Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [7. Kolejka] GKS Bełchatów - Wisła Kraków 26 września niedziela godz. 17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7618)

FraMat 26.09.2010 18:06

proponuję co poniektórym, żeby swoje opinie o piłkarzach i o meczu wygłaszali jakieś 24 godziny po zakończeniu transmisji... jak już ochłoną i rozum zastąpi emocje
Tak w zasadzie to należałoby wyciąć 90% postów

igortsw 26.09.2010 18:07

Mecz świetnie usypiał, gramy tak samo jak w końcówce tamtego sezonu - straszną kichę tylko że w bardziej międzynarodowym składzie.

Titto 26.09.2010 18:07

Branco akurat zagrał dobry mecz. Niestety Jaga prowadzi z Zaglębiem 2:0 i pokazali jak się gra w przewadze. Kupisz musi być nasz! Jednak myślę, że nie będą tak długo wygrywać. Ja po tym meczu nie jestem załamany w zasadzie lepszy rydz, niż nic. Natomiast Pawełek do zmiany Chavez jest drewniany. Podoba mi się gra Boukhariego duże wzmocnienie zespołu. Małecki wszedł i zrobił dużo wiatru jednak wiele akcji próbował rozwiązywać indywidualnie - nie słusznie! Następny mecz to musi być wygrana! Musi! Patrząc na układ tabeli nie jest tak źle. Tylko 3 pkt straty do vice - lidera. Branco w następnym meczu powinien wystąpić z Brożkiem lub Paljiciem na bokach obrony. Niestety w następnym meczu jesteśmy skazani na grę z Chavezem lub Kowalskim ja jestem za wprowadzeniem Nalepy jak któryś z moich poprzedników napisał. Po zimowym oknie muszą być wzmocnienia przede wszystkim na skrzydła niech przyjdzie Kupis albo Małkowski no i obrona teraz szczególnie środek dwóch solidnych stoperów trzeba! Przydałby się też ofensywny pomocnik.

bebeto 26.09.2010 18:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 986889)
Technike ma lepsza ale on pol meczu pzrestal...

Lepiej mądrze stać niż głupio biegać...

Joshua TS 26.09.2010 18:08

Ej Panowie i Panie nie marudzimy tylko szykujemy się na mecz ze Śląskiem i dopingujemy z całych sił.
Czy wygrywasz, czy nie......

bebeto 26.09.2010 18:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 986892)
To wystawmy drużynę futsalową w meczu ze Sląskiem. Oni wszyscy mają świetną technikę.

Myślę że w meczu ze Śląskiem Ty powinieneś zagrać .

rafal777 26.09.2010 18:12

Bilans bramkowy po 7 meczach 8:8 :) I to mówi wszystko. Ten bilans powinien wyglądać 16:8. Nie chce mi się słuchać że Wisła ma słabą obronę i przez to nie wygrywa. Wygrywa się strzelając gole. Jak widać nie zmienia się nic na lepsze. Nie wiem czemu gra Żurawski. Powinie usiąść na ławce. Nie wiem też czemu pierwszą połowę graliśmy bez prawego pomocnika? Co to za taktyka gdzie wszyscy się tylko do środka zbiegają (Rios, Żurawski, Boukhari) a tam przecież już jest Wilk i Sobol. Moim zdaniem klase drużyny pozna się wtedy gdy każda "bezpańska piłka" będzie nasza. To będzie znaczyło że jesteśmy świetnie ustawieni i w końcu gramy w piłkę, Narazie to my za piłką gonimy i ciągle nic się nie zmienia...

mr_kwolf 26.09.2010 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 986873)
Za przeproszeniem o ch*j ci chodzi? :shock:

Jak to o co, non stop tylko "kur**" leciały. Ja wiem że stadion to nie kościół ale można sobie darować w każdej piosence przypominanie że Bełchatów to kur** i w ogóle. Szczególnie że Bełchatów jest raczej neutralną ekipą więc można sobie darować takie bezsensowne wyzwiska.

Baala 26.09.2010 18:12

Nie siałbym paniki po tym meczu. Już długo przed meczem pisałem, że remis będzie w Bełchatowie dobrym wynikiem i mimo trzeciego meczu bez zwycięstwa nie eliminuje nas z walki o mistrzostwo. Teraz z górki, tylko trzeba wygrać ze Śląskiem.

Lucas.B 26.09.2010 18:14

Wygrana ze Śląskiem, który jest pod ścianą będzie jeszcze trudniejsza niż wywiezienie punktów z Bełchatowa - czy Wy widzicie co gramy - a raczej czego nie gramy.

rendkamp 26.09.2010 18:15

W 5 minut to i puzzli wieloelementowych nie ułożysz,poczekajmy na koniec sezonu jak to wygląda. Boukhari może i za mało biegał ale piłe dał Brożkowi kapitalną.Co się stało Riosowi??

Hudy 26.09.2010 18:18

Potrzebny jest Garguła w dobrej formie na pozycję Żurawia i poprawienie stałych fragmentów gry.
Zwycięstwo ze Śląskiem który jest też w ciężkiej sytuacji i przerwa reprezentacyjna a później niech już wyłoni się podstawowa "11" bo na tą chwilę taka rotacja składem szczególnie w defensywie jest wręcz porażająca.
Cleber też już bliżej wakacji i chyba już do składu nie wróci ale niech grają piłkarze którzy mają jakiś cel związany z klubem a nie odliczający czas do końca kariery.

tofik 26.09.2010 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 986911)
hihihihiihihihi

Obczaj co się na naszym forum dzieje w niektórych tematach, że nie wspomnę o tych meczowych. ....y, ....., pedały, s....ysyny w stronę grajków Wisły są codziennością i nikt nie robi z tego tragedii, a jak nasi pojadą na mecz i trochę pobluzgają to wielka afera. Większy impuls zapewne był po wyrównującej bramce Boguskiego, co jest normalne.

Chyba żartujesz. Kto takie coś napisał na piłkarza Wisły ? A jesli tak to pewnie pokutuje na banicji.

Szyman423 26.09.2010 18:19

Dobra spokojnie ludzie trener tu nie jest nic winien !
Naszym piłkarzom poprostu nie chce sie biegac jak dostaną tyle tyisaków za mecz to po co sie mają męczyć ? ;]
A jak ktos pisze ze szkoda ze kibice Wisły śpiewali to ten gość musi się leczyć albo przejść do dziewczyn z drugiej strony błoń (albo nie bo tam też przeklinają ). ;|
Co do meczu .... Zaczęliśmy grać po rzucie karnym .
Na plus napewno Brożek reszta brak ambicji .

63.5 Kg 26.09.2010 18:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Baala (Post 986905)
Nie siałbym paniki po tym meczu. Już długo przed meczem pisałem, że remis będzie w Bełchatowie dobrym wynikiem i mimo trzeciego meczu bez zwycięstwa nie eliminuje nas z walki o mistrzostwo. Teraz z górki, tylko trzeba wygrać ze Śląskiem.

A po czym twierdzisz z e z gorki jak gramy z Lechem ktory wyglada lepiej od nas ,jak gramy z Legia ktora zaczyna wygladac lepiej od nas ,jak gramy derby z Craxa ktora nie wyglada gorzej od nas bo tak w ogole ciezko jest wygladac od Nas gorzej...

RAFi89 26.09.2010 18:23

Po każdym spotkaniu piszecie to samo a wciąż jesteście zaskoczeni postawą zespołu. Już po spotkaniach z Azerami spora część forum wieszczyła środek tabeli więc czym jesteście zaskoczeni.
Okres w którym niejako buduje się zespół u nas został zaprzepaszczony, spore zmiany kadrowe, nowi zawodnicy dochodzący co tydzień i zmiana trenera.
To wszystko tak naprawdę w tym momencie wychodzi na wierzch, przy dobrze zorganizowanym przeciwniku brak pomysłu na grę ofensywną, słaba gra bloku defensywnego ale również gra obronna całego zespołu jest słaba. I ja się dalej będę upierał że fizycznie jesteśmy źle przygotowani.
Myślę że trener też musi jakoś zareagować, niestety trójka Boukhari, Żurawski i Rios raczej nadają się na zawodników cofniętych za napastnikiem. Żaden z nich nie dysponuje szybkością i zagrożenie z boków jest zerowe. Sobol z Wilkiem dużo biegają ale żaden z nich nie potrafił opanować tego środka, dużo biegania walki i sporo chaosu.

Nie mówię tego jako jakiś wielki pesymista ale staram się patrzeć na sprawę trzeźwo. Niestety ale spodziewam się podobnej gry już przez całą rundę. Jest tyle mankamentów że tego szybko się nie wyeliminuje.

Kamson 26.09.2010 18:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 986904)
Jak to o co, non stop tylko "kur**" leciały. Ja wiem że stadion to nie kościół ale można sobie darować w każdej piosence przypominanie że Bełchatów to kur** i w ogóle. Szczególnie że Bełchatów jest raczej neutralną ekipą więc można sobie darować takie bezsensowne wyzwiska.

:lol:

Skoro ktoś tu obraża kibiców własnego klubu, (którzy w przeciwieństwie do niego ruszyli dupy do Bełchatowa) bo zaśpiewali "Jazda z kur*ami" to ja nie wiem jak to skomentować...

Ręce opadają...

kot 26.09.2010 18:24

Wisła może grać lepiej, jeśli będzie mogła wreszcie grać w 11 a nie w 10. Basałaj powinien przekonać Maaskanta ilością zdobytych przez trenera punktów, że "angielski" samochód za milion zł ma wadę fabryczną ( minimalizm ) i im szybciej się go odda do warsztatu naprawczego, tym lepiej dla Wisły. Jak można grać dwoma zblazowanymi pseudogwiazdorami, o tych samych, nędznych parametrach motorycznych, technicznych i ambicjonalnych i to na tej samej pozycji rozgrywającego pomocnika lub cofniętego napastnika ?? Przecież oni dublują tę samą pozycję boiskową ze skutkiem zerowym w obydwu przypadkach. Dwaj nietykalni od początku, pupilki Maaskanta, ciągną w każdym meczu Wisłę w dół. Boukhari i Żurawski, razem na boisku, to przerost formy nad treścią. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że Boukhariemu bardziej się chce grać dla Wisły, niż Żurawskiemu i dlatego :

MAASKANT !!!!!!!!!!
ŻURAWSKI OUT ASAP.

Ps. coście zrobili z tą obroną
coście zrobili z tą Wisłą
:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

Dean 26.09.2010 18:24

Wisła grała dobrze 10minut w tym spotkaniu, tak powinna grać na 90 z 75min.
Niektórzy zawodnicy nie zasługują na grę z Białą Gwiazdą na piersi. Brawo Boguś, Mały, Paljić. Reszta no comments - niby ten wypracował karny, niby tamten dobrze podał, ale co z tego? Jak tak nasi zagrają w meczu z Cracovią - nie wybaczę nigdy. Ale nie zdziwyłbym się, ponieważ większość tych zawodników nie wie, co dla nas znaczą derby, że to jest Święta Wojna. Ehhh.

Apeluję o transfery Polaków mimo wszystko. Małecki i Boguski ( on podjął się strzelania karnego - gwiazdeczki się bały) zagrali lepiej niż wszyscy inni razem wzięci.

CIKOS OUT, ŻURAWSKI OUT

A i swoją drogą Pawełek mógł lepiej się zachować... Właśnie, bym zapomniał - czy trzy mecze z rzędu BEZNADZIEJNEJ gry Clebera spowodowały, że nadal zdaniem Treneiro grałby w podstawowym składzie? ( gdyby nie oczywiście 4 żółte, co uniemożliwiają ). Clebi przy bramce zawalił bardziej niż Chavez.

Musiałem się wyżyć.

IncognitoTSW 26.09.2010 18:25

http://hyy.pl/images/1910.jpg

Graliśmy w dziesiątkę według niektórych.

Charlie 26.09.2010 18:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Baala (Post 986905)

Jest fantastycznie, już otwieram szampana. Skoro nie potrafimy pokonać Bełchatowa, to czemu niby mamy ograć Górnika w Zabrzu? Albo czemu mamy pokonać Lechię,skoro ta prezentuje o wiele ciekawszy futbol od nas. Dzisiejsza wpadka nie eliminuje nas z walki o mistrza, ale pokazuje, że na obecną chwilę nasz zespół jest przeciętny i nie widać żadnego progresu w stosunki do wcześniejszych spotkań. A wręcz przeciwnie.

ksych 26.09.2010 18:28

GKS Bełchatów vs Wisła Kraków - 26.09.2010
XviD | 720x416 | 2000kbps | Canal+ Sport

1:0 Małkowski
http://hotfile.com/dl/71898031/9b7d7...owski.avi.html

1:1 Boguski
http://hotfile.com/dl/71899713/e2f3c...guski.avi.html

63.5 Kg 26.09.2010 18:29

No ale przestanmy sie oszukiwac z tym Belchatowem...

Patrze calkiem realnie i widze ze ten Belchatow to ....bardzo slaba druzyna...

rabi86 26.09.2010 18:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szyman423 (Post 986916)
Dobra spokojnie ludzie trener tu nie jest nic winien !
Naszym piłkarzom poprostu nie chce sie biegac jak dostaną tyle tyisaków za mecz to po co sie mają męczyć ? ;]
A jak ktos pisze ze szkoda ze kibice Wisły śpiewali to ten gość musi się leczyć albo przejść do dziewczyn z drugiej strony błoń (albo nie bo tam też przeklinają ). ;|
Co do meczu .... Zaczęliśmy grać po rzucie karnym .
Na plus napewno Brożek reszta brak ambicji .

Trener jest winny, bo już się zaczęło wpuszczanie za piękne oczy. Żurawski, Boukhari grają nie wiem w sumie za co .Wszedł Małecki i już zrobił wiatr. Piszecie, że trzeba umieć dobrze stać. Racja ale nie w grze defensywnej, a tam Marokańczyka nie uświadczymy. Co z tego, że dobrze poda jak po stracie zazwyczaj widzę go w środku boiska a na boku jest wielka dziura. Nam są potrzebni szybcy skrzydłowi z wydolnością. Nie dość,że nie było poprawy to jest jeszcze gorzej. Może czas postawić tez na Polaków i im dać się wykazać bo odkąd Maaskant tu przyszedł to wygraliśmy tylko z Bytomiem starym składem. Nie można wprowadzać 3 nowych piłkarzy ofensywnych na raz i liczyć , że będzie super. Wszedł Małecki, Boguski i już był większy ruch z przodu. To jest największy błąd Maaskanta. Zaufał zbyt dużej liczbie nowych piłkarzy zamiast stopniowo ich wprowadzać.

Daja`n 26.09.2010 18:32

Ten mecz mogę określić dwoma słowami "czarna rozpacz".A zapomniałem o najważniejszym,brawo dla naszych kibiców byli lepiej słyszalni od miejscowych.Tak trzymać.

Dean 26.09.2010 18:35

Ta głupota Clebera mnie przerasta. :( Stara pierdoła, nie nadaje się już.

Przynajmniej ABG pokazała się z dobrej strony. "Młyn" Gieksy nie powalił. :D

Do zobaczyska na Śląsku!

Tenzen 26.09.2010 18:38

Dramat...

Bełchatów robił co chciał.

No i kto dał Boguskiemu strzelać karnego? Przecież on prawie tam umarł. Strzał słaby, na szczęście bramkarz się rzucił w złą stronę.

Proud 26.09.2010 18:41

Sam Boguski się rwał do karnego.

Dean, zgadzam się co do Clebera. Mnie też On ostatnio przerasta. Z wiekiem powinien przyjść spokój...a u Niego jest zupełnie inaczej.

Alov 26.09.2010 18:41

Cóż gramy straszliwy piach z drużyną która zrodziła się z desperacji po tym jak przed tym sezonem odeszli kluczowi zawodnicy, do czerwonej kartki nie istniejemy w ofensywie, Zurawiowi nie chce sie nawet stać, Boukhariemu biegać, Cleber myśli tylko jak tu kolejny raz wypierd piłkę do przodu albo w aut, Rios to dla mnie taka lepsza wersja Dubickiego 9czyli jakoś nie wierze w hurtowe ilości bramek strzelone przez niego), Pawełek gra swoje, Małecki gra sam i nikogo nie widzi, nie wiem co oni robią z tym trenerem na tych treningach ale dzisiaj grali tak jakby sie spotkali na lotnisku i pierwszy raz grali/trenowali ze sobą.

Titto 26.09.2010 18:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tenzen (Post 986942)
No i kto dał Boguskiemu strzelać karnego? Przecież on prawie tam umarł. Strzał słaby, na szczęście bramkarz się rzucił w złą stronę.

Ale pierd*lisz. Chyba nie masz się o co przyczepić do Boguskiego. Karnego dobrze wykonał zmylił bramkarza i tyle. Frankowski też w meczu z Wisła karnego strzelił lekko i co z tego? Ech, kompleksy...

Baala 26.09.2010 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 986918)
A po czym twierdzisz z e z gorki jak gramy z Lechem ktory wyglada lepiej od nas ,jak gramy z Legia ktora zaczyna wygladac lepiej od nas ,jak gramy derby z Craxa ktora nie wyglada gorzej od nas bo tak w ogole ciezko jest wygladac od Nas gorzej...

Craxa jak narazie to jeden mecz wygrała przy pomocy sędziego. Legia tak naprawdę nic nie gra i niech nie zmyli was ich ostatni mecz w którym zaważyły indywidualne chęci niż umiejętności. Lech tu zagramy nie w roli faworyta. Zresztą tam gdzie są kibice zawsze lepiej nam się gra.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Charlie (Post 986927)
Jest fantastycznie, już otwieram szampana. Skoro nie potrafimy pokonać Bełchatowa, to czemu niby mamy ograć Górnika w Zabrzu? Albo czemu mamy pokonać Lechię,skoro ta prezentuje o wiele ciekawszy futbol od nas. Dzisiejsza wpadka nie eliminuje nas z walki o mistrza, ale pokazuje, że na obecną chwilę nasz zespół jest przeciętny i nie widać żadnego progresu w stosunki do wcześniejszych spotkań. A wręcz przeciwnie.

Sprawdź łaskawie jak sobie w tym Bełchatowie radziliśmy w poprzednich sezonach. To jeden z trudniejszych wyjazdów dla nas od zawsze.

09/08 porażka 1-0
08/07 remis 0-0
07/06 remis 0-0
06/05 wygrana 1-2
05/04 remis 0-0

na pięć ostatnich meczy (nie licząc tego dzisiejszego) bilans 1-3-1

Marszałek 26.09.2010 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Alov (Post 986947)
Zurawiowi nie chce sie nawet stać, Boukhariemu biegać.

.
O ile z tym pierwszym się zgadzam to co Bukhariego absolutnie nie. Facet raz,że potrafi niekonwencjonalnie zagrać to dwa ma super przegląd pola,problem z tym,że nie ma z kim grać. Takich zawodnikow nam trzeba więcej. Gość wie jak się gra w piłkę, widać to gołym okiem. Niemniej musi ktoś z nim grać a nie Zurawski,który zamiast isć w pierwszej połowie w stronę bramki ten przerzuca sobie piłkę na prawą nogę. Dzięki zajebistemu podaniu Marakończyka Brożek wypracował karnego. Wg mnie skład zaczyna się krystalizować, Małecki słusznie siedzi na ławie. Zurawski out, Cikos out, Branco w kilku kpinęciach pokazał,że jest o klasę lepszy od Słowaka. Problemem dla mnie jest Chavez. Wg mnie powienien pograć kilka spotkań aby zyskać pewność siebie, chyba tego mu brakuje. Powinniśmy mieć z niego pociechę. Także na, plus Paljic,ambicja,technika. Reszta bez zmian, piach. W przerwie zimowej trzeba naprawdę powywalać kilku gości bo aż żal sie robi.

vaazon 26.09.2010 18:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tenzen (Post 986942)
Dramat...

Bełchatów robił co chciał.

Strzelił, bramkarz poszedł w zupełnie inną stronę, więc to nie tak, że strzelił karnego na farcie. O co ci chodzi? Jesteś hejterem?

tofik 26.09.2010 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 986959)
.
O ile z tym pierwszym się zgadzam to co Bukhariego absolutnie nie. Facet raz,że potrafi niekonwencjonalnie zagrać to dwa ma super przegląd pola,problem z tym,że nie ma z kim grać. Takich zawodnikow nam trzeba więcej. Gość wie jak się gra w piłkę, widać to gołym okiem. Niemniej musi ktoś z nim grać a nie Zurawski,który zamiast isć w pierwszej połowie w stronę bramki ten przerzuca sobie piłkę na prawą nogę. Dzięki zajebistemu podaniu Marakończyka Brożek wypracował karnego. Wg mnie skład zaczyna się krystalizować, Małecki słusznie siedzi na ławie. Zurawski out, Cikos out, Branco w kilku kpinęciach pokazał,że jest o klasę lepszy od Słowaka. Problemem dla mnie jest Chavez. Wg mnie powienien pograć kilka spotkań aby zyskać pewność siebie, chyba tego mu brakuje. Powinniśmy mieć z niego pociechę. Także na, plus Paljic,ambicja,technika. Reszta bez zmian, piach. W przerwie zimowej trzeba naprawdę powywalać kilku gości bo aż żal sie robi.

Trzeba jeszcze dodać dwóch środkowych pomocników z chęciami do biegania jednak o technice drwala i zerowym pomyśle na rozegranie akcji. Przechwyt podanie do nikogo i tak kilkanascie razy. Bez środka pola nie będziemy grać piłką, a bez gry piłką nie będziemy dominować.
Co do posta oczywiście się zgadzam jak zwykle :) Jeśli trener wyciąga wnioski, to w nast meczu takie parodie jak Cikos, Żurawski powinny oglądać mecz z ławki.

Eustachy 26.09.2010 18:59

Zdecydowanie popieram kota. ZURAWSKI OUT, bo az szkoda patrzyc jak facet rozmienia sie na drobne w klubie, w ktorym tyle osiagnal. Basalaj wykopujac go z antykwariatu, wyrzadzil mu krzywde. To chyba najbardziej bezproduktywny i motorycznie nieprzystajacy zawodnik ekstraklasy. Drugi z ulubieniecow trenera - Bourkhari, tez niestety moze liczyc na pelne 90 minut mimo mobilnosci zolwia z naczepa.
Cieszy natomiast fakt, ze Cikosz wreszcie ma alternatywe, z ktorej Maaskant na szczescie nie zawahal sie skorzystac juz po 45 minutach cikoszowej padaki.

Alov 26.09.2010 19:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 986959)
.

To niech gra pod Brozkiem na środku, gdzie nie trzeba tyle biegac (zwłaszcza jak za soba ma Sobola z Wilkiem) a nie na boku pomocy, bo na tym boku to on ani nie ciągnie akcji w ofensywie ani nie pomaga w obronie

KMZ 26.09.2010 19:02

ma ktoś może jakiegoś linka do meczu ?? :> bo szkoda gadać ... proszę nie pytajcie dlaczego nie oglądałem ... :X

Mar85 26.09.2010 19:07

Jaki trener taka gra tyle w tym temacie, myślałem że Maaskant to lepszy fachowiec, ale jednak nie...wystawia Żurawskiego, Pawełka, Clebera choć grają padakę, gdzie Garguła?, Małecki robi dużo większe wrażenie....gdzie prawy pomocnik? Wisła zawsze znana była z bardzo dobrej gry skrzydałmi, teraz Rios który zbiega do środka, lepszy tam chaotyczny Małecki...mamy grać ofensywnie bo obrona słaba, ale czegoś tu nierozumiem...gdzie kreatywny pomocnik? Myślałem że trener narzuci jakiś styl, a tu nic nie widać...coś było widać w Białymstoku ale zamiast iść do przodu coraz gorzej to wygląda...widać nawyki trenera Maciusia byle do przodu dzida, może za takie zagrania kary wprowadzić...Smuda dał radę

Gwiaździsty 26.09.2010 19:28

Choćbyście tutaj kawiature zamęczyli to nie zmienicie stylu (czy raczej bezstylu) gry naszych kopaczy. Im sie poprostu nie chce walczyć, biegać szybko po boisku przez 90 minut. A jak sie nie biega, walczy, to sie przegrywa lub ledwo remisuje. W 3 ostatnich kolejkach ten zespół, który podobno walczy o MP zdobył raptem 2 pkt.

licoo 26.09.2010 19:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 986904)

Od czasu kiedy kibice Belchatowa na ostatnim meczu nas zaatakowali już chyba nie mamy z nim neutralnych stosunków.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl