![]() |
Brożek ! Pięknie to zrobił :P
|
Lobodzinski jest BEZNADZIEJNY
|
Brozio !!!!!
|
szkoda, że nas tam nie ma...Brawo Paweł :D
|
no i co panowie łobo broziu i 4-0
|
Łobo znowu to samo, ja tego człowieka już chyba nie zrozumiem:P
|
a co W sie przejmujecie tego typu ludzmi ktorym ciagle malo. Kiedy trzeba ponarzekać narzekajmy ale nie przy 4:0 na wjeździe ktore nam sie ostatnio nie zdarzalo.
|
To, co zrobił Łobodziński w 84. minucie* jest symboliczne.
Ten człowiek po prostu nie może grać w pierwszym składzie. Jeżeli nawet na luzie nie trafia z takich sytuacji, to nie jest godzien zaufania. * - dla niezorientowanych: mając mnóstwo czasu na przyjęcie piłki 12 metrów przed bramką, nie mając żadnego obrońcy przed sobą, szukając od wielu miesięcy okazji do rehabilitacji za nieudany sezon najkosztowniejszy ofensywny skrzydłowy Mistrza Polski co zrobił? strzelił jakieś 5 metrów od bramki... |
Nikt nie pochwalił jeszcze gry Pawełka dzisiaj w bramce a naprawdę za wszystkie interwencje należą mu się spore brawa jak nigdy .
|
2 Asysta Łobo ... on może grać do dupy ale i tak zbiera te asysty :P
|
Łobodziński żal, co ten człowiek wyprawia.
|
Zwycięzców się nie sądzi
|
Koniec meczu. Pięknie :)
|
No, oby Wisła zawsze grała taki mecz jak ta druga połowa. Jest wygrana, chociaż nie przypuszczałem takiego wyniku.
|
Popatrzcie sobie kilka stron wstecz jakie bzdety pisaliście. Teraz widać że nawet wśród kibiców mojej ukochanej Wisełki są idioci. W sumie miałem jeszcze coś napisać ale szkoda nerwów. Mam nadzieje że któryś z zawodników Wisełki odwiedza tą stronę. Jeśli tak to Szacunek
|
Cytat:
Chłopak miał 2 asysty a wy na niego najeżdzacie... ;/ |
Pawełek - piekna interwencja ta po strzale Adamskiego bodajze, BRAWO !
|
w koncu napastnicy strzelali
Bez litosci dla glupoty na boisku!! Łobo niech trenuje dalej-albo wyjazd z nim tym ezonem pokazuje ze nie zasluguje na miejsce w skladzie. |
podczas meczu powinno byc zabronione komentowanie... przykro czytac co tam wypisujecie jak tylko troche nie idzie. Piękny wynik, gra jest nei wazna: )
|
Brawo WIsła, brawo Pawełek, kolejny mistrz Polski coraz blizej
|
Dziwny mecz :D niby na stojąco, a tu 4:0 i jeszcze 2 100% Łobodzińskiego i jedna Brożka.
Może ta pierwsza połowa tak miała wyglądać żeby uśpić ŁKS? |
Cytat:
|
Gra Naszych nie zbyt piekna, ale zwyciezców sie nie sadzi!! !! Wygralismy, 3 pkt zdobylismy i liderem nadal jestesmy !! !!
Broziu 2 bramki, i został samodzielnym liderem strzelców, chociaż wg komentatorów C+, taka walka o Króla Strzleców jest nie fair bo Chinyama jest kontuzjowany. Juz nie pamietaja, jak Broziu mial kontuzje a napastnik Legii strzelał. |
Cytat:
|
gdyby ktoś z was był trenerem Wisły Kraków to byście wszystkich wyrzucili (pewnie w Młodej Ekstraklasie też są słabi piłkarze ). boże .. zero pozytywnej myśli.. ważne, że 3 pkt i Leszek i Legia wąchają nam tyłek w tabeli.. WISŁA MISTRZEM BĘDZIE !
|
Zamiast podziękować chłopakowi za dwie asysty, to będą najeżdżać.
|
Od pomocnika oczekuje się asyst - Prawda, ale jak ma dwie sety, to powinien je wykorzystać.
Wyobraż sobie mecz ostatni ze Slaskiem. 89 minuta i 0:0, nie strzela, nie mamy mistrza. Klasowy pomocnik, strzela i asystuje. Łbodzinski jest średnim pomocnikiem na ligę, na puchary - niestety nie |
Cytat:
|
Łobodzinski dwie asysty!
odwalcie sie od niego... wy zawsze znajdziecie ofiare po meczu jak nie Cwielong to Pawelek...i tak wkoło mial jedna setke no i co ze nie strzelil? stalo sie cos? Brozek jeszcze lepsza mial setke sam na sam i nie strzelil... i nie ma pod jego adresem jakis zalow... pare postow wczesniej ktos napisal...ze Brozek wraca do starej formy... moze byl nie widoczny w pierwszej polowie ale w drugiej strzelil i to sie liczy! jest dobrze! |
Tak niby od niechcenia, tak niby byle jak, a wynik mamy taki piękny :) Szkoda tylko, że Łobo nie ukąsił i Brozio Hat-tricka nie upolował :) No ale... LIDERA MAMY...! :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Wyciąganie wniosków z każdego meczu to elementarz każdej klasowej drużyny. |
bedzie liga+ teraz na sopie ? czyli ciąg dalszy
nikt tu nie ma na mysli tego ze Lobo ofiara itd, poprostu ja sie zastanawiam jak mozna niewykorzystywac takich sytuacji, ja nie wiem czy on to specjalnie robi, poprostu az dziw bierze no!! a za asysty chwała ! |
Zamykać temat bo znowu przyszły forumowe hieny.
Brawo Wisła. |
Cytat:
|
Łobodziński to masakra.... Z d... strzeliłbym tą bramkę... wynik super i to chodzi nie?? JJJBG!!!
|
noo...:D -ulga-
|
Łobo - 2 piękne asysty i 2 niebywałe spartolenia pod bramką. Dziwny chłopak.
I to wszystko w kwadrans. Chyba jego najbardziej konkretny mecz od wygranych 2-1 derbów, w których zaliczył 2 asysty. |
Na Łobo psioczycie tak z przyzwyczajnia? Czy może chcecie być fajni? Chłopak wszedł na boisko z ławki, zaliczył 2 asysty a jedziecie po nim jakby samobója i czerwień zaliczył.
|
Moze ktos napisac co Małecki powiedział schodząc do szatni ??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl