![]() |
Cytat:
|
Cytat:
... |
Legioniści wyparowali heh
Przyjmijmy decyzję Komisji z poczuciem humoru - w razie niepowodzenia w piątek mamy wytłumaczenie ;) |
Gdybym miał się przejmować każdą decyzją Komisji Ligi to dawno popadłbym w kompleksy jak koleżanki zza Błoń, więc szczerze powiedziawszy za przeproszeniem sram na te wszystkie warszawskie decyzje.
|
UWAGA - BILETY MECZ Z LEGIĄ
Wszystkie posty o charakterze ogłoszeniowym, dotyczącym sprzedaży biletów, odstąpienia karnetów oraz wymiany miejsc będą na tym forum usuwane. Autorzy, którzy będą powielać tego typu posty będą z forum usuwani poprzez bany i blokady dostępu. UWAGA: Podobnie eliminowane będą posty w stylu "chętnie kupię bilet na mecz z Legią, jakoś się dogadamy itp". Prosimy tego typu zapytań i ogłoszeń również nie zamieszczać na forum. Posty będą usuwane razem z autorami by TWSD Guard |
Pewne jest, że czeka nas ciężki mecz. Jak Legia zaczęła rozgrywki - wszyscy widzieliśmy. Gdzie są teraz - widzimy. Musimy wygrać, nie tylko z Legionistami, ale pozostałe mecze, które wygrać będzie cholernie ciężko.
|
Cytat:
|
Cytat:
srać na cały pzpn i innych... nasi mają zapierdalać na boisku i to wygrac to grając nawet składem ME.. To jest polska liga, .. |
Cytat:
|
nie lubie lizania dupska, nie nawidze szukania win, nie nawidze doszukiwania się teorii spiskowych..
nie nawidze patrzeć się na innych... jeżeli mnie/nas krzywdzą matoły np. z pzpn-u zagryzam zęby i pokazuje na co mnie stać na boisku... Taka wygrana o wiele bardziej smakuje. |
Cytat:
|
Cytat:
Legionistom wyszedl mecz i zlali jak malolatow. Wtedy tez przyjechali na fali i dostali po dupie oby sie historia powtorzyla http://www.youtube.com/watch?v=vEKasV1hWwU ahhh |
Jak to gdzie są forumowi legioniści? Widziałem, że wypowiadali się na ten temat w wątku o ekstraklasie.
Decyzja bardzo głupia, powinni go zawiesić. Jest jednak jedno 'ale'. Wczoraj wyliczałem jak ta komisja wydała decyzje przychylne dla Wisły to wtedy nikt się nie odezwał. |
Cytat:
|
Szymek już długo komentuje ekstraklase z boiska. Jak ten czas leci.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Anulowanie żółtej kartki dla Marcelo, dzięki czemu mógł zagrać z Ruchem Chorzów w meczu ligowym (wtedy kontuzję miał Głowa, więc Wasz środek obrony wyglądał krucho). Gdyby byli tak bardzo anty, to machneli by ręką i nie zdjeli mu tej 4 żółci. Pamiętne wybiegnięcie kibiców Wisły na murawę w meczu z Arką. Kara? Z tego co pamiętam chyba 2(lub 1) mecze bez udziału publiczności. Mam nadzieję, że pamiętasz co przyniosło odwołanie Wisły w tej sprawie. Przywołałem wczoraj też sytuację, w której to Choto na podstawie zapisu video był zawieszony na 5 spotkań ligowych. Poza tym niektórzy pisai, że piłkarze Wisły są kilka razy częściej karani niż zawodnicy innych zespołów- Boguski, Chavez...i kto jeszcze? Na głównej też napisai, że KL kilkukrotnie to robiła. Na to nie dostałem odpowiedzi. |
Cytat:
6 listopada napisałem w temacie Ekstraklasa: Cytat:
|
Cytat:
Dobrze Marcelo nie faulował... w takim razie co mieli zrobić? Wszystkim wmówić ze faul byl? Dziś goscie z komisji ligi wszystkim wmówili, ze faulu Komorowskiego nie bylo... Wczoraj byliście pewni, że kara będzie to kozsczyliście i się podśmiewaliście, dziś szukacie argumentów - dobra, ale w tym wypadku przemawiają na naszą korzyć... Historii nie stało się niestety zadość... powinno być tak jak w ostatnich derbach... Ja nie pisze o stronniczosci, że komisja ligi wam sprzyja bo jestescie z Warszawy itd., tylko w....ia sam fakt. Dwie identyczne sytuacje, i dwa różne werdykty... przed meczem bezpośrednim... można sie w....ić, |
Tak jak napisałeś- wmówili, że nie było faulu Komora, to mogli równie dobrze zmyslić, że jednak Marcelo coś tam zrobił.
Właśnie, chcieli Wam dać mecze bez publiczności, ale jednak nie dali. Czy był gwizdek czy też nie to mniejsza o to- raz, że nie powinniście się zbierać wokół linii, a dwa to pamiętam, że chodziło przede wszystkim o to, że jakiś piłkarz Arki został poturbowany. Nie ma co porównywać roku 2001 z czasami bardziej teraźniejszymi- od tamtego czasu wiele się zmieniło w naszej lidze (w ogóle to czy wtedy była Komisja Ligi?) Choto- dostał 5 spotkań pauzy. Gdyby chcieli, to dali by mu 2 lub 3 mecze na odczep się. Ostatnio Legia dostała chorą karę za rzucenie jakąś monetą w fotoreportera- 5 tys zł z tego co pamiętam. Wczoraj podawałem te same argumenty, więc nie wiem co tu do rzeczy ma 'kozaczenie'? No ale, żeby nie było, żałuję, że go nie zawiesili. Tak jak napisał kresek('ku' mi nie działa:-p)- mamy patową sytuację. Oby tylko sędzia dobrze prowadził spotkanie, bez faworyzowania którejś z ekip. |
Wygramy - ( nie daj Boze strzeli bramke Komor lub cos wybroni ) - Bedzie jazda oj bedzie.
Przegramy - Sprawiedliwosc zwyciezy i nawet z pomoca PZPN Legia przegra z Wisla wiec bedzie +10 do sily i +6 morale. Wychodzi na to ze dla dobra pilki noznej i w duchu sprawiedliwosci Legia ten mecz musi przegrac :D Sytuacja jak widac patowa dla Nas ;) Powtarzam - Wiekszosc jak nie wszyscy Legionisci tutaj byli za ukaraniem Komora. Nie do Nas pretensje prosze :) Palikot - Postaw spora sumke, kurs jest chyba dobry :D |
i tak przegracie... :)
A co bedzie jak trafi swojaka? :lol: |
Jesli Maciek nadal wychodzi z zalozenia ze liga bedzie ciekawsza to ten mecz powinnismy wygrac :D
Oba zespoly sa raczej nastawione na zwyciestwo ,nie ma kalkulacjii i dobrze,nie na nic gorszego niz szachy na na boisku,i liczenie byle bramki nie stracic mysle ze mozemy wygrac,ale potrzeba obrony i skutecznosci...... |
to sa ....a jaja Chavez inwalidzko wpada na jakiegoś kmiota i z miejsca ma dwa mecze
legijny siuśmajtek kopie sobie z nudów i nie ma kary, bo kopał największego chuja w lidze dla którego połamanie twarzy to normalna gra :lol: już przez grzecznosc nie wspomnę o karach dla Lecha Panie Basałaj siedź pan dalej cicho.. po co się męczyć |
zagranie Komorowskiego niczym nie roznilo sie od Boguskiego kiedys - szczerze to zawsze odrzucam te wszelkie teorie spiskowe ale teraz ciezko od tego uciec - oni chcą tępić chamstwo na trybunach, a jawnie tolerują chamstwo na boisku
przy okazji głosujcie na przyjażń pasiasto-wroniecką -> http://demotywatory.pl/2266322/przyjazn |
Cytat:
|
:/
|
Cytat:
|
Problem jest taki, że trener nie potrafi ustawić poprawinie zawdników na boisku. Biegają i odbijają się od siebie zamiast stać na konkretnych i przećwiczonych pozycjach. Te wysokie podania na uwolnienie i straty przez niedokładne podania to nasza słaba strona. Najgorsze jest, że jeśli już jakiś pomocnik zacznie ruch z piłką, akcję - nagle wszyscy pozostali znikają i nie ma komu zagrać podać znaleźć do podania...
Chłopaki - pokazujcie się, wystawiajcie się do podania. Grajcie zespołem, a nie indywidualnie. Mam takie wrażenie, że część drużyny gra na złość drugiej części... |
http://www.legia.net/wiadomosci,3925...e_radovic.html
Paweł Brożek boi się Legii?Tak ponoć myślą w Warszawie....... |
UWAGA - BILETY MECZ Z LEGIĄ
Wszystkie posty o charakterze ogłoszeniowym, dotyczącym sprzedaży biletów, odstąpienia karnetów oraz wymiany miejsc będą na tym forum usuwane. Autorzy, którzy będą powielać tego typu posty będą z forum usuwani poprzez bany i blokady dostępu. UWAGA: Podobnie eliminowane będą posty w stylu "chętnie kupię bilet na mecz z Legią, jakoś się dogadamy itp". Prosimy tego typu zapytań i ogłoszeń również nie zamieszczać na forum. Posty będą usuwane razem z autorami by TWSD Guard |
Cytat:
... |
Cytat:
Punkt widzenia Maciusiu zalezy od punktu siedzenia? |
Kibice spisali się na medal, biletów brak. Czy pilkarze odwdzięczą się dobra grą? czy zarząd doceni to w zimowym okienku transferowym?
|
Remis biorę w ciemno, w obronie jesteśmy jak ser szwajcarski i nie mamy się co oszukiwać i napinać. Jeśli zamurujemy bramkę i będziemy spokojnie grać na remis to myślę że przyjezdni na to przystaną i też nie będą szarżować za bardzo.
Druga wersja - na fali dopingu i ciśnienia stracimy zdrowy rozsądek, zaatakujemy i otworzymy się. Będzie radosny futbol w obronie i grad bramek tak jak 7 z Lechią. Ja jestem za tą drugą opcją oczywiście, niech się dzieje! |
Będzie ciężko legia teraz zaczęła grać naprawdę dobrze... My mamy "przebłyski" dobrej gry
ale,na pewno dużym plusem będzie to że gramy u siebie i pomożemy im zmiażdżymy zajeb*** dopingiem ,który z pewnością im pomoże |
Cytat:
|
Konferencja prasowa
Czy będzie dzisiaj konferencja prasowa przed jutrzejszym meczem?
|
To będzie mecz prawdy dla nas . JAK wygramy ( w co bardzo wierze ) gramy o MISTRZA , a jak przegramy to sezon dla nas sie skończył , i pozostanie walka o środek tabeli
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl