![]() |
No ale to pisze że chyba dzisiaj nie? Bo dzisiaj też miał być trening. A jutro to się zobaczy gdzie będą mieli. Mam nadzieję że na bocznym bo też się wybieram.
|
czyli lipa:/
Po dzisiejszych całodziennych i zapewne całonocnych opadach boczne boisko będzie w jeszcze 'lepszej formie'.. |
Po takich opadach główne może być w nie wiele lepszej formie ;/ Przejdę się, może akurat będą na bocznym.
|
Wie ktoś o której ma być jutro ten mecz treningowy z młodą ?? I czy na bocznym czy na głównym ?? ;D
|
dołączam się do pytania.
|
Podobno o 10:30 na bocznym.
|
dzięki. a z jakiego wiślackiego źródła to wiesz w sensie e-mail czy telefon itp.
|
Wiadomo juz kiedy i o ktorej odbedzie sie pierwszy trening Wisly po meczu ze Skonto ??
|
O 20.30 podobno Skonto ma trenować na głównej, a Wisła wcześniej albo gdzieś indziej. Czy ktoś ma jakieś bardziej pewne informacje?
|
Dziś jest trening o 17 ale tylko pierwsze 15min jest otwarte więc podejrzewam że będzie on na głównym boisku.
|
Wie ktoś jak wygląda rozkład treningów na najbliższe dni ?
|
Cytat:
|
W jaki sposob mozna sie dowiedziec w ogole kiedy jest trening ? Pamiętam jakkiedys mozna było dzwonic pod jakis numer.
|
Albo pytasz na gg numer-1906,albo dzwonisz na numer do klubu z oficjalnej strony albo piszesz e-mail na :redakcja(...) na oficjalce jest podany cały bo nie pamiętam .
pozdrowixy |
Bardzo potrzebuje prosze jesli ktos mi napisze kiedy jest najblizszy trening Wisly na Reymonta
Dzieki |
Jeste jakis trening Wisly w srode popolodniu?
|
Jest. --> Stadion w Endshede.
|
kiedy nasi gwiazdorzy maja trening? Szukam z nimi konforntacji. JZS!
|
Cytat:
|
Lacrima, wolne mają od piątku do niedzieli
Teraz trenują |
Witam, czy ktoś wie kiedy piłkarze Wisły mają trening w tym tygodniu i w jakich godzinach?
|
aa
z tego co sie orientuje to trenuja codziennie kolo godziny 11
|
straszna tu cisza...skądś wgl można czerpać informacje na temat " kiedy trening"? Czy liczyć na szczęście??
|
Cytat:
|
wie ktos jak jutro trening i gdzie ?: )
|
o której jets jutro trening??
|
Na pewno wieczorem będzie oficjalny trening przedmeczowy ;) A rano to nie wiem.
|
O 11 na głównym boisku.
|
ma ktoś jakieś info o treningach w najbliższym czasie?
|
Witam,
czy wie ktoś może, czy jutrzejszy trening odbędzie się na boisku głównym czy bocznym? |
Wiecie może kiedy i w jakich godzinach są najbliższe treningi Wisły?
|
nie wie ktos o ktorej trening popoludniowy dzisiaj?
|
Dzisiaj o 17 ostatni trening przed obozem.
|
Jest planowana jakaś akcja przypominająca Wiślakom o derbach? :P Mam na myśli, zebranie się przy boisku treningowym podczas treningu np. w czwartek. trochę przyśpiewek i pokazanie o co naprawdę walczymy w sobotę.
|
Cytat:
123456789 |
Wie ktoś, jak w tym tygodniu trenują chlopaki ?
|
Wie ktoś jak Nasi trenują godzinowo w tygodniu? W skrócie... kiedy trening ? ;D
|
W piątek poprzedni jak byłem, to trening zaczął się koło 10.30.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl