![]() |
mnie trzyma po sobocie bleeeee :D
|
mnie trzymało tylko chwilę, bo tańce + żarcie i szybko wyparowało. :)
|
A u nas na studniówce jest całkowity zakaz picia :o w związku ze stanowczym sprzeciwem rodziców, dyrekcja zdecydowała, że nawet szampana ma nie być. I albo kroi się historyczna studniówka bez nauczycieli albo picie po kątach.
Paranoja. |
Nooo na naszej też był "kategoryczny zakaz picia" :D
|
No dobra, ale nawet w tym roku, gdy rocznik 89' miał studniówki to dyrektor na przemówieniu mówił:
'' Wszystko jest dla ludzi, ale nie przesadźcie z napojami wyskokowymi'' a tu taki zonk. No ale, bez alko też się można bawić, co by nie :P |
Zimaa niedługo i narty!
Gdzie według was są najlepsze stoki ? Francja czy Włochy ? |
Cytat:
Chyba w piaskownicy :foch: |
rok temu byłem zaproszony na studniówke i też dyrektor zabronił picia to sobie pod stołem polewali, a ci co nie pili to byli nieźle naspawani
|
eeeno nie ma to jak chowanie zapasów w szkole, dzień przed i na samej studniówce wnoszenie pod kurtką, marynarką flaszek, cały klimat :D
|
Tak to ja miałem na półmetku, och gdzie się tej flaszki nie trzymało, haha ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
największa rozkmina - jak by tu przemycić flaszke, co w aucie była, a ochrona drzwi zamknęła i nikogo nie wpuszcza.. :D ale studniówka bez trunków.. :| |
Cytat:
|
380(od osoby) za studniówkę to dużo czy mało ?
|
Cytat:
|
Cytat:
a nawet nie wiem ,ale powiadają ,ze gdzieś gdzie jest ujowo,nie wiem czy nie jakaś sala AR czy coś takiego |
Cytat:
|
Cytat:
sołtys, masz już coś (kogoś) na oku? :D |
Cytat:
Ja za siebie i partnerkę płacę łącznie 420 zł i twierdze, że to już dość sporo... W końcu trzeba sobie sprawić nowy garniak jeszcze :D Co prawda żywić nas tam będzie Wierzynek, a miejscem w którym się ta impreza odbędzie jest Sala kongresowa (?) centrum targowego na Klimeckiego, więc chyba nieźle.. :D ale 760 za studniówkę to jest najwyższa kwota jaką kiedykolwiek słyszałem!!! :foch: |
Wejście, catering, garnitur, buty, buty, sukienka, fryzjerka i uj wie co jeszcze :-)
Najdroższa impreza w życiu chyba :-) |
Cytat:
|
A ja dzisiaj musiałem odwiedzić Carrefour i oczywiście rozpoczął się "Christmas", dobrze że kolęd nie puszczają(jeszcze) i mikołaje-potworki nie chodzą bo bym pewnie któremuś w ryło dał....
|
Ja byłem w M1 i niestety nie poczułem Magii Świąt ;(
|
W Galerii Krakowskiej zima niemal w pełni, jeszcze niech jakąś jebitną choinkę walną naprzeciw empiku i zrobią zimę...
|
Cytat:
no mam ,gorzka żołądkowa miętowa albo nawet dwie ;] Cytat:
|
o to macie przejeb**e ceny. Ja płaciłem 280 razem z os towarzsząca i było zajebiś**e :D:D
|
marko nie chwal się. :D
to sołtys zabawisz się ostro. :D edit: właśnie złapałem komara.. skąd te uje w listopadzie?! |
a ja mam bal maturalny za 4 lata :D
|
Cytat:
|
a
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
no to ładne tam są u Was kwoty.
wiem, że jestem ze wsi :P ale za swoją studniówkę w 2006 płaciłem 160zł od pary, a rok później na studniówce kobiety mojej płaciłem 200zł od pary. + alkohol, no bo jak studniówka bez choćby jednej flaszki?:shock: :foch: fakt, że było to w szkole na jakiejś sali, ale tam odbywa się to co roku. bardzo duża aula, z balkonem, na którym siedzą nauczyciele. no i oczywiście także i u mnie był kategoryczny zakaz wnoszenia alkoholu, ale.... no właśnie, ale co z tego :P niby niektórzy coś tam pilnowali, ale nauczyciele niektórzy byli bardziej porobieni od uczniów, więc to też trochę wyjaśnia. |
Cytat:
|
Cytat:
aaa tak pozatym Bolec ty czasem nie za młody na studiówki ?? :D:D:D |
Cytat:
a bolec faktycznie, za mlody lepiej niech odda ten alkohol starszym, no nie szymek?:D ano soltys komentowalem juz, jak sie ni umi(:))) jej pic to zla jest |
żeby jeszcze ta żubrówka dobra była :foch:
|
Cytat:
|
piniąsów brak, ledwie na meczyk się znajdą.. ;)
|
Cytat:
:D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl