![]() |
Cytat:
|
Nie wierze aby Slask mogl nas skrzywdzic.. na bank bedize remis a ja mysle ze nasi pilkarze beda chcieli na koniec pokazac ze to oni zasluzyli na tego mistrza i wygraja 1, 2 do 0 i bedzie feta:)
|
Cytat:
|
W ostatnim meczu pdobał mi się Jirsak. Najwyraźniej, gdy nie musi grać podwieszonego pomocnika radzi sobie zdecydowanie lepiej. Jeśli wyjdzie i tak samo zadba o płynność gry ze Śląskiem, to o wynik jestem spokojny. No i Łobo w nagrodę mógłby wejść odrobinę wcześniej :)
|
A na koniec, jak Wisła będzie już prowadzić, zejdzie Zieńczuk, zmieni go Diaz, i cały stadion krzyknie: MAREK ZIEŃCZUK, dziękujemy:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Teraz tak myślę, iż dobrze, że nie gra Boguski, bo nie wiadomo, jakby się sprawdził od razu wybiegając na boisko po dość długim czasie absencji. Nie wiem, czy się ze mną zgodzicie.
|
http://www.youtube.com/watch?v=GqOKk_2qIbA
to mistrzostwo (jesli nadejdzie) będzie najpiekniejsze bo wywalczone z emocjami i piekną walką http://www.youtube.com/watch?v=bOvqTH156vU cantoro dziekujemy |
Cytat:
|
ja jestem juz pod Krakowem dzis caly dzien w podruzy specjalnie aby byc na jutrzejszym emczu i fecie :-) WIdzicie to sie nazywa prawdziwy kibic (400km jade na mecz) A teraz jestem u brata w wiosce Okle
..okleśna jakies 20 km od Chrzanowa ;-) a jutro jademy na meczyk i fete ;-) |
Do ludzi z Krk i również poza Krk :). Gdzie oglądacie[/amy] mecz jezeli nie macie biletów? chodzi mi o miejsce "publiczne"..
[A co do aspektów piłkarskich] Mistrzostwa pewnego nie mamy, jesteśmy o jeden malutki kroczek, ale jednak jeszcze nie mozemy byc niczego pewni. Ten remis trzeba ugrać, wywalczyć. Bo my-kibice ze Śląskiem mamy zgodę, ale piłkarze, to jakoś bardziej szanują czy >kumplują< z tymi ekipami nam wrogimi. Ekipe z Wrocławia pewnie drażni fakt, że wszyscy mówią, że odpuszczą, bo i tak o nic już nie grają. A jaki jest trener Tarasiewicz (i jak zawodników grać i walczyć nauczył), wszyscy wiemy :]. Dlatego podejdźmy do tego, mimo wszystko spokojnie. Choć tak naprawdę tylko tragedia, katastrofa może nam odebrać tytuł... Lecz pamietajmy, że w XXI wieku tragedii (i katastrof) nie brakuje ;) :P |
Czy mimo niekorzystnej pogody będzie feta z piłkarzami na rynku ? Bo kibice to wiadome że pójdą ;)
|
proponuje ogladnac u WISLAKOW obok stadionu po 90 minucie wejdziesz na stadion i oglądniesz wręczenie pucharu a potem pochod na rynek!
|
nie mamy pewnego mistrzostwa i musimy pomóc Wiśle je zdobyć, wszyscy wiedzą jak było po meczu z Legia :/ część Kibiców krzyczała, część gwizdała a inni obrażali Legie. dlatego musimy jutro dać z siebie wszystko!! wyplujmy jutro płuca dla Wisły, dla Piłkarzy, dla G., dla siebie samych. :)
żeby ci którzy zajmują sobie miejsca na rynku wiedzieli co dzieje się na R22 :) |
jutro doping na maxa i wszyscy na czerwono !!! trzeba pokazać siłę ABG ! a potem feta i zabawa do bialego rana !!
|
Dla zainteresowanych którzy będą na meczu. Będzie telebim koło okrąglaka.
http://img20.imageshack.us/img20/8864/beznazwy2y.jpg |
wszyscy sie obawiacie ze panowie w czerni pomagaja Amice. w sumie ich decyzje czasem szokuja ale Amica stracila dosc sporo przewage nad nami i gdzie wtedy byli panowie w czerni czemu im nie pomagali jak remisowali i to nieraz w 90 minucie jak by im pomagali to by wygrywali wiec nie ma co panikowac:D wszystko zalezy od zawodnjkow a panowie w czerni moze nie beda kombinowac. a wiec jutro mecz a potem feta. do zobaczenia:D
|
Cytat:
Ja tez.... ale co zrobic,juz mam narwowke a co dopiero bedzie przed/na meczu Licze ze doping bedzie nieziemski i to poniesie naszych pilkarzy Maximux koncentracjii i pewnosc siebie ,+ troche szcescia i Mistrz nasz ,nie ma bata :) |
Czy spiker będzie podczas meczu powiadamiał o bramkach na innych boiskach?
|
Cytat:
Meczu się nie obawiam bo wiem że panowie co w pełnej mobilizacji i koncentracji, jeśli Śląsk nie strzeli gola to mamy mistrza. Bardziej obawiam się takiego dopingu jakto było na meczu z Legią, część dopingowała, część gwizdała, a jeszcze kolejna część śpiewała na temat Legi. Jeśli ktoś zobaczy, że ktoś nie dopinguje to kopa w du.. Jeszcze tylko 7 godzin:D |
Cytat:
|
Cytat:
mysle, ze nie/// chyba nie, jak by to wplynelo na Wslakow? jakby nagle przy stanie 0-0 dowiedzieli sie, ze Lech przegrywa 0-2? rozluzniliby sie i bylyby problemy. |
Cytat:
A co do spikera to raczej napewno nie będzie podawał wyników, bo celowo się tego nie robi. Zresztą często piłkarze mówią że wolą nie znać wyników. Co by było gdyby nasi poznali wyniki z Legii i Lecha w momencie kiedy remisowaliśmy z Lechią? Mogłoby być różnie bo już wtedy remis nam dawał liderowanie. |
Cytat:
|
Jak nie poda, to co za problem wejsc przez chociazby WAP na livescore.com i zobaczyc wynik ? :) Pare groszy
|
Ah panowie już bardzo mi się udziela ta atmosfera. Jeszcze nie dawno świętowaliśmy tytuł za sezon 2007/2008, a tu oby w co wszyscy wierzymy zbliża się kolejny. Według mnie to będzie jeden z najbardziej nam smakujących tytułów w historii ;) Więc dziś godzina 17:00 i doping na maxa ;)
|
Mam nadzieje ze nasi chlopcy wyjda skoncentrowani i beda grac swoje :D
|
Cytat:
|
za interia:
"Także właściciel Wisły - Bogusław Cupiał, który emocjonalnie traktuje każde wydarzenie przy Reymonta, przed meczem ze Śląskiem zabronił nie tylko sprzedaży koszulek z napisem "Wisła Kraków - mistrz Polski 2009", lecz nawet ustawiania barierek, do ciągle ewentualnego wspólnego fetowania" Wszyscy dmuchaja na zimne :) pelna mobilizacja i po mistrza!!!! |
Cytat:
|
Cytat:
Co do podawania wyników: w epoce komórek, zwłaszcza z wbudowanym radiem, to chyba nie problem sprawdzić? |
Myśle, że damy rade dziś. Ogromne ciśnienie jest. Oby Lechia sobie też poradziła i bedzie lux :)
|
Szukam kogos kto moglby przywiesc 4 chlopakow z Lechii autem z Gliwic do Krakowa . Moze znacie kogos kto chcialby zarobic. Jak cos to szyba odpowiedz na priv.
|
Wszyscy na stadioon wszyscy na czerwono Slask juz praktycznie o niec nie gra!
|
JAZDA JAZDA JAZDA !!!!!!!!!!!!!! BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!! 2-0 dla nas bramki; Paweł i Marcelo
|
Cytat:
|
Czasem glupota innych mnie przeraza. Wiem, ze bedziemi mieli Majstra, i ze Slaska z Nami nie wygra, ale sformulowanie, ze Slask nie gra o nic, jest bzdura do kwadratu. A to, ze Nam odpusci, to juz jest debilizm. Puscic mecz moga Nam kibice Slazka, a nie pilkarzyki. Przeciez to ich praca, i maja w dupie za przeproszeniem, czy mistzrem bedzie Wisla, czy Lech. Oni nie maja szacunku do barw zgodowych, bo to nie ich zgoda, i rownie dobrze na boisku moga bardziej nie lubiec Wisly niz Lecha i chciec sie odgryzc - to po 1. Po drugie, to jesli nie wiecie, to w nowym sezonie wjezdza do Wroclawia pieniadz z pewnym Panem.. Jak wiadomo, w takich momentach czesto nastepuje delikatna zmiana kadry i zakupy, wiec dzis pilkarzyki Slaska maja szanse, by sei zaprezentowac, ze sa warci gry w nowym Slasku, i ze nie trzeba akurat ich pozycji zmieniac. tak ciezko to pojac ? Oni sa w pracy, i z tej pracy ich rozliczaja, i daje glowe, ze beda bardziej szczesliwsi, gdy ten mecz wygraja pokazujac, ze maja jaj i bija prawie mistrza na wyjezdzie, niz to, ze Wisla bedzie Mistrzem, bo co ich to ma interesowac ? Nie wiem, czemu az tak ciezko niektorym to zrozumiec.
|
Zaczyna być nerwowo. Wszyscy na rynek! W końcu zbliża się feta MISTRZÓW!
|
ale wam zazdroszczę, że będziecie na meczu - ja na wygnaniu w Finlandii - cała nadzieja w sopie.
Musi być zwycięstwo, żeby nikt nie miał wątpliwości, nikt sie nie napinał. Trzymam kciuki |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl