Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [8. Kolejka] Wisła Kraków - Śląsk Wrocław 1 października piątek godz. 20:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7635)

marcin19876 01.10.2010 21:14

Dziekujemy dziekujemy dziekujemy....

Acapelo 01.10.2010 21:14

Coz Maaskant ustawił człon druzyny z Sobola i Zurawskiego, a reszte klockow dobiera. Jeszcze raz zobacze taki zestaw klockow i będę sam krzyczał Sobol Zurawski Maaskant wont! tego się nie da po prostu oglądać. To nie NAC trenerze!

farben 01.10.2010 21:16

Galeria z meczu Wisła - Śląsk

http://www.gazetakrakowska.pl/krakow...eczu,id,t.html

Sepsili 01.10.2010 21:17

Nie wiem co robi Żurawski w 1 skladzie. Hmm powrotu do ligi nie będzie miał takiego jak Franek.

qchar90 01.10.2010 21:19

ciężko się na to wszystko patrzy ;/
Żurawski to sobie na ławce powinien siedzieć, Paweł Brożek nie widoczny
Malecki wygra pojedynek 1 na 1 ale potem nie wie co z pilka robic, nie potrafi wrzucic pilki ;/

ehhh ;/

szczebrzeszcz 01.10.2010 21:20

jeszcze 10 meczy do końca rundy
oby jakoś doczłapali:-/

Grantar 01.10.2010 21:21

Przykro mi ...
jedyni którzy nie zawiedli to kibice.
Dziękuje wam za wspaniały doping.
Na plus:
Pawełek, Palić, Wilk, Małecki, Kowalski, Kirm
Na wielki minus:
Żurawski, Brożek,
Na średni minus:
Branco (najsłabszy przez 65 minut), Sobolewski
Bunoza - grał nierówno
Jirsak - nijak
Bukhsrdi - średnio

W tym roku będzie ciężko o mistrza.

masterlag 01.10.2010 21:22

To, że nuda to najmniejszy problem. Mnie martwi to, że jest to 4 mecz bez wygranej! Wisła Kraków i 4 mecze bez wygranej! I tak, to jest żenada.
Pozytyw tego meczu to... piękne flagowisko. Piłkarzy nie ma co wyróżniać (na plus), bo to tak naprawdę szukanie trochę na siłę.
Ale na minus bym wyróżniła. Zaczynając od Kirma, który mam nadzieję, że zimą opuści nasz klub, poprzez Bunozę (kurde, jak zobaczyłam skład to bardziej obawiałam się o Kowalskiego, ale on to nawet ponaprawiał jakieś błędy) i Żurawskiego kończąc na Boukharim. A no i naszej chyba nadrzędnej "gwiazdy" coś nei było widać- Paweeeeł Brożek! I on chciał grać w Fulham. . . Zamiast Żurawia trzeba było brać Żewłaka, no ale teraz to my możemy. Natomiast ten Boukhari- przyszedł i z miejsca nie wiedzieć czemu (tfu! wiedzieć wiedzieć- pupilek trenera przezeń ściągnięty) dostał miejsce w składzie kosztem Małeckiego (który dziś mimo wszystko udowodnił, iż powinien grać w pierwszym składzie).
To taka większość co mi na sercu leży. Mam nadzieję, że naprawdę będzie ku*** lepiej!!!

Co do sfery kibicowskiej jeszcze: co było śpiewane na nutę "que serra" oraz jakoś po meczu bodajże, jak piłkarze się żegnali ze sobą/z kibicami ???

Podsumowując: jak mają tracić punkty, to lepiej z przyjaciółmi, ale to jednak już za długo trwa. Nie spinają swoje tyłki i zapieprzają bo my się naprawdę cofamy. :/

FooFighter 01.10.2010 21:27

Przykro się na to patrzy. Ciężko być dzisiaj kibicem Wisły. Niestety w tym roku nie będzie i nie ma prawa być nic ponad 5-6-7 miejse. Kiedy w końcu zagra Garguła?

Gratulacje Basałaj! Dziękuję Ci za kolejny wiślacki wstyd i żenadę.

KaRaSTSW 01.10.2010 21:28

Rozumiem ze przyjechał Ślask, mecz przyjazni ale jak mozna z nimi nie wygrac, dostaje białej goraczki jak widze Lecha który wygrywa mecz w Lidze Europy a my nie potrafimy wygrac ze Ślaskiem.

Kurz 01.10.2010 21:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 989688)

Na jakiej podstawie ma być ten Mistrz!!! Nie było go już w tamtym roku, a Wisła została jeszcze w przerwie poważnie osłabiona. Taki obraz będziemy oglądali przynajmniej do przerwy wiosennej. Dla piłkarzy, którzy grają w pierwszym składzie nie ma sensownych alternatyw, a to efekt polityki, którą mam nadzieję prowadziliśmy, a nie nadal będziemy prowadzili.

Z innej beczki... Kirm wyglądał sensownie, ale ponownie, jak w poprzednim meczu Mały, wszedł w drugiej połowie, kiedy zrobiło się dużo luźniej. Według mnie, gdyby grał od początku, byłby równie niewidoczny jak pozostali.

Jeśli chodzi o Żurawia i Pawła (żuraw gra słabo od początku ponownego pobytu w Wiśle), grali dzisiaj słabo, ale nie mamy innych sensownych napastników. Rios robi dużo szumu, ale typem snajpera nigdy nie był, to samo Mały i Boguś. Jednym słowem, jeesteśmy na nich skazani!!!

I prośba do Moderatorów: Może rzeczywiście byłoby lepiej zamykać forum na kilka godzin w trakcie i po meczu, bo te powtarzające się spektakle płaczu powoli zaczynają być irytujące.

Bartosz 01.10.2010 21:32

Żuraw, uderz!

krowczax 01.10.2010 21:32

Zero wyjścia na pozycje - gdyby chociaż nasi napastnicy WYCHODZILI W TEMPO to jestem PRZEKONANY ze byłoby 5+ do jaja.

Dodatkowo stwierdzam, że i tak trzeba być frajerem, żeby nie wykorzystywac takich sytuacji jakie miał Śląsk.

Sobota mógł przesądzić o wyniku meczu. Dlaczego tego nie zrobił ? Bo nie potrafi zagrać na wolne pole i popatrzeć gdzie znajdują się partnerzy.

bonawentura 01.10.2010 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcin19876 (Post 989655)
Zenada, kompromitacja po raz kolejny, az zal bylo na to patrzec:-(:-(:-(czy my walczymy o mistrza czy moze bedziemy sie bronic przed spadkiem?szczerze to my sie cofamy, zadnego postepu,Żurawski- koepletnie zawodzi,zaczynam sie zastanawiac czy Nasz Trener dotrwa do konca tej rundy bo to juz zaczyna byc gorzej niz zle.......

Trenerowi to specjalnie nie ma co zarzucać. Niestety, mamy bardzo słabą politykę transferową i teraz będziemy pokutować. Trzeba czasu dla zbudowania jakiegoś profesjonalizmu w naszym klubie.

RAFi89 01.10.2010 21:34

Przyznam że ogólnie jest optymistycznie nastawiony do wszystkiego ale z tego nic nie będzie. Zawodnicy są nie zgrani, nie stanowią drużyny to jedno ale oni indywidualnie są tragiczni. Przyjęcie, podanie, pokazanie się na pozycji to wszystko kuleje. Co z tego że mamy 40 dośrodkowań, jak większość z tych zagrań trudno nazwać dośrodkowaniem, jak już jest jakaś dobra piłka to w polu karnym sam Brożek dodatkowo stojący w miejscu. W pierwszej połowie była sytuacje gdzie dobrze dograł w pole karne Małecki ale nikt piłki nie zaatakował, Brożek gdzieś stanął w miejscu a skrzydłowy był zupełnie spóźniony. I tak we wszystkich akcjach, przed dośrodkowaniem powinien być ruch a oni zadowoleni stoją, samo k***a od głowy się nie odbije i do bramki nie wpadnie.
Nie raz pretensje do bocznych obrońców że długie piłki grają, ale nikt im się do gry nie pokaże, ile razy Paljic stał w miejscu i czekał aż ktoś do gry wyjdzie. Na Paljica sporo narzekano po transferze, dodatkowo gość gra na nie swojej pozycji ale dzisiaj jedyny do którego pretensji mieć nie można (Wilk w pierwszej połowie też nieźle).

fond 01.10.2010 21:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grantar (Post 989688)

Mistrza czego ? Ludzie kochani o jakim Mistrzu Wy piszecie :lol:

Marcinnno 01.10.2010 21:36

Była zajebista gra - nie było zajebistego stadionu. Jest zajebisty stadion - nie ma zajebistej gry.

Dziękuję.

krowczax 01.10.2010 21:41

Łudzę się tylko tym,że będziemy mieli powtórkę z historii i po fatalnym sezonie będziemy hegemonami tej ligi.

chris84 01.10.2010 21:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leszekpw (Post 989674)
Panie Cupiał czas chyba sprzedac interes...nie ma Pan ochoty powaznie zajac sie inwestycja w druzyne...sprzedaj Pan temu kto podoła temu zadaniu....bo jak narazie odcina Pan kupony od sławy!!!!

Nie histeryzuj!!

Ludzie ogarnijcie się bo tych komentarzy nie da się czytać.

mic 01.10.2010 21:47

Czuje sie obrazony przez ta bande nierobow. W szczegolnosci przez pana Zurawskiego i dzieciaka Maleckiego.

Pilkarzyny - frajerzyny

Grac juniorami, z pewnoscia bedzie im sie chcialo chociaz podbiec do pilki. Zurawski i Malecki do ME, uczyc sie grac

leszekpw 01.10.2010 21:47

Jasne glaskajcie dalej Panów Cupiała i Basałaja po głowach....wiem że Panu C duzo zawdzieczamy ale czas nie stoi w miejscu, liczy sie tu i teraz a sami widzicie jaka jest polityka transferowa i za to odpowiada przede wszystkim P.Cupiał a nie Basałaj...

kowczax..... i co urządzałby Cię majster po fatalnej grze w całym sezonie bo mnie nie.....to tylko by świadczyło o słabości naszej ligi

Szarny 01.10.2010 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 989689)
Natomiast ten Boukhari- przyszedł i z miejsca nie wiedzieć czemu (tfu! wiedzieć wiedzieć- pupilek trenera przezeń ściągnięty) dostał miejsce w składzie kosztem Małeckiego (który dziś mimo wszystko udowodnił, iż powinien grać w pierwszym składzie).

Moim zdaniem Małecki niczego dziś nie udowodnił.
Te jego rajdy do końcowej linii, pozniej koleczko, zamach, znowu koleczko i zamach, a na końcu dośrodkowanie, kiedy wszyscy obrońcy zdąrzyli już przykleić się do napastników to debilizm.
Nie wiem co on ma w tej głowie, ale taką grą po prostu się ośmiesza.

Kiedyś grał z większym pożytkiem dla drużyny. Teraz pajacuje przy końcowej linii i maca się z tą piłką.

Jedyny plus to Palijc. Szybki, zwrotny, myślący. Pare błędów i złych zagrań miał, ale ogólnie widzę dlaczego Piotrek Brożek grzeje ławę.

Natomiast co do samego trenera to nie mam pojęcia co chciał osiągnąc wprowadzając Jirsaka...
Czech znowu uciekał od gry, chował się za rywalami. Tak nie powinien grać lider srodka pola.
Tomas nie nadaje się nie tylko do Wisły, nie tylko do naszej ligi, ale wogóle do tego sportu...
Kurdupel, a koordynację i szybkość ma jak center w NBA. Nie mówiąc o braku charakteru.

Nie wiem co z Gargułą, ale trzymanie na ławce Jirsaka i wprowadzanie go do gry kosztem Guły to idiotyzm.
Tomas nigdy nie dał niczego tej drużynie, a Garguła mimo że po kontuzji i bez formy, ale piłkarzem zawsze był o 2 klasy lepszym od "Napoleona" (:lol:), który wogóle nie powinien być piłkarzem.

Aha. I wrócił stary, "dobry" Brożek, który czeka aż mu piłka spadnie pod nogi w polu karnym...

Kupę gramy niestety, co jest tym bardziej dziwne, że z Jagą Wisła grała momentami naprawdę świetną piłkę.
Z Koroną w 1 połowie też nie wyglądało to źle, z Bełchatowem była już tragedia, a dzisiaj dramat.

leszekpw 01.10.2010 21:51

kurcze tu trzeba potrzasnac władzami tego klubu bo jesli my kibice nie zbierzemy sie i nie zrobimy czegos to z rundy na runde bedzie coraz gorzej...... ile macie zamiar jeszcze czekac jedna runde, dwie, trzy....az w koncu z taka polityka dojdzie do tego ze bedziemy sie bronic przed spadkiem....

piłkarzyny nas robia w h..... biorac ciezka kase za chodzenie po boisku....zamiast zap....ac.... to samo odnosnie marnej polityki transferowej..... tu juz slowa nie pomoga....trzeba cos z tym zrobic

Filippo123321 01.10.2010 21:53

Mam nadzieję, że nie zakwalifikujemy się jakimś cudem do pucharów, bo nie chce oglądać kolejnej kompromitacji ;]

murray 01.10.2010 21:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez masterlag (Post 989689)
Natomiast ten Boukhari- przyszedł i z miejsca nie wiedzieć czemu (tfu! wiedzieć wiedzieć- pupilek trenera przezeń ściągnięty) dostał miejsce w składzie kosztem Małeckiego (który dziś mimo wszystko udowodnił, iż powinien grać w pierwszym składzie).

Co do sfery kibicowskiej jeszcze: co było śpiewane na nutę "que serra" oraz jakoś po meczu bodajże, jak piłkarze się żegnali ze sobą/z kibicami ???

Chyba ME...

Que sera sera, Wisełka ze Śląskiem gra...
Zero ambicji, Wisełko zero ambicji...

sevenheaven 01.10.2010 21:56

Cytat:

Natomiast co do samego trenera to nie mam pojęcia co chciał osiągnąc wprowadzając Jirsaka...
Czech znowu uciekał od gry, chował się za rywalami. Tak nie powinien grać lider srodka pola.
nie wiem co Ty za mecz oglądałeś .. akurat Jirsak był cały czas pod grą obok Kirma, a reszta stała !! nawet komentatorzy to mówili, ale nie zawsze dostawał piłki

najlepsze zdecydowanie Paljic ..
atak, a raczej brak ataku = dno

KaRaSTSW 01.10.2010 22:00

Chyba juz czas zagrac 2 napastnikami, w ogóle jakos nikt nie był chetny do wystawiania sie w polu karnym.
Nikt nie zbigał na tzw. pierwszy słupek zeby zamknac akcje, i oczywiscie ogólny brak gry bez piłki....

SĘDZIA ZGRED 01.10.2010 22:01

No cóż teraz wychodzi jakich mamy piłkarzy i jakie transfery zostały zrobione, więcej negatywów niż pozytywów. Jedyna nadzieja że prawdziwe wzmocnienia przyjdą zimą , bo póki co to co sprowadzili to prawdziwy szrot z zagranicy.

Ogryzek 01.10.2010 22:08

Wynik meczu zasłużony. Nie żal mi wcale Maaskanta - sam wybiera taktykę i wykonawców, a że nie graliśmy z Lechem tylko ze Śląskiem więc jak widać jego wizja gry "zawsze na jedno kopyto" i takiej samej taktyki na każdego przeciwnika nie zdaje egzaminu. Tak samo chcemy grać z Jagiellonią w Białymstoku, Koroną u siebie, z Bełchatowem na wyjeździe.... co to my Barcelona jesteśmy jakaś co to może nie zważać na taktykę i grę rywali tylko zawsze gra swoje? Stąd minus dla Maaskanta. Jest też plus - wreszcie zdjął marokańską balerinę w połowie meczu. Szkoda że Żurawia tak długo trzymał na placu. I jest jeszcze 1 plusiki - wreszcie 0 z tyłu - pierwsze za czasów Maaskanta, ale niestety bardziej wynikało ono ze słabej gry Sląska i błędów sędziów (spalone Soboty) niż naszej gry.

Moje oceny w skali 0-10

Pawełek 6 - wszystko co miał wybronić wybronił
Paljić 5 - biegał do przodu, walczył
Bunoza 4 - walczył, raz ograny przez Sobotę no i 2 kiksy pod rząd z pierwszej połowy żenujące
Kowalski - 4 walczył
Branco 3 - ilosć wrzutek i zablokowanych wrzutek astronomiczna ale jakość żenująca.
Sobolewski 5 - walczył i coś próbował robić w środku
Wilk 4 - walka i tylko walka
Małecki 5 - wygrał kilka dryblingów kilka razy szarpnął - mało
Boukhari - 3 - powolna marokańska balerina.... dobrze że został zmieniony w przerwie
Żurawski - 3 kolejny żółwik
Brożek - 4 - walczył ale piłek nie dostawał

Rezerwowi
Kirm - 4 - szarpał a jak strzelał to w bramkarza
Jirsak 3 - lider środka to on nie jest
Boguski - trochę za krótko grał

No cóż widać że Maaskant cudotwórcą nie jest i nie będzie - niech trochę pomyśli nad zmianą taktyki albo dalej będizemy "dzielnie" remisować lub przegrywać. Czasami taktykę trzeba dostosować do wykonawców - to zdanie dedykuje trenerowi Maaskantowi:)

I jeśli mamy nie zdobyć MP czy PP to lepiej żebyśmy tak zajęli 8 miejsce i nie kompromitowali się w pucharach. po co nam to? Może też da to do myślenia właścicielowi klubu - z pustego i Maaskant nie naleje:)

Karherop 01.10.2010 22:08

Niestety , mecz tragiczny w ataku , w obronie dzięki szczęściu na zero .

Szybkie oceny

Pawełek : 7 - jedny do którego nie można mieć zastrzeżeń , wybronił co miał wybornic
Branco : 1 - co on robi na boisku ? nie sądziłem że po 1 meczu będę tęsknił za Cikoszem , tamten chociaz nogi nie odstawiał
Bunoza : 2 - kiksy za kiksem
Kowalski : 5 - wydaje mi się że jeden z jego najlepszych meczów w Wiśle , jako że chyba z 5 razy uratował dupę będac ostatnim obrońcą . Przy Bunozie to profesor . Przynajmniej w tym meczu
Paljic 4 - jeden z niewielu którym się chciało biegać , ale ta pozycja tego wymaga . Cięzko ocenic jego występ gdyz to nie obrońca , a i mozna zrozumieć brak wypadów do przodu widząc kogo sie ma z tyłu .
Wilk 5 - ściągnięcie go uważam za błąd , robił co miał robic. Lepiej od Sobolewskiego
Sobolewski 2 - emerytura
Małecki : 3 - ostatnio czepialiście się Jagielloni że na niego gwizdała , tymczasem w nasyzm klubie nie jest lepiej . Jeździec bez głowy a i tak najaaktywniejszy w ofensywie
Boukhari :1 - jego gre określiłbym dwoma słowami , bez sensu
Żurawski : 1 - niech usiądzie na ławie z własnego wyboru bo dojdzie do tego że zniszczy swoja legende w Wiśle , szkoda by kibice tak go zapamiętali
Paweł Brożek : 3 - żeby cokolwiek zdzialac nie może stac sam w polu karnym!
Jirsak : 3 - jakis pomysł miał natomiast nie miał z kim grac
Kirm : 2 : Paradoksem jest że w zespole nie mamy żadnego lepszego skrzydłowego . Na pewno wypadł lepiej od swojego zmiennika , natomiast pozytku nie ma z niego żadnego ...

nasza gre najlepiej podsumuje słowa ' dramat bez happy endu '

Kurz 01.10.2010 22:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KaRaSTSW (Post 989739)
Chyba juz czas zagrac 2 napastnikami, w ogóle jakos nikt nie był chetny do wystawiania sie w polu karnym.
Nikt nie zbigał na tzw. pierwszy słupek zeby zamknac akcje, i oczywiscie ogólny brak gry bez piłki....

Nie mamy 2 sensownych napastników. Poza tym Żuraw gra podwieszonego napastnika, tylko, że nie za bardzo wywiązuje się ze swych zadań. Ewentualnych alternatyw nie widzę. Mały nigdy nie był suprsnajperem, Boukhari może tam grać, ale nie trenował i nie grał regularnie, więc wymaga reanimacji, a Boguski... chyba nie myślicie poważnie. Jest jeszcze Rios, ale mam wrażenie, że ma problemy ze strzelaniem bramek (wystarczy spojrzeć na jego statystyki).

Szarny 01.10.2010 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sevenheaven (Post 989733)
nie wiem co Ty za mecz oglądałeś .. akurat Jirsak był cały czas pod grą obok Kirma, a reszta stała !! nawet komentatorzy to mówili, ale nie zawsze dostawał piłki

Polecam obejrzeć jeszcze raz ten mecz.

Kilka razy podał, wyszedł do gry kiedy musiał, bo akcja toczyła się kilka metrów od niego, ale w wiiększości sytuacji nie szukał miejsca i nie pomagał skrzydłowym.
A to powinien robić zawodnik ktory wchodzi w miejsce defensywnego pomocnika i ma za zadanie rozruszanie naszej gry.
Jirsak coś ciekawego pokazał poza kilkoma przerzutami na drugą stronę boiska?
Zagrał jakąś prostopadłą piłkę do skrzydłowego, tak żeby temu zostało tylko posłanie jej wzdłuż pola karnego?
Minął kogoś z rywali, zrobił przewagę, albo czy wogóle coś z tego próbował?
Nie.
Podawał zawsze do nogi, bezpiecznie, tak żeby się nikomu nie narazić niecelnym zagraniem.
W formacji ofensywnej zero ruchu i Jirsak wchodzi i się dopasowuje do kolegów...
A chciałbym żeby choć raz podaniem prostopadłym w....ił takiego Małeckiego i mu pokazał gdzie ten miał biec i jak się ustawić. On tego nie robi, bo nie lubi się narażać.

Boiskowy statysta, który może i wyszkolenie techniczne na jakimś poziomie ma, ale przez brak przysłowiowych jaj nie robi z tego użytku.
Taki cichy koleżka, co pewnie bał się w szkole rękę do góry podnieść.

robin hood 01.10.2010 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 989750)
Niestety , mecz tragiczny w ataku , w obronie dzięki szczęściu na zero .

Szybkie oceny

Pawełek : 7 - jedny do którego nie można mieć zastrzeżeń , wybronił co miał wybornic
Branco : 1 - co on robi na boisku ? nie sądziłem że po 1 meczu będę tęsknił za Cikoszem , tamten chociaz nogi nie odstawiał
Bunoza : 2 - kiksy za kiksem
Kowalski : 5 - wydaje mi się że jeden z jego najlepszych meczów w Wiśle , jako że chyba z 5 razy uratował dupę będac ostatnim obrońcą . Przy Bunozie to profesor . Przynajmniej w tym meczu
Paljic 4 - jeden z niewielu którym się chciało biegać , ale ta pozycja tego wymaga . Cięzko ocenic jego występ gdyz to nie obrońca , a i mozna zrozumieć brak wypadów do przodu widząc kogo sie ma z tyłu .
Wilk 5 - ściągnięcie go uważam za błąd , robił co miał robic. Lepiej od Sobolewskiego
Sobolewski 2 - emerytura
Małecki : 3 - ostatnio czepialiście się Jagielloni że na niego gwizdała , tymczasem w nasyzm klubie nie jest lepiej . Jeździec bez głowy a i tak najaaktywniejszy w ofensywie
Boukhari :1 - jego gre określiłbym dwoma słowami , bez sensu
Żurawski : 1 - niech usiądzie na ławie z własnego wyboru bo dojdzie do tego że zniszczy swoja legende w Wiśle , szkoda by kibice tak go zapamiętali
Paweł Brożek : 3 - żeby cokolwiek zdzialac nie może stac sam w polu karnym!
Jirsak : 3 - jakis pomysł miał natomiast nie miał z kim grac
Kirm : 2 : Paradoksem jest że w zespole nie mamy żadnego lepszego skrzydłowego . Na pewno wypadł lepiej od swojego zmiennika , natomiast pozytku nie ma z niego żadnego ...

nasza gre najlepiej podsumuje słowa ' dramat bez happy endu '

Dopisuję do Twojego postu z ocenami bo był ostatni

żaden powtarzam ŻADEN zawodnik dzisiejszego meczu nie zasługuje na ocenę wyższą niż "3"
w skrócie Bramkarze zero pracy bo i zero było groźnych akcji
Nasi obrońcy ... przy tak grającym Śląsku chaos każda piłka pod presją trybuny dużo gry na styk przy lepszym przeciwniku MASAKRA
Nasi pomocnicy ............... hmmmm Wilk może "3" reszta tragedia dośrodkowania masakra, ktoś pisze że Patryk coś udowodnił ... co ?? że po udanym dryblingu zatrzymuje akcję robi kółko i podaje do tyłu tak gra obrońca a nie skrzydłowy, Kirm ?? zero dryblingu masa strat
Nasi napastnicy .... lepiej pomilczę bo nie mam o czym pisać ...

Trener ..... jego mina mówi sama za siebie a myśli ..... chyba "Co ja tutaj robię"

jednym słowem ..... kiepściutko

a i jeszcze jedno

oceniającym podpowiadam oddaliśmy dwa celne strzały i zremisowaliśmy z przedostatnią drużyną tabeli

snyrting 01.10.2010 22:20

O meczu pisał nie będę, bo lepiej nad tym "widowiskiem" spuścić zasłonę milczenia.

Co do dopingu, z tym Majchrowski-s....ysyn to niech lepiej jeden z drugim da sobie spokój. Myślicie, że gdy Jacek usłyszy ten tekst, to jutro z werwą weźmie łopatę w ręke i ruszy na budowe? Nie wiem do jakiego gimnazjum uczęszcza gniazdowy, ale niech wie, że tak dorośli ludzie nie załatwiają spraw.

Macie gęby pełne frazesów o budowie Wielkiej Wisły, ale jak przychodzi co do czego, to zachowujecie się jak smarkacze, którzy nie dostali od taty na loda. Nie dość, że większosć kibiców na młynie ,to jakieś Janusze i Mariany, których nie stać, żeby zapłacić 10 zł więcej na bilet i wybierają najtańszy sektor, to jeszcze takimi gówniarskimi tekstami zniechęcacie normalnych ludzi.

Odpowiadając na zarzuty- nie nigdy nie głosowałem na Majchrowskiego. Uważam go za beznadziejnego prezydenta. Nie zgadzam się jednak aby robić z siebie idiotów i sprzeciwiać się jego polityce skandując idiotyczne hasła.

Ps.
Sorry za nieskładnego i pewnie niegramatycznego posta, mam flaszkę na koncie.

krzywy 01.10.2010 22:23

dalej strata do lidera nie jest duża, z Lechem i Legią jesteśmy na równo. Gra jest tragiczna ale punkty ciułamy. zobaczymy jak to się dalej rozwinie. Na razie niema co podejmować pochopnych kroków.

Lucas.B 01.10.2010 22:24

Żuraw w tym wieku nie ma już zdrowia do gry z której słynną - brak mu zwyczajnie pary - zresztą nie jemu jedynemu w zespole, senator Sobol obok Clebera powinni jak najszybciej skończyć kariery gdyż rozdrabianie się w pył jest bezsensu - Czerwiec czy Kulawik potrafili odejść z klasą a Ci wyżej wymienieni są tu tylko dla kasy.

Damian1241 01.10.2010 22:25

czy na meczu bylo cos spiewane do majchrowskiego??

kreseq 01.10.2010 22:31

Patrzac na dzisiejszy mecz dochodze do wniosku ze chyba lepiej bedzie jak wasz trener ze sztabem przestudiuje sobie przypadek Gizy i Kumbeva. Ogladalem ten mecz z ciekawosci i przyznam ze to najwieksza padaka w tym sezonie. Wygladalo to tak ze albo:

a) Zawodnicy ktorzy grali jeszcze rok temu na poziomie nagle oduczyli sie grac
b) Mieli w dupie kibicow i klub jaki reprezentuja bo kasa sie liczy a nie jakies tam kluby i kibice.
c) Grali przeciwko trenerowi bo kaze im wiecej cwiczyc.

W kazdym z tych trzech przypadkow konkluzja jest jedna : Wypierdalac do okregowki.

Wiem ze moze zdanie kibica innego klubu wyda sie zbyt dosadne ale oczy mamy chyba wszyscy.

didzej132 01.10.2010 22:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Damian1241 (Post 989779)
czy na meczu bylo cos spiewane do majchrowskiego??

Tak . Gdzie jest ten stadion ....

DJ Hazel 01.10.2010 22:36

Dokąd zmierzasz Wisełko?!!!! Przed spotkaniem jak głupi ( po raz kolejny ) łudziłem się że wreszcie ta machina odpali że zaskoczy...Nie zmieniło się zupełnie nic...To boli bo nie potrafimy nawet wymienić kilka celnych podań na połowie przeciwnika co przecież kiedyś było naszym głównym atutem.Właśnie " kiedyś..."W poprzednim sezonie choć w ofensywie graliśmy podobnie w trudnych sytuacjach zawsze mogliśmy liczyć na naszych dwóch wspaniałych stoperów...Głowackiego i Marcelo którzy umieli poderwać zespół do walki.W defensywie praktycznie nie popełnialiśmy błędów a Brazylijczyk strzelał więcej goli od niektórych napastników.Pozbycie się ich to nasz największy błąd.Brakuje nam charakteru, walki cechy którą dysponował Diaz...Jego już też nie ma...nie ma całej defensywy jest tylko zlepek przypadkowych zawodników z emerytowanym Żurawiem na czele który najlepsze lata ma już za sobą.To przykre ale popadamy w przeciętność.Czy Maskaant zdoła to jeszcze uratować??!Jestem niemal pewny że grając z troszkę bardziej wymagającym rywalem ciężko byłoby choćby i o ten remis.Nie widać zbyt wielu pozytywów ale jeśli już czegoś się doszukać to na pewno Paljić który był chyba najlepszy na boisku no i Pawełek ale on nie miał zbyt wiele pracy.Z tego co obserwowałem zabrakło Riosa który jest chyba najbardziej kreatywnym piłkarzem naszej drużyny w tej chwili.Cóż czekamy na lepsze jutro...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:48.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl