![]() |
Cytat:
|
Dałbym Pawłowi pobiegać za Żurawskiego :) Jirsak też mógłby zejść, tylko kto za niego. Może Kirm do środka pola ? Tam podobno gra najlepiej.
|
Mnie najbardziej zaciekawiło jedno:
- koniec sierpnia, popołudnie, góra 20 kilka stopni - słoneczko - najwyższa (!) klasa rozgrywkowa blisko 40 mln kraju a ci potrzebują dodatkowej przerwy :lol: |
Widzew w I połowie zagrał z niepotrzebnym respektem.. i Wisła prowadzi.
Z kolej krakowiacy dość mocno forsują tempo i ciekaw jestem czy nie spuchną w II połowie - w Łodzi gorąco dziś jak cholera. |
1. Wolfy w tym co pisze ma bardzo duzo racji.
2. Prosze moim nickiem nie podpisywac cytatow ktore do mnie nie naleza. 3. Prosze rowniez o nie dorabianie teorii do moich wypowiedzi. Dziekuje |
Mielcarz to taki Cabaj,Pawełek i Przyroś :D
|
Jak dla mnie,po tym co widze,to nowego trenera może prezes ogłaszać co tydzień, dokładnie przed każdą kolejką ligową.
|
Te rzuty rożne wykonywane przez Małego to po poprostu zenada
|
Gargułe za Jirsaka...!
|
Zgadzam się. Jirsak nie istnieje. Ale co wy chcecie od Bunozy? Przecież chłopak całkiem przyzwoicie gra..
|
Cytat:
|
Cytat:
Żenada to mało powiedziane ja gram w piłkę 2 razy w tygodniu i lepiej centruje z wolnych czy rogów niż gość który jest zawodowym piłkarzem... Oczywiście w innych elementach mu nie dorównam ale na litość boską żeby w Wiśle nie było specjalistów od stałych fragmentów gry .... |
Cikos red....
|
No i robi się coraz ciekawiej;)
|
Cikos brawo !!!!!
|
Cikos zarobil czerwona kartke. Szkoda.
|
Na razie Cikos do Alvareza nie dorasta. Teraz to sie dopiero zacznie :/
|
Słyszę w tle "Naszym klubem RTS" no i nie ma bola, cały czas przed oczami mam słynny filmik z "przygotowań kibiców Widzewa do sezonu" ;p
|
Cikos kur**
|
No to tylko Widzew przycisnie i będzie 1;1.
Bunoza Red, Cikos Red, w nastepnej Cleber Red. Kartki wynikaja ze slabosci zawodnikow... |
Cytat:
Mamy teraz problemy, już przed kartką Cikosa nie wyglądaliśmy najlepiej i Widzew przycisnął. |
Coś czuję, że niestety może nie być 3 punktów. Po przerwie się niepotrzebnie cofnęli, to teraz po czerwonej kartce dla Cikosa może być obrona częstochowy - oby skuteczna obrona.
Teraz potrzebne zmiany. |
Ja nie mogę... jak chłop dobrze grał, to musiał zarobić czerwoną. Czego on się nie pilnuje do cholery!
|
Cleber twardy chłop :D
edit jezuuuu Polski Messi na boisku :rotfl: |
Boguski, rany Boskie.......... Czy Boguski odpala cos Kulawikowi za to ze ten go wpuszcza na boisko?
|
Trzeba się bronić, to wpuszczamy Boguskiego.
Chaveza dawać na boisko !!! |
Boguski wchodzi, o Boże...
|
Dobrze ,że ten Kulawik odchodzi bo te zmiany są żenujące ..
|
Trener jak zobaczy Boguskiego to sie go pewnie zapyta - co Ty tutaj człowieku robisz. Bogus po kontuzji tak słabo sie spisuje a przed nia z Broziem robili roznice.
|
Moim zdaniem pierwsza kartka dla Cikosza pokazana zbyt pochopnie. I troche blad Kulawika bo powinien go po tej pierwszej kartce zmienić.
|
Cytat:
|
Ano też racja. Brożek mógłby się obrazić :D
|
Niech mi ktoś złe słowo powie dziś na Bunoze!
|
a Mały zawsze prowokuje :D
|
Cytat:
Cikos jest po prostu nieodpowiedzialnym człowiekiem, tak jak powiedział Żurawski. Żadnego błędu Kulawika nie widzę, zważywszy na to że nie ma żadnej alternatywy na prawej obronie. |
Gra straszna ale wynik super :)
|
Cytat:
|
Ja ten wynik utrzymamy do będzie dobrze. Złe przygotowanie kondycyjne do sezonu jest teraz widoczne, a gra w 10 też nie pomaga.
|
Bunoza dzisiaj całkiem nieźle.
|
Paweł Brożek wchodzi i nie chce mu się podbiec 3 metry. Jak nie chce walczyć to nich sp. z Wisły.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl