![]() |
Haha co to było? Padł jakby rażony piorunem.
|
ale mlocka sie robi hehe
|
Ujek symulant jeb*ny
|
GKS kolejne dziewczynki ...
|
i znowu 1 zmiana nic ten Skorża nie zaryzykuje...
|
Co za cipki z tych piłkarzy Belchatowa. Sami łokcie rozdają a ledwo ich dotknąć leżą.
|
Najpierw Legia, Lech potem Parchy (tego meczu Panu i kopaczom nigdy nie wybaczę) a teraz Bełchatów !
"Dziękuję" Panie Skorża... |
Nie narzekajcie juz tak 2ga polowa jest niezla,sa sytuacje,jest walka i emocje.
To dopiero pierwszy mecz bedzie lepiej |
Ku^^a jeszcze drugą stracą ...
|
Jezus Maria Ludzie!
|
Ach jakbym skosił jednego z graczy GKS. A tak na serio. Dzisiaj straciliśmy 3 pkt. Nie będzie nawet 1. Porażka. Może w następnym meczu cokolwiek pokarzą?
|
tu nie chodzi o to że jest lepiej tylko na boisku cały czas jest diaz który od samego początku gra padake na to się nie da patrzeć !! A nie widzie tylko tego EL TRENEIRO
|
Sobola...
On kpi czy o drogę pyta? (Skorża) |
"Jezus maria ludzie" - Skorza i tyle w temacie.
|
Co ten p.Skorża widzi w tym Diazie ?? Przecież to nie jest jego dzień ...
|
hihi wszyscy schodza tylko nie Diaz
|
Jest zmiana..Mączynski za...Sobola:/
|
Cytat:
Zdyscyplinował ich jak cholera. Nie ma, że boli, Skorża to jest kawał twardziela ! |
Diaza juz pakowac do samolotu.W nastepnym meczu Ba in
|
Ale będą jaja jak Juniorek bramke strzeli:D
|
Skorża lubi usta Diaza.
|
Ba widać ze jest klasa zachodnia ,czemu nie gral od poczatku ?
|
Wy się kur** mienicie kibicami Wisły? No pięknie co jeszcze wymyślicie na Naszych?Żal takich ludzi poprostu...
|
Ba już żałuję że przyszedł do Wisły. Nie jestem w stanie ogarnąć co Skorża robi na treningach że nie widzi że ten gość jest w stanie sam zrobić więcej z przodu niż reszta pomocników razem wzięta.
|
Cytat:
Cytat:
|
Jeszcze 4 minuty....
|
Zarąbali na maksa, szkoda gadać, zwłaszcza Diaz... co Skorża w nim widzi???
|
'90+1
Cała Wisła na połowie GKS-u moze bedzie jak z Levadią... |
Aha. Czyli nie możemy krytykować piłkarzy i wymagać czegokolwiek po nich? Pragnąłem dzisiaj zobaczyć mecz walki a widzę jak sami na siebie wpadają.
|
Cytat:
Najlepiej wszystko i wszystkich gównem obsmarowac.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Teraz ****a musi byc gol!
|
Cytat:
|
Żałośnie... naprawde.. szkoda gadać... niech wracają na piechotę z Bełchatowa... gdyby Diaz i Marcelo nie dali ciała w 2 minucie to inaczejby to wyglądało... ;/
|
Cytat:
|
Nic się nie zmieniło od meczu z Levadią, gdzie ci zwolennicy skorży? facet ma farta i tyle.
|
Kolejny fatalny początek sezonu Skorży.Czekamy na następne przeprosiny Maciusia...po Bytomiu i Levadii.Schematy gry wypracowane są genialnie,a przygotowanie szybkościowe wręcz poraża.Sto milionów % poparcia dla naszego "coucha".
|
KONIEC. PORAŻKA. Po sezonie niestety Skorża odchodzi.
|
Cytat:
A który z naszych piłkarzy był w stanie grać 90 minut? Bo z piłkarzy z przodu chyba tylko Kirm. Reszta to porażka. Wolałbym Ba który musi mieć co jakiś czas pare minut przerwy niż Diaz "w pełni sił". Ale broń dalej Skorży, ja od czasu Levadii czekam aż go w końcu wyrzucą i się z tym nie kryje. Jeśli się nie mam jaj to nie można być trenerem takiego klubu jak Wisła. Dziękuje, Dobranoc. A co ma do tego moje "kibicowanie" to ja nie wiem. Cytat:
A widziałeś jego reakcję po tym jak minął dwóch gości i podał do Christowa a ten uciekł od piłki? Wiele można z tego wyczytać. Ale możesz mnie nazwać kibicem sukcesu. Jak wg Ciebie graliśmy dzisiaj dobrze i nieźle to rokuję na przyszłość to prosze bardzo. Ja mam odmienne zdanie na ten temat. Podaj mi jeszcze definicję prawdziwego kibica i co masz na myśli mówiąc w tej definicji "że jest z klubem na dobre i na złe" |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl