![]() |
Link do meczu w fajnej jakosci: http://egoals.pl/videos/na-zywo:-cracovia---wisla
|
Jak nie wygramy dzisiaj z parchami to zgolę brodę!
Wiiiiseeeełkoooo wyyyygraj mecz! |
Cytat:
|
Dokładnie jak mówisz saklak1906. Najlepiej tak dwie bramki w pierwszej połowie a potem z piwkiem delektować się meczem a nie stresować się do końca o wynik w stanie przedzawałowym. Mimo wszystko najważniejsze to wygrać( w ostateczności nie przegrać). Nerwy jak przed jakimś egzaminem.
|
Oj tam, oj tam;) Rozkmińcie tą radość po 1:0 w 90 minucie. Chyba zacząłbym latać ;)
|
skladu jeszcze nie ma - pewnie Maaskant sie zastanawia co z Boukharim :)
|
Kryniu, tu nie ma czegoś takiego jak W OSTATECZNOŚCI NIE PRZEGRAĆ...
Oni mają ten mecz ....a bezwzględnie wygrać. I nie ma to tamto. |
Jest skład
Pawełek Cikos Chavez Bunoza Paljić Małecki Sobolewski Garguła Piotr Brożek Kirm Paweł Brożek |
Pawełek
Cikos, Chavez, Bunoza, Paljić Sobolewski Małecki, Garguła, Piotr Brożek, Kirm Paweł Brożek - - - Od razu tłumaczymy: Wisła najpewniej zagra w ustawieniu 1-4-1-4-1. Defensywnym pomocnikime Sobolewski, ofensywnymi Garguła i Piotr Brożek, na skrzydłach Małecki i Kirm, w ataku Paweł Brożek Za wisla.krakow.pl |
rafalek masz rację. Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda.
|
skład raczej optymalny. Brożkowie razem w ofensywie. Ciekawie
|
Widzę że u nich zagra Sasin. Jak ja tego ich białego ryja nie lubię
|
Dziwna decyzja o wystawieniu lewego obrońcy/pomocnika Piotra Brożka w środku pomocy.
Cóż, może będzie odkryciem na tej pozycji i zawodnikiem równie uniwersalnym jak Junior Diaz. Ale czy derby Krakowa to dobre pole do eksperymentów? Nie sądzę. Wolałbym tam widzieć Wilka. Cieszę się, że nie ma Boukhariego, bo mówiąc szczerze powoli zaczynałem myśleć, że jest taką "świętą krową", którą Maaskant będzie ciągnął na siłę i wstawiał do pierwszego składu niezależnie od formy. Bardzo dobrze, że wrócił Garguła. Mówcie co chcecie, ale jak dla mnie to jest nasz kluczowy piłkarz i POZnan*ska porażka to efekt m.in pominięcia go w pierwszej 11-tce. |
Niech nasi piłkarze zagrają tak by po meczu ku... tzn. kibicom druzyny rywala zaspiewac: "Zawsze nad wami"
|
Nie wiem czy coś ze mną nie tak ale tych derbów w ogóle nie czuję... ;/
|
najlepszy mecz pod wodzą Maaskanta (z Jagą) zagraliśmy bez Marokańczyka więc dobry omen :D
|
WiślakMyślenice nie grzesz!!!
|
WiślakMyślenice - jak sie zacznie mecz to poczujesz.
|
Ale sie na forum jude plują :D
sorry, ze jeden pod drugim. |
Zaczęła się rozgrzewka naszych. Dziewczynki z tamtej strony już ich pozdrawiają
|
kryniu - coz poradzic kompleksy.
|
Filipiak w studiu przedmeczowym C+ :D
Co do trenerów żydów: GKS Katowice chciało za Stawowego 1 milion złotych. Ofertę dla Bakero przebił Lech. Szatałow był trzecią opcją. Słowa Filipiaka. |
gdzie jest w miare dobra transmisja i nie tnie?
|
wreszcie bez Boukhariego
|
Zarty sie skonczyły... Wisła grac i wygrac...
|
Ale wymyślił profesorek :lol:
50 wspaniałych z kibicami lat :lol: |
Boukhari nie gra - 1 plus w tym meczu :-) mam nadzieje ze Garguła zagra dobry mecz
|
Cytat:
|
Sklad jest ok.
Garguła rokuje jakies nadzieje na akcje do przodu ,licze ze Kirm tez cos bedzie szarpał. To na tyle w ataku :D co do obrony to sam nie wiem,pewnie błedy beda ,pytanie czy pejsy to wykorzystaja Grac ,Grac ,tego meczu PRZEGRAC im nie wolno ! |
Dajcie link do czystej transmisji :D
|
Bunoza i Chavez grali juz ze soba wiec mysle ze z meczu na mecz powinno byc lepiej. Mowcie co chcecie ale nie uwazam ze to sa zli obroncy.. I jeden i drugi pokazali pare razy ze potrafia grac dobrze. Mam nadzieje ze dzisiaj wyjdzie im ten mecz.
|
http://dvbsport.dl.pl/ ja oglądam tutaj
|
No zobaczymy. W koncu wg znawcow przez Boukhariego gralismy chujowo. Dzisiaj nie gra. Czyli powinnismy ich zmiesc.
|
trzeba wygrac DO BOJU WISELKA!!
|
mattias - thx
|
Skandal!
Oszustwo! Gdzie Wasiluk, gdzie Jarabica ja sie pytam dlaczego trenerzy po rozum do głowy ida przed a nie po meczach z nami już którys raz?? (Sląsk, Lech ) |
Mam gdzieś statystyki ,kto gra,czy Cracovia Mourinho wypożyczy na 90 minut,czy zagra Zidane ,jedno mnie obchodzi 3 pkt dla Wisły !!!
|
kurde Masscant mowi, ze to tylko zwykły mecz. TO NIE JEST ZWYKŁY MECZ!
|
Oj Boze Maaskant to nie jest zwykły mecz... Wisła grac Kuzwa mac...
|
Trochę dziwny ten wywiad w wykonaniu naszego trenera. Ale może mi się tylko wydaje...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl