![]() |
jak to za 30 ?!
Nie za 1.5 ha ?! ku... ja w pracy siedze ! |
Kolego zmiana czasu. Cofnij wskazówki o godzinkę do tyłu. Radzę ci: Wiej z roboty
|
zmiana czasu :)
|
hehe sie chłop zasiedział :D
ps sa juz gdzies sklady ? |
Lech zagra...
Jasmin Burić (30) Marcin Kikut (23) Manuel Arboleda (5) Bartosz Bosacki (19) Luis Alfonso Henriquez Ledezma (25) Dimitrije Injac (21) Tomasz Bandrowski (6) Sławomir Peszko (17) Semir Stilić (14) Sergei Krivets (10) Artjoms Rudnevs (16) Rezerwowi Krzysztof Kotorowski (27) Seweryn Gancarczyk (2) Ivan Djurdjević (3) Jacek Kiełb (8) Mateusz Możdżeń (32) Jakub Wilk (7) Joël Omari Tshibamba (20) A Wisła nadal czekam... |
Za Bosackiego zagra Djurdjevic
|
ale Bosacki nie zagra...
|
Ważną informacją jest brak w składzie Bartosza Bosackiego. Kapitan Kolejorza doznał drobnego urazu w meczu z Cracovią i trener Zieliński nie chciał ryzykować zdrowia swojego obrońcy. Od początku w bramce Kolejorza Krzysztof Kotorowski.
Tak mój bład... Kurcze nadal brak słkadu Wisły... |
http://img522.imageshack.us/img522/1526/lechdd.jpg
Tutaj skład Lecha, zaraz będzie i Wisełki :) |
Maaskant powiedział, że Wilk gra od pierwszej minuty. Czyżby za Boukhariego?
EDIT: Jednak za Gułę |
Dziwnie ale boję się o wynik. Dawno z nimi nie wygraliśmy i boję się o powtórkę. Ostatecznie może być remis, oby tylko nie przegrana. Z drugiej strony ciągle wierzę. Niech ten mecz się w końcu zacznie bo zwariuję
|
Kryniu trzeba wierzyc... ja tez mam złe przeczucie ale wierze ze wkoncu Wisła zagra dobry mecz i pokaze ze wraca do formy...
|
Kebab w składzie..... ehhh
|
Boukhari a Garguła na ławce .... Krew idzie zalać ...
|
Troszkę dziwny ten skład, nie ma Łukasza Garguły... Chavez za Bunozę. http://img513.imageshack.us/img513/3866/wisla.jpg
|
Miejmy nadzieje ze Maaskant dobrze przygotował druzyne do tego meczu... Boukhari w pierwszej jedynasce... ehh mnie tez krew zalewa...
|
Tylko ZWYCIĘSTWO WISEŁKO!! Tylko ZWYCIĘSTWO!!!
|
Trochę dziwny ten skład ale zobaczymy. Mam nadzieję że Brożek się w końcu obudzi tak jak ostatnio z Legią
|
Wisła do boju zlejmy w koncu te pyry... :)
|
Co wy widzicie w tym zawodniku ze ma byc warty 5 mln za dwa lata??
Na obecna chwile to on nawet nie jest wart 1 mln... JAZDA JAZDA JAZDA Cytat:
|
cholera, jestem prawie pewny ze w II polowie wejda Rios, Zuraw i Guła
|
Wydaje się, że sensowne ustawienie. Gramy na 2 defensywnych pomocników, za to z Brożkiem, Kirmem i Małeckim z przodu. Maaskant czuje respekt do rywala i słusznie. Szczególnie że defensywę mamy fatalną.
|
No to zaczynamy... Wisełka do boju... :D
|
Cleber , Cleber połam ich ^^
|
Z tego co widze bedzie ciezko...
|
Trzeba wytrzymać pierwsze 15 minut, brakuje kogoś kto uspokoił by grę.
|
No tak Lech cisnie... Trzeba przetrzymac te 15 minut...
|
Cytat:
|
Rudnevs wygląda jakby się miał za chwilę popłakać.
|
Cytat:
Cytat:
|
Słaby początek. Albo zaczną grać albo nam strzelą
|
Pierwsze 10 minut tragiczne, jakbyśmy grali z Barceloną. Kogo się oni boją?
|
Cytat:
|
Pozyjemy, zobaczymy, chociaz wszyscy chcielibysmy gwałtu na kuchenkach
|
cos czuje ze wygramy DO BOJU!!
|
Pierwsze ostrzeżenie...
|
jada z nami rowno...
|
Nie da się grać w ten sposób. Próbujemy grać z kontry, ale nie działa odbiór piłki. Z taką obroną źle się to skończy.
|
Cytat:
|
Ładnie sie posrali ... Jak sie szybko nie obudzimy to może sie to skończyć bardzo źle.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl