![]() |
nie jest .
|
znalazłem karte kibica PAWŁA SZ. rocznik 89. jak cos to priv
|
Witam:) czy będzie możliwość wyrobienia karty kibica 2 maja? i czy będzie można już wtedy kupić bilet na mecz z lechem? bardzo zależy mi na odpowiedzi. Thx:)
|
Mozliwosc wyrobienia karty kibica raczej bedziesz miał możliwość, ale z kupieniem biletu na lecha to już raczej znikome szanse.
|
Podobno nasze karty nie są tymi które chce mieć ekstraklasa, a po dzisiejszej wypowiedzi Tuska zanosi się na to że od przyszłego sezonu kartę musi mieć każdy i na każdym stadionie te same. Ciekawe jak to u nas będzie. Znowu wymiana od początku?
|
Witam mam pytanie. Nie skonczylem jeszcze 18 lat a chce wyrobic katre kibica. Mam formularz a w nim mam wypelnic pole 1a i 2 ?? i czy wszedzie musi byc podpis opiekuna czy tez ma byc gdzies moj wlasny podpis
|
nie tutaj...
|
Temat KaRTA Kibica? wiec pisze o karcie kibica jesli jest zly temat to prosze o przekierowanie na dobry
|
Już Ci mówię jak to wygląda.Wypełniasz tylko część 1a, zaznaczasz ten kwadrat że przeczytałeś wszystko i podpisujesz się.(Poniżej 1b).Drugą część wypełnia któryś z Twoich rodziców.To tyle ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
edit: sorry, nie zauważyłem odpowiedzi, post do kasacji. |
Ja mam pytanko co do meczów pucharowych, czy bedzie potrzebna karta kibica do tych meczów?
|
Witam mam pytanie.
Nie mam 18 lat, jadę wyrobić sobie kartę w środę. Mógłby ktoś opisać mi w skrócie, jak te formularze wyglądają? I czy w moim przypadku wymagany jest podpis opiekuna czy wystarczy "kogoś" z rodziny? |
Tak, jest wymagany podpis rodzica lub opiekuna prawnego.
Tu masz wniosek o KK http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf |
@Piotson
http://bp.wisla.krakow.pl/files/wnio...kibica2011.pdf - wniosek wygląda tak teoretycznie musi to być rodzic a praktycznie tego nie sprawdzają pod warunkiem że przyjdziesz już zwypełnionym formularzem i nie pamiętam ale chyba potrzebny jest jeszcze jakiś dokument w którym jest wypisany PESEL |
Czyli jak przyjadę z wujkiem to wyrobię sobie kartę bez problemu? Bo on nie jest moim prawnym opiekunem.
|
najlepiej by było jakbyś wydrukował ten formularz i dał wypełnić go rodzicom bo w sumie teraz przez jaśnie nam panującego mogą to lepiej sprawdzać
|
Ja sam sobie podpisałem, a osoba która to wyrabia nawet nie odwróciła formularza na drugą stronę, tam gdzie jest własnie to co wypełnia opiekun.
|
Cytat:
Ja wydrukowałem sobie w domu , a mój kolega zapomniał i wypełnił sobie sam nawet tam gdzie opiekun ma uzupełnić i żeby się nie kapnęli ja mu podpisałem i jest git . Tak że myślę że spokojnie sobie poradzisz :) |
OK.
Dzięki wszystkim. Wykupuję niedługo karnet. I widzimy się na R22! :) |
Mój wujek ma syna rocznik 2004 który nie posiada jeszcze, żadnego dokumentu tożsamości a takowy jest wymagany. Wie ktoś może co w takiej sytuacji? Łapie się jeszcze jako dziecko do lat 6?
|
Cytat:
|
Czy wystarczające jest przekazanie mojej Karty Kibica, by ktoś inny kupił mi karnet na nową rundę, czy muszę to zrobić osobiście, lub przekazać jeszcze jakiś dokument?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dla wszystkich ktorzy jeszcze nie wyrobili KK a w najblizszym czasie planuja nadrobic zaleglosci to uczulam aby wraz z wypelnionym podaniem o wyrobienie karty kibica miec ze soba jakis dokument w ktorym jest potwierdzony wasz Pesel (ksiazeczka zdrowia,paszport,dowod tymczasowy),gdyz ja mialem takie szczescie ze dzisiaj w kasie trafilem na mila Pania i obeszlo sie bez takiego dokumentu jednakze jesli ktos nie bedzie mial na tyle szczescia to odejdzie z kwitkiem i nie wyrobi . To tyle taka mala uwaga mam nadzieje ze bedzie pomocna
|
Nie wiem po co to piszesz jak w formularzu który sie wypełnia pisze grubymi literami co trzeba mieć przy sobie. To chyba każdy sie orientuje co musi zabrać ze sobą, no a jak ty zapomniałeś dokumentu to już wszystko świadczy o tobie że nie umiesz doczytać pewnych punktów.
|
Kibic wiecej osob czyta forum niz regulamin wiec dobrxe xe cos takiego napisal
|
Mam pytanie. Zabieram kumpla na jego pierwszy mecz, ma bilet tylko problem w tym czy na LM wpuszczą go bez Karty Kibica? Bo czytałem trochę i jedni mówią że bez KK nie wpuszczają a inni że spoko.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok wielkie dzięki ;)
|
Moze to glupie pytanie ale - kto ostatnio wyrabial sobie karte kibica? Duzo ludzi przychodzi by wyrabiac karte i czy dlugo sie czeka w kolejce? Wybieram sie jutro i jestem ciekawy. I najwazniejsze - czy karte kibica wyrobia mi od razu czy bede jeszcze raz musiał jechac do Krakowa? A jezeli to drugie to czy jest mozliwosc by karte wysłali mi pocztą? Nie chciałbym 100 razy jezdzic bo nie mam czasu w tygodniu
Edit: Dobra dzieki - tyle chciałem wiedziec |
Z tego co wiem, kolejek tam nie ma żadnych. Kto chciał kartę, już dawno sobie taką wyrobił. Cały proces wyrabiania trwa maksymalnie 5 minut, więc nie ma się czym martwić :}
|
|
Cytat:
W zadnym cywilizowanym kraju nie ma takich cyrkow - kupuje bilet przez neta, lece i wchodze na mecz bez zadnego plastikowego gowna z zapisanym kodem DNA. |
a tak wg to ciekawe kiedy będzie ta sprzedaż biletów przez neta, na potwierdzeniu przy wyrobieniu karty pisało mi że będzie dostępna wkrótce
|
W zamysle KK miała byc udogodnieniem - sprzedaż przez neta itp. W rzeczywistości okazała sie kolejnym niewypałem i tylko komplikuje życie.
|
czyli sprzedaż internetowa, o ile kiedyś będzie, to powinna wyglądać następująco: zamawiam, płacę i przez internet mi jakimś cudem nabijają bilet na kartę? wydaję mi się to niemożliwe, ale nie znam się zbytnio na tym, więc mogę się mylić.Druga kwestia, co z turystami, obcokrajowcami, osobami bez kk, tymi którzy w ostatniej chwili zjawiali się z biletem na meczu, oni już nie obejrzą bez kk meczu?
|
Z drugiej strony wyrobienie tek karty to pryszcz i jeśli komuś zależy to poświęci 5 minut by wydrukować i wypełnić wniosek. Wysupła 10 złotych odmawiając sobie jednego kebaba, 2-3 piwek, paczki fajek czy czegoś i znajdzie godzinkę czasu by podjechać na R22 i wyrobić ten plastik.
Pokolenie malkontentów i konsumentów jego mać |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl