![]() |
Cytat:
|
Już na 100% bedziemy grac na Reymonta także pozostaje nam tylko czekac na info dotyczące karnetów :D
|
sparing 7.02
W jakiej cenie moga byc bilety na sparing 7 lutego br???
|
|
I ceny bardzo ladne :)
Naprawde ludzie nie ma co narzekac,nawet Ci ktorzy nie posiadaja karnetu. |
Wraca złotówka od biletu dla SKWK, to cieszy ;)
|
A jak to jest jak np: zostanie sprzedanych 8 tyś karnetów to z nich też będzie liczona ta 1zł czy tylko od biletu??
|
Mam pytanie: czy można wyrobić duplikat skradzionej karty kibica? Kupowałam wszystkie karnety od początku wprowadzenia kart chipowych (wcześniej także, ale to akurat nieistotne) i nie widzę powodu, żeby przepłacać, skoro jakiś skur*** mnie okradł.
|
Cytat:
|
Duplikat oczywiście wyrobić można i nawet powinno się, a złotówka jest tylko od bilety(nie karnetu)
|
troche mało no ale rzeczywiscie zawsze cos a kto ma to da cos do puszki i juz cos sie uzbiera.
|
Puchar polski z Lechem też się wlicza do tego karnetu czy osobno??
|
Cytat:
masz pogrubione.. |
Cytat:
|
prosty wniosek trzeba brac niby drozej niz na jesien bo cena byla nie wiele wieksza a meczy o kilka wiecej ale brak karnetu = mala szansa zobaczenia derbow meczu z legia i fety ze slaskiem :) a mecze z gornikiem jaga lechem w pucharze i polonia ktora badz co badz jest wysoko tez najela do ciekwawych :)
|
Mam nadzieję że każdy kibic z sektora A i B pójdzie po rozum do głowy i jeśli zdecyduje się na wznowienie karnetu w tej rundzie to tylko na sektor E...
Żeby później nie dochodziło do nieprzyjemnych sytuacji Sektor D tylko dla dopingujących. |
Ludzie MYŚLCIE coś zanim napiszecie na forum , przecież jest wszystko dokładnie napisane (nawet dla niektórych "kumatych" pogrubione):-P
|
sparing
Cytat:
?????? jaka bedzie cena wiadomo juz cos??? |
Cytat:
Jeszcze nawet nie wiadomo gdzie się mecz odbędzie na 100 % i czy będzie dostępny dla kibiców... |
Cytat:
Swoją droga ciekawi mnie ile w zwiazku z powyższym osób przedłuży swoje członkostwo w Stowarzyszeniu, skoro ew zniżka nie daje juz im oszczędności... Wyjdzie cała prawda, obawiam sie, że bedzie mało optymistyczna... |
nie musisz z rodzicem jak wyrabialem to nie mialem 18 poszedlem z kserem dowodu ojca i bez problemu wyrobilem
|
Są już podane ceny i terminy sprzedaży karnetów! Początek sprzedaży (wznowienia) od 9 lutego. I żeby nie było narzekań na ceny ani żadne inne rzeczy! Cieszmy się, że zostajemy na R 22 wiosną, bo różnie to mogło się potoczyć... Według mnie kwotę 150 zł za karnet (to cena dla członków SKWK, a każdy może się jeszcze zapisać do Stowarzyszenia przed rozpoczęciem sprzedaży) może skombinować na prawdę każdy bez zbędnych narzekań! W rundzie jesiennej sprzedano ok. 6 tys. karnetów, więc teraz musi być więcej! Myślę, że na prawdę 10 tys. karnetów w rundzie wiosennej byłoby osiągalne.
A mówię to, bo zrobiłem sobie taką małą kalkulację. Mianowicie wg ostatnich doniesień mamy zostać na R 22 do końca tego sezonu, ale od jesieni mielibyśmy przenieść się tymczasowo na inny obiekt, najprawdopodobniej na Suche Stawy, w gorszym wypadku do Jaworzna bądź Sosnowca. Wiadomo że te rozwiązania są dla nas pod każdym względem niekorzystne i to co nam zostaje w tej chwili to liczyć na łut szczęścia, iż z własnego stadionu jednak nie będziemy musieli się wyprowadzać. Ale mówiąc konkretnie: stadion Hutnika - 6 tys. miejsc, stadion w Jaworznie - 7 tys. miejsc, stadion w Sosnowcu 7,5 tys. miejsc. Czyli jeśli sprzedano by przynajmniej więcej niż 7,5 tys. karnetów, a najlepiej z 10 tys., to dla zwolenników tymczasowego przeniesienia Wisły z powodu dokańczania przebudowy stadionu pojawiłby się problem... Wiadomo, że w rundzie jesiennej przyszłego sezonu te osoby musiałyby mieć jako dotychczasowi posiadacze karnetów zapewnioną możliwość wznowień i prawo do miejsca na stadionie. A żaden ze stadionów rozważanych do wynajęcia nie ma pojemności większej niż 7,5 tys. miejsc, więc trzeba by się trochę niektórym osobom nagłowić co z tym zrobić... To oczywiście tylko moje przypuszczenia i taki zwykły logiczny tok rozumowania, ale może jakos mogłoby to spowodować to, że gdyby taka sytuacja zaistniała jedynym wyjściem byłoby ułożenie harmonogramu prac na stadionie tak aby zostać tu cały czas - bo na R 22 ciągle zostałoby niemal 11 tys. miejsc na dwóch trybunach za bramkami. Dlatego na prawdę warto się tym razem postarać szczególnie i kupić karnet! Może akurat te moje "kalkulacje" się sprawdzą... Ale warunkiem jest jak największa ilość sprzedanych karnetów!!! |
Ja myslę że jesli będzie taka sytuacja to pierwszenstwo w zakupie będą mieli Ci którzy mieli karnet przez 2/3 sezony
|
Lepiej żeby tych karnetów zeszło z 20 , tym samym więcej kasy pójdzie na cele kibicowskie
Zakładając że osoba bez karnetu będzie kupować bilet na każdy mecz :-) |
ja mam pytanie czy jesli tej rundzie mialem karnet na E a teraz chce kupić na D to moge kupować jako przedłużenie czy w wolnej sprzedazy. Jak ktos wie to na priv
|
piter19 napisał(a) :
Cytat:
|
Na oficjalnej w komentarzach nt. karnetów ktoś pytał się o to samo - napisali mu, że można tego dokonać już we wznowieniach.
|
Bronowianin, gdzie i kiedy mozna sie zapisac do SKWK? Z gory dzieki
|
Cytat:
strona wcześniej, strona SKWK, wystarczy zajrzeć i wszystko wiesz.. Cytat:
źródło: SKWK |
Cytat:
|
Szukam osoby, która nie przedłuża karnetu na rundę wiosenną. PRIV ---> dogadamy się na pewn
|
Mam do was prośbę:
na jesień wiem że w przedsprzedaży nawet Ci którzy przedłużali mogli zakupić karnet na wolne miejsca po normalnej cenie (nie zniżkowej) czy mógłby ktoś jak będzie kupował w najbliższych dniach karnet zapytać o to czy i tym razem istnieje taka możliwość ? Teoretycznie wiem że wolna sprzedaż jest chyba po 20 lutym, ale wiadomo że to co jest napisane czasem można ominąć ;) Z góry dziękuje i proszę o odpowiedź |
Mam pytanie od jutro mozna nabywać karnety(kontynuacja) czy może za mnie kobieta zakupic? bo mnie niestety przez 2 tygodnie nie bedzie w Krakowie ? z gory dziekuje za odpowiedz
|
Oczywiście że może, bez problemu.
|
A ja mam pytanie czy jak będę kupował wznowienie karnetu to czy jest jakaś szansa na to żebym dostał paragon?
Sprawa może wydawać się bardzo śmieszna,ale właśnie ten paragon osobiście będzie mi do czegoś potrzebny:>:>:> |
Cytat:
|
Karnety dla SKWK
Szanowni Państwo jutro tj. 9 lutego rozpoczyna się sprzedaż karnetów na mecze Wisły w rundzie wiosennej. Jak wszyscy wiemy członkowie Stowarzyszenia mają możliwość zakupienia karnetów w specjalnej cenie (150zł) już od 9 lutego niezależnie czy wznawiają swój karnet czy kupują go po raz pierwszy. Jednakże przypominamy:
|
Wszystko super jest pewne ale...
A mianowicie: po informacji na forum i stronie SKWK, że po meczu koszykarek z Sopronem będą wydawane kwity KP, okazało się, że osoba tym się zajmująca zachorowała (?), została zrobiona taka prowizoryczna wg mnie lista i poinformowano osoby, które się na niej znalazły że owa lista będzie w Wiślackicm Świecie. Przy zakupie karnetu miało nie być żadnych problemów. Mam pytanie: czy ktoś kompetentny może mi odpowiedzieć jak się to ma do rzeczywistości? Nie chce wszczynać jutro zamieszania jeśli się okaże inaczej. |
Cytat:
|
Nie ma już wolnych karnetów na sektor D. To co było do wzięcia zeszło już dzisiaj. Jedyna szansa na karnet na ten sektor, to sytuacja w której ktoś z dotychczasowych karnetowiczów nie zdecyduje się na wznowienie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl