![]() |
Cytat:
HTML Code:
[url=link]własna nazwa[/url] |
siemano
zna ktoś nute, która leci podczas tego filmiku? dla przypomnienia dodam, że była puszczana na stadionie na fecie;) http://pl.youtube.com/watch?v=XUzVsvA26xs |
Ważne i potrzebuje na szybko kto wie na 100% w którym fordelu i które to pliki w ktorych zapisane są ustawienia firefoxa (HASŁA ze stron) bo musze zrobic reinstal a nie chce ich pogubić.
|
Cytat:
EDIT: filip_wislak i WislakWiDok dzięki wielkie. W końcu załapałem. Już działa. Dzięki. |
Cytat:
[URL=http://www.sendspace.pl/file/lxMHfMoa/]Chuligani _ ZKS Unia Tarnow[/*URL] *oczywiście bez spacji Chuligani _ ZKS Unia Tarnow z obrazkiem jest identycznie dla Etiopa Ps. Jak dalej nie rozumie to zapraszam na priv. |
Ile się czeka na wyrobienie paszportu?
Z góry dziekuję. |
Kiedy mają ukazać się nowe płyty Molesty i Peji?
|
Cytat:
|
Złożyłem wypowiedzenie w firmie z dniem 3 czerwca przed godziną 14:00. Wypowiedzenie trwa 2 tyg., czyli od 4 czerwca do 18 czerwca włącznie powinienem być w pracy.
Co, jeśli pracodawca po upływie tego terminu stwierdza mi, że da mi wypowiedzenie bez.... 2tygodniowego wypowiedzenia ? ;-/ o co chodzi ? Dzwoniłem i się ich pytałem. Pracodawca stwierdził, że wypowiedzenie jest zawsze od pierwszego dnia tygodnia, (tj. od poniedziałku), a ja złożyłem w środku tygodnia. Ja tego nie rozumiem, tym bardziej, że nie miałem czegoś takiego zapisanego w umowie. |
gdzie można obejrzec wtorkowe losowanie do eliminacji LM ??
|
Na bank na Eurosporcie będzie a jak nie to na sopcascie pewnie będzie można obejrzeć
|
W programie nic nie pisze o losowaniu same powtórki euro.A program na sopcascie jeszcze nie jest gotowy.
Oby było gdzieś można oglądnąć |
kolejne pytanie do uzytkownikow ipoda nano- jak z tego badziewia usunac stare playlisty i wrzucic nowe??
sciagnalem itunes, mam tez instrukcje w pdf, probuje to wgrac przez ten program, zsynchronizowalem wszystko, tylko ze na playerze dalej sa stare playlisty. jak sie za to mam wziasc, zeby dzialalo jak ja tego chce, a nie jak chce tego ta z lekka mnie denerwujaca maszynka??:evil: |
Kiedy jest losowanie do II rundy LM?
|
we wtorek 1 lipca godzina 12:00
|
Wtorek....
|
Cytat:
|
Cytat:
Dwu tygodniowy okres wypowiedzenia jest dla pracodawcy zeby mogl sobie znalesc nastepce na twoje miejsce. Skoro mowi ze nie ma problemu tz ze juz kogos ma i tym lepiej dla Ciebie bo mozesz podjac prace w innym miejscu.To jes ich dobra wola ja jak sie zwalnialem przed wyjazdem do UK dalem na pismie dwu tygodniowe wypowiedzenie a szef powiedzial ze jak chce to od jutra moge juz do pracy nie przychodzic bo mu to rybka i zyczyl mi powodzenia Ale co chce Ci wydluzyc czy skrocic okres wypowiedzenia? |
Cytat:
złozyłeś 3 czerwac czyli wtorek więc termin zaczyna biec od poniedizałku, czyli od 9 czerwca. od tego momentu liczy sie dwa tygdonie. tak samo jak skladasz wypowiedzenie, które trwa 3 miechy. jak złozysz np. 5 lipca to okres zaczyna sie liczyc od 1 sierpnia. a nie od dnia, w którym złozyłeś wypowiedzenie. rozumiesz teraz?? pozdrawiam |
Mam problem z GG (wersja 6.1). Kiedy uruchomiłem dzisiaj program wyskoczył błąd i aplikacja się zamknęła. Po ponownym uruchomieniu znowu ten sam błąd. Reinstalacja oraz wyczyszczenie rejestru nie pomogło. Dodam, że już miałem podobny problem, ale po wyczyszczeniu rejestru i ponownym zainstalowaniu GG śmigało bez zarzutów. Pomocy!!!
|
http://img367.imageshack.us/img367/7...lawasza2dv.png
Zna ktoś nazwę tej czcionki? |
Czy jutro Wisła też ma trening o 10 na bocznym boisku?
|
Działa wam gg??
|
tak jak najbardziej działa...
|
Cytat:
Włączyłem kompa posiedziałem chwile wyłączyłem. Za chwile znowu to samo i Gadu już nie działa.Teraz jade na tlenie bo AQQ też nawala. coś takiego Cytat:
|
a mi i AQQ i gg śmiga bezproblemowo
|
Cytat:
kiedyś też miałem podobne problemy z gg najlepsza rada bedzie zainstalowanie wersji 7.7 ona działa bez zarzutu |
Cytat:
|
|
|
A używasz innego programu??
|
Cytat:
|
sorry, że się powtarzam;/ ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi... Czy jutro Wisła też trenuje o 10 na bocznym??
|
walkeros to ściąg sobie Tlena lub AQQ.Ja mam Tlena bo AQQ też mi coś nie śmiga.
|
Co potrzeba aby z rodziną na Słowację pojechać, jakieś paszporty, dokumenty??
|
wie ktoś może o której dzisiaj Wisła ma trening ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl