![]() |
No to ekstra...... ma ktoś odpowiedzi ?
|
Jeszcze nei ma odpowiedzi, na Interii pojawiaja sie pojedynczo ;)
|
|
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,...as=2&startsz=x - to bardziej pewniejsze źródło
Mi jakoś wyszło coś około 38. Zresztą niewiadomo jeszcze jak w końcu jest z tymi dachami. Dziwnie lepiej poszedł matematyczny od humana. Zobaczymy jak to razem wyjdzie :) |
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,...dpowiedzi.html
mi wyszlo 44 :D gdybym nie zryl z tym dachem to 47 a tak policzylem sobie 2/5pk . Licze z polaka na 36 i lacznie mam rowne 80 :D |
No u mnie mniej więcej 33 :) nie jest źle...jeszcze przydałoby się 35 z humana i będę się cieszył xD
|
Mi wyszło 31, ale na pewno bedą jakies punkty za obliczenia.
Licze na 35 ogólnie |
Ja chyba 35. Z tym koszem nie wiem jak ja to robiłem, bo po.......iłem strasznie.
|
Zaraz po egzaminie byłem zadowolony, bo liczyłem na 40 coś punktów. Teraz już nie jestem taki szczęśliwy. 40 będę miał max :(
Jaki dla Was był ten test trudny/łatwy? Z obu będę miał +/- 80 pkt. Jak dla mnie słabo... Mam nadzieję, że jutro odkuję się za humana i matmę. Liczę na 50pkt. |
Cytat:
z dachami liczleś z wzoru na pole ostrosłupa a ten drugi to 1/2 i 64 x 4 = 128 wyszlo a tamtego nie obliczyłem bo wzoru zapomniałem :D |
Cytat:
|
podłoga tego domu to było 8 x 8 czyli podstawa ostrosłupa taka sama jest ale to może tez coś mieszam
|
Ja was nie rozumie jak można być nie zadowolonym z 40 pkt :D :) ???
|
I co, faktycznie te niby ujawnione pytania były takie same jak na teście?
|
No niby na tvn 24 mówili, że serio na całą Polskę mogą unieważnić :) ... A w jakiejś gdzieś tam szkole uczniowie widzieli test, co ma być jutro :D layt.
|
no ja błagam niebiosa,żeby unieważnili :)
|
|
Cytat:
PS: Ogólnie mówiąc najważniejsze są jutrzejsze 3 punkty :D./ |
ja bym tylko chciał żeby humana unieważnili, z matprzyr jestem nawet zadowolony
|
Jezus Maria...
W zadaniu z koszem właśnie sobie uświadomiłem, że zamiast promienia 14 dałem 12... Po cholere ja się zawsze spiesze na testach. Może dadzą mi punkty za obliczenia ale za wynik raczej nie... |
Cytat:
|
Cytat:
|
W sumie powinienem mieć 2/3, bo zaokrąglenie dobre,objętość dobra, napisałem ile to jest 1 litr.
Wogóle powinni mi 4 dać za wyjście poza materiał:D |
Jak ogolnie szacujecie swoje wyniki ? Do całości punktów do liceum doliczam jak najmniej z testu zeb sie nie rozczarowac. Polski od 33 do 44 i majca od 35 do 42 ;) Rozbieżności dość konkretne :P
RafiABG przecież Ty i tak sprzed TV w kapciach te mecze oglądasz :) |
Polski : 40 w góre
Majca : 36-40 Orientuje się ktoś ile potrzeba puntów do VII LO do klasy europejskiej (geo-wos-hist) ? |
Cytat:
|
|
W VII LO potrzeba około 150 punktów minimum... ale zdarzają się przypadki, że ktoś miał mniej i się dostał..:)
|
Cytat:
|
ale jaja :D
gościowi nabili 142 strony komentarzy w 2 dni :D Blacha ,testy trwają 2 godziny |
Do której trwa jutrzejszy egzamin?
|
Bodajże do 10:30, dyslektycy jak zwykle 50% dłużej
|
powiem wam,że mi lepiej poszedł matematyczny od humanistycznego ,nie wierze bo spodziewałęm się na odwrót,jestem zadowolony ogólnie ;)
|
Mi dziwnie inaczej również matematyczny poszedł lepiej od humanistycznego. Głupie błędy wczoraj popełniłem. Ciekawe czy będzie powtórka testu :D Ja np. bardzo bym chciał jeszcze raz pisać humana :)
|
Na tvn 24 leciało rano że na pewno nie będziemy pisać jeszcze raz, że już namierzyli osobę, która to rozpowszechniła i osoby, które te testy pobrały. Geniusz, który rozsyłał dostanie wysoką karę, a Ci, którzy pobrali będą musieli powtórzyć test.
|
Dokładnie...zamiast spokojnie napisać sobie teścik do którego generalnie w ogóle nie potrzeba wiedzy tylko czytania ze zrozumieniem robią z niego co najmniej maturę albo obronę pracy magisterskiej.Mam nadzieję że powtórzą tylko dla tych co skorzystali na tym,a jak to zrobią to już nie mam pojęcia ;)
|
Cytat:
i tak wszyscy co ściągnęli nie powtórzą bo jak masz neostrade to ci sie ip zmienia :-P(chyba) |
dzisiejszy test też trwał do 10:30?
|
no raczej nie , na egzaminie pisze 120 min + 60 min dyslektycy
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl