![]() |
Cytat:
a w lidze ograłem tego szwaba 4-3 na wyjezdzie :D |
Cytat:
|
Jak wam idzie w lidze GoalUnited? Które miejsca? nadal macie szanse na awans?
Ja narazie okupuje 5 miejsce ale tylko 1 pkt straty do 3 miejsca. |
Cytat:
|
To jest Twój pierwszy sezon Ja_ka_?
|
Cytat:
|
Ja jestem na 6 miejscu z 7pkt.Jeśli dziś wygram powinnenem awansować przynjmnej o jedną lokate
No i niestety tylko remis a konkurencja mi odjeżdża.Kupiłem dziś środkowego pomocnika 2.0 o rozgrywaniu 24. |
dzisiaj awans na 4 miejsce:)
po jakim czasie od rozpoczecia obserwowania zawodnika z juniorow mozna wlaczyc do 1 skladu? |
Cytat:
Ja jestem na drugim miejscu ze strata 3 pkt do lidera. Co do juniorów, to dopiero wtedy jak odkryją sie wszystkie wartosci danego zawodnika, niestety troche to trwa ;/ |
tzn ile???
|
Cytat:
Znów pewne zwycięstwo (4:1). 7 kolejek 21 pkt, "Grupa pościgowa" też wygrała ale 7 pkt raczej nie odrobią. Martwi świeżość na niskim poziomie. Kontuzji jeszcze żadnej nie miałem bo jak jest poniżej 50 to sadzam na ławce takiego gracza lub w w ogóle nie wystawiam ale powoli nie mam kim grać. Jakieś rady? |
jeśli masz słabego fizioterapeute to kup takiego +50
U mnie junior po wypromowaniu gra w pierwszym składzie 9 tygodnii trzeba czekać aby wypromować chyba że skończył 20 lat i ma połowe uiejętności odkrytych wtedy też można |
Mam pytanie ile trwa weryfikacja ? ;]
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wczorajszą porażką zakończyła sie moja piekna seria 12 zwyciestw z rzedu :( no ale mowi sie trudno,we wtorek liga zjednoczona i mecz z Nancatsu;]
|
mam nadzieje ze ktos mi pomoze bo ja dopiero zaczynam :p
mniej wiecej o co w tym chodzi :p |
Cytat:
Bedzie ciezko...... Cytat:
Jestes managerem zespolu. na pierwszej lub na drugiej stronie tego tematu jest podany link do poradnika. |
To wiem ze jestem managerem bo własnie takiej gry szukalem na ktorej moglbym sie sprawdzic z innymi zawodnikami ;] a na poradnik z checia zerkne dzieki ;)
|
Cytat:
Podaj nazwe zespołu |
BKS Budzyn :D ale czekam jeszcze na weryfikacje :/
|
Ja bym wygrał mecz tylko zapomniałem ustawić składu i niestety zrobił to asystent trenera. Ku zdziwieniu wygrywałem 2:0 jednak niedoświadczeni zawodnicy ostatecznie przegrali 3:2
|
Cytat:
|
kurde czekam juz od 10 na weryfikacje i nic :/
|
spokojnie doczekasz sie :)
|
ale ja chce juz :D!
|
Chce ktoś w przyszłym tygodniu zagrać spara?
|
Cytat:
jaka jest twoja drużyna? |
ZICH!((3
W której jesteś lidze? |
w 8 z tymże na 100% awansuje do 7 ligi.
Moja drużyna: TS Śląsk Wrocław jak rozegrasz swój mecz to wyśle ci zaproszenie, bo terz sie nie da... |
ok
a jaki masz stadion?ja mam 12tysięczny to jak masz mniejszy to może u mnie zagramy? |
A kto spara ze mną by zagrał? Mazowia Mińsk Maz
|
Cytat:
|
wysłałem ci zaproszenie już:0
|
ee...nie doszło?
Ja tam nie mam Polskich znaków mogłeś złej drużynie wysłać... TS Slask Wroclaw |
pisze mi że już wysłałem zaproszenie do twojego klubu.
Sprawdź w wyzwaniach |
doszło i zaakceptowałem.; 0..niezły spam sie z tego zrobił...
|
gonzagi_87 - Devils Kraków
|
jak wam poszło w ostatniej kolejce ?ja wygrałem pewnie 6-0
|
Cytat:
ktoś wie jak jest z awansem? Wystarczy być nad kreska czy jakieś play offy? Jak to wygląda? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl