![]() |
dzisiejsze Grand Prix rozpocznie się o 22:30
|
witam
przypominam, że już jutro kolejny wyścig z cyklu GP, tym razem na Silverstone Circuit - GP Wielkiej Brytanii! ps. jest szansa, że będziemy mieć nowy serwer 4mb, czyli połączenie przez hamachi może okazać się zbędne, a oznaczałoby to... 0 lagów oraz wyścig z włączoną opcją "crashed :) |
no byłoby świetnie. rozumiem, że wtedy też bolidy na trasie byłyby wyświetlane prawidłowo, wszystko tak jak jest w stanie rzeczywistym? :)
|
no gdyby udało się już na jutro mieć ten serwer to raczej lagów powinno nie być :) ale kto to wie :)
|
no gdyby udało się już na jutro mieć ten serwer to raczej lagów powinno nie być :) ale kto to wie :)
|
no to werygut. czekamy. ;)
|
niech osoby, ktorym nie odpowiada dzisiejszy termin wyscigu wypowiedzą sie w tym temacie, w przypadku wpisow czterech, badz wiekszej ilosci graczy, przelozymy wyscig na poniedzialek
oraz niech Sensej da znac czy bedzie mogl byc hostem [najlepiej na moje gadu gadu] |
ja byłbym za przełożeniem
|
jaka decyzja?
|
tylko dwóm osobom nie odpowiada dzisiejszy termin, tak wiec rozegramy to dzisiaj o 23:00
|
potrzebuje zrzutu powyscigowego w ktorym gracz PECH i KamilBas posiadają czas stratny do lidera
|
KamilBAS, odezwij sie do mnie na gg
|
za godzinę, o 22:30 rozpocznie się jedenaste Grand Prix
więcej informacji na stronie ligi |
jak pewnie wiekszosc zauwazyla, umiescilem na stronie link odnoszacy do plikow z grą rFactor [ www........../rrff ]
podalem ją do przetestowania, a nuz wiekszosci bardziej przypadnie do gustu i nowy sezon rozgrywac bedziemy na innym silniku :) tak to wyglada: [ http://www.youtube.com/watch?v=M5Q3WUvZrMY ] |
serwer na rF'ie stoi :)
|
dzisiaj wyscig w na torze w Belgii o godzinie 22:30
|
dzisiaj o 22.30 rozpocznie sie GP na torze Monza we Włoszech
wyscig na 27 okrazen |
dzisiaj o 22:30 wyścig w Singapurze
|
za godzine rozpocznie sie Grand Prix Japonii
godzina 22:30 |
coś się stałośie i strony nie ma :(
edit: aś musiał posta nabić :D:D po co ci ta strona dzis ?? :D |
ano. szloch x2. :)
mam nadzieje ze strona nie przepadła, tylko jakieś chwilowe problemy z serwerem.. ;) bo lubię nabijać. :D |
chyba obawiam sie ze cos jej dlugo nie ma ;d jak tam czekolada?
|
dlaczego nie działa? ;(
|
pewnie miszcz Pysio nie zaplacil w sumie to sie mu nie dziwie bo po co ;p
|
wyścig dzisiaj o 22.30 - GP Chin - Shanghai
|
jezeli ktos posiada zrzut powyscigowy w ktorym Gucio25 nie zajął pierwszego miejsca we wczorajszym wyscigu niech mi go przesle na PW lub gadu gadu
|
jak to nie zajął, jak zajął. :D
|
wczorajsze Grand Prix Brazylii zostało przeniesione na poniedziałek [3.11] na godzinę 22.30
|
dzisiaj odbędzie się ostatnie GP sezonu, start o godzinie 22.30
|
w czwartek odbędzie się powtórzone GP Chin, godzina 22.30
|
genio nabijacz, post pod postem. :)
a poważnie, można by tu genio napisać o lidze w rFa, żeby ludzie mogli teraz ściągnąć i już trenować. pewnie jacyś chętni się znajdą. |
jest już stronka dostępna rfactor twsd??
|
ja ściągam i rozkminiam od jutra, bo lapek wraca, mam nadzieję, że będzie nowy nabór i jakiś czas dla nieobeznanych na aklimatyzcję... pozdro ;)
|
dzisiaj, o 22.30 powtórka GP Chin
|
Poszukuje graczy do ligi MRO
Witam Chciałbym was zaprosic do ligi MRO(Miniracingonline) sama gra jest bardzo fajna i wciągajaca mnie osobiście wciągneła i gram już w nią 1.5 roku i rezultaty już widać na arenie Mro obecnie jestem najlepszym polakiem grającym w to gre.. jeśli chciałbyś sprobować własnych sił w tej prestiżowej lidze zapraszam do mnie na gg:4841326 lub poprostu zarejestruj się na stronie ligi http://miniracingleague.tnb.pl/news.php wszystkie potrzebne programy znajdziecie na stronie ligi w dziale download.
|
Jeśli zebrałaby się większa ilość graczy, to można zrobić świąteczny turniej. Tradycyjny można by rzec, bo zawsze gramy czy to w literaki czy snookera ;)
|
No dokładnie tak jak mowie gra jest bardzo fajna... tu macie link do gry http://www.miniracingonline.com/desc...?Id=1&tipo=exe jak coś gralibyśmy na programie hamachi..
Jeśli ktos jest chetny wpisywac się w tym temacie odnawiam temat jedzi ktoś jeszcze w to gre? |
Nie żebym bawił się w archeologa, ale może znajdzie się ktoś kto chciałby się jeszcze w to pobawić? :D
|
pytanie czy interesuje Cie MRO czy wyscigi bardziej zaawansowane, w ktore sie przeistoczylismy podczas zabawy :)
to drugie nadal trwa, zapraszamy |
A jeździ ktoś z Was w jakiejkolwiek lidze na simracing.pl?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:42. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl