![]() |
Ja to widzę tak - Wilk za Sobola, Małecki w ataku, a na skrzydło Łobo lub Rios, z naciskiem na tego drugiego. W sumie inaczej być nie może. No chyba że Żurawski...
|
Cytat:
Ja liczę na takie ustawienie Pawełek - Cikos, Bunoza, Chavez, Paljić - Kirm, Wilk, Garguła, Rios - Małecki, Żurawski. |
PP drogą do Pucharów??
kto wie,poki co uwaga na Sernasa i szybkie kontry Widzewa bo watpie zeby na nas jakos wielce ruszyli. licze ze nasi zagraja przyzwoicie ,choc to jeden mecz i wszytsko zdarzyc sie moze... |
Bardzo niefajnie, że Paweł wypadł, bardzo... Wydaje się, że na dziś nie mamy porównywalnego zastępcy.Oby Mały dał radę.
|
Pawełek-Cikos-Bunoza-Chavez-Branco-Garguła-Wilk-Palijć-Kirm-Rios-Małecki
Tak coś czuje że dzisiaj wyjdziemy na Widzew |
Kto dziś wyjdzie, w pierwszym składzie przekonamy się przed meczem. Z tego co czytałem w wywiadach, to Kretek jak i Bieniuk mówili że w Widzewie też mają zagrać zawodnicy którzy mniej grają w lidze. Więc może nie będzie tak źle. Łódzianie napewno mają słabszą ławkę jak Wisła.
|
...Choć na rezerwie kilku niezłych graczy mają jak Grischok, Grzelak, Lisowski, Arriero
|
Trzeba gryźć trawę,bo ten mecz jest bardzo ważny. Raz,gdy wygramy da to większej pewności siebie chłopakom. Dwa, poprzez PP możemy awansować do LE>. Dla mnie ten mecz jest priorytetem i nie wyobrażam sobie aby mogli koło niego przejść.
|
Dać szansę ławce rezerwowych Pietia, Jirsak itp. niech się ogrywają. I wygrać.:)
|
Będzie transmisja w tv ?
Bo miała być ale nie pamiętam kanału, albo miało nie być, no nie wiem ;) Z góry dzięki za odpowiedź ;) |
mecz jest na tvp sport :)
|
Kupię bilet na G przed meczem ?
|
na 99,9999% ...............
|
a wczoraj podobno nie bylo juz biletow na G... mozliwe to?
|
Cytat:
|
Ale to nie info z forum, tylko kumpel chcial na G a musial kupic na E. a dzis na stronie pisza ze bilety sa na wszyskie sektory.
|
Cytat:
|
To pewnie dzis przed meczem bez problemu mozna bedzie kupic na kazdy sektor...
|
Ja też wczoraj bez problemu kupiłem na g a była godzina 15 :P
|
bedzie ten mecz w telewizji ??? jak tak to jakiej ? dzieki
|
Cytat:
|
Od której rundy jest mecz i rewanż?
Dzięki |
od 1/4 finału
|
Skład niedługo powinien się pojawić. Liczę na zwycięstwo... i fajny doping - pamiętam taki mecz w pucharze z Arką,kiedy to słyszałem w tv (albo necie) mało znane przyśpiewki. Fajnie,że kibice bez względu na wagę meczu dobrze się bawią.
|
Pawełek - Cikos, Cleber, Bunoza, Paljić - Małecki, Wilk, Garguła, Boukhari, Kirm - Rios
|
Cytat:
|
No, nareszcie Rios w pierwszym składzie.
|
Cytat:
|
sorry za OT ale czy jest mecz na sopcascie?(public 1,2 ) ?na soccer-live tylko po zalogowaniu-na mecz nie moge isc a tvp sport nie posiadam ...pozostale www tnie ..pozdrawiam
|
mam pytanie: kupiłem karnet jakś pod koniec września i czy w nim mialem zawarty mecz PP z Widzewem ??
|
|
dzięki brak mi słów, prze chłop ze mnie
|
szkoda że mnie nie będzie na stadionie no ale choroba mnie dorwała i mam zapalenie gardła:(
moja opinia co do składu jest taka że powinien grać Jovanić, i obojętnie kto za teroryste zwanego również kebabem;); plus za to że Rios będzia grał |
Z tego co widzialem na tvp1 w wiadomosciach sportowych bo byl krotki material na zywo ze stadionu to kibicow bedzie baaaardzo mało.
|
Hahah, Boukhari w 1 składie, to jest żenada
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiem, że to nie ten temat i przepraszam administrację, ale tego się już czytać nie da. Przyczepiliście się Boukhariego niesamowicie. Prawda jest też taka, że do pewnego momentu meczu z Lechią Kirm był gorszy niż Boukhari. Mało aktywny, nieefketywny. Nawet ta asysta do Małeckiego to poleciała nie tam gdzie chciał. Panowie, choć trochę obiektywizmu.
|
Czy mi sie wydaje czy TVP sport ma 1 kamere ? bo jakos nie widze powtorek chociazby przy spalonych :-)
Podoba mi sie gra Wisly graja spokojnie i pewnie. |
Wygląda na to, że piłkarze Widzewa prenumerują 'Muratora'
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl