![]() |
Dla mnie czas Skorzy skończył sie po Levadii...niech ktoś mi powie jak to jest że zawodnicy którzy trenowali przez cały obóz wyglądają tak słabo, brak koncentracji, taktyki....w Bełchatowie wchodzi Ba którego jeszcze Skorza nie zepsół i gra najlepiej. Kiedy bramkę ostatnio strzelił napastnik....chyba z Odrą...a więc brak skuteczności, przygotowania taktycznego, koncentracji...do tego gra cały czas schematycznie jednym składem i Diazem na środku razem z Sobolewskim. gramy piach aż zal, skoro mamy grać skrzydłami to czemu te wrzutki są takie niedokładne...co oni robią na trenigach, czemu nikogo nie ma w polu karnym???. Jak tak to wygląda z Arką to ja nie mam pytań. Levadia dwa Panie Skorża. Dla mnie jesteś już wypalony a za zasługi Cię tu nie chce bo jakbyś był dobry to byś coś zmienił...a nie pogrążał klub...
|
już o tym pisałem kolejny ewidentnie spieprzony okres przed rundą GKS i Arka to takie Levadie z poczatku sezonu..
|
............
|
Dalej bedzie 1906 poparcia dla Skorzy? Panowie trzeba skonczyc z tym biadoleniem chocby zdobyl mistrza.Rownież to, ze 2lata temu grali tak swietnie to nie znaczy, ze jest On wielki i swietyi. To laluś nie trener.
|
Cytat:
Powiem szczerze - za to ze przez 2 lata nie mozemy wygrac z Legia i z Lechem, za przegrana z Cracovia, za kompromitacje z Levadia - to mnie g**** obchodzi ile tytulow zdobyl. Co oni graja? Widzisz cokolwiek? Jaka taktyka? Gdzie mlodzi pilkarze? Brak motywacji. Rozleniwienie gwiazdek. Marnotrawienie pieniedzy na niewykorzstane obozy przygotowawcze. Mozna tak wymieniac i wymieniac. Ja po prostu pragne, zeby Skorza przyznal sie w koncu do bledu i zostal zwolniony. Przez 1,5 roku nie zagralismy ANI JEDNEGO LADNEGO MECZU. To jest smutne. Gdzie jest ta slynna krakowska pilka? Juz Cracovia gra lepiej... |
Cytat:
|
tak czy siak, Jirsak (Mączynski) i Hristov do wpuszczenia za najsłabszych na boisku (i to najlepiej defensywnych), co my mamy do stracenia ?
|
W 11 minucie zastanawiałem się kiedy Wisła wymieni 3 celene podania na połowie rywala. Miałem chwilę, gdy nie patrzyłem zbyt uwaznie, ale chyba do tej pory się nie udało. Mecz brzydki, szkoda że Wiselka gra na poziomie Arki.
|
Pięknie grają, jak widziałem jak marnują (brozek 100metrów nad bramka, babol Bogukiego itp...) te sytuacji, to tyko modlilem sie żeby się to nie zemściło.. no i mam:/
Diaz i Kirm , Pi Brozek i Alvarez.... reszta dno..... |
K..wa mać Wisła grać ,Skorża wyjazd z Wisły razem z pajacem Pawełkiem
|
nie ma feelingu w tej drużynie, sami nie potrafia sie faceci zmobiliozwac do lepszej gry, Ci zawodnicy naprawde maja umiejetnosci ale nie ma druzyny ;/
potencjal ludzki jest ogromny w naszym zespole, Pawełek niech się bardziej koncetruje na grze moze nowa miotla ma przyjsc i cos to pomoze...co nie ktorzy zawodnicy nie beda pewni gry... |
A pilkarze tez przynoszą wstyd. Jeszce boisko im odsniezac...
|
Tak! Wywalmy Skorżę i weźmy Engela, albo Motykę...
|
Cytat:
|
FFutbol na tak! Tak, nie mamy piłkarzy! Tak, nie mamy trenera! Tak, nie ma nawet kibiców!! 3 razy TAK! Panowie żeby zagrać w takim meczu wystarczy tylko biegać! Nie trzeba mieć żadnych umiejętsności!! Wsytarczy mieć wytrzymałość i nic więcej. Ponownie zapytam po co był sparing z IV ligową drużyną z Hiszpanii?? Ahhhhhha żeby zgrać drużynę. No zgrani jesteśmy. Wszyscy chu** grają!!
|
W obecnej formie w każdym meczu będziemy walczyć o każdy kawałek boiska i o każdy punkt.
Mam nadzieję że forma przyjdzie szybko i w tych topowych meczach pokażemy że w piłkię umiemy grać Coś czuję żę druga połowa będzie o wiele lepsza i przy odrobinie szczęścia wygramy ten mecz.... wiarzyć trzeba! Niektóre posty to szkoda komentować bo nóż w kieszeni się otwiera! Mam nadzieję że modowie szybko będą reagować na debilne wpisy |
ano i Pan Skorza wpusci pupila Łobodzinskiego za zaslugi że mu tytuł zdobył w zeszłym sezonie...to i my trzymajmy Skorże za to że dorzucił nam wczesniej tytuł...
|
Takie tematy nie powinny byc otwarte, bo pojawia sie tutaj cała zgraja jakis pseudo dzieci neo ktorzy obrażają non stop zawodnikow i trenera, pisząc całkowicie bez ładu i sensu. żenada. Mecz wyglada jak wyglada, ale zachowajcie umiar. Arka gra kompletne dno, poprostu nic a nic, ale prowadzi, taka jest piłka. W Wiśle najgorzej Sobolewski i Boguski, Diaza to ja nie wiem za co obrazacie, jeden z niewielu ktorym sie chce, i jeden z niewielu ktory biega i cofa sie po pilke jak obroncy stoją wmurowani w ziemie i mysla co zrobic.
|
Cytat:
|
A Paweełek jaki tępy w zyciu i podczas wywiadów to taki na boisku.
|
Piekne byly chwile w sezonie 07/08 ale bylo minelo jest totalnia rownie pochyła i tylko powiedziec Petrescu wroc
|
Trzeba sobie powiedziec jedno. Organizacja gry Wisly to jeden wielki SMIETNIK!! Ilosc strat, bledow i rynsztokowa wrecz jakosc gry poszczegolnych zawodnikow jak i calego zespolu, upowaznia wlasciciela do natychmiastowej reakcji (niezaleznie od koncowego wyniku).
Za calej kadencji Skorzy tak zle jeszcze nie bylo... |
Bez sesnu i bezładu to jest gra Wisły...mistrzostwa za to nikt nieprzyznaje...zawodnicy rozumiem są nietyklani i nawet jakby nasz klub spuścili do 2 ligi to Skorza Król a zawodnicy Króleiwcze...
|
Cytat:
Nie gadaj pierdół. Lepiej mieć Skorżę i zbierać klapsy od Levadii, Legii, Lecha, Piechurów Morza Czerwonego, Bełchatowa, Arki...itd, itp ?! Moim zdaniem - NIE ! |
I teraz caly stadion HRRRRIIISSSSSTOOOOOOVVVVV :D
****a co ja ogladam-.- Co oni robili na tych zgrupowaniach!?!?! |
Cytat:
A co Ty za przeproszeniem k...a wszystkie mecze w sezonie chcesz wygrać? Weź już chłopie nic nie pisz |
Ten Tishaba zagrał ręką przy zdobyciu gola?
|
mam dziwne wrażenie że zawodnicy giną gdzieś na środku boiska
bo pod bramką często nie ma do kogo podąć, pomijając tych co się za piłkarzami Arki kryją ;P organizacja fatalna Marcelo popełnił błąd ale większe pretensje mam do ofensywy... a zwłaszcza skuteczności JEDEN -celny strzał na bramkę :/ |
Widać dobrze gramy skoro żadnych zmian. Pewnie zaczną się ok 70-80 minuty
|
Wisla pod wzgledem fizycznym w tym meczu prezentuje sie dobrze, mozna powiedziec nawet bardzo dobrze. Tutaj szwankuje co innego. Mianowicie .......one lenistwo i czekanie az ktos wypracuje sytuacje pod bramka...
|
Ja powiem tak gramy poza swoim stadionem bez kibiców dodatkowo ciężko podwójnie jest !!!
Ale Wisły Skorży nikt się nie boi już ... bo to jest piach !!! . Drużyna cofa się w rozwoju i choćby w drugiej połowie 5 goli strzelili to wiele to nie zmieni... bo będzie to tylko chwila .... gra jest słaba a tylko wyniki są jeszcze jako takie dlatego Skorża jeszcze żyje .... ale dziś już jest 45 minut od zwolnienia balastuje .... Sama sytuacja z Pawełkiem jest komiczna dziś już każdy w Polsce wie co to są Pawełki ... ale my dalej trzymamy tego golkipera który umiejętności nie ma na taki klub jak Wisła !!!... |
Toshiba robi z nami co chce
|
szkoda, że nie padła bramka na 0-2
-.- tragediaaa... |
Cytat:
|
Cytat:
Sama prawda... gorzka niestety |
Jak ten Trytko teo nie strzelił???
Będzie remis skoro Arka nie wykorzystuje takich setek. |
Mam niejakie wrażenie że oni k..łerwa nie chcą wygrać.... ! I ciekawe jest ino czy se rozkminiają nową miotłę...
|
Cytat:
|
Boguski kompletnie bez formy, Diaz nie wspomnę a reszta to brak zgrania i chaos. I ciężko jest strzelić bramkę gdy jesteśmy w polu bramkowym Arki a ci bronią się niemal w dziesiątkę...
|
Ze Glowa nie boi sie podawac do Pawelka...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl