauważyłem, żeby ktoś o tym wspomniał.

Zgadzam się w 100% Bunoza i przede wszystkim Chavez grają świetnie Cikos również jednak jakoś nie przekonuje mnie tej Paljić wolałbym abyśmy mieli jakiegoś nominalnego lewego obrońce z doświadczeniem na tej pozycji.

crazykaro 21.11.2010 18:29

Sprzedać Małeckiego jak najszybciej

miodzio 21.11.2010 18:29

Albo w telewizji pokazywali jakieś inne spotkanie lub siedzący tu nie wiedzą co piszą. Byłem na meczu który prowadzony był cały czas pod dyktando Wisły, to ze nasi zawodnicy chcieli wejść z piłką do bramki to już inna sprawa. Zagłębie nie tworzyło prawie żadnych akcji, jeżeli już wymienili kilka podań to byli zatrzymywani przez dobrze grającą dziś obronę (szczególnie te wślizgi Chaveza i jeden Bunozy z pierwszej połowy) lub strzelali z dystansu.

Co się tyczy dopingu, to sektor G jak zawsze niezawodny, pozostałe włączały się do śpiewów i okrzyków ale nie zapominajmy ze na E i D siedzą przede wszystkim rodziny, starsi i dzieci (które miały bilety zniżkowe na te spotkanie) więc nie można od nich wymagać nie wiadomo czego. Większość też nie zna po prostu przyśpiewek, tak więc nie oczekujcie żeby nagle wszyscy zaczęli śpiewać coś czego się nigdy w życiu wcześniej nie słyszeli. A cytowanie komentatorów z Canal+ i ich opinii jest dla mnie śmieszne, bo co jak co ale takiej atmosfery jak dzisiaj była na R22 nie ma nigdzie w Polsce =)

element 21.11.2010 18:31

Na plus Małecki.
Cikos, Bunoza i Chavez jak byli jebani tak teraz są zajebistym materiałem na solidnych obrońców hyhyhy, uroki tego forum nie mają granic.
A awansować do pucharów nie możemy bo przegramy z Karabachem i weszlo z Rafałem Stecem zaczną się z nas śmiać.

Titto 21.11.2010 18:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 1015033)
Na plus Małecki.

To miał być żart, tak?

rafkur 21.11.2010 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 1015022)
Co do dopingu to się nie zgodzę, doping był rewelacyjny i dzięki niemu nie usnąłem.

Też się nie zgodzę odnośnie dopingu. Nie wiem - może w tv było słabo ale z perspektywy trybun wcale nie było najgorzej. Niestety ale akcja z usadzaniem kibiców robi swoje i na E było faktycznie gorzej niż na Legii. Natomiast całościowo moim zdaniem było poprawnie. G robiła swoje a nie jest ich winą , że nie ma kto odpowiadać z E. Może trochę za długo te same motywy szły (np HSV). Natomiast jestem skłonny się zgodzić, że to kibice "wywalczyli" tego gola. G coś zaczęło, E łaskawie odpowiedziało i chłopaki coś tam pogonili w końcówce, na szczęście z dobrym skutkiem.

Co do samego meczu to nie spodziewałem się szczerze mówiąc innego. Niestety ale jak na ta chwilę nie potrafimy rozklepać ogórków 5:0. Drużyny które chcą wygrać albo przynajmniej walczyć dają naszym szanse na grę z kontry i z większym rozmachem w ofensywie. Zagłębie przyjechało wywieźć remis - na szczęście im się to nie udało. Na plus faktycznie obrona - w zasadzie bez jakiejś spektakularnej wtopy.

Cytat:

Na plus Małecki.

Chodzi Ci o który konkretnie mecz?

legol 21.11.2010 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojtala8 (Post 1015016)
Widze że dla ciebie nie ważne jest że ten gość gra bucówe od dwóch lat..ważne że mówi ładnie i ładnie o nim piszą:P już mi nie odpisuj bo się pogrążasz znawco piłki:)

Czy Ty jestes jakis opzniony w rozwoju czy moze masz 13 lat?
Powiedz mi gdzie ja napisalem ze Brozek zagral super albo chociaz dobrze? Zagral kupe ale kto ma grac? Mamy lepszego napastnika? Zurawski zagral 7 razy lepiej tu pisza? Naprawde? Bo nie widzialem.

Brozek jest slaby ale przed polem karnym umie przytrzymac pilke i wygrac glowke. Ciezko sie gra napastnikowi w takich i meczach.

Bez odbioru.

Marszałek 21.11.2010 18:38

Cytat:

Na plus Małecki.

Facet taktycznie to dno, jakaś III liga,plażówka. Poza tym faktycznie na plus.

lazy 21.11.2010 18:39

Myślę że problemem są braki taktyczne kilku piłkarzy. Środek pomocy powinien odgrywać kluczową rolę w takich meczach. Denerwują was długie piłki Bunozy ale on wielokrotnie nie ma do kogo zagrać. Zauważcie że jak wszedł Boukhari to przez środek boiska przeszło od razu kilka prostopadłych piłek granych po ziemi. Gargułą i Jirsak chowali się natomiast przed piłką.

Nie doceniacie roli Pajlica, całą drugą połowę obserwowałem jego sposób wyprowadzania piłki. Piotrek Brożek mógłby się wiele od niego nauczyć.

Małecki - bez komentarza. Nie rozumiem tego "fanklubu" Małego i skandowania jego nazwiska.

Żurawski - też nie rozumiem zachwytów niektórych - przegrał prawie wszystkie pojedynki, podania celne jedynie do tyłu. Tylko kilka główek wygranych...

Cieszy mnie natomiast gra środkowych obrońców. Widać gołym okiem postępy. Można było spokojnie oglądać ten nudny mecz, bo było jasne że zatrzymają każdy atak.

Wasiu 21.11.2010 18:40

Skorza nam juz raz pomogl obrywajac tutaj niemilosiernie, moze pomoze nam i drugi raz zabierajac do Wawy tego pyskatego gwiazdorka z nr 19 na koszulce.

Tarann 21.11.2010 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1014959)
Ale Cikosz? Za co? Czym sobie zasłużył?

Certyfikatem drewna wspaniałomyślnie wystawionym przez forumowych stolarzy zanim dotknął piłki.
Podobnymi zaświadczeniami dysponują Bunoza i Pajlic Osmana jeszcze opukują :)
\Jedyne co znawcom nie pasuje do teorii to fakt 3 meczy bez straty gola, ale na pewno coś wymyśla albo poczekają do straty i uwolnią tamę jadu:rotfl:.

matkur 21.11.2010 18:42

Jodłowiec w meczu z nami nie zagra. właśnie obejrzał czerwoną kartkę i jest karny dla Bełchatowa

wojtala8 21.11.2010 18:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez legol (Post 1015047)
Czy Ty jestes jakis opzniony w rozwoju czy moze masz 13 lat?
Powiedz mi gdzie ja napisalem ze Brozek zagral super albo chociaz dobrze? Zagral kupe ale kto ma grac? Mamy lepszego napastnika? Zurawski zagral 7 razy lepiej tu pisza? Naprawde? Bo nie widzialem.

Brozek jest slaby ale przed polem karnym umie przytrzymac pilke i wygrac glowke. Ciezko sie gra napastnikowi w takich i meczach.

Bez odbioru.

:D człowieku weź się napij czegoś.. nie mamy lepszych napastników?? a Rios?? gość o 3 klasy lepszy od pseudo Brożka?? wiesz co ty mówisz.. Skończ już tą napinkę bo ci nie wychodzi.. Oglądaj mecz a nie dupy pod sektorem to wtedy będziesz gadał sensownie.
Ps: z twoich żenujących wypowiedzi wynika że to ty masz 13 lat i to chyba raczej jest pewne:).. ja mam 22:) Miło mi:)

arth_ur 21.11.2010 18:45

Cieszy niewątpliwie zwycięstwo. Miałem wrażenie że 1 połowa była dużo lepsza niż druga. Cenę jaką zapłaciłem za oglądnięcie tego widowiska to 40 zł za bilet i 500 zł i 10 pkt karnych. Do zobaczenia wiosną na R22.

Bialix 21.11.2010 18:46

Nie oglądałem meczu i nie mam siły czytać całego tematu dlatego za przeproszeniem spytam, czy dało się ten mecz oglądać w wykonaniu Wiślaków i czy jakiś postęp w grze widać?

Ale dodam tak od siebie, bardzo ładnie wygląda z drugiej strony błoń (mijałem parchaty stadion) oświetlony stadion na Reymonta na tle wieczornego nieba :)

tomasz_19 21.11.2010 18:46

Jodłowiec właśnie dostał czerwoną kartkę, ale mam wrażenie, że po bezpośredniej czerwonej jednak można grać w kolejnym meczu... poprawi mnie ktoś jeżeli się mylę...

arytmetyk 21.11.2010 18:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojtala8 (Post 1015063)
:D człowieku weź się napij czegoś.. nie mamy lepszych napastników?? a Rios?? gość o 3 klasy lepszy od pseudo Brożka?? wiesz co ty mówisz.. Skończ już tą napinkę bo ci nie wychodzi.. Oglądaj mecz a nie dupy pod sektorem to wtedy będziesz gadał sensownie.

Rios zagrał jeden mecz gdzie wyglądał jak napastnik... Z Polonią Bytom. Teraz nawet w ME nie punktuje...

RAF 21.11.2010 18:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz_19 (Post 1015068)
Jodłowiec właśnie dostał czerwoną kartkę, ale mam wrażenie, że po bezpośredniej czerwonej jednak można grać w kolejnym meczu... poprawi mnie ktoś jeżeli się mylę...

Mozna zagrac jezeli czerwona kartka jest wynikiem dwoch zoltych; nie mozna jesli jest to od razu czerwien.

legol 21.11.2010 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojtala8 (Post 1015063)

Rios... Co niby takiego wielkiego pokazal. Bo jego fanclub na tym forum funkcjonuje od dawna a prawda jest taka ze chlop zagral moze dobre kilka minut w tym sezonie. Naprawde nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz ze jest 3 klasy lepszy....

A napinke to zaczales ty i towarzystwo pokemonow ktore wychwala dzis zurawskiego tylko za to ze kopnal pilke do przodu bo chcial sie jej pozbyc i obronca skiksowal. A oprocz tego nie mial dzis ani jednego dobrego przyjecia i podania....

Sylwek1906 21.11.2010 18:48

Nie nie może grać po bezpośredniej czerwonej, jakby dostał 2 żółte to wtedy mogłby zagrać pod warunkiem że nie przekroczy limitu żółtych czyli chyba 4.

wojtala8 21.11.2010 18:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez legol (Post 1015074)
Rios... Co niby takiego wielkiego pokazal. Bo jego fanclub na tym forum funkcjonuje od dawna a prawda jest taka ze chlop zagral moze dobre kilka minut w tym sezonie. Naprawde nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz ze jest 3 klasy lepszy....

A napinke to zaczales ty i towarzystwo pokemonow ktore wychwala dzis zurawskiego tylko za to ze kopnal pilke do przodu bo chcial sie jej pozbyc i obronca skiksowal. A oprocz tego nie mial dzis ani jednego dobrego przyjecia i podania....

Już nie odpisuje ci bo niema sensu gadać ze ścianą:) Powodzenia.. twórz nadal FC znawców "futbolu" i galaktycznego Brozia:) pozdrawiam i już obiecuje że nie odpisze:)

Awe 21.11.2010 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 1015028)
Moglbys sie ustosunkowac do drugiej czesci mojej wypowiedzi. Jestes kibicem ktory kocha swoj klub a zawodnik robi tak jak Malecki dzis (NIE MAM NA MYSLI GRY, GRE MOZNA WYBACZYC). Powinny byc dwa bany: dla Maleckiego ban na pierwsza "11" i dla kibica; z tym ze kibica mozna wytlumaczyc bo to nie jest pierwszy taki numer Patryka.

Mógłbyś się ustosunkować do tego, że ten forumowicz obraził także Pawła Brożka? Brożek ostatnio gra bardzo dobrze, na pewno walczył, a jak nie wyszedł mu mecz to już krytyka i "wywalić z drużyny". Ciekawe czemu po meczu z Legią nie było takich wpisów? Denerwują mnie tacy mondralińscy na forum, nie na to nie poradzę.

Tak na marginesie: najpierw Chavez nie grał, bo Maaskant mówił, że jest słaby na treningach. Grali Bunoza i Celeber. Jak Maaskant uznał, że Chavez nadaje się do gry, to Osman gra i to z każdym meczem lepiej. Czyli Robert miał rację i świetnie to rozegrał. Co oczywiście nie przeszkadza paru osobom uparcie twierdzić, że powinien grać Rios, a nie Brożek z Żurawskim jako zmiennikiem. Jasnowidze.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:21.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl