![]() |
Cytat:
1906% racji!!! |
IRSAK DNO!
Zdecydowanie najgorszy, już Cantoro z multum strat lepiej gra! Czech zszedl i gra wyglada duzo lepiej, strasznie pasywnie koles gra, majac pilke przy nodze od kopa pozbywa sie jej, odgrywa do najblizej stojącego gracza i koniec. HEDu z avatrem Czecha i inni moze dojdzie do Was wreszcie. iż jest miernym rozgrywającym |
Ooo..... to Kirm gra...??????
|
ajj! było blisko:)
|
Cytat:
|
Kur..., oni jak chca, to nawet potrafia. Brawo Bogus za ten strzal:)
|
No to teraz kazdy moglby w zasadzie postawic u buka dorobek zycia, ze Wisla juz sie nie podniesie, jak zawsze w tym sezonie po stracie gola
Słaba w was wiara ... :) hehe Jak to szybko potrafią zmienic się nastroje... od "Panie Skorża pakuj się Pan" do " Tylko trochę chłopaki...wytrzymajcie to " Piękno piłki nożnej ... |
Akcja Diaza - cos pieknego :D
|
jest!!!!!!! Małyyy!!!!!!
|
Haha dostały gnoje.Mistrz Mistrz
PS : Diaz pierwszy raz od jakiś 10 meczów czymś zachwycił |
3:1 "... i to już jest po meczu..." ;)
Szczerze mówiąc nie przypuszczałem, że Diaz posiada takie przyśpieszenie, zawsze się rusza jak ociężały. |
Gooool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
To jest moja Wisła!!!!!!!!!!!!!!! I nie o wynik chodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ale że Diaz....???? )
|
UFFF.!!!!!!!!! Brawo Wisła! :)
|
Goooooooooooooooooooooool dla wislyyyy Wisla 3 - 1 :D Malecki najlepsze pilkarze na ekstraklasa !!!
|
Diaz gra dziś naprawdę bardzo dobrze, brawo
|
czego tak nie w derbach?
|
PO zmianach gra wyglada zupelnie inaczej. Cantoro dzisiaj bardzo dobry, a akcja Diaza swietna.
|
Cytat:
i brawo Pan Małecki! |
Nie myślałem że coś takiego powiem,albo napisze:
szkoda że Diaz nie zagra z Zagłębiem... |
Leszczak znowu ma dużo czasu ^^
|
Z tą grą Diaza nieprzesadzajcie bo oprócz tej jednej akcji grał fatalnie
|
Powiedz mi czemu nie grałeś tak dwa tygodnie temu...
|
Super Gra Wisły od Utraty gola Tak Grajcie zawsze a nawet jak przegracie nikt nie bedzie miał do was pretensji
|
Cytat:
|
Cytat:
bukmacher jak zwykle wyszedl na plus |
Leszczak +2 PD
|
Znowu ogolnie mecz slaby w naszym wykonaniu, cieszyc moze tylko wynik, ale ogolnie to jest zniesmaczony tą ''grą''.Nie pozostaje nic innego jak wyczekiwac na kontuzjowanych, za tydzien z Zaglębiem bedzie podobnie ale moze byc trudniej z racji tego ze Smude cenie i bedzie to wyrownany mecz.
|
Wisła słabiutko aż do 60 pechowej minuty, a może szczęśliwej minuty? Po stracie gola pokazali charakter, tym razem zawalczyli na tyle ile mogli, tylko k!@#$ czemu nie grali tak od początku?
|
Wystarczyło 30' dobrej, zawziętej i zdecydowanej gry by wybić 3-ej drużynie ligi grę z głowy. Jak wyglądała by tabela a przynajmniej wynik derbów gdyby częściej grali na takim poziomie mówić nie trzeba.
Znamienne po stracie bramki zdenerwowanie Alvareza i jego sprint po prawej flance. I cieszy mnie wspólna radość drużyny po zakończeniu meczu a także podziękowania Małego dla Diaza i Kirma za mecz. |
Cytat:
|
Mimo wszystko trzeba naszych przeprosić za brak wiary, bo tym razem, chociaż przegrywali pokazali trochę ambicji. Bravo!
|
Cytat:
Nie no po pierwszej połowie tragedia, myślałem, że jak to mówią z kolei w górach, "piz*ę", ale jednak opłacało się dotrwać do końca meczu. Wkurzają mnie te niedokładne podania czasami, naprawdę można się postarać i podać dokładniej. Po takim finiszu moje serce jednak nie pozwala mi na zgnojenie kilku piłkarzy więc po prostu pozostanę przy cieszeniu się z 3 punktów :) |
Szkoda że Boguś nie wykorzystał swojej sytuacji bo taki gol na przełamanie na pewnio bardzo by mu sie przydał.Szczeże mówiąc po stracie bramki myślałem że będzie co najwyżej remis.Piłkarze pokazali ze jednak mają jaja.
Evil : Na przykład to że przy stanie 1:0 dla Ruchu chłop sklada sie do "nożyc". Chociaż musze powiedzieć że zaimponował mi tym rajdem. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zauważyliście, że Małecki bez Pawła Brożka jest dużo spokojnieszy na boisku i nie wyżywa się na innych np. Kirmie?
|
Cytat:
Po pierwszej polowie bylem zmieszany, po bramce Niedzielana bylem zalamany a teraz jestem szczesliwy i za to kocham Wisle, za emocje ktorych mi dostarcza. Jak by placili nawet 100 zlotych za kazde 1 zl ze Wisla przegra to bym nigdy nie postawil na przegrana bo jak mozna nie wierzyc w klub ktory sie kocha. |
Ruch to jest poprostu pierwsza druzyna, ktora porządnie wk***** Wisłe. Po bramce , do tego jeszcze Niedzielana, jego radosc w kierunku naszej ławki, widac było ze nasi są niesamowicie zdeterminowani. No i pokazali , ze jak chcą, to taki Ruch nie istnieje na boisku. Gdyby tak zawsze grali? eh
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl