![]() |
Nie mamy nic do stracenia. Musi wejśc Łukasz Garguła, Piotrek Ćwielong i Tomek Jirsak !!!
Panie Skorża reaguj Pan do jasnej cholery !!! |
Jirsak wchodzi! :D
Ale Diaz zostaje :( |
Pawełek oczywiście musiał coś odwalić. Musi być "sobą". Każdy idiota wie, że jak bramkarz wychodzi z bramki to musi iść do końca. Widać Mario tego nie wie, tylko wybiega i wystawie ręce jak w piłce ręcznej...
|
Nie wiem co niektórzy mają do Jopa, jak m.in kolega bebeto, ale zauważyłem, że nieważne jak Mariusz zagra wszyscy po nim jadą....
|
Cytat:
zwrot "nie ma jaj" lub "jaja" staje się najpopularniejszy na tym forum ostatnio. Tak jest najprościej powiedziec. |
Cytat:
|
Jak trwoga to do Jirsaka hehe. A po meczu pocałuj mnie w dupę w następnym meczu wejdzie Mauro :*
|
To jest kompromitacja , nie istniejemy w ataku pozycyjnym a kontry też mamy jak w V lidze..
Małecki coraz bardziej mnie irytuje , za przeproszeniem gówno osiągnął a zachowuje się jakby z Barcelony tu przyszedł.. |
Panowie nie ma nawet co ryzykować... z naszym dziś podejściem do meczu to żadne ryzyko nie przejdzie.. żal.. tylko się modlić aby nie dostać więcej.. Jedno jest pewne , dziś przegramy..
|
ale kur...żenada, kolejny prestiżowy mecz przegrany
|
"Wiślacy w bojowych nastrojach wybiegają na drugą połowę!" - jeśli wygrają ten mecz to idę na kolanach do Łagiewnik
|
Co było napisane na fladze? Tej ze "Shrekiem"?
|
Cytat:
Powody do optymizmu zawsze się znajdą, więc dajmy trenerowi jeszcze więcej czasu na zbudowanie drużyny i podpiszmy kontrakt do 2014 roku. W drodze po tytuł na wiosnę jeszcze mecze z Lechem (Sosnowiec) i z Legią (Warszawa), ale przy obecnym zapasie punktowym można przecież sobie pozwolić na porażki :) Mam takie pytanie do tych od "1906% poparcia dla trenera" - czy od czerwcowego triumfu po meczu ze Śląskiem tego poparcia nie ubyło? Ja wiem, że brzmi dumnie nazywanie się konsekwentnym (wiernym, itd.) w ocenie pana Macieja, ale przecież gołym okiem widać, że ta drużyna nie jest jakoś nadzwyczaj genialnie poukładana (mimo dwuletniej budowy składu). I transfery nie pomogą - po prostu szczytem możliwości jest MP i może jakiś szczęśliwy zbieg okoliczności w Europie. Tyle. |
Nie da się na to patrzyć. Włączyłem sobie radio ;) Przynajmniej facet nawija jakby działo się coś ciekawego.
|
Cytat:
|
Przerzućcie się wszyscy, albo idźcie grać na kompach. Jeszcze 45 minut, ciagle mamy lidera a wszyscy jadą po Wiśle... Zachowanie typowe dla Legionistów.
Wolelibyscie być na miejscu L???? |
Cytat:
|
Po Co mistrzostwo, jak od razu przy lepszym przeciwniku kladziemy się ?
juz chyba wole pocierpiec 1-2 lata, by pozniej ogladac jakis poziom. Edit: Małecki piłki nie potrafi przyjąć |
SKORŻA=DRAMAT. Drużyna jest bez jaj tak jak jej trener.
|
Cytat:
(no dobra, może najmniej to Boguski, który nie gra x) ) |
****a mać ;/
zaś Kirm nie wykorzystał ;/ |
czy tak ciezko przyjac pilke do nogi.... Patryk....prosze Cie...
|
Dawać Gargułe zamiast Diaz, bo żal patrzeć na to co gra...
|
A mnie ten Małecki w****ia, zero przyjęcia, amator !!!
|
Cytat:
45 minut straconego czasu 1 połowy przez granie bez sensownych wysokich piłek na ...Choto i Astiza. Ot, cała taktyka Skorży na Legię. E: Mógłby wpuścić jakiś młodych zawodników, przyjemniej jakiś pożytek byłby z tej porażki. Hahahaha w radiu koleś powiedział, że ten wynik to niespodzianka... ale ubaw :D |
Czasem trafiamy na takie mecze gdzie nie mamy farta...
4 sytuacje na gola i żadna nie wykorzystana, i tylko Bóg jeden wie czemu. Legia pól sytuacji i gol. Zawsze jak nam się nie szczęsci to żle się kończy.. no nic, ten mecz to przeszłość. całkowicie nam nie leży ..a chorągiewki swoje. wszyscy zli i największymi ****ami, a po następnej wygranie do dupy im będą wchodzić, taki już styl pewnej grupy fanów Wisły |
Cytat:
|
Cytat:
|
Skorża masz na ławce Piotrka Ćwielonga !!!
Wprowadzaj zmiany, bo dalej jest "pyta". Zmień w końcu do k... nędzy słabego Diaza !!! |
Nie no zajebiście Legia bez 2 podstawowych napastników z nami wygrywa...
|
co nas kibiców Wisły obchodzi spór kibice Legii-ITI? bo przed chwilą nasi śpiewali "ITI spie*dalaj" czyz nie? chyba, że to jakas grupka Zagłębia czy cos?
jak sie nic nie poprawi, to chyba skoczę na "66" na Lechię... |
Brożek, Małecki - Nie potrafią przyjąć piłki - czy jest to pech ?
|
Cytat:
No to jeszcze ze cztery setki i może coś wpadnie. Przecież tak wygląda ostatnio nasza skuteczność. |
Małecki na ławe, Diaz -.-' czekamy na Gargułe
|
No to mamy na boisku Jirsaka i Ćwielonga. Zobaczymy czy Wisła będzie grać brazylianę...
|
Panowi gramy totalną kiche Junior,Małecki,Łobodziński,i tak dalej nic niegraja ........i tyle
|
poki co to amatorska kopanina na poziomie 4 ligi...
|
Cytat:
|
Ja sie zastnawiam, co to za kibice, ktorzy nie wierza i ktorzy lza swoj zespol? Moze zmiencie forum. Rozumiem krytyke, ale jesli w 30 minucie traci sie bramke i ktos mowi o przegranym meczu, to o czym to swiadczy?
|
uffff... Jop i ... wróciliśmy z dalekiej podróży
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl