![]() |
Rios - po prostu genialna asysta! Boukhari też ładnie gra.
Poza coś tej naszej obronie lepiej idzie, niż ostatnio, mimo że jej skład się nie zmienił. |
Jestem pod MEGA wrażeniem Riosa. Takiego chłopaka - młodego, dobrze grającego tyłem do bramki, który ma ostatnie podanie i wygrywa z każdym 1vs1 nie mieliśmy w Polskiej lidze jeszcze nigdy. Brać go nim zgłoszą się po niego kluby z zachodu.
|
Ekstraklasa - Kolejka 6. 17/09/2010 | Obiekt: Stadion Wisły | Sędzia D. Piasecki http://i991.photobucket.com/albums/a...sa/1300881.png http://i991.photobucket.com/albums/a...asa/129577.png Wisła Kraków vs Korona Kielce - 17.09.2010 XviD | 720x416 | 2200kbps | Canal+ Sport 1:0 Paweł Brożek POBIERZ! 1:1 Vuković POBIERZ! 2:1 Wilk POBIERZ! 2:2 Niedzielan POBIERZ! Jutro zarzuce linki do całego meczu. |
Może coś z tego będzie. Rios jak dla mnie wyrasta na gwiazdę zespołu. On i Boukhari to najlepsze transfery
|
no to kiszka
|
Jovanić to słaby bramkarz i tyle...
|
swoją drogą gwizdek sędziego wygląda jak czerwona kartka troche
parę razy zaczynałem drżeć ze strachu |
Według mnie to jest wina komunikacji, wystarczy zobaczyć na popatrzeć na grę i jak piłkarze prawie sobie odbierają piłkę...
|
Bez agresji. Zupełnie bez agresji gra Wisełka.
|
Żurawski do wymiany
|
Co ?!
Rios ?! |
Kirm za Riosa... No to pięknie.
|
Kto jak kto ale nie jego
|
Korona narazie znakomita. U nas brakuje skrzydlowych i rozgrywajacego, ale to juz wiadomo od ponad roku/
|
Co jest? Za chwilkę nam strzelą przy takiej grze.
|
Jeeeeeest Czarek :D
|
o ....aaaaa
|
jest ....A !!!!!!!! WISŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Nasze małe Wilczątko <3 !!
|
w drugim kolejnym meczu brożek jak profesor
|
Goooooooooooooooooooooooooooollllllllllll
|
a tak gdzieniegdzie chwalono Vukowicza, jaki to on twardy i maczo. I patrz, ledwo dotknięty, podnieść się biedak nie mógł.
|
ja jebie
10 znaków |
a ja sie pytam - gdzie byla obrona ?
|
Pod tym linkiem zaraz zacznie się transmisja z pomeczowej konferencji prasowej - http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...-wisla-korona/
|
Wilk powinien dostać szansę w reprezentacji
|
Brawa dla działaczy :] sprzedać całą obronę to teraz mamy ...
|
3 obrońców i Niedzielan i gol.
|
Ech... kiepsko to wygląda... ciężko coś jeszcze strzelić będzie...
|
2 brameczki stracone, a obstawialem tylko 1...dalej nie ma obrony, co zrobic...takich pilkarzy kupiono. Bez tego nie da sie wygrywac.
|
Boguski ty dziadu
|
kiedy Boguski nauczy się grać w piłkę?
|
I jeszcze z tym dziadem przedłużyli umowę. Podobno jest napastnikiem
|
Akurat ten remis boli tak jak porażka..
|
przy tej obronie to szlag mnie trafia. Możemy strzelić 2 bramki ale co z tego jak na dowalą z drugiej strony
|
az chce sie powiedziec: Mały, dogrywaj te piłki górą.
brakowało Riosa |
Chyba 'szlag' :) Szkoda, mogła Wisełka wygrać, boli tym bardziej, że obrona tak źle aż nie grała
|
sorki heh faktycznie
|
Jeden ku.rwa kosmita w bramce wymieniony na drugiego
4 miejsce bedzie na koniec szacunek dla kibiców za doping i tyle gdzie jest obrona, Basałaj gdzie jest obrona?? |
Boguski, co on jeszcze w Wiśle robi? Trenera Maaskanta szanuję, bo w porównaniu z początkiem sezonu nasza gra wygląda o wiele lepiej, ale nie kompletnie rozumiem przeprowadzanych przez niego zmian.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl