![]() |
Na Boga, nie ma w tej drużynie nikogo kto by potrafił dośrodkować ze stojącej piłki, że musi, to robić Małecki?
|
Cytat:
Wiecie... ja poki co widze ze gramy calkiem niezle. Bunoza p[rzyzwoicie, Kowalski tez. Zastanawia mnie w takim wypadku czy w tym momencie Azerowie sa tak mocni czy moze to Polska liga jest az tak slaba... |
Piotrek Brozek powiedzial, ze grali dobrze w tej polowie.
hehehehehhehee |
Wisła:
Strzały - 9 Skuteczność - 66% Najw. strzałów - Kirm Faule Wisły - 9 (3 Kowalski) Rożne - 5 Spalone - 1 |
Nie wygląda to źle, rewelacyjnie niestety też nie. Wisła gra spokojnie, raczej kontroluje mecz, no ale błędów niestety też, szczególnie w obronie się nie ustrzegliśmy. Czekam na wejście Riosa, czekam też na skutecznego Pawła Brożka, bo niestety sytuacji sam na sam to on nie umie wykorzystywać...
|
najwiekszym problemem Wisły jest Małecki chuja gra udało mu się strzelić a rzuca ****ami we wszystkie strony szczególnie do Kirma. Dopóki go nie wy*******ą definitywnie z drużyny to będzie rozwalał ją od środka A co do Małka to szlak człowieka trafia co ten zawodnik wyprawia jak długo jeszcze!!!!!
|
Mam pytanie - jak się nazywa ta piosenka co była puszczona po strzeleniu bramki??
|
Kim jest ten starszy komentator z zabójczo monotonnym głosem?
|
Komentarz w przerwie.
Zawodnicy o sotałej formie, czyli słabej - Pawełek juz po pierwszym kiksie, Paweł B. juz po pierwszej setce zmarnowanej, i obawiam się, że nie ostatniej. Pierwszy ma tyle kiksów na mecz, co drugi bramek. Smutne, ale jeden na ławke, drugi też, a docelowo na sprzedaż. W tej grupie także Kowalski, o którym niestety nie mogę powiedzieć, żeby się rozwijał. PLusy: - Kirm - kilka rajdów, kilka niezłej kiwki, niezłe wrzuty, asysta, czyli wreszcie rasowy skrzydłowy. Nawet wraca i walczy niczym defensywny pomocnik, nieżle - Cikos - juz teraz walczy i jest wzmocnieniem Zmiany: Jak dla mnie Rado - Jirsak, będzie to sensowne, i w konsekwencji druga zmiana napastnika - Brożek/Zuraw bądź Rios, choć nie wiem, jak ten drugi czuje sie po podróży. |
Cytat:
|
Cytat:
Wyobrazcie sobie co by było gdyby Arka zagrała w Baku z Karabachem. :shock: |
Cytat:
|
koyoot -- to drugie, Azerowie mieli duzo lepsze przygotowanie kondycyjne niz Arka. To golym okiem widac. ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Nie mógł, byłby spalony. (Bo mówisz o tej sytuacji gdzie trafił w obrońce strzelając?) |
niezły mecz napewno nie olsniewajacy. Ale porownujac z tym co Amica zagrała wczoraj to jest dobrze :-) Rios mysle wejdzie koło 70 minuty to rozrusza jeszcze ta ofensywę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Drugim komentatorem jest Marek Kusto.
|
Cytat:
|
Mały powinien dostać zakaz podchodzenia do jakichkolwiek stałych fragmentów gry on się do tego nie nadaję nie umie robić mocnych wrzutek niech podaje mocno po ziemi ! A już robienie z siebie boga i powrót do wymachów i ****ików na lewo i prawo bo strzelił bramkę Arce dla mnie jest nad wyraz w****.... z jego strony! Podoba mi się Kirm póki co, dalej to chyba tylko Cikos ale bez szału, do tego wyróżniłbym Rado nie jest to zawodnik na pierwszy skład na razie ale póki co bez kompleksów.
|
dla nich plusem jest to ze Rado oddal strzal w swiatlo bramki, i juz go uwazaja za dobry wybor, to niesamowite ze pilkarz oddal strzal na bramke, wrocmy juz na Reymonta bo na tym kartoflisku nie da sie grac, wszystko to takie senne i monotonne, bez werwy i atmosfery , tej Wislackiej atmosfery (nie chodzi juz o doping) , MP raczej nie zdobedziemy jak do konca rundy na SS bedziemy grac, szkoda niewykorzystanych sytuacji bo byloby po meczu, a tak Arka pewnie cos wcisnie i doda im to skrzydel
|
Cytat:
A to że podchodzi do stałych fragmentów to decyzja trenera. |
Dalej jesteśmy przerażająco słabi. Jakościowo mecz fatalny. Na szczęście Arka dziś to poziom Szawle.
Bunoza znów potwierdza, że nie umie się kompletnie ustawiać w kryciu. Ma braki taktyczne większe niż trampkarz. Kowalski na swoim żenującym poziomie. Sobolewski kondycyjnie wygląda naprawdę źle. On w ogóle trenował coś latem, czy tylko się opalał? Kirm nie angażuje się zupełnie w obronie. Dlatego Cikos ma trudną przeprawę. W ofensywie jak zwykle jest delikatny i chaotyczny. A Słowak pokazał, że dośrodkowania ma na poziomie Alvareza, co mocno mnie martwi. Rado nie radzi sobie, to w ogóle nie ten rozmiar kapelusza. Niedobrze, że Kulawik wprowadził do podstawowego składu kolesiostwo i od tego zaczyna - nie wierzę, by Rado miał więcej piłkarskich argumentów do zaoferowania niż Rios. Piotr Brożek mimo iż był najsłabszy w Azerbejdżanie dalej gra. I dalej źle. Kolejna niezrozumiała decyzja Kulawika. Drugi z bliźniaków o dziwo stara się dziś bardziej niż zazwyczaj. Małecki natomiast na razie jest najlepszy na boisku. |
Pawełek niepewny, jak zawsze
Piotrek Brozek bardzo slaby licze ze wejdzie Zuraw,Rios,Wilk gra bardzo slaba, Cikos mi sie podoba ze bardzo odwaznie biega do przodu, czasam i troche gorzej mu idzie w tylach |
Zdaje mi się, czy tak jakby im się bardziej chciało grać? A może to złudzenie wywołane wrodzonym paraliżem Arki w porównaniu do bitnego Karabachu :D
|
No zgodzę sie @Falmokirak z Tobą w całej rozciągłości.
Tylko pytanie co sie stało z Kirmem ? Przeciez na prawej zawsze grał lipe. Może zmiana trenera na niego tak działa, Kasper go nie widział w składzie. Widocznie czuje że zaczyna od zera i ma czystą kartę. Ja bym wprowadził Wilka i Riosa. No i czekamy na Gargułę i Clebera oraz Chaveza. Są potrzebni i to bardzo. Guła w wywiadzie właśnie powiedział że wejdzie Boguski za Rado. 1-0 to za mało... trzeba grać. |
Jak nazywa się ta piosenka po strzeleniu gola przez Małeckiego?? :) Podbijam
|
Żenady ciąg dalszy - kompromitacja nie była przypadkiem w spotkaniach z Azerami...
II połówki już nie oglądam - tego nawet po pijaku nie da się obserwować... |
No ta, tylko jakby Brożek nie zmarnował dwóch setek to byłoby 3:0 :D Nie wiem jakich cudów wy oczekujecie:]
Gramy nieźle. Sytuacje 100% 4 : 1 dla Wisły, wynik 1:0. Fajnie biegają, wreszcie jest jakiś ruch w środku, bardzo mi się nie podoba Kowalski, jeżeli Bunoza miałby się uczyć to powinien mieć poważnego partnera w obronie. PS. Pawełek właśnie uratował nam dupę. |
jeszcze Boguskiego nam brakowało
|
BOOGUSKI za Rado, hahahah. Rios dalej na lawce
|
zobaczymy, co Boguski pokaze. czy nauczyl sie pilki podawac ;)
|
Kolejny as wchodzi - Boguski! :) Kulawik PMS PMS!
Ale baw się, póki możesz trenerze :) |
Cytat:
|
Teraz bedziecie mieli dobre porownanie Boguski - Rado ;p
|
Mam nadzieje, że Rios dostanie chociaż z 20 minut...
|
O nie... Boguski
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl