![]() |
W protescie przeciw włascicielom klubu kibice odrzucają czerwone barwy i przywdziewają pierwsze, historyczne złoto-zielone
|
Cytat:
|
Love GLAZER, HATE united !
|
Cytat:
|
Spoko, musi jakoś chłopak odreagować ciągłe porażki Liverpoolu. A żeby nie było offtopu, to United pewnie zmierzają po 19 tytuł i przegonienie Lpoolu.
|
Cytat:
|
Nie sądziłem, że to napiszę ale cholernie się cieszę, że wygrała Chelsea.
Nie trawię Maniur. |
Co to za wielka flaga kibiców Arsenalu ? Chyba była na niej flaga Polski :)
|
Mecz MANU - Chelsea powinien się skończyć remisem, ewidentny spalony przy drugiej bramce dla Chelsea. Ja obydwóch klubów nie trawię.
|
Cytat:
|
Gdzieś ty się tam ręki dopatrzył?
|
Cytat:
|
To se zmien powtorki.
Albo idz do lekarza. Od oczu! MU strzelili bramke Maczetą, a nie Reką. |
W każdym bądź razie, Chelsea na mistrza. :D
|
Jak dla mnie w tym meczu oprócz spalonego Drogby i ręki Machedy były również nie odgwizdane Karne, 2 dla MU i 1 dla CFC. Cóż zrobić ?? Piękno piłki nie??... Nie zmienia to faktu że zwycięstwo Chelsea zasłużone. Widać brak Roo, nie miał kto szarpnąć tej gry.
|
Piękno piłki to nie jest ignorowanie 1,5 metrowego spalonego. Niesmak podobny, jak Nigeria zdobywała złoto na olimpiadzie z Argentyną (tam spalony był 3-metrowy).
A prawda jest taka, że Chelsea rozegrała świetny mecz. The Blues pod wodzą Ancelottiego grają nadal konsekwentnie w defensywie, ostrym pressingiem - ale nieco bardziej twórczo w ofensywie. MU było słabsze, tym bardziej smuci że sędzia musiał psuć widowisko. |
To była ironia z mojej strony z tym pięknem piłki ... ;]
Birmingham City 1-1 Liverpool The Reds znów tracą punkty. Coś czuję że to ich ostatni sezon pod wodzami Rafy Benitez, z LM odpali ,a i o mistrzostwie Anglii mogą już tylko pomarzyć co gorsza może ich zabraknąć w przyszłorocznej edycji LM, za tym idą ogromne straty finansowe a dobrze wiemy że na Anfield borykają się z dziurą budżetową. Nie wróże im kolorowej przyszłości... |
Chcialbym zeby nasi grajkowie grali tak agresywnie, z ambicja, poswieceniem jak pilkarze Tottenhamu dzisiaj.
BTW Ciekawy mecz na White Hart Lane, a pierwsza bramka byla ozdoba tego meczu :) mam nadzieje ze Spurs skoncza sezon w pierwszej czworce ;) |
Cytat:
|
United!!!!!!!!
|
I to lubię w lidze angielskiej a zwłaszcza w United. Nie ważne czy to 40 czy 90 minuty wszytko jest jeszcze możliwe. Np podobny mecz we Włoszech to by można sobie już odpuścić 5 ostatnich minut bo i tak 4 by leżeli i płakali. A tutaj w ostatnich minutach tyle sytuacji i walki że nie jeden mecz bym obskoczył. Nie ma lepszej ligi...
Teraz trzeba trzymać kciuki za Totenhamem który u sibie gra świetnie |
A Arsenal to co :D - w 18-stu spotkaniach w tym sezonie w EPL strzelali gola na wage 3pkt. Liga angielska od dawna mi sie podobała. Zadna druzyna nawet w koncówce nie moze byc pewna zwyciestwa.
|
Denerwują mnie wygrane drużyn których nie lubię w końcówkach:D
Ale przynajmniej jak Manu wygrywa w końcówce to widać że ci goście pracują na to i nie jest to tylko fart ale walka do końca. Nie to co Amica w poprzednim sezonie która tą jedyną akcję robiła w 90 minucie. |
Nie chciał bym być na miejscu fanów City, drugi mecz derbowy przegrany w praktycznie takich samych okolicznościach. Można się nerwicy nabawić.
Ciekawe czy Rooney złapie formę na MŚ? Albo gra z kontuzją dalej albo się coś niedobrego dzieje. Bez szybkości, skuteczności itp |
No teraz liczę na Tottenham!:D
|
Naprzód Chelsea. :)
|
Cytat:
Naprzód Tottenham :P |
Ale miał farta ten Manchester
I tak wszystkich Was pogodzi w przyszłym sezonie Newcastle United |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
swoją drogą to też licze na to że sroki po awansie wszystkich poustawiają :) |
Cytat:
niestety, Kanonierzy przegrywają mistrza tym, że nie potrafią zwyciężać z m.in. Chelsea, Man Utd. Podobnie jak Wisła, tylko że my w porównaniu do nich mistrza zdobywamy. Nie chce porównywać tych lig, nie róbcie tego też wy bo wiem, jaki jest poziom wyżej wymienionych lig. |
Ja tam niestety widz MU
|
United miało farta, że nie wiem co city powinno wygrać 3-0 no ale nie wykorzystane sytuacje się mszczą co mnie ogromnie cieszy :D Mam nadzieje, że United obroni mistrza Chel$ea przegrała :D :hura:
|
a ja wole Kanonierów :P tyle ze niestety raczej juz bez szans... a jak nie Arsenal to Chelsea niech wygra...
|
Cytat:
Jak dla mnie to mimow wszytko United miało więcej sytuacji i bardziej klarownych i dlatego wygrali:D Arselna można wykreślić. A Fabian kolejny błąd do kolekcji. Szkoda chłopaka. |
Fabiański kolejny mecz i kolejny raz sie nie popisał. Arsenal odpada w walce o mistrza.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl