Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Wielkie granie, temat dla maniakow konsoli. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5561)

famul 21.01.2010 16:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamyk (Post 844653)
Czy ktoś może mi powiedzieć jak w Fifie 09 na X'a zapisać powtórkę?

replay odpalasz X a potem Y to jest save pozdro Kamyk :)

bondTSW 21.01.2010 20:56

Orientuje się ktoś, gdzie w Zakopanem mogę przerobić PSP?

Sylwek1906 21.01.2010 21:10

Szukam Call of Duty 4 na PS3. Zna ktoś z was jakiś dobry i nie drogi sklep w Krakowie ?

Ivory1906 21.01.2010 21:29

Z calego serca moge wam polecic DJ Hero !!Kupilem ja dzisiaj i nie zaluje wydanych pieniedzy... gra jest przezajebista :D remixy piosenek sa kapitalne!! ogolnie cala gra i konsola jest swietna :)

dymek_nhs 22.01.2010 01:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DevilMayCry (Post 843860)
mnie miło zaskoczyły tzw. glitche w ac2. miły dodatek przy którym trzeba się nieźle nagłowić.do tego rozwój swojego miasta (twierdzy),różnorodność broni też dają radę. dla mnie assassins był wraz z borderlands i batmanem AA największym zaskoczeniem 2009r.

Jakie glitche ? Chodzi ci o błędy w grze czy o tą muzykę :P ?

Kamyk 22.01.2010 10:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamikaze (Post 845025)
Polecam sklep internetowy Ultima.pl

A ja nie polecam. Mają fatalnych kurierów. Nawet awiza ****ewki nie zostawią i dwa razy odesłali mi gry.

z mojej strony polecam wirtus.pl i sklep.psxextreme.pl

famul 22.01.2010 11:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamyk (Post 845053)
A ja nie polecam. Mają fatalnych kurierów. Nawet awiza ****ewki nie zostawią i dwa razy odesłali mi gry.

z mojej strony polecam wirtus.pl i sklep.psxextreme.pl

zrobię mały off ale wiesz co robią w IRL je** kurierzy ? zostawiają przed bramą jak się nie mieści do skrzynki głównej i 0 awizo tylko dzwonią do domu jak Cie nie ma to masz pecha ale pudełko przeważnie stoi :) już 3 razy z takim czymś się spotkałem :)

Kamyk masz Xlive?? to możemy coś pocisnąć jak masz:) pozdro szukam chętnych do gry w MW2 spec-ops kilka misji które trzeba zrobić we 2

Ivory1906 22.01.2010 11:12

Famul a masz 09 ?? :D jak tak to ja tez chetny na gre przez Live :) A do misji to tez jestem chetny :)

Kamyk 22.01.2010 11:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez famul (Post 845063)
Kamyk masz Xlive?? to możemy coś pocisnąć jak masz:) pozdro

W tej chwili nie mam Xlive'a, muszę dłuższy kabel dokupić, bo znowu przeniosłem konsolę do drugiego pokoju:/
Ale jak przyjedziesz (a wiem, że już za 2 dni:-D) to powalczymy w Fifkę na X'ie :D

Pozdrawiam F&K:-D

P.S. Przepraszam za lekkiego off'a.

P.S.2: Grał ktoś w starszą gierkę, ale mnie osobiście zainteresowała niegdyś na PS2, a mianowicie Def Jam ?
Warto kupić?

Ivory1906 22.01.2010 11:33

Jak dla mnie Def Jam jest gierka przy ktorej mozna sie niezle pobawic ;) jak ostatnio gralem z ziomkeim to naprawde mielismy ubaw po pachy :D z mojej strony gierka ktora warto miec :)

famul 22.01.2010 11:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ivory1906 (Post 845069)
Famul a masz 09 ?? :D jak tak to ja tez chetny na gre przez Live :) A do misji to tez jestem chetny :)

mam wszystkie od 07 ;) mogę z chęcią popykać :) jak coś czekam na xlive zapraszam do znajomych tak jak w gamertagu famulTS

Kamyk dobra prywata pojechaliśmy no 2 dni i jestem w Krk
pozdro F&K na wieki :D

Maciejo 22.01.2010 12:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dymek_nhs (Post 844989)
Jakie glitche ? Chodzi ci o błędy w grze czy o tą muzykę :P ?

a glitche to nie są te takie zagadki, które musisz rozwiązać żeby odblokować sekwencję od tego gościa, co na ścianach skanujesz obrazek i potem masz zagadkę do rozwiązania.

dymek_nhs 22.01.2010 18:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciejo (Post 845104)
a glitche to nie są te takie zagadki, które musisz rozwiązać żeby odblokować sekwencję od tego gościa, co na ścianach skanujesz obrazek i potem masz zagadkę do rozwiązania.

eee raczej nie :P

famul 22.01.2010 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciejo (Post 845104)

wystarczy skorzystać z wujka google on prawdę Ci powie http://pl.wikipedia.org/wiki/Glitch

Cytat:

Z Wikipedii
Skocz do: nawigacji, szukaj

Glitch (ang. krótkotrwałe zakłócenie), znany również jako Clicks and Cuts - gatunek muzyki elektronicznej powstały w latach 90. wraz z upowszechnieniem się cyfrowej obróbki dźwięku.

Cechą charakterystyczną tego gatunku jest użycie, zazwyczaj bardzo krótkich, próbek dźwięku oraz efektów wygenerowanych elektronicznie bądź powstałych jako zakłócenie fali dźwiękowej - w miejsce tradycyjnych instrumentów.

Nagrania glitch są minimalistyczne, z silnie podkreślonym rytmem. Większość (choć nie wszyscy) kompozytorów tego gatunku tworzy muzykę za pomocą komputerowych programów do obróbki dźwięku.

MayoneS 22.01.2010 23:46

Jednak raczej chodzi o glify co sa porozrzucane po scianach w miastach tak jak mowi Maciejo. Poprzez ich skanowanie odblokowuje sie urywki jakiegos filmu w zakladce True w Bazie Danych

DevilMayCry 24.01.2010 16:18

tak dokładnie o to mi chodzi :) mam wersję angielską ,i w niej tak się właśnie nazywają te ukryte glify na ścianach.

Adamek21 24.01.2010 16:25

Gra ktos w Armed Assault 2??

DevilMayCry 25.01.2010 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamyk (Post 700749)
Posiadam Xbox'a Elite (120 gb dysk).
Plusy:
Genialna grafika
Genialny dźwięk
Cichutka
Rewelacyjnie intuicyjny pad
Dobry napęd w przeciwienstwie do Ps3(bluray słabiutko spisuje się z porysowanymi płytkami)
Ogólnie cena/jakość 10/10

Polecam każdemu. jak narazie najlepsza konsola na rynku.

cichutka??? mam tą samą konsolę, i w porównaniu do ps3 to wydaje dzwięki jak startujący odrzutowiec :D

wie ktoś ile czasu będzie zajmować przejście Dantes Inferno?

Kamyk 25.01.2010 16:22

Ja dzisiaj odgrzebałem sobie Midnight Club LA. Zajebiste wyścigi, jeśli ktoś nie grał to polecam. Mocna konkurencja dla NFS'a, dobry typowy arcade:)

@DevilMayCry - jak dla mnie konsolka jest bardzo cicha, no chyba że nie słyszę bo stoi za szybką:D

stawski 25.01.2010 19:28

No jak dla mnie to pad od xboxa nie jest rewelacyjnie intuicyjny...
I ja bym żadnej konsoli za szybką nie stawiał. Pilnuj dobrej cyrkulacji powietrza, dłużej Ci posłuży.
A blu-ray w PS3 nie rysuje płytek jak xbox, więc nie musi sobie radzić z porysowanymi :P

Kamyk 25.01.2010 19:41

No wiesz każdy ma swoje zdanie, ja Twoje szanuje.
Obiektywnie jednak mogę stwierdzić, że PS3 jest bardziej przyszłościową konsolą.
Ale powtarzam po raz wtóry, kupiłem Xbox'a - nie żałuje.
Jest to każdego indywidualna decyzja.

stawski 25.01.2010 23:14

Przyszłościowość xboxa i PS3 skończy sięw roku 2012-13. I będzie podobnie jak z przesiadkąz PSone na PS2 Napęd zostanie ten sam, zwiększy siętylko moc obliczeniowai poprawi grafika. Ale PS3 rzeczywiście może mieć wsparcie o wiele dłużej - tak jak PS2. Xbox "umarł" w zasadzi zaraz po pojawieniu się360-tki. Dobra, dość gadania, trzeba iść odpalić MW2!

dymek_nhs 26.01.2010 14:51

Po 1 stawski Xbox też nie rysuje płyt jak się grę na dysku zainstaluje
Po 2 DMC, Xbox głośno chodzi ? chyba że nie instalujesz gier i słyszysz napęd albo trzymasz go w szczelinie 10 cm i wiatraki już od temperatury wariują

PS3 to konsola na za dwa lata jak ktoś to już powiedział przyszłościowa

I teraz koniec biadolenia :P
Stawski który lvl ?

Ivory1906 26.01.2010 15:13

Dymek ma racje jezeli instalujesz gre na dysku to Xbox nie rysuje plyty noi chodzi cichutko...Dymek tez cisniesz na MW2 ? Jak cos to moj nick jest taki sam jaki mam na forum to ja tez pocisne z checia :)

stawski 26.01.2010 17:56

@dymek - 57 :)
Jak nie instaluję gry to mi ps3 też nie rysuje. W ogóle nie powinien rysować! Zresztą teraz podobno już nie rysują, (xboxy ofkors) a rysowały tylko te pierwsze i to jak się je postawiło. Mój kumpel po pierwszej zjechanej płycie x-a położył i już mu nie rysowało.

dymek_nhs 26.01.2010 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stawski (Post 847075)
@dymek - 57 :)
Jak nie instaluję gry to mi ps3 też nie rysuje. W ogóle nie powinien rysować! Zresztą teraz podobno już nie rysują, (xboxy ofkors) a rysowały tylko te pierwsze i to jak się je postawiło. Mój kumpel po pierwszej zjechanej płycie x-a położył i już mu nie rysowało.

Ja co prawda nie gram w mw2 na konsoli ale na pc mam 63 lvl na 5 prestiżu

DevilMayCry 26.01.2010 19:02

ehhhh w końcu udało dobrnąć mi się do prestiżu w cod :) grał ktoś może w ninja gaiden sigma 2? potrzebuje zapytać o parę rzeczy.

stawski 26.01.2010 19:25

Dżizas, Dymek, to masz skila jak nie wiem co, albo grasz po 6 godzin dziennie :) Ja jak wyszarpię wieczorem półtorej godzinki, to jestem cały happy. średnio w tygodniu mam tak 4 góra 5 godzin z MW2. Najbardziej mnie bawi, że na wszystkich forach i w prasie branżowej ludzie jadą po MW2 jak po łysej kobyle, a jak mi się włącza PSN to z 12 znajomych on-line 10 ciupie właśnie w mw2 :D

dymek_nhs 27.01.2010 03:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stawski (Post 847131)
Dżizas, Dymek, to masz skila jak nie wiem co, albo grasz po 6 godzin dziennie :) Ja jak wyszarpię wieczorem półtorej godzinki, to jestem cały happy. średnio w tygodniu mam tak 4 góra 5 godzin z MW2. Najbardziej mnie bawi, że na wszystkich forach i w prasie branżowej ludzie jadą po MW2 jak po łysej kobyle, a jak mi się włącza PSN to z 12 znajomych on-line 10 ciupie właśnie w mw2 :D

Szukasz wrażeń sprawdź sobie Fala z podwieszanym shootem na hardcorze :P ----> FUN ;P

59.1 h / 2 tyg. W sumie przegrane mam 360.7h od 1 soboty po premierze. Tyle razy już wbijałem atoma że mi się już żygać nim chce :) Najlepsza seria 39 dalej się nie będę chwalił :D Jeszcze 5 prestiżów i będę mógł się dłużej nacieszyć moim ulubionym kałachem :P
Gierka znośna... Najbardziej mnie nie denerwuje brak dedyków tylko blokada opcji KICK LAMER

famul 27.01.2010 10:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dymek_nhs (Post 847306)
Szukasz wrażeń sprawdź sobie Fala z podwieszanym shootem na hardcorze :P ----> FUN ;P

59.1 h / 2 tyg. W sumie przegrane mam 360.7h od 1 soboty po premierze. Tyle razy już wbijałem atoma że mi się już żygać nim chce :) Najlepsza seria 39 dalej się nie będę chwalił :D Jeszcze 5 prestiżów i będę mógł się dłużej nacieszyć moim ulubionym kałachem :P
Gierka znośna... Najbardziej mnie nie denerwuje brak dedyków tylko blokada opcji KICK LAMER

360H :D jesteś HARDCOREM ja mam ledwo 8 h i 12 poziom ale atomówka miażdży bum i po grze :) teraz jestem w pl to w ogóle nie ma mnie na Xlive

DevilMayCry 27.01.2010 15:45

Stawski :D sorki ,ale odmówiłem z przyzwyczajenia :D jak skończyłem grać dopiero wtedy sprawdziłem jeszcze raz od kogo.ale było już za późno- nie mogłem Cie już dodać.możesz podać mi swój nick, albo wysłać mi zaproszenie jeszcze raz? sorki ponownie :)

ok. polecam Ci ustawienie : zrzut (często dają śmigłowiec, a przy bezkompromisowym na pro już po 3 zabiciach może Ci wpaść), nalot harriera ,oraz najważniejsze i moje ulubione strzelec śmigłowca :D

stawski 27.01.2010 16:46

heja, zaproszęjeszcze raz wieczorem/w nocy. Bez skojażeń :P
dymek - 360 godzin???? OMFG!!!!
To ja mam dwa dni+ 8 godzin... mój największy killstreak to 18 w tym oczywiście harrier mi nastukał aż miło :)
Ostatnio w ogóle przestawiłem się na inne killstreaki - predator - harrier - ac130. Ale jeszcze mi się samolotu przywołać nie udało. To powiedz który jesteś w rankingu na PC? Bo na PS3 to ja walczę ostro o wejście do drugigo miliona :D
edit Kamikaze - weź włącz PSN bo już tydzień czekam na odpowiedź na zaproszenie :)

stawski 28.01.2010 18:36

OK!
Muszę się pochwalić swoim wczorajszym osiągnięciem w MW2 (choć dymek to się pewnie będzie śmiał )
Po raz pierwszy udało mi sięnie zginąć przez cały Team Death Match i do tego miałem statystykę 18 - 2 - 0.
W sumie zebrałem bonusów na 12500 punktów. Ostatnie 30 sekund to już się tylko modliłem żeby mnie teraz nikt nie sfragował :)
aha, mam dwa dni i 5 godzin czyli 53 godziny i 59 level.

Ivory1906 28.01.2010 21:07

Nono ladnie panowie cisniecie na MW2 :) chociaz ja tam zadowolony jestem z moich osiagniec :)
62 lvl, killstreak to 21 na Sub Base ze snajperki :D a laczny czas to 2 dni 6h 22 min :) nie wiem jak Wy ale ja sie staram o jak najwieszky accuracy :) narazie mam 21.76 % :)

Ofsajd 28.01.2010 22:15

poleci mi ktoś jakieś ciekawe TPP na x360? oczywiście poza GoW'em 1 i 2, GTA4 i RE5

stawski 28.01.2010 22:18

wow! ja mam 14,55% ale ze snajperkąchodzętylko na Estate, Derail i Afganie. Poza tym biegam teraz z ACR. kill/death ratio mam 0.96, i 0.7 zwycięstwa/porażki.
Strasznie bym chciał spuścić atomówkę...
A widzieliście Panowie 9i może jakieś Panie) zapowiedź Bad Company 2? Jedynka mi nie podeszła, ale multi nie próbowałem. Ale dwójka wygląda kozacko, nie wiem czy nie zainwestuję.

dymek_nhs 29.01.2010 00:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ofsajd (Post 848138)
poleci mi ktoś jakieś ciekawe TPP na x360? oczywiście poza GoW'em 1 i 2, GTA4 i RE5

Zagraj w nowe Army of Two

WILU TS 29.01.2010 01:15

Battlefield : Bad Company 2 (beta) - w sensie że polecam,nie że TPP;)

Ivory1906 29.01.2010 01:55

Stawski:
No widzisz ale ja ze snajperka biegam na kazdej mapie oprocz Quarry Rust no ale tez zalezy od dnia :P wiecej dni mam jednak tych ze snajperka :) mi sie tez jeszcze atomowki nie udalo spuscic...Jakiej snajpy uzywasz?? i jakiego scope uzywasz??

dymek_nhs 29.01.2010 14:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez stawski (Post 848143)
wow! ja mam 14,55% ale ze snajperkąchodzętylko na Estate, Derail i Afganie. Poza tym biegam teraz z ACR. kill/death ratio mam 0.96, i 0.7 zwycięstwa/porażki.
Strasznie bym chciał spuścić atomówkę...
A widzieliście Panowie 9i może jakieś Panie) zapowiedź Bad Company 2? Jedynka mi nie podeszła, ale multi nie próbowałem. Ale dwójka wygląda kozacko, nie wiem czy nie zainwestuję.

Moje kill death ratio 1.945

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:53.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl