![]() |
Pamiętajcie o zmanie czasu. Dziś w nocy cofamy wskazówki z 3 na 2.
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieję, że (skandaliczna w sposobie załatwienia) kara dla Boguskiego dodatkowo napędzi Wisełkę. Ja, bardziej niż nieobecności Boguskiego (może go ładnie zastąpić coraz lepiej grający Małecki) obawiam się o dzisiejszą formę Pawełka (żeby szmat jakichś nam nie powpuszczał, jak to ostatnio ma w zwyczaju). |
Myślę, że dla tych, którzy jadą do Warszawy ta uwaga może być bardzo pomocna. A dla Ciebie to na pewno bez różnicy, czy siądziesz przed tv punktualnie, czy godzinę wcześniej.
|
wybiera się ktoś z warszawy na ten mecz? jak ktoś chce pooglądać mecz z trybun to juz za 30 zł na krytą
|
Cytat:
|
Dziś Liga + Extra jest z Łazienkowskiej oby tylko ich studio nie zasłaniało naszym kibicom widoku na boisko ;) Ważne abyśmy nie stracili punktów Lech zawsze gdzieś te oczka zgubi
|
Lech gdzieś te oczka gubi ale Legia nie musi gubić. Mnie się wydaje że naszym największym rywalem o MP jest właśnie Legia i dobrze by było przynajmniej nie przegrać z nią dzisiaj. A nie zastanawiać się czy Lech zgubi albo nie zgubi....
|
Cytat:
|
Jeszcze tylko 3 godzinki i jedziemy z warszafka!!
|
Nie mogłam jechac na mecz do Warszawy :-/ Jak oglądam Wisełkę na boisku to się tak nie denerwuję, ale jak oglądam w tv to przechlapane - cały żołądek mam w spiralkę. No i właśnie zaczynam się denerwować. Obyśmy po meczu mieli powody do radości ....
|
Nie martwcie się ;) Wiślacka Brać podtrzyma nas i wygramy z Legią.
|
Ja osobiscie jezeli byłbym na miejscu Skorzy....moze was to zdziwic ale atak dałbym: Brożek-Marcelo(zbudowany,silny Ledley King nie mogł go wogole powstrzymac)....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wystawiłbym w obronie duet Cleber - Marcelo. Głowacki jest z nami od dawna ale ciągle nie mam do niego zaufania. Ma niestety tendencję do zawalania ważnych meczów. Niedawno o tym przypomniał.
Biednie wygląda ofensywa. Na skrzydłach postawiłbym na Łobodzińskiego i Małeckiego bo Zieńczuk jest ostatnio porażająco bezproduktywny. W ataku Brożek z cofniętym Jirsakiem to jedyna sensowna opcja. Reszta standardowo. Już nie długo przekonamy się jak widzi to Skorża. Mam złe przeczucia co do tego meczu. Obym się mylił. EDIT: No i jest skład: Pawełek - Baszczyński, Głowacki, Cleber, Piotr Brożek - Łobodziński, Cantoro, Sobolewski, Żieńczuk - Jirsak - Paweł Brożek. Moim zdaniem maksymalnie zachowawczy. Nie podoba mi się to zestawienie. Gramy chyba na 0:0. A Legia z dwoma napastnikami. |
Legia dwoma napastnikami. Trochę zaskoczyli :) Grzelak w ataku a powinien na trybunach siedzieć.
|
|
ciekawe czy Urban nie przekombinowal probujac nas zaskoczyc ? wkrotce sie okaze :)
|
Ehh nie ma Małeckiego, co on musi zrobic zeby zagrac w 1 składzie ? A reszta ok.
Z reszta Legia gra 2 napastnikami, musielismy tez 2 defensywnych pomocnikow zastosowac, oni ofensywnie ustawieni, u siebie. |
nic dziwnego, pewny jestem, że Skorża to przewidział. Muszą walczyć o zwycięstwo, remis to bardziej nasz sukces.
A jeśli myślą o wygranej to trudno, by się defensywnie nastawiali. edytka: ale obrazki z korytarza wyjściowego budujące, to przyjaciele wszyscy wręcz :) |
ktos wie czemu kibice nasi nie dojechali jeszcze ?
|
Komentarz - bez komentarza...
|
Znowu u nas takie bez sensowne straty piłki.
|
Wiecie co mnie martwi, Legia nas strasznie cisnie, a nasze chlopaki nie moga na to za wiele wplynac ;/
Edit: Mario teraz popisal sie kapitalna interwencja, jezu, mariusz musi nas ratowac. |
0 pomysłu na gre...
|
Pawełek mocarz dzisiaj :D
|
ale nam Pawełek wyjął :O
|
Czemu to Cantoro krył Choto przy tym rzucie rożnym , to nie mam pojęcia ...
EDIT Tomek & Paweł ;) goooooooooooooooooooooooooooooooooool |
JEEEEEEESSSSSSSTTTTTTTTT Brozek, kocham gooooo ;DDD ;P
|
Genialna akcja ;)
I jazda z nimi dalej!!!! |
Pawel Brozek zawsze strzela na Legii :) Dobrze, ze trafil bo mogl jeszcze przyjmowac.
Pawelek jeden z bohaterow do tej pory. edit: i **** - jak mozna taka bramke stracic ? |
ajaja no i wyrownali
|
Cholera :/ 1-1
|
Ehh taka głupia bramka stracona :(
|
kiedyś Włodarczyk wali nam bramy choć nie potrafił w innych meczach strzelić bramki z 2 metrów tak samo dziś, Grzelak... niech mi powie co Cleber robił...
|
A poco Pawełek wychodził??
|
Grzelak Powinien Byc zdyskwalifikowany !!
|
Nasza obrona, delikatnie mówiąc, gra straszną padake...
|
bardzo słaby Cleber, ja nie wiem co się z nim stało, w ogóle obrona dramat, wjeżdżają w nas
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl