![]() |
Jeszcze Jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do Boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Jeszcze jeden Panowie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
|
Jirsak też miał w akcji udział jak się nie myle, lubie naszego Czecha to się cieszę ; D
|
Cytat:
|
Ale obawiam się, że Piast teraz się zamuruje. Byle wyrwać ten 1 pkt.:-/
|
Baszcza można zastąpić, 2 punktów nie
|
Remis nam nic nie daje..
|
Ja powiem,ze na Legie Jirsak zamiast Diaza na srodku.
|
Cwielong zamiast Zienia powinien grac od poczatku,podoba mi sie jego gra
|
Paweł musisz coś ustrzelić dzisiaj !!! 10 minut...
|
Nie myślmy teraz o Legii, ale o dzisiejszym horrorze. Zostało z 15 minut. Wykorzystajmy to i po sprawie!
|
Szkoda :-p
|
Cytat:
Ale koniec dywagacji, GRAĆ DO KOŃCA!!! |
Jirsak strzeli
|
Jirsak do pierwszego składu!!!!
|
miejmy nadzieje ze dzisiaj jeszcze uda sie ustrzelić bramke
|
Ludzie!!! Co za pech!!! Cwielong bardzo dobra zmiane dał, duzo ruchliwosci w przodzie i za cholere nie moze strzelic nawet w takiej sytuacji...
|
Cwielong to jest napastnik ? z 3 metrow nie strzelic brak slow
|
Strzelimy w doliczonym:)!!!!!jak lech oby!!!
|
Proponuję naszym zabawić się w Lecha i lutnąć w 90+4.
|
Cholerka, czas leci szybko. Ale jeśli wygramy, to dostaniemy niezłego kopa przed meczem z Legią! Więc streszczać się chłopaki!:p
|
Cytat:
Ale grać do końca trzeba, z tym się zgadzam. |
nie bądzmy pesymistami trzeba liczyć na wygrane tak samo dzisiaj walka do końca !!!
|
powiem wam ze Wisla zdecydowanie lepiej gra, ale wkurzaja mnie bo zmarnowali z 15 bardzo dobrych szans na brame w ostatnich 10 minutach !!!!
|
4 minuty...
|
4min... Boże spraw zeby Wiślacy strzelili.....
|
już minuta
|
"Sędzia dolicza 4 minuty...360 sekund szansy!" info z relacji :)
A czy 4 minuty to przypadkiem nie 240 sekund? :D |
Jedziemy Wisełko jedziemy!!!
|
echhhhhh......
|
no to poliderowalismy
|
Dziś straciliśmy mistrzostwo..........
Przykro to mówić ale chyba jednak kuchenki zgarną w tym roku to co powinno zostać w Krakowie. |
I ****a mać gówno:( Cała druga połowa szturm i nie potrafimy 20 okazji wykorzystać... Brożek dzisiaj to mógł z żonką w łóżku zostać, bo na boisku to z niego pożytku nie było...
|
i wszystkie te tabelki co tu na forum byly to mozna se w dupe wsadzic. wszystk zalezalo od nas, ale nie dlugo. Szkoda ze Pepe tego nie strzelił
|
Własnie przegraliśmy mistrzostwo... z botami
|
k...wa mac
|
Dwa punkty stracone, tyle jeżeli chodzi o przewidywania niektórych proroków że Wisła wygra wszystkie spotkania do końca i Mistrz będzie gwarantowany. Następne spotkania wyjazdowe wcale nie będą łatwiejsze. Końcówka rundy na prawdę robi się interesująca...
|
Szkoda straconych 2 pkt, brakowalo ostatniego podania.. utrudnilismy sobie tym remisem zycie ale jedziemy dalej
|
Ja proponuje quiz z ilu metrów spudłuje Ćwielong
Stracilismy 3 punkty przez blad 1 polowy .Ten mecz trzeba bylo wygrac 1-0 Ponadto pewnie Baszczynski jest kontuzjowany |
1-1.... i nic z tego. Zostało nam patrzenie na Warszawe i Poznań.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl