Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Pytania do moderatorów i bieżące działania! (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=214)

Aro1234 29.08.2008 13:50

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=259&page=101

Wkroczy ktoś i upomni kolegę z drugiej strony Błoń?

Kocur 29.08.2008 14:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DrewniaQ (Post 594355)
Temat: Wisła w pucharach. Robi się zamieszanie i błagalne okrzyki: Levski, lub też przeczucia.

również w tym temacie dodam że za pieprzenie:

"nie da się"
"odpadniemy"
"posramy się"
"porażka"

powinny być bany dla ostrzeżenia dla płaczków wszelkiej maści

pio 29.08.2008 14:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 594673)
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...t=259&page=101

Wkroczy ktoś i upomni kolegę z drugiej strony Błoń?

podbijam, ale bez upominania, tylko kara

Ogryzek 29.08.2008 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kocur (Post 594705)
również w tym temacie dodam że za pieprzenie:

"nie da się"
"odpadniemy"
"posramy się"
"porażka"

powinny być bany dla ostrzeżenia dla płaczków wszelkiej maści

Może od razu bany dożywotnie! :D

Zluzuj kolego bo wg mnie to sam "pieprzysz" (bez urazy) takimi propozycjami.

wolfy 29.08.2008 16:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pio (Post 594729)
podbijam, ale bez upominania, tylko kara

Jasne, już zniknął.
Nie trzeba dwa razy tego samego pisać, czasem po prostu nie ma żadnego moda na forum. Wystarczy zgłosić i cierpliwie poczekać.

A najlepiej skorzystać też z systemu zawiadamiania, w ten sposób dostajemy informację na maila - przydaje się w szczególnie rażących przypadkach(czyli - w 99% - kibicach Cracovii).

rafalek 29.08.2008 17:52

Czy za rozmowę na privach z modem, jezeli juser(:D) cos zlego powie, albo kogos pomowi albo itp. to moze zostac zbanowany, czy za privy nie mozna?

MicK 29.08.2008 17:54

podam ci taką analogię, wchodzisz do pub'u i krzyczysz głośno "ch... wam w d... sk....." od razu cię wyrzucą (to jest ban za pisanie w tematach)
Jeśli powiesz ochronie (powiedzmy odpowiednik moderatora) w pub'ie (nawet na ucho czyli priv) "ch... ci w d... sk......" to myślisz że cię nie wyrzucą?

=-----=
mam problem, od dzisiaj co jakiś czas wylogowuje mnie ze strony wislakrakow.com oraz z forum. nie jest to uciążliwe, ale zastanawiające.
Czy ktoś dzisiaj ma podobne problemy?

karmel1906 29.08.2008 18:25

czy admini lub modowie moga cos zrobic z ta reklama skody na glownej?? cala reklama spierd.., sory ucieka kiedy chcesz kliknac na "x", ja wiem ze pieniadze sa potrzebne, ale czy nie mozna ich zarabiac w mniej meczacy dla uzytkownikow sposob??
pozdrawiam

Pablo84 30.08.2008 07:57

Witam po przerwie.

Co do swojego bana powiem tak.
Po częsci go rozumiem, ponieważ są tu na forum jakieś wyznaczone kryteria.Ja zostałem zbanowany
przez to, że napisałem cracovia z małej litery- nazwa włąsna- rozumem.
Kłopot w tym, że nie jestem hipokrytą i nie ukrywam, że z całego serca ich nienawidzę.Poza tych ich nie szanuje więc z Wielkiej litery na pewno pisał nie będe...
Zupełnie inny stosunek mam do kibiców np Legii,Lecha itp- te kluby, mają przynajmniej jakieś zasady, a z kibicami można normalnie i kulturalnie porozmawiać.

Tego typu pouczenia jak "bany" itp mnie tylko śmieszą
Nie chce mi się rozpisywać, o atmosferze, jaka panowała tu kiedyś - to już kiedy było przerabiane.
Bardziej nurtuje mnie kwestia cenzury i nakazów jakie ostatnimi czasy pojawiły się na forum.Z forum kibicowskiego stajemy się kółkiem rożańcowym, gdzie nawet nie można się wypowiedzieć na swój -czasem prymitywny - sposób.
Ja rozumiem, że forum jest coraz bardziej zauważalnym medium,(czytają go m.in ludzie z C+, dziennikarze i działacze sportowi,piłkarze) jak i coraz częściej odwiedzane przez kibiców innych klubów - m.in przez całkowity zakaz bluzgania po sobie, ale już bez przesady.Przypominam, że to forum kibiców Wisły Kraków a nie kółka różańcowego .

Do niektórych nazw własnych po prostu nie pasuje wielka litera - zwłaszcza mi.Więc proszę od razu bana dożywotniego.

Jeśli będzie jakiś problem to zapraszam na priv

Eustachy 30.08.2008 11:01

wolfy

Mam kilka pytan. Jak to jest, ze jedni otrzymuja bany za nazwanie kogos ignorantem (co w tym takiego obrazliwego ?), podczas gdy drudzy o jeczacych placzkach moga sobie pisac bez skrepowania ?
To, ze delikatnie wzburzylo mnie po przeczytaniu kolejnych madrosci koyota, to fakt, aczkolwiek w odpowiedzi, ktorej mu udzielilem, wcale nie bylo obrazania, chocby takiego jakie sam stosujesz wobec forumowiczow, szczegolnie tych udzielajacych sie w temacie transferowym.
Jesli jestem w bledzie, prosze wyprowadz mnie z niego, ale wydaje mi sie, iz masz jakis problem z transferami, a scisle mowiac z ludzmi ich oczekujacymi. Zastanawialem sie chwile nad tym, probujac wskoczyc w te buty i szczerze mowiac, nic sensownego do glowy mi nie przychodzi. Na ukrytego agenta zarzadu mi nie wygladasz, na pasiaka w konspiracji to samo, wiec moze samemu zdobedziesz sie na szczerosc i postanowisz wyjawic pozostalym wislakom, co tez powoduje, ze gdy tylko ktos wylamie sie z zasady "w transferowym piszemy wylacznie pozoytywnie albo wcale", gotow jestes do naduzycia wladzy jaka Ci ktos powierzyl w dobrej wierze jak mniemam ?
Pozwoliloby to byc moze uniknac w przyszlosci banow jakie juz kilka osob tutaj otrzymalo wg. okreslonego klucza, tzn. praktycznie za nic i po zabraniu glosu w temacie transferowym [nesta, 1q2 etc]

Ps. do koyota nic nie mam. Moge go nawet przeprosic jesli rzeczywiscie poczul sie dotkniety, choc sadze, ze nie mial do tego wystarczajacych podstaw.
Za wreczenie mi bana takze absolutnie sie nie obrazam, tak jak nie obrazalem sie niegdys, gdy przy okazji dyskusji o Chciacu, niewybrednie mi ublizales. Po prostu trzymanie w sobie zadry ze wzgledu na roznice zdan, chocby nawet w ostrym wydaniu, nigdy nie bylo moja mocna strona i tak juz pozostanie.

Ps.2 mozna tez zadac pytanie pozostalym moderatorom, czy wedlug was to dobrze, ze zaczynaja leciec bany, ktore z lamaniem regulaminu maja niewiele wspolnego, by nie powiedziec nic, a tutaj mamy powszechna znieczulice i kazdy udaje ze nic nie widzi. Nikt przeciez nie wstawia sie za jakimis pokemonami calkowicie wyjetymi spod prawa, bo co by nie mowic o takim nescie czy 1q2, to ich opinie byc moze czasem sa nietrafne, jednak ci ludzie z cala pewnoscia nie zanizaja poziomu forum.

Pozdrawiam

luke1906 30.08.2008 11:31

Ja też niedawno zostałem zbanowany - za przekleństwo. Piszę na tym forum już ponad 6 lat i strasznie mnie ta cała sytuacja rozbawiła, zwłaszcza gdy popatrzę na całą rzeszę świeżo zarejestrowanych pokemonów, którzy rzucają mięsem na lewo i prawo.

Ostatnio moderacja na tym forum wydaje mi się co najmniej dziwna, a zwłaszcza postępowanie jednego z modów. Ale trudno, nic z tym zrobić nie mogę

Lysy 30.08.2008 14:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 595302)
Ostatnio moderacja na tym forum wydaje mi się co najmniej dziwna, a zwłaszcza postępowanie jednego z modów. Ale trudno, nic z tym zrobić nie mogę

Niech zgadnę, Pana "Jest super, lepiej być nie może" , a za krytykę zarządu/Bednarza ban, lub w najlepszym wypadku nazwanie płaczkiem/oszołomem/piknikiem/pokemonem? (niepotrzebne skreślić)
Masz racje z tą dziwną moderacją :D Doskonale pamiętam (Ty zapewne również :-) ) czasy gdy rządzili Rav, Menel, Tequila, Piotr, Shell, Plankton (7 Kotów) jak również nie tak odległe czasy: Żmijki, PvD'a, orla - i nigdy nie miałem wrażenia, że ktoś na siłę próbuje zmieniać forum wedle swoich przekonań... do teraz :lol:

Manson33 30.08.2008 15:54

Macie rację wszystkiemu sa winni moderatorzy - bo Wy sami; wielcy userzy tego forum, już przecież nie ...

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=4050

Cytat:

Nowosolanin napisał(a):Najpierw Niech PrzyjdĄ A PÓŻniej BĘdziemy SiĘ MartwiĆ!a O Innych Wzmocnieniach Wiecie Cos?oprÓcz Tych 2 BrazylijczykÓw ?
Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic
Przyjda do nas pokemony... jeden juz nawet przyszedl...

I inne takie kwiatki co chwilę, tylko Wy macie patent na "mądrość" ?

SpoXsteR 30.08.2008 16:04

on nie pisał małymi i dużymi literami, tylko z włączonym CAPS LOCKIEM, też tak czasami mam (ale wtedy edytuje post)
jak włączysz capsa i chcesz napisać zdanie dużymi literami (POLSKIMI tzn z ć , ą ś i tak dalej) to wyskakuje własnie takie coś jak u Nowosolanin'a.

nie zawsze tak jest ale czasami.
taki off, bo niektórzy myślą że ktoś umyślnie piszę wyrazami prosto z pokebola, najlepiej nie pisać z capsem i po kłopocie :)

oto screen i potwierdzenie: http://i34.tinypic.com/70kj20.jpg
;)
i w sumię nie wiem czemu tak jest..

uher 30.08.2008 16:16

Chciałem tylko przypomnieć, że jeszcze ze 2 lata temu śmialiśmy się z tego, że na forum Cracovi kasują co drugi post. Jak widać w chwili obecnej wszystkie tematy z HP, które są w miare aktualizowane postami mają min. po rok - dwa.. Rozumiem, że niektórzy chętnie wpiszą sobie do CV "jestem moderatorem na forum wisłakraków.com - pilnuje tam porządku od zmierzchu do świtu" ale jak kiedyś większość użytkowników ****owała ze smakiem to w nikogo to nie godziło, a teraz jeden z drugim nawet na komórce banują ludzi, żeby podbudować własne ego. Ja oraz większość trochę starszych użytkowników mam wyjebane na obecne forum. W internecie znajdzie się nie jeden portal, gdzie jest ciekawiej, a osoby nadzorujące nie zachowują się jak dewoty osiedlowo-ławkowke co to jak ktoś przeklnie dzwonią na straż miejską. Zaraz dostanę odpowiedź w stylu "nie podoba się, to nie pisz" - owszem.. nie piszę, bo nie ma komu odpisywać. Polecam też rozważyć czy temat "nocny" jest głupszy od tematu w stylu "czy używacie CB radia".

Nie pozdrawiam, bo raczej nie ma kogo.

Żmijka 30.08.2008 16:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 595428)
jak również nie tak odległe czasy: Żmijki

Dementuję, nigdy nie byłam modem ;-)

Lemoniadowy Joe 30.08.2008 17:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 595428)
Niech zgadnę, Pana "Jest super, lepiej być nie może" , a za krytykę zarządu/Bednarza ban, lub w najlepszym wypadku nazwanie płaczkiem/oszołomem/piknikiem/pokemonem? (niepotrzebne skreślić)
Masz racje z tą dziwną moderacją :D Doskonale pamiętam (Ty zapewne również :-) ) czasy gdy rządzili Rav, Menel, Tequila, Piotr, Shell, Plankton (7 Kotów) jak również nie tak odległe czasy: Żmijki, PvD'a, orla - i nigdy nie miałem wrażenia, że ktoś na siłę próbuje zmieniać forum wedle swoich przekonań... do teraz :lol:

a widzisz różnice w ilości osób miedzy tym a tamtym forum wtedy liczbę udzielających sie pokemonów mozna bylo policzyć na palcach jednej ręki i ich wypowiedzi ubarwiały forum a dziś jak po dniu pracy chcesz przejrzeć temat transferowy to 80% postów nic nie wnosi a 95 % to płacz że nie ma transferów i zły Cupiał nie daje więcej kasy
a Bednarz jest ch... tak jak pozostali co pracowali na tym stanowisku

aczkolwiek też mam wątpliwości co do niektórych banów ale i współczuje modom ilości pracy i dlatego dziwie sie że nie szukają innych sposobów rozwiązania problemu szczególnie z klonami charcerzyka i kolejnymi wcieleniami Vreda, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że mają po kilka kont i piszą więcej na dzień niż cały "rocznik" 2002 z 2003 razem wzięci

dorotja 30.08.2008 17:32

Nikt się nie kwapi, postaram się spokojnie, w moim ostatnim poście na tym Forum, odpowiedzieć na Wasze zarzuty.

Cytat:

Wtedy, sama wiesz, jak jest na studiach, na zmianę balowałem, albo klepałem bzdury na forum. Zmieniło się. Żona, dzieciaki i rachunki do płacenia. Nie mam czasu na głupoty, jak nie przedszkole, to biegunka, jak nie teściowa, to ospa. Wtedy było forum, teraz jest życie.
Tak odpisał mi jeden ze starych, dobrych forumowiczów, za którymi też tęsknię, gdy spytałam, czemu zniknął. Minęło wiele lat. Oni też się zmienili.

Wiele odpowiedzi na Wasze pytania znajduje się w temacie założonym 28. sierpnia 2005 roku, już na pierwszej stronie. Dokładnie 3 lata temu Chester zadał takie pytanie.
Cytat:

Gdzie smak, klimat, poziom dawnych dyskusji forumowych? Dlaczego to zanikło? Spójrzmy prawdzie w oczy, to nie jest to samo forum co było kiedyś. Może i jest największym kibicowskim forum w Polsce, ale nie ma już charakteru. >>> źródło
3 lata temu moderatorami były inne osoby, i też się psuło. Może więc winy należałoby szukać również gdzie indziej, może także w sobie … A może z dawnych czasów, i realnych, i wirtualnych, wspomina się po prostu to, co było fajne - tak przecież funkcjonuje ludzka pamięć.

Pablo84, przyznaję, że jestem zdumiona Twoim postem. Sam tyle razy upominasz innych na Forum, wytykasz błędy, ganisz za złe zachowanie. Jakże słusznie. Nawet kiedyś myślałam, że jesteś "ukrytym" modem :D (Wybacz) Podam tylko kilka łagodniejszych cytatów.

http://i36.tinypic.com/2ih3tiv.jpg
http://i34.tinypic.com/167876v.jpg
http://i37.tinypic.com/2v0lekl.jpg
http://i37.tinypic.com/2ymf5ap.jpg

Co byś powiedział, gdyby ostatnie zdanie skierowane do Forumowicza padło z ust moderatora?

Ktokolwiek by modem nie był, zawsze będą pretensje, bo wśród tysięcy użytkowników nie może być jednego zdania na każdy temat. Ile głów, tyle opinii. A głów coraz więcej, zastraszająco dużo. Zazdroszczę starym modom. Mieli nieliczną grupę do kontroli, możliwość banowania na IP, nie było powielania kont, bo nie było neostrady i tysięcy znudzonych dziesięciolatków siedzących całe dnie przed kompem, ba, nie było nawet robotów rozsiewających spamy :D

Przyznaję, że z wieloma Waszymi krytycznymi uwagami się zgadzam, owszem, ale rozglądam się wokół i widzę, jak zmieniły się czasy, zmieniło się społeczeństwo, zmieniły się priorytety. Widać to również na Forum. Nigdy już nie będzie tak samo.

Pozdrawiam wszystkich.

PauL 30.08.2008 19:25

http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4788

Temat do zamknięcia... Ankieta :shock:

Fajnie by było gdyby na forum tematy mogły zakładać osoby kompetentne, a nie jakieś pajace, którym nagle coś przyjdzie do główki.

wolfy 31.08.2008 00:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eustachy (Post 595281)
wolfy

Mam kilka pytan. Jak to jest, ze jedni otrzymuja bany za nazwanie kogos ignorantem (co w tym takiego obrazliwego ?), podczas gdy drudzy o jeczacych placzkach moga sobie pisac bez skrepowania ?

Fakt, nazwanie kogoś ignorantem w dyskusji(szczególnie przez kogoś z tak wysokimi wirtualnymi referencjami)nie jest obraźliwe. Wybacz moją ignorancję.

Cytat:

Jesli jestem w bledzie, prosze wyprowadz mnie z niego, ale wydaje mi sie, iz masz jakis problem z transferami, a scisle mowiac z ludzmi ich oczekujacymi.

Nie z transferami, a z tematem transferowym. Długo by pisać o przyczynach, ale ten temat jest szczególnie restrykcyjnie moderowany.

Cytat:

Zastanawialem sie chwile nad tym, probujac wskoczyc w te buty i szczerze mowiac, nic sensownego do glowy mi nie przychodzi. Na ukrytego agenta zarzadu mi nie wygladasz, na pasiaka w konspiracji to samo, wiec moze samemu zdobedziesz sie na szczerosc i postanowisz wyjawic pozostalym wislakom, co tez powoduje, ze gdy tylko ktos wylamie sie z zasady "w transferowym piszemy wylacznie pozoytywnie albo wcale", gotow jestes do naduzycia wladzy jaka Ci ktos powierzyl w dobrej wierze jak mniemam ?
Pozwoliloby to byc moze uniknac w przyszlosci banow jakie juz kilka osob tutaj otrzymalo wg. okreslonego klucza, tzn. praktycznie za nic i po zabraniu glosu w temacie transferowym [nesta, 1q2 etc]

Nie sprowokujesz mnie, ale ten ustęp jest dobrym wskaźnikiem tego, co rzeczywiście sobą reprezentujesz. Masa niepopartych niczym zarzutów i wyrok: "wolfy nadużywa władzy". Tłumaczą się tylko winni, a ja nie zamierzam udowadniać, że nie jestem wielbłądem.

Cytat:

Ps. do koyota nic nie mam. Moge go nawet przeprosic jesli rzeczywiscie poczul sie dotkniety, choc sadze, ze nie mial do tego wystarczajacych podstaw.

Będę brutalnie szczery - wisi mi to. Ale spróbuj - może jemu nie...

Cytat:

Za wreczenie mi bana takze absolutnie sie nie obrazam, tak jak nie obrazalem sie niegdys, gdy przy okazji dyskusji o Chciacu, niewybrednie mi ublizales. Po prostu trzymanie w sobie zadry ze wzgledu na roznice zdan, chocby nawet w ostrym wydaniu, nigdy nie bylo moja mocna strona i tak juz pozostanie.

Wdzięczny jestem wielce za Twoją wspaniałomyślność. Niegodnym, niegodnym, po trzykroć - niegodnym. Że też ja, a nie Ty - zostałem moderatorem. Ślepcy, ślepcy, zewsząd otaczają nas ślepcy, niezdolni do wyłowienia prawdziwych pereł człowieczeństwa w kłębowisku ludzkiej egzystencji. Wybacz nam - nie co dzień Nietzsche się rodzi, a chyba tylko on byłby w stanie wyłowić kontrast między osobowością tak wybitną, a nami.

Cytat:

Ps.2 mozna tez zadac pytanie pozostalym moderatorom, czy wedlug was to dobrze, ze zaczynaja leciec bany, ktore z lamaniem regulaminu maja niewiele wspolnego, by nie powiedziec nic, a tutaj mamy powszechna znieczulice i kazdy udaje ze nic nie widzi. Nikt przeciez nie wstawia sie za jakimis pokemonami calkowicie wyjetymi spod prawa, bo co by nie mowic o takim nescie czy 1q2, to ich opinie byc moze czasem sa nietrafne, jednak ci ludzie z cala pewnoscia nie zanizaja poziomu forum.

Pozdrawiam

To już nie do mnie, ale co tam - banów nie dostaje się za pisanie bzdur. Nie bardzo też czuję się na siłach do bycia krytykiem bądź cenzorem. Można za to zarobić go za uporczywe pisanie nie na temat(w transferowym rzecz doprawdy niespotykana), pisanie bezsensownych bądź beztreściowych postów(tzw. nabijanie) lub prowokacje. A zazwyczaj dostaje się go - niesłusznie, ale tak jest już ten świat ułożony, że więzienia są zawsze pełne ludzi niewinnych.

Na przyszłość - moderatorzy nie muszą się nikomu tłumaczyć, i jest to nasza z dorotją dobra wola, że w ogóle odpowiadamy.

P.S. Wszystkim represjonowanym radzę nie tracić otuchy. Może kiedyś dzięki temu traficie do ZBoWiD-u i będziecie mieli darmowe przejazdy komunikacja miejską(albo - dostęp do internetu).

P.S. 2 Pablo84, przyznam szczerze, że mnie załamałeś. Ja Ciebie uważałem za jedną z sensowniejszych osób na tym forum, a ty wyjeżdżasz z tekstem, że nie napiszesz nazwy Cracovii z dużej litery, bo ich(ją?)nienawidzisz. Skoro tak stawiasz sprawę, to nie zostaje mi nic innego, jak napisać: "my Cię będziemy banować, bo ją wprost kochamy":rotfl: A ja, to nawet jestem jej kibicem incognito(Eustachy Ci podpowie, co i jak).
Naprawdę, nie jesteśmy Antycracovią, Antlylegią ani Antylechem i stać nas chyba na odrobinę klasy? "Noblesse oblige".

P.S. 3 Heban, ja za głupi jestem i za młody, żeby na Twój post odpowiedzieć. Wierz mi - jeśli któryś z adminów stwierdzi, że coś ze mną nie tak, to z mojej strony nie będę robił problemów. Tylko nie wrzucaj do tego tematu więcej homilii, bo się zrobi bałagan.

Eustachy 31.08.2008 01:55

Po tym co wlasnie napisales, nie mam watpliwosci, ze popelniono blad mianujac cie moderatorem.
Wybacz, ale ja piastowania tej pozycji nie zazdroszcze ci chocby w minimalnym stopniu. Nie kazdy chce pelnic w zyciu funkcje "bad cop" i wpedzac do wiezien niewinnych ludzi. Na szczescie mamy tez tutaj wielu dobrych policjantow.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy
Nie sprowokujesz mnie, ale ten ustęp jest dobrym wskaźnikiem tego, co rzeczywiście sobą reprezentujesz. Masa niepopartych niczym zarzutów i wyrok: "wolfy nadużywa władzy". Tłumaczą się tylko winni, a ja nie zamierzam udowadniać, że nie jestem wielbłądem.

http://i35.tinypic.com/256sflw.jpg

Wydaje mi sie, ze masz nieco spaczone poczucie sprawiedliwosci i warto abys dla dobra tego forum sie nad tym zastanowil.

Z mojej strony to wszystko i wiecej juz nie zabiore glosu.

Gucio25 31.08.2008 15:57

teraz to Ci napewno zmieni.
to forum WISŁY, a nie Lecha - niektórzy o tym zapominają.

TWSD Guard 31.08.2008 16:07

Kilka ostatnich wpisów z dnia niedzielnego wylądowało w koszu. Generalnie jesteśmy otwarci na Wasze opinie - jednak szczeniackie posty, ośmieszające innych możecie sobie darować, bo za wiele nimi nie zmienicie. Lansujcie się gdzie indziej.

Stone Island 31.08.2008 18:09

prosze o zmiane nicka na Stone Island

7 kotów 01.09.2008 11:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Stone Isnald (Post 596064)
prosze o zmiane nicka na Stone Island

Sie robi, szefie.
Ale na wszelki wypadek zapisz Sobie ze 100x na kartce prawidlowa nazwe :)

tzn sie nie robi.
Nie wiem jak :(

KOMINEK 01.09.2008 15:16

Jest blokada zmiany nicków

simone 01.09.2008 22:09

http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=1085&page=23
Trzeba być naprawdę "zdolnym" nabijać w FOTO Zabawie, gratuluję w takim razie Kobiecie_Wislaka...

A tak w ogóle to zerknąłby ktoś władny od czasu do czasu na ten topic, bo się burdello robi.

Kuba 01.09.2008 23:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 595204)
Witam po przerwie.

Co do swojego bana powiem tak.
Po częsci go rozumiem, ponieważ są tu na forum jakieś wyznaczone kryteria.Ja zostałem zbanowany
przez to, że napisałem cracovia z małej litery- nazwa włąsna- rozumem.
Kłopot w tym, że nie jestem hipokrytą i nie ukrywam, że z całego serca ich nienawidzę.Poza tych ich nie szanuje więc z Wielkiej litery na pewno pisał nie będe...

Samo zbanowanie za pisanie z malej litery nazwy tego klubiku zza blon jest jednym wielkim absurdem.

Szkoda, ze poziom empatii w stosunku do kibicow klubu z 2 strony Blon jest wyzszy niz w stosunku do osob, ktore kiedykolwiek przez kibicowanie (tutaj nie robie aluzji do osoby Pablo) Wisle wlasnie z pejsami mieli problemy.
Pod slowem "problem" mozna ukryc wiele motywow.

Dlatego tez w przeciwienstwie do innych klubow w wypadku klubu z 2 strony Blon nie powinno byc nigdy zakazane nazywanie ich żydami, pejsami, ****ami pasiastymi, *****ami z Kaluzy etc.

wolfy 01.09.2008 23:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez simone (Post 597083)
http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=1085&page=23
Trzeba być naprawdę "zdolnym" nabijać w FOTO Zabawie, gratuluję w takim razie Kobiecie_Wislaka...

A tak w ogóle to zerknąłby ktoś władny od czasu do czasu na ten topic, bo się burdello robi.

Daj znać, które usunąć.

gigant 03.09.2008 19:38

Jako że powoli też będę się ewakuował z forum, mam jeszcze takie pytania. Czy wczorajsze wydarzenia z Warszawy są aż tak ważne by poświęcać im miejsce w tylu tematach i czy niektórzy warszawscy userzy zaczynają być modami? Gówno nas Wislaków powinien obchodzić cały ten legijny protest, a wychodzi na to że niedługo rozpalone tępe pały zaczną organizować zbiórkę kasy na uciemiężonych kibiców Legii.

Wiślak_358 03.09.2008 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gigant (Post 598049)
Jako że powoli też będę się ewakuował z forum, mam jeszcze takie pytania. Czy wczorajsze wydarzenia z Warszawy są aż tak ważne by poświęcać im miejsce w tylu tematach i czy niektórzy warszawscy userzy zaczynają być modami? Gówno nas Wislaków powinien obchodzić cały ten legijny protest, a wychodzi na to że niedługo rozpalone tępe pały zaczną organizować zbiórkę kasy na uciemiężonych kibiców Legii.

Zgadzam się z Tobą jak chcą sobie popisać o Legii to niech sobie zrobią temat Legia W-wa lub protesty i tam się wyżalają.

karmel1906 03.09.2008 22:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kuba (Post 597127)
Samo zbanowanie za pisanie z malej litery nazwy tego klubiku zza blon jest jednym wielkim absurdem.

Szkoda, ze poziom empatii w stosunku do kibicow klubu z 2 strony Blon jest wyzszy niz w stosunku do osob, ktore kiedykolwiek przez kibicowanie (tutaj nie robie aluzji do osoby Pablo) Wisle wlasnie z pejsami mieli problemy.
Pod slowem "problem" mozna ukryc wiele motywow.

Dlatego tez w przeciwienstwie do innych klubow w wypadku klubu z 2 strony Blon nie powinno byc nigdy zakazane nazywanie ich żydami, pejsami, ****ami pasiastymi, *****ami z Kaluzy etc.

jesli juz rozmywamy, to trzeba dodac, ze za niedlugo za zle postawiony przecinek bedzie mozna wyleciec z forum, a na jak dlugo to juz zalezy od "widzi mi sie" jednego z mocarnych.:foch:
EOT

PauL 04.09.2008 20:57

http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=4807 Przesada, ****a. Jeszcze rozumiem jakieś ankiety związane z klubem, sportem, czy ogólnie kibicowaniem....

Precel z makiem 04.09.2008 21:10

http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=40309 zbanujcie tego typa. nie da sie czytać tego co on pisze...

piterwislak 04.09.2008 22:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Precel z makiem (Post 598724)
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=40309 zbanujcie tego typa. nie da sie czytać tego co on pisze...

Wiem ze nie podoba ci sie to ze ktos ma inne poglady od Ciebie ale to nie powód do banowania. Kazdy ma prawo pisac na forum o czym chce jesli to jest w miare zgodne z zasadami. nie wiem czy sprzeciw piknikom na E czy pozdrowienie zimkow z ktorymi sie bawilem to chyba nic złego. jak juz pisalem na priva pisz mi cos wprost a nie baw sie w jakies bany jak konfident (sory dla modow bo napisalem to tak jakbysme byli z ... wiadmoych służb ale nie spotkalem sie zebyscie nie byli wobec mnie w porzadku i w miare(!) przestrzegacie wolnosci slowa)

-S- 13.09.2008 16:19

Proponuję, aby dawać bany każdemu kto jeszcze raz zapyta na forum o to: "czy będzie ktoś prowadził doping na E" oraz "czy będzie oprawa na meczu". Takie głupie pytania notorycznie rozmywają tematy przedmeczowe. Autorzy powinni ponosić karę.

CVC 16.09.2008 12:30

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...636#post603636
Proszę o zmianę w tytule tematu rocznika sezonu z 06/07 na 08/09

piter19 16.09.2008 18:51

w jakim temacie bede mógł znależć o wiślackich osiedlach?/?

kms 16.09.2008 20:32

pierwsze strony Kumatszym byc w ABG

piter19 16.09.2008 21:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kms (Post 603981)
pierwsze strony Kumatszym byc w ABG

tylko ja mam pytanie a ten temat jest zamknięty

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:09.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl