![]() |
też macie wrażenie jakby te pierwsze 5 minut wyglądały jakbyście inną ligę oglądali, niż buraczaną?
|
Nie rozumiem dlaczego nie gra Mały i nie rozumiem dlaczego broni Pawełek. Przecież Jovanić nie może być gorszy.
|
Kamil dopiero zaczyna...
|
Jovanic ma kontuzje KIBICU Wisły...
|
ale Pawełek miał wręcz obowiązek wyjść do tej piłki!! co on Grosiciekgo się boii ludzie bez jaj ;/;/;;/
|
Jova ma jakis uraz.. natomiast posadzenie Malego to lekki skandal, ale zobaczymy w praniu
z tym skladem, ustawieniem i rywalem remis biore z pocalowaniem reki.. |
Cytat:
|
Jestem zbudowany jak na razie gra w ofensywie.
|
Ach, te wyjścia Pawełka:lol::lol: No ale początek meczu elegancki, chociaż szkoda, że tak szybko Jaga odpowiedziała. W końcu się Paweł odblokował. Gramy, gramy...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Edit: Coście tacy nerwowi? Zapomniałem po prostu. |
dziwisz się że są nerwy jak strzelamy i po 40 s tracimy bramkę...
ps myślałem że takie cuda to tylko w FM-ie są... |
Ej no spokojnie, 15 minuta wy się denerwujecie... Oglądamy i trzymamy kciuki a nie marudzimy... DO BOJUUUU WISEŁKAAAA!!
|
mam wrażenie, że trener znalazł całkiem niezłe wyjście na obronę przy mizerii w tej formacji - cofają się wszyscy. Nawet to całkiem całkiem wychodzi. W ataku też się chce chce.
Jak na razie mecz się z przyjemnością ogląda, oby tylko im sił starczyło. |
jestem podbudowany tym, że piłkarze w końcu zaczęli grać na 1-2 kontakty z wychodzeniem na pozycje.
|
Widzieliście te wymiany podań? Tak mi się to spodobało, że aż musiałem się z Wami tym podzielić ;)
|
Widzicie to co ja? Potrafią wymienić kilka celnych podań? Normalnie w szoku jestem.... Jak widać można i tak - a nie tylko - na pałę do przodu i może ktoś tam dojdzie do piłki...
Bramka też piękna - jak i cała akcja. |
Cytat:
|
podoba mi się te utrzymanie przy piłce :) widać, że piłka im nie przeszkadza :P
|
Bunoza - jaki spokój przy wyprowadzaniu piłki :D
Rios - kosmos! Maskaant nauczył nas konstruowania ataków, utrzymywania przy piłce. Naprawdę super to wygląda! |
Wow, podobie mnie sie.
Jestem pozytywnie zaskoczony naszą grą. |
wstrzymajcie się z pochwałami, bo póki co klepią bez efektu, a ja wciąż drżę o obronę :-)
|
Cytat:
|
Podniecacie się a obrona dziurawa jak szwajcarski ser co chwilę Jaga wchodzi w strefę przed polem karnym i krycie szwankuje !!!
|
Cytat:
|
O kurrr Polski Messi jakie triki :D hehehe
|
No tak jak Żuraw miałbym lepszą lewą to pewnie w tym Celticu dużej by pograł i gole nawet w lidze mistrzów strzelił
|
Widzieliście to co ja - skutecznie dryblujący Boguski O.O WOW!!
|
Zauważyliście, że Boguski sobie przypomniał, że jest piłkarzem :D
p.s. ale obrony dzisiaj nie mamy :( |
Ale fart.... po akcji grosickiego
|
Powie mi ktoś co się stało z Rafałem Boguskim ? ;] i piłeczka nie odskakuje sztuczki robi
|
jak widzę Wisłę grającą z pierwszej piłki to wcale się nie dziwię, że Małecki siedzi na ławie...
|
Śmiesznie to wyglądało jak Wilk i Sobol na glebę obok siebie :)
|
Czyli jednak da sie zagrać z klepki, fajnie przyjąć piłkę, wymienić kilkanaście podań pod rząd?
Wniosek po tym meczu jest jeden - nigdy więcej polskiej myśli szkoleniowej... Podrędny trener holenderski w 3 tygodnie uczy więcej niż Kasperczaki i inne złotouste Skorże miesiącami... A przy okazji nie pier**li trzy po trzy. Dla mnie nie ważne w tym momencie nawet jakim wynikiem skończy się to spotkanie. Jedziemy 3 "obrońcami" na teren najlepiej grającej aktualnie ekipy w Polsce. Porażke kalkulowałem. Grunt, że Maaskat coś im wpoił. Nawiązując do słów Reymana - każdemu Wiślakowi dziś podałbym rękę. |
ludzie bo wreszcie grają na porządnej murawie a nie na kartoflisku ;/
jak widać duuża różnica jest.. ps Mario poraz 2 ... ps2 A Sobol ładnie teraz Grosika odpuścił ;/ |
Zauważcie różnice, Polski trener nie potrafi nauczyć polskich piłkarzy trzymania się przy piłce i panowania nad nią.A zagraniczny z doświadczeniem potrafi.
|
Grosicki pokazał jaka jest nasza obrona.
Boje się, że będzie tak, że my atakujemy a Jaga nam z kontry strzeli. |
Borinho tak podniecamy się bo nareszcie widać jakąś myśl w tej grze. Widać zwyczajnie ręke trenera.
Może się zdarzyć że dziś przegramy, ale widać że nareszcie ta drużyna trenuje i coś na tych treningach ćwiczy. Dziś może się nie udać, jutro też ale jak wszyscy będą tak pracować to przyniesie to efekty wcześniej lub pózniej. Dziś atakujemy całym zespołem, bronimy całym zespołem i wszystkim się chce. Jak by nasi wyszli z takim nastawieniem jak mieli jeszcze nie dawno to Jaga już by prowadziła 2-0. |
Cytat:
A propos obrony... Świetnie nas Bunoza uratował...Oj Mariusz Mariusz |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl