![]() |
Cytat:
Są dwie możliwośći- albo zatrudnienie przez sklep, albo przez zewnętrzną firmę- np. Kompania Piwowarska. Przeważnie sklep daje 7zł/godzinę, a firmy zewnętrzne płacą różnie (praca na zlecenie), zależnie od produktów . |
Cytat:
Jakie tam są zarobki? Z innej beczki - czy pracowal ktoś w firmie Centrum Wellness przy Lubicz? jak to wszystko wygląda? Płaca tylko prowizyjnie od sprzedaży? Pytam, bo wczoraj byłem na spotkaniu informacyjnym, zero konkretów, a dziś mam iść na pierwsze szkolenie. |
River, bardzo chętnie udzielę Ci wszystkich informacji, bo znam jedną z firm bardzo od kuchni:-)
Pracujesz z drugą osobą na punkcie(twoim zmiennikiem). Jedna osoba ma umowę o pracę druga umowę zlecenie. Jak się dogadasz ze swoim zmiennikiem to już twoja sprawa. Zazwyczaj pracuję się co drugi weekend + coś w tygodniu. Zarobki umowa o prace ok. 8 zł na h, umowa stała dokładnie nie pamiętam ale mogę wieczorkiem zobaczyć do papierów. Jeżeli macie pytania chętnie odpowiem. |
Pracę szukam. Coś w organizacji/promocji i pokrewnych. Może być też coś za biurkiem (studia gospodarcze w trakcie)
Doświadczenie: 1. Organizacja eventów, imprez masowych - różnej rangi (od bankietów dla firm po PyroMachinę) 2. Akcje promocyjne 3. Oświetlenie sceniczne - koncerty (różnej rangi od dożynek po duże festiwale, nagrania dvd, teledyski), bankiety, festiwale teatralne, nagrania TV / DVD, imprezy klubowe (m.in. Cień, Shakers) 4. Konstrukcje sceniczne 5. Kierowca (chwilowo - GLS) Jak coś to priv |
Co myślicie o 4cars (przewóz osób)? Jest sens się za to brać ? Pracował tam ktoś może ?
|
Na pewno bardziej niż icar (właścicielem jest gość z drugiej strony błoń),
4cars ma ktoś od nas :) Także kto czasami korzysta to tylko 4cars |
Mam takie pytanko. Czy prawdą jest to iż jakiś miesiąc temu weszła ustawa dzięki której okres pracy na umowę zlecenie będzie liczony do emerytury? A jeśli tak, to czy naliczane będą też miesiące przed czy od samego momentu wyjścia ustawy? Z góry dzięki za pewne info.
|
Głupia sprawa. Pisałem już kiedyś chyba, że pracuję w jednym z salonów z telefonią komórkową, no i po tym miesiącu wyszła niefajna sytuacja. Jestem na umowie zlecenie, miałem 3-dniowe chorobowe, a w trakcie inwentaryzacji, która jest wykonywana na początku każdego miesiąca, okazało się, że brakuje nam jednego telefonu. Co gorsza mam podpisaną umowę o odpowiedzialności za mienie. No i moje pytanie jest takie - czy mogę zostać obciążony w związku z tym jakimiś karami finansowymi? Czy jeśli tak by się stało, to gdzie ewentualnie mogę się odwołać, bowiem wg mnie takie coś mogło się stać w trakcie mojej nieobecności w pracy...
|
Cytat:
|
Nie. Niby nie. Ale jest nas dwoje pracowników + kierowniczka.
|
Cytat:
Wie ktoś? |
Cytat:
|
Mam takie pytanie,pracował ktos a może pracuje w hurtowni zoologicznej w Kokotowie /k Krakowa?
Jutro tam jade sie zorientowac co i jak dlatego pytam Was. |
przeglada forum ktos pracujacy na wyspach? bylbym wdzieczny za priva
|
Cytat:
|
Interesuje mnie wyjazd do pracy sezonowej za granicą, głównie myslałem o zbiorze runa w Szwecji lub Norwegii. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? a może ktoś się wybiera i szuka ekipy?
|
Mój brat szuka pracy, najlepiej w magazynie. Ma dwuletnie doświadczenie i chęci duże, ale strasznie ciężko z ogłoszenia coś znaleźć. Jakby ktoś miał jakieś namiary to niech napisze na priv.
|
poszukuje pracy dorywczej , typu sprzedaż kosmetyków , coś w internecie , może być praca chałupnicza.
|
Jak by szukal ktos pracy albo chcial sobie dorobic to PW. Potrzebna matura i troche kreatywnego myslenia.
|
Szukam roboty:
Skończone: Ekonomia na UJ, niebawem otrzymam uprawnienia BHP (starszy inspektor) oraz ppoż, prawko mam, obsługa Microsoft Dynamics (Axapta), Subiekt, Office. Doświadczenie: sprzedaż, gospodarka magazynowa i doradztwo techniczne w chemii budowlanej (izolacje, iniekcje, żywice, kleje do płytek itp.). Poszukuje pracy stacjonarnej z umową o pracę. |
Cytat:
nie spodziewalem sie takiego zainteresowania na pw ciezko bedzie odpisac GG - 7338375 latwiej bedzie to wytlumaczyc. |
Robił ktoś może z ITC albo Jobmana na nocki w Realu/Carrefourze? Prosze kontakt na PW.
|
Pracował ktoś w Polskiej grupie pocztowej?
|
Pracował ktoś przy zbieraniu borówek w Finlandii ? Mam możliwość wyjazdu i jeśli ktoś mógłby coś powiedzieć na ten temat to będę wdzięczny.
|
Cytat:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,tit...l?ticaid=1a548 A co do warunków, to kumpel był kilka razy w Norwegii i bardzo sobie chwalił te pobyty, szczególnie ze względu na nieustanne obcowanie z naturą. Pewnie nie pomogłem, ale moim zdaniem: lepiej do Finlandii na borówki niż gdzieś do wielkiego miasta. :) |
Cytat:
|
Szkam pracy na wakacje, najlepiej gdzieś na 2-3 tygodnie. Mam 17lat i dużo chęci. :]
Jeśli ktoś słyszał o jakichś ciekawych ofertach to będę bardzo wdzięczny za informacje. |
Szukam sezonowej pracy za granica. Jakby ktoś się wybierał i zbierał ekipę lub miął jakieś oferty to proszę o kontakt.
|
Szukam pracy na wakacje sierpieŃ!! Mam 17 lat jak macie oferty to priv
|
Jeśli chodzi o pracę dla osób poniżej 18 lat, to spektrum możliwości jest mocno ograniczone. Wykaz prac wzbronionych: http://www.gdynia.pl/g2/dokumenty/jednostki/wykaz%20wzbronionych.pdf
Pozostaje nakręcić sobie coś po znajomości (na czarno), ewentualnie poszukać czegoś na gumtree. Ponoć McDonald przyjmuje też osoby pomiędzy 16, a 18 rokiem życia i w tym przypadku trzeba iść do jednej z restauracji i wypełnić druczek rekrutacyjny. Cytat:
|
Tak z ciekawości, co trzeba zrobić, żeby dostać się do komisji wyborczej?
|
z tego co mi wiadomo drukarnia z siedzibą na Płk. Dąbka zatrudnia od zaraz, pracowałem tam w zeszłe wakacje, stawka 6,5 w tygodniu /h i 8zl/h w weekend, po 8h dziennie.
|
Jak wygląda praca w NL za pośrednictwem AB JOB SERVICE , miał ktoś do czynienia z tym pośrednikiem?
|
Witam:)
Szukam pracy, aktualnie pracuje w jednej z firm w Krakowie na stanowisku technika. Szukam czegoś dorywczego albo na stałe. Więcej szczegółów wyśle na priv. Pozdrawiam |
pracuje lub pracował ktoś w Decathlonie w ch Zakopianka jakie warunki pracy ? odpowiedzi mogą być również na priv z góry dzięki
|
witam. Poszukuję pracy na wakacje ;)
Jeśli ktoś by coś wiedział to proszę o kontakt na priv :) jakoś się odwdzięczę... Moze byc nawet jako pomoc na budowie :) pozdrawiam |
Witam. Poszukuję pracy jako kierowca(kat. B), posiadam 8-letnie doświadczenie. Gdybyście mieli jakieś namiary to proszę o wiadomość na priv.
Z góry dzięki i pozdrawiam |
Poszukujemy do naszej firmy inzyniera programisty.
Wymagania: - minimum to ukonczone studia, ewentualnie obrona w trakcie paru nastepnych miesiecy - znajomosc praktyczna C/C++, programowania obiektowego - mile widziana znajomość C# .NET - znajomosc relacyjnych baz danych i jezyka SQL - jezyk angielski na poziomie umozliwiajacym swobodna komunikację - gotowosc do czestych wyjazdow za granicę, praca w miedzynarodowym srodowisku kontakt do mnie na priv |
Poszukuje roboty na sierpień - najlepiej jakiejś na pół etatu. Wszystkie propozycje chętnie rozważę ;)
Jak coś to priv. |
Pracował ktoś w Valeo w Skawinie?Jak ogólnie?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl