Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [30. kolejka] WISŁA Kraków - ŚLĄSK Wrocław, sobota 30.05.2009 17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5833)

sayek89 29.05.2009 16:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez urit1906 (Post 737252)
a jak to jest, czy po meczu otwieraja bramy i kto nie dostal biletu moze wejsc na stadion, czy nie ma takiej opcji??

Rok temu chyba wpuszczali.

diablo885 29.05.2009 17:26

Nie wierze aby Slask mogl nas skrzywdzic.. na bank bedize remis a ja mysle ze nasi pilkarze beda chcieli na koniec pokazac ze to oni zasluzyli na tego mistrza i wygraja 1, 2 do 0 i bedzie feta:)

urit1906 29.05.2009 17:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nesta (Post 736862)
Fajnie byloby gdyby wzorem zeszlego roku spiker przedstawil w mega skrocie plan fety. Czyli najpierw na murawie, a pozniej, z ktorej strony idziemy na rynek czy Reymonta czy 3maja jak rok temu.

no wlasnie ciekawe ktoredy wyruszymy ;D ale pewnie 3 maja tak jak rok temu

tofik 29.05.2009 18:43

W ostatnim meczu pdobał mi się Jirsak. Najwyraźniej, gdy nie musi grać podwieszonego pomocnika radzi sobie zdecydowanie lepiej. Jeśli wyjdzie i tak samo zadba o płynność gry ze Śląskiem, to o wynik jestem spokojny. No i Łobo w nagrodę mógłby wejść odrobinę wcześniej :)

licoo 29.05.2009 18:55

A na koniec, jak Wisła będzie już prowadzić, zejdzie Zieńczuk, zmieni go Diaz, i cały stadion krzyknie: MAREK ZIEŃCZUK, dziękujemy:)

skeba 29.05.2009 20:03

Cytat:

W ostatnim meczu pdobał mi się Jirsak. Najwyraźniej, gdy nie musi grać podwieszonego pomocnika radzi sobie zdecydowanie lepiej. Jeśli wyjdzie i tak samo zadba o płynność gry ze Śląskiem, to o wynik jestem spokojny. No i Łobo w nagrodę mógłby wejść odrobinę wcześniej :)
Grał średnio, a ten karny, ma szczęście, że wygraliśmy ten mecz, bo zapewne posypałyby się na niego gromy

gackos 29.05.2009 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 737397)
Grał średnio, a ten karny, ma szczęście, że wygraliśmy ten mecz, bo zapewne posypałyby się na niego gromy

Według mnie dobrze uporządkował grę w środku, bo Diaz sobie ostatnio słabo z tym radził. Dlatego powinien raczej grać od początku. Co do wyniku to kursy są takie, że powinno się być spokojnym o zwycięstwo, ale zawsze jakiś strach jest:D Także statystyki u siebie z obecnego sezonu są przekonywujące, tylko porażka z Amicą, wszyscy pamiętamy jaki niefartowny to był mecz.

devios 29.05.2009 20:29

Teraz tak myślę, iż dobrze, że nie gra Boguski, bo nie wiadomo, jakby się sprawdził od razu wybiegając na boisko po dość długim czasie absencji. Nie wiem, czy się ze mną zgodzicie.

iamcantona 29.05.2009 20:48

http://www.youtube.com/watch?v=GqOKk_2qIbA
to mistrzostwo (jesli nadejdzie) będzie najpiekniejsze bo wywalczone z emocjami i piekną walką

http://www.youtube.com/watch?v=bOvqTH156vU cantoro dziekujemy

royalmichael 29.05.2009 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 737397)

Jirsak bez formy jest o wiele lepszy od Diaza.. Ledwo wszedł i już oddał ładny strzał. Mógł zaliczyć świetną asystę, bardzo dobrze dośrodkował w pole karne i z pierwszej piłki, nie musiał się oglądać jak są ustawieni piłkarze bo to już wiedział, ale jak strzela Ćwielong to każdy wie...

wislak124 29.05.2009 21:10

ja jestem juz pod Krakowem dzis caly dzien w podruzy specjalnie aby byc na jutrzejszym emczu i fecie :-) WIdzicie to sie nazywa prawdziwy kibic (400km jade na mecz) A teraz jestem u brata w wiosce Okle

..okleśna jakies 20 km od Chrzanowa ;-) a jutro jademy na meczyk i fete ;-)

masterlag 29.05.2009 21:12

Do ludzi z Krk i również poza Krk :). Gdzie oglądacie[/amy] mecz jezeli nie macie biletów? chodzi mi o miejsce "publiczne"..

[A co do aspektów piłkarskich] Mistrzostwa pewnego nie mamy, jesteśmy o jeden malutki kroczek, ale jednak jeszcze nie mozemy byc niczego pewni. Ten remis trzeba ugrać, wywalczyć. Bo my-kibice ze Śląskiem mamy zgodę, ale piłkarze, to jakoś bardziej szanują czy >kumplują< z tymi ekipami nam wrogimi. Ekipe z Wrocławia pewnie drażni fakt, że wszyscy mówią, że odpuszczą, bo i tak o nic już nie grają. A jaki jest trener Tarasiewicz (i jak zawodników grać i walczyć nauczył), wszyscy wiemy :].
Dlatego podejdźmy do tego, mimo wszystko spokojnie. Choć tak naprawdę tylko tragedia, katastrofa może nam odebrać tytuł... Lecz pamietajmy, że w XXI wieku tragedii (i katastrof) nie brakuje ;) :P

chmielu60 29.05.2009 21:22

Czy mimo niekorzystnej pogody będzie feta z piłkarzami na rynku ? Bo kibice to wiadome że pójdą ;)

węgorz2 29.05.2009 21:23

proponuje ogladnac u WISLAKOW obok stadionu po 90 minucie wejdziesz na stadion i oglądniesz wręczenie pucharu a potem pochod na rynek!

anka1906 29.05.2009 21:25

nie mamy pewnego mistrzostwa i musimy pomóc Wiśle je zdobyć, wszyscy wiedzą jak było po meczu z Legia :/ część Kibiców krzyczała, część gwizdała a inni obrażali Legie. dlatego musimy jutro dać z siebie wszystko!! wyplujmy jutro płuca dla Wisły, dla Piłkarzy, dla G., dla siebie samych. :)
żeby ci którzy zajmują sobie miejsca na rynku wiedzieli co dzieje się na R22 :)

krkgiba 29.05.2009 22:24

jutro doping na maxa i wszyscy na czerwono !!! trzeba pokazać siłę ABG ! a potem feta i zabawa do bialego rana !!

sayek89 29.05.2009 22:34

Dla zainteresowanych którzy będą na meczu. Będzie telebim koło okrąglaka.

http://img20.imageshack.us/img20/8864/beznazwy2y.jpg

Jozin 29.05.2009 22:58

wszyscy sie obawiacie ze panowie w czerni pomagaja Amice. w sumie ich decyzje czasem szokuja ale Amica stracila dosc sporo przewage nad nami i gdzie wtedy byli panowie w czerni czemu im nie pomagali jak remisowali i to nieraz w 90 minucie jak by im pomagali to by wygrywali wiec nie ma co panikowac:D wszystko zalezy od zawodnjkow a panowie w czerni moze nie beda kombinowac. a wiec jutro mecz a potem feta. do zobaczenia:D

Wojtas 29.05.2009 23:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 737137)
ps. o koncentracje i mobilizację się nie boje - chłopaki wiedzą o co grają i dadzą z siebie wszystko - bardziej się boje o jakiegoś niefarta/walenie łbem w mur/'popis' Mariusza itp.
J.

Ja tez....

ale co zrobic,juz mam narwowke a co dopiero bedzie przed/na meczu

Licze ze doping bedzie nieziemski i to poniesie naszych pilkarzy

Maximux koncentracjii i pewnosc siebie ,+ troche szcescia i Mistrz nasz ,nie ma bata :)

MacieqLeo 30.05.2009 09:12

Czy spiker będzie podczas meczu powiadamiał o bramkach na innych boiskach?

namiotnik 30.05.2009 09:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MacieqLeo (Post 737571)

Z tego co wiem to nigdy nie powiadamiał, ale z nim bywa różnie.

Meczu się nie obawiam bo wiem że panowie co w pełnej mobilizacji i koncentracji, jeśli Śląsk nie strzeli gola to mamy mistrza. Bardziej obawiam się takiego dopingu jakto było na meczu z Legią, część dopingowała, część gwizdała, a jeszcze kolejna część śpiewała na temat Legi. Jeśli ktoś zobaczy, że ktoś nie dopinguje to kopa w du.. Jeszcze tylko 7 godzin:D

ciacho 30.05.2009 09:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sayek89 (Post 737496)
Dla zainteresowanych którzy będą na meczu. Będzie telebim koło okrąglaka.

:lol::lol:To jest telebim?? Chyba jakiś w skali mikro. Ja mam taki telewizor w domu:lol::lol:

Zienczuk8 30.05.2009 09:30

Cytat:

mysle, ze nie/// chyba nie, jak by to wplynelo na Wslakow? jakby nagle przy stanie 0-0 dowiedzieli sie, ze Lech przegrywa 0-2? rozluzniliby sie i bylyby problemy.

radekogi 30.05.2009 10:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ciacho (Post 737588)
:lol::lol:To jest telebim?? Chyba jakiś w skali mikro. Ja mam taki telewizor w domu:lol::lol:

Dlatego taniej by wyszło jakby pożyczyli telewizor z Media Markt 52 calowy na 2 dni. z "telebimem" pewnie jak zwykle będą jaja i uruchomią go w 85minucie meczu.
A co do spikera to raczej napewno nie będzie podawał wyników, bo celowo się tego nie robi. Zresztą często piłkarze mówią że wolą nie znać wyników. Co by było gdyby nasi poznali wyniki z Legii i Lecha w momencie kiedy remisowaliśmy z Lechią? Mogłoby być różnie bo już wtedy remis nam dawał liderowanie.

MacieqLeo 30.05.2009 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zienczuk8 (Post 737590)
mysle, ze nie/// chyba nie, jak by to wplynelo na Wslakow? jakby nagle przy stanie 0-0 dowiedzieli sie, ze Lech przegrywa 0-2? rozluzniliby sie i bylyby problemy.

chodziło mi raczej o wynik meczu Lechii

mic 30.05.2009 11:16

Jak nie poda, to co za problem wejsc przez chociazby WAP na livescore.com i zobaczyc wynik ? :) Pare groszy

sayek89 30.05.2009 11:19

Ah panowie już bardzo mi się udziela ta atmosfera. Jeszcze nie dawno świętowaliśmy tytuł za sezon 2007/2008, a tu oby w co wszyscy wierzymy zbliża się kolejny. Według mnie to będzie jeden z najbardziej nam smakujących tytułów w historii ;) Więc dziś godzina 17:00 i doping na maxa ;)

Van Kotix 30.05.2009 11:22

Mam nadzieje ze nasi chlopcy wyjda skoncentrowani i beda grac swoje :D

zidanemarcin 30.05.2009 11:28

Cytat:

Czasem powiadamia ale w przerwie ile jest na innych boiskach lub w zakonczonych meczach

urit1906 30.05.2009 11:29

za interia:
"Także właściciel Wisły - Bogusław Cupiał, który emocjonalnie traktuje każde wydarzenie przy Reymonta, przed meczem ze Śląskiem zabronił nie tylko sprzedaży koszulek z napisem "Wisła Kraków - mistrz Polski 2009", lecz nawet ustawiania barierek, do ciągle ewentualnego wspólnego fetowania"
Wszyscy dmuchaja na zimne :) pelna mobilizacja i po mistrza!!!!

urit1906 30.05.2009 11:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zidanemarcin (Post 737689)
Czasem powiadamia ale w przerwie ile jest na innych boiskach lub w zakonczonych meczach

Mysle ze jego obowiazkiem jest dzis podac wyniki w przerwie i koncowe. W szczegolnosci ze mecze rozgrywane sa o jednakowej godzinie

Wrona 30.05.2009 12:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez urit1906 (Post 737693)
za interia:
"Także właściciel Wisły - Bogusław Cupiał, który emocjonalnie traktuje każde wydarzenie przy Reymonta, przed meczem ze Śląskiem zabronił nie tylko sprzedaży koszulek z napisem "Wisła Kraków - mistrz Polski 2009", lecz nawet ustawiania barierek, do ciągle ewentualnego wspólnego fetowania"
Wszyscy dmuchaja na zimne :) pelna mobilizacja i po mistrza!!!!

Czyli szampany stoją na podłodze obok lodówki? :-/

Co do podawania wyników: w epoce komórek, zwłaszcza z wbudowanym radiem, to chyba nie problem sprawdzić?

hunter TSW 30.05.2009 12:39

Myśle, że damy rade dziś. Ogromne ciśnienie jest. Oby Lechia sobie też poradziła i bedzie lux :)

jarecki_tsw 30.05.2009 13:01

Szukam kogos kto moglby przywiesc 4 chlopakow z Lechii autem z Gliwic do Krakowa . Moze znacie kogos kto chcialby zarobic. Jak cos to szyba odpowiedz na priv.

wislacki mati 30.05.2009 13:17

Wszyscy na stadioon wszyscy na czerwono Slask juz praktycznie o niec nie gra!

White_Star77 30.05.2009 13:22

JAZDA JAZDA JAZDA !!!!!!!!!!!!!! BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!! 2-0 dla nas bramki; Paweł i Marcelo

sayek89 30.05.2009 13:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki mati (Post 737795)
Wszyscy na stadioon wszyscy na czerwono Slask juz praktycznie o niec nie gra!

Śląsk może jako drużyna to nie, ale Tarasiewicz nie wieże że nie ma myśli o zrewanżowaniu się. Sytuacja bardzo podobna. Ale podkreślałem to już wiele razy, nasi kopacze wiedzą o co grają.

uzytkownik_forum 30.05.2009 13:55

Czasem glupota innych mnie przeraza. Wiem, ze bedziemi mieli Majstra, i ze Slaska z Nami nie wygra, ale sformulowanie, ze Slask nie gra o nic, jest bzdura do kwadratu. A to, ze Nam odpusci, to juz jest debilizm. Puscic mecz moga Nam kibice Slazka, a nie pilkarzyki. Przeciez to ich praca, i maja w dupie za przeproszeniem, czy mistzrem bedzie Wisla, czy Lech. Oni nie maja szacunku do barw zgodowych, bo to nie ich zgoda, i rownie dobrze na boisku moga bardziej nie lubiec Wisly niz Lecha i chciec sie odgryzc - to po 1. Po drugie, to jesli nie wiecie, to w nowym sezonie wjezdza do Wroclawia pieniadz z pewnym Panem.. Jak wiadomo, w takich momentach czesto nastepuje delikatna zmiana kadry i zakupy, wiec dzis pilkarzyki Slaska maja szanse, by sei zaprezentowac, ze sa warci gry w nowym Slasku, i ze nie trzeba akurat ich pozycji zmieniac. tak ciezko to pojac ? Oni sa w pracy, i z tej pracy ich rozliczaja, i daje glowe, ze beda bardziej szczesliwsi, gdy ten mecz wygraja pokazujac, ze maja jaj i bija prawie mistrza na wyjezdzie, niz to, ze Wisla bedzie Mistrzem, bo co ich to ma interesowac ? Nie wiem, czemu az tak ciezko niektorym to zrozumiec.

devios 30.05.2009 14:10

Zaczyna być nerwowo. Wszyscy na rynek! W końcu zbliża się feta MISTRZÓW!

FraMat 30.05.2009 14:16

ale wam zazdroszczę, że będziecie na meczu - ja na wygnaniu w Finlandii - cała nadzieja w sopie.

Musi być zwycięstwo, żeby nikt nie miał wątpliwości, nikt sie nie napinał.
Trzymam kciuki

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl