Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Praca (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3012)

DrewniaQ 10.12.2009 12:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 828113)
Pracował Ktos w hipermarkecie przy wykladaniu towaru? Ciezka praca? + jakies "Sensowne" wynagrodzenie czy nie bardzo...? Dla studenta zaocznego w miare dobra? Z gory dzieki

Wykładałem miesiąc piwo w Realu.
Są dwie możliwośći- albo zatrudnienie przez sklep, albo przez zewnętrzną firmę- np. Kompania Piwowarska.
Przeważnie sklep daje 7zł/godzinę, a firmy zewnętrzne płacą różnie (praca na zlecenie), zależnie od produktów .

!!IRIVER!! 10.12.2009 13:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez d.j (Post 828114)
Bardzo fajna praca:-) Czy jest możliwość mogę Ci śmiało odpowiedzieć TAK

Z tym, że tam wymagają dyspozycyjności w soboty/niedziele, nie wiem jak to się ma przy tym, że jestem studentem zaocznym... Da się tak poustawiać grafik, żeby móc pracować tylko w tygodniu?
Jakie tam są zarobki?

Z innej beczki - czy pracowal ktoś w firmie Centrum Wellness przy Lubicz? jak to wszystko wygląda? Płaca tylko prowizyjnie od sprzedaży? Pytam, bo wczoraj byłem na spotkaniu informacyjnym, zero konkretów, a dziś mam iść na pierwsze szkolenie.

d.j 10.12.2009 13:38

River, bardzo chętnie udzielę Ci wszystkich informacji, bo znam jedną z firm bardzo od kuchni:-)

Pracujesz z drugą osobą na punkcie(twoim zmiennikiem). Jedna osoba ma umowę o pracę druga umowę zlecenie. Jak się dogadasz ze swoim zmiennikiem to już twoja sprawa. Zazwyczaj pracuję się co drugi weekend + coś w tygodniu. Zarobki umowa o prace ok. 8 zł na h, umowa stała dokładnie nie pamiętam ale mogę wieczorkiem zobaczyć do papierów. Jeżeli macie pytania chętnie odpowiem.

pff 21.12.2009 11:39

Pracę szukam. Coś w organizacji/promocji i pokrewnych. Może być też coś za biurkiem (studia gospodarcze w trakcie)

Doświadczenie:
1. Organizacja eventów, imprez masowych - różnej rangi (od bankietów dla firm po PyroMachinę)
2. Akcje promocyjne
3. Oświetlenie sceniczne - koncerty (różnej rangi od dożynek po duże festiwale, nagrania dvd, teledyski), bankiety, festiwale teatralne, nagrania TV / DVD, imprezy klubowe (m.in. Cień, Shakers)
4. Konstrukcje sceniczne
5. Kierowca (chwilowo - GLS)

Jak coś to priv

TSWalos 15.02.2010 15:50

Co myślicie o 4cars (przewóz osób)? Jest sens się za to brać ? Pracował tam ktoś może ?

pff 15.02.2010 17:10

Na pewno bardziej niż icar (właścicielem jest gość z drugiej strony błoń),

4cars ma ktoś od nas :)

Także kto czasami korzysta to tylko 4cars

Mario Nh 04.03.2010 17:00

Mam takie pytanko. Czy prawdą jest to iż jakiś miesiąc temu weszła ustawa dzięki której okres pracy na umowę zlecenie będzie liczony do emerytury? A jeśli tak, to czy naliczane będą też miesiące przed czy od samego momentu wyjścia ustawy? Z góry dzięki za pewne info.

!!IRIVER!! 04.03.2010 20:38

Głupia sprawa. Pisałem już kiedyś chyba, że pracuję w jednym z salonów z telefonią komórkową, no i po tym miesiącu wyszła niefajna sytuacja. Jestem na umowie zlecenie, miałem 3-dniowe chorobowe, a w trakcie inwentaryzacji, która jest wykonywana na początku każdego miesiąca, okazało się, że brakuje nam jednego telefonu. Co gorsza mam podpisaną umowę o odpowiedzialności za mienie. No i moje pytanie jest takie - czy mogę zostać obciążony w związku z tym jakimiś karami finansowymi? Czy jeśli tak by się stało, to gdzie ewentualnie mogę się odwołać, bowiem wg mnie takie coś mogło się stać w trakcie mojej nieobecności w pracy...

koyoot 04.03.2010 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 863852)
Głupia sprawa. Pisałem już kiedyś chyba, że pracuję w jednym z salonów z telefonią komórkową, no i po tym miesiącu wyszła niefajna sytuacja. Jestem na umowie zlecenie, miałem 3-dniowe chorobowe, a w trakcie inwentaryzacji, która jest wykonywana na początku każdego miesiąca, okazało się, że brakuje nam jednego telefonu. Co gorsza mam podpisaną umowę o odpowiedzialności za mienie. No i moje pytanie jest takie - czy mogę zostać obciążony w związku z tym jakimiś karami finansowymi? Czy jeśli tak by się stało, to gdzie ewentualnie mogę się odwołać, bowiem wg mnie takie coś mogło się stać w trakcie mojej nieobecności w pracy...

A bezposrednio ciebie oskarzyli o to?

!!IRIVER!! 04.03.2010 20:54

Nie. Niby nie. Ale jest nas dwoje pracowników + kierowniczka.

kalvin 10.03.2010 11:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mario Nh (Post 863720)
Mam takie pytanko. Czy prawdą jest to iż jakiś miesiąc temu weszła ustawa dzięki której okres pracy na umowę zlecenie będzie liczony do emerytury? A jeśli tak, to czy naliczane będą też miesiące przed czy od samego momentu wyjścia ustawy? Z góry dzięki za pewne info.

Podbijam pytanie bo też mnie to interesuje
Wie ktoś?

kms 10.03.2010 13:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 863852)

ale przeciez inwentaryzacje robi sie za miesiac pracy, wiec jak nie bylo Cie 3dni a byles caly miesiac wczesniej to normlanie moga sie doczepic bo przeciez nie powiedziane ze w ciagu tych 3dni wyparowal telefon jak Ciebie nie bylo.. jak masz podpisane umowe ze odpowiadasz za stan na magazynie to moga Ci obciac za telefon i nic z tym nie zrobisz juz

WhiteStarDvisionTheBest 17.03.2010 14:40

Mam takie pytanie,pracował ktos a może pracuje w hurtowni zoologicznej w Kokotowie /k Krakowa?

Jutro tam jade sie zorientowac co i jak dlatego pytam Was.

godzilla 19.03.2010 13:36

przeglada forum ktos pracujacy na wyspach? bylbym wdzieczny za priva

maTyS. 19.03.2010 13:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WhiteStarDvisionTheBest (Post 871493)
Mam takie pytanie,pracował ktos a może pracuje w hurtowni zoologicznej w Kokotowie /k Krakowa?

Jutro tam jade sie zorientowac co i jak dlatego pytam Was.

z tego co wiem bo dzwoniłem też tam , to praca przy noszeniu karm dla zwierząt i innych tego typu rzeczy.na rękę dają 1500 zł praca w godzinach chyba 9/10-18 jakoś tak.

dnader 23.03.2010 00:13

Interesuje mnie wyjazd do pracy sezonowej za granicą, głównie myslałem o zbiorze runa w Szwecji lub Norwegii. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? a może ktoś się wybiera i szuka ekipy?

gris 16.04.2010 16:17

Mój brat szuka pracy, najlepiej w magazynie. Ma dwuletnie doświadczenie i chęci duże, ale strasznie ciężko z ogłoszenia coś znaleźć. Jakby ktoś miał jakieś namiary to niech napisze na priv.

maTyS. 22.05.2010 15:52

poszukuje pracy dorywczej , typu sprzedaż kosmetyków , coś w internecie , może być praca chałupnicza.

kms 26.05.2010 10:35

Jak by szukal ktos pracy albo chcial sobie dorobic to PW. Potrzebna matura i troche kreatywnego myslenia.

swirson 26.05.2010 11:31

Szukam roboty:
Skończone: Ekonomia na UJ, niebawem otrzymam uprawnienia BHP (starszy inspektor) oraz ppoż, prawko mam, obsługa Microsoft Dynamics (Axapta), Subiekt, Office. Doświadczenie: sprzedaż, gospodarka magazynowa i doradztwo techniczne w chemii budowlanej (izolacje, iniekcje, żywice, kleje do płytek itp.).
Poszukuje pracy stacjonarnej z umową o pracę.

kms 26.05.2010 12:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kms (Post 904632)
Jak by szukal ktos pracy albo chcial sobie dorobic to PW. Potrzebna matura i troche kreatywnego myslenia.

nie spodziewalem sie takiego zainteresowania na pw ciezko bedzie odpisac GG - 7338375 latwiej bedzie to wytlumaczyc.

pozdi91 01.06.2010 13:25

Robił ktoś może z ITC albo Jobmana na nocki w Realu/Carrefourze? Prosze kontakt na PW.

Andrzej_TSW 01.06.2010 14:14

Pracował ktoś w Polskiej grupie pocztowej?

Garbaż1906 11.06.2010 23:17

Pracował ktoś przy zbieraniu borówek w Finlandii ? Mam możliwość wyjazdu i jeśli ktoś mógłby coś powiedzieć na ten temat to będę wdzięczny.

speedfashion 11.06.2010 23:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Garbaż1906 (Post 912536)
Pracował ktoś przy zbieraniu borówek w Finlandii ? Mam możliwość wyjazdu i jeśli ktoś mógłby coś powiedzieć na ten temat to będę wdzięczny.

Nie powiem Ci za wiele, ale przytoczę pewną ciekawostkę, jaką wyczytałem kiedyś w "Angorze". Otóż dwie Szewdki zbierając borówki, znalazły kilka samorodków złota. Kupiły tę ziemię, okazało się, że jest tam całkiem spore złoże. Teraz chyba są całkiem bogate.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...l?ticaid=1a548

A co do warunków, to kumpel był kilka razy w Norwegii i bardzo sobie chwalił te pobyty, szczególnie ze względu na nieustanne obcowanie z naturą.

Pewnie nie pomogłem, ale moim zdaniem: lepiej do Finlandii na borówki niż gdzieś do wielkiego miasta. :)

Garbaż1906 12.06.2010 07:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez speedfashion (Post 912544)
Nie powiem Ci za wiele, ale przytoczę pewną ciekawostkę, jaką wyczytałem kiedyś w "Angorze". Otóż dwie Szewdki zbierając borówki, znalazły kilka samorodków złota. Kupiły tę ziemię, okazało się, że jest tam całkiem spore złoże. Teraz chyba są całkiem bogate.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...l?ticaid=1a548

A co do warunków, to kumpel był kilka razy w Norwegii i bardzo sobie chwalił te pobyty, szczególnie ze względu na nieustanne obcowanie z naturą.

Pewnie nie pomogłem, ale moim zdaniem: lepiej do Finlandii na borówki niż gdzieś do wielkiego miasta. :)

dzięki, zawsze to coś :) Jak ktoś był, albo coś wie na ten temat to proszę o informacje.

maciekTSW 20.06.2010 00:18

Szkam pracy na wakacje, najlepiej gdzieś na 2-3 tygodnie. Mam 17lat i dużo chęci. :]
Jeśli ktoś słyszał o jakichś ciekawych ofertach to będę bardzo wdzięczny za informacje.

buko 20.06.2010 07:58

Szukam sezonowej pracy za granica. Jakby ktoś się wybierał i zbierał ekipę lub miął jakieś oferty to proszę o kontakt.

Hardy 20.06.2010 10:01

Szukam pracy na wakacje sierpieŃ!! Mam 17 lat jak macie oferty to priv

Arturo Qr2nów 20.06.2010 10:26

Jeśli chodzi o pracę dla osób poniżej 18 lat, to spektrum możliwości jest mocno ograniczone. Wykaz prac wzbronionych: http://www.gdynia.pl/g2/dokumenty/jednostki/wykaz%20wzbronionych.pdf

Pozostaje nakręcić sobie coś po znajomości (na czarno), ewentualnie poszukać czegoś na gumtree. Ponoć McDonald przyjmuje też osoby pomiędzy 16, a 18 rokiem życia i w tym przypadku trzeba iść do jednej z restauracji i wypełnić druczek rekrutacyjny.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez damians (Post 917239)
Tak z ciekawości, co trzeba zrobić, żeby dostać się do komisji wyborczej?

http://samorzad.infor.pl/temat_dnia/...yborczych.html

damians 20.06.2010 10:38

Tak z ciekawości, co trzeba zrobić, żeby dostać się do komisji wyborczej?

pozdi91 20.06.2010 10:51

z tego co mi wiadomo drukarnia z siedzibą na Płk. Dąbka zatrudnia od zaraz, pracowałem tam w zeszłe wakacje, stawka 6,5 w tygodniu /h i 8zl/h w weekend, po 8h dziennie.

LeQ 22.06.2010 09:42

Jak wygląda praca w NL za pośrednictwem AB JOB SERVICE , miał ktoś do czynienia z tym pośrednikiem?

L U Z N Y 22.06.2010 10:17

Witam:)
Szukam pracy, aktualnie pracuje w jednej z firm w Krakowie na stanowisku technika. Szukam czegoś dorywczego albo na stałe. Więcej szczegółów wyśle na priv. Pozdrawiam

MakuTS 27.06.2010 16:28

pracuje lub pracował ktoś w Decathlonie w ch Zakopianka jakie warunki pracy ? odpowiedzi mogą być również na priv z góry dzięki

*Michael* 27.06.2010 17:07

witam. Poszukuję pracy na wakacje ;)
Jeśli ktoś by coś wiedział to proszę o kontakt na priv :) jakoś się odwdzięczę...

Moze byc nawet jako pomoc na budowie :)

pozdrawiam

kasperr 28.06.2010 11:38

Witam. Poszukuję pracy jako kierowca(kat. B), posiadam 8-letnie doświadczenie. Gdybyście mieli jakieś namiary to proszę o wiadomość na priv.
Z góry dzięki i pozdrawiam

DysoN 02.07.2010 11:28

Poszukujemy do naszej firmy inzyniera programisty.

Wymagania:

- minimum to ukonczone studia, ewentualnie obrona w trakcie paru nastepnych miesiecy
- znajomosc praktyczna C/C++, programowania obiektowego
- mile widziana znajomość C# .NET
- znajomosc relacyjnych baz danych i jezyka SQL
- jezyk angielski na poziomie umozliwiajacym swobodna komunikację
- gotowosc do czestych wyjazdow za granicę, praca w miedzynarodowym srodowisku

kontakt do mnie na priv

Szali 02.07.2010 12:47

Poszukuje roboty na sierpień - najlepiej jakiejś na pół etatu. Wszystkie propozycje chętnie rozważę ;)
Jak coś to priv.

Kibic_1906 02.07.2010 20:34

Pracował ktoś w Valeo w Skawinie?Jak ogólnie?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:19.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl