![]() |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim zdaniem Bednarz powinien kupic 5:
1. Garguła bądź Krzynówek obaj mogą byc zmiennikami Zienia, a i poradzą sobie w środku. 2. Nei powinniśmy go ściągnąć, bo kim mamy sie wzmacniać jak ei gwiazdami drużyn, które walczą o LM. gościu strzelił 14 goli w lidze i 4 PU. 3. Jodłwiec młody, perspektywiczny, a zarazem doświadczony. 4. jakiś testowany bramkarz hehehe :D 5. licze na niespodzianke Bednarza! |
Jak tak dalej pójdzie to będziesz mógł liczyć jedynie na to 5. tylko ja nie jestem do końca pewien czy to bedzie dla nas taka niespodzianka bo jedyne po tym do czego jak narazie doszedł to bedzie dymisja
|
oj zobaczymy. jak skorża mówi ze transfery będa i jacek pracuje zawzięcie to ja mogę tylko w to wierzyć..
|
Cytat:
|
Cytat:
Co powiesz na Sebka Milę (bo ma fajne blond włosy) ? |
Sebek Mila potwierdził swoja wartośc juz w austrii i norwegii, jeśli tam sie nei przebił to i u nas szanse ma marne. A umiejętności porównywalne z Tomaskiem. jeśli nie widac różnicy to po co przepłacać ??
|
http://sport.onet.pl/0,1248708,1788844,wiadomosc.html
Z tego wynika, że niezły pomocnik jest do wzięcia praktycznie za darmo. Tylko nie wiadomo czy sam zainteresowany chciałby wrócić w nasze polskie bagenko :/ |
Moim zdaniem należy postarać się o Szamotulskiego na pozycje bramkarza. Chłop jest bez klubu, a sądzę, że Wisła jest w stanie zapłacić zadowalający go kontrakt. Jest to wg mnie bramkarz podobnej klasy co Pawełek i konkurencja byłaby ciekawa.
Cytat:
|
couch odeszedł Dudka i Kokoszka i pewnie juszczyk ?? więc
|
Cytat:
Dajcie spokój, wolę Juszczyka. |
Cytat:
Ludzie weźcie się obudźcie i macie szanse wyjść na powietrze bo Wisła gra wiec żeby tu żadnego wpisu do 20 nie było bo wszyscy mają być na R22 na boisku bocznym o 18 :) (taka mała napinka) |
Gdybym byl Bednarzem i nie mial na nic wplywu, a wszystkie moje pomysly bylyby negowane, a przez rok nie zoorganizowalbym siatki skautow, zeby wylawiac molodych zdolnych za grosze to wyjscie jest tylko jedno ... DYMISJA.
|
a ja gdybym nim był to powiedziałbym oficjalnie w prasie jak to jest z tą Radą Nadzorczą , jakby ich tam odpowiednio skomentował zapewne by wyleciał z hukiem , ale wtedy może by Boguś Cupiał pod naciskiem mediów zmienił coś na lepsze, np. zmieniłby ludzi w RN. Ja tam do Bednarza nic nie mam .. w takim klubie jak ten to cud że chociaż takich zawodników jak Jirsak, Niedzielan czy łobodziński nam załatwił , jeszcze prócz tego przedłużył kontrakty Arka i Pawła
|
http://futbol.pl/index_2501.php?a_25...f18f54084e566f
Bardzo ciekawy artykuł |
czy ja wiem, artykul moze i fajnie sie czyta ale z prawda to on nie ma raczej nic wspolnego. Gdzie chociazby Wichniarek a gdzie my.
|
Cytat:
Bardziej ten artykuł nadaje się do tematu "Gdybym był Bednarzem...", bo realnie patrząc to ciężko by było o większość z tych piłkarzy. |
Wszystkim którzy doradzają Bednarzowi nawymyślanie na łamach prasy Radzie Nadzorczej, bo w wyniku tego co prawda wyleci z chukiem ale media będą naciskać na Pana Cupiała i on kupi zawodników mam świetną radę :
Bardzo medialny pomysł !!! Na 100% zwróci uwage mediów !!! Weźcie się zbierzcie przed stadionem i przykłujcie do bramy, albo dokonajcie zbiorowego samospalenia :) Facet robi co może ale to jest jak negocjacje z niedźwiedziem. Trzeba mu podebrać troszkę miodu ale nie na tyle żeby się zdenerwował :) |
Gdybym był Bednarzem....to bym odszedł z Wisły
|
I kogo byś widział na tym miejscu drogi Griszko30KR ?
Ktoby to nie był jego drugie imie powinno brzmiec kamikadze |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
poszukiwania srodkowego pomocnika to dla mnie teraz strata kasy przeciez mamy: Sobola, Cantoro, Jirsaka,Gołosia, Varge, Barreto czyli jest z czego wybierac....
Ja bym sie cieszył z: - 2 srodkowych obronców ( moje MARZENIE Jodłowiec i Hernani) - Prawego pomocnika ( moje MARZENIE Pawłowski) - Napastnika ( moje MARZENIE Nei ) |
Cytat:
Moze nie tyle odszedl,choc na jego miejscu tez bym to rozważyl,co powiedzial co i jak,czyli kto tak naprawde wodzi kogo za nos,a raczej nim kreci jesli slyszy ze Bednarz ma zawodnikow ,tylko ze za kase. Oszczedzil by sobie mi.n stos wyzwisk jakie niejednokrotnie padaly tu na tym forum. |
moze by tak Smolarka na wypozyczenie wziasc :D skoro i tak go nikt nie chce (http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...lopoty,1146847) i ma siedziec na lawie to go przygarnijmy hehehe
|
Smolarek podpisal kontrakt z Tuluza. informacja za Nsport.
a co do Bednarza to tak naprawde nie wiemy kto z kim w kulki leci. jednak bardziej prawdopodobne wydaje sie ze to RN blokuje Bednarzowi transfery, zobaczymy co to bedzie |
zgadzam sie RN leci sobie w ch... bo bednarz ma zawodnikow ale penie za € a tutak najlepiej za zł lub calkiem za darmoche
|
http://en.wikipedia.org/wiki/Etienne_Eto'o
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...4o/profil.html ciekawe czy to tego testujemy ... że niby brata Eto :) |
Cytat:
|
przetłumaczę, Rada Nadzorcza leci sobie w kulki, bo Jacek Bednarz przedstawił zawodników, aczkolwiek ci zawodnicy kosztują milion, i to nie złotówek czy koron czeskich, ale euro, co się rzeczonej Radzie Nadzorczej nie podoba.
|
Niewiecie gdzie Bednarz teraz nurkuje ?
|
gdybym był Bednarzem, to by mnie trafił szlag.
|
Rzeczywiście praca nie jest łatwa. Większość transferów jest blokowana przez zarząd, nie ma wsparcia właściciela. Nie ma atmosfery rozwoju, a Bednarz zbiera za to wszystko po dupie.
|
Cytat:
a tak na poważnie - kurde, ja bym na miejsu Bednarza zrezygnował z tej pracy. imponuje mi facet, bo pomimo krytyki ze strony kibiców i związanych przez zarząd rąk nie rzuca pracy w cholerę |
Rok wrzucania na Bednarza. Jeden artykuł i Bednarzowi wszyscy współczują a głównym wrogiem stała się RN.
W sumie już wolałem jak przymierzaliście do składu pół Korony i pół Zagłębia. Z moich sugestii dla Bednarza, w związku z kulawym prawym skrzydłem próbowałbym wyciągnąć Salvatora Zizzo z Hannoveru96, a właściwie z jego rezerw. Droższy od takiego Pawłowskiego na pewno by nie był, a prawdopodobnie jest lepszy. Wpadł mi w oko na zeszłorocznych MMŚ w Kanadzie, dobra technika drybling, dośrodkowanie, gra kombinacyjna. |
Cytat:
Myślę, że z marketingowego punktu widzenia kasa szybko by się zwróciła za największą gwiazdę Polskiej piłki. |
Cytat:
Ty chyba żartujesz... prędzej Żurawski by przeszedł do Wisły... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl