![]() |
Dostał się ktoś na automatykę i robotykę na AGH?;) Jeśli tak to ile pkt?
|
Mógłby ktoś zamieścić listę przyjętych na UEk, na kierunek zarządzanie przestrzenne (czy coś w tym stylu)?
|
ja mam takie pytanie dot. drugiej rekrutacji. Mozna zrobic tak ze teraz zloze papiery na ta uczelnie na ktora sie zakwalifikowalem, ale zloze tez papiery na inna uczelnie zeby wziasc udzial w drugiej rekrutacji?
|
Panowie tak z ciekawości, bo i tak tam się nie wybieramy, ale ile trzeba było mieć punktów żeby dostać się na geodezje na AGH?
|
Dostał się ktoś z Was na turystykę i rekreacje na Uniwersytecie Pedagogicznym ;) ?
|
Ech, na Automatykę i Robotykę nie starczyło, dostałem się na Elektronikę i Telekomunikację. Jak myślicie - są szanse jeszcze na AiR? Dużo osób tam rezygnuje przez drugą turą? Właściwie to można jeszcze składać podania na uczelnie czy to już tylko kwestia przesuwania się kandydatów na listach?
|
Martin - z tego co wiem praktycznie nikt nie rezygnuje z Autamtyki i Robotyki - czemu zresztą się nie dziwię.
Co do drugiego pytania - jeżeli ktoś nie startował w pierwszej turze rekrutacji to nie ma już możliwości 'dołączenia się' do drugiej tury. |
ZIP na AGH zakwalifikowany;)
|
Wiadomo że ktoś zrezygnuje bo 90% ludzi składających na PK składa też na AGH i na odwrót;) Z któregoś kierunku muszą zrezygnować. Niewiadomą jest tylko liczba rezygnujących;)
|
Mi na UEk na europeistykę braklo 1 pkt, na GAP 5 pktów. Mam nadzieje że uda się to przeskoczyć w II rekrutacji. :)
|
mam do Was pytanie... nie dostałem sie na dzienne na AGH, główny miałem TiR potem Ochrona środowiska, Inżynieria środowiska... i teraz chce zapisać kierunki na studia niestacjonarne i nie moge juz dac tych kierunków które miałem na dziennych... jak to jest.. pomóżcie...
|
Prawdopodobnie nie ma już na nie miejsc. NA forum Agh popytaj tam więcej wiedzą.
|
Jesli nie składalem dokumentów na Agh to moge to zrobić teraz, w 2 rekrutacji?
|
wie ktoś jak to jest z tym AGH-em.. ?? bardzo prosze o pomoc.. aa i jeszcze kiedy jest 2 rekrutacja na dzienne na AGH-u ??
|
Czy na PK można się jeszcze wepchnąć w drugiej rekrutacji, jeśli wcześniej się nie rejestrowałem?
|
dlaczego na AWF ie nie ma jeszcze wyników kwalifikacja na TiR wieczorową i zaoczną, miały być dziś po 15?
|
Ludzie, takie informacje jak terminarz rekrutacji to raczej musicie sami znaleźć, jak chcecie się utrzymać na uczelni państwowej.. :P
AGH: http://www.agh.edu.pl/pl/kandydaci/k...rutacyjny.html UJ: http://www.rekrutacja.uj.edu.pl/2010...2011-1stopien/ (trzeba tu troche poklikać) UP: http://www.up.krakow.pl/rekrut/index.php?page=inf2010 trzeba wybierać po kolei każdy kierunek i każdy ma swój terminarz UEK: http://nowa.uek.krakow.pl/pl/edukacj...ekrutacji.html |
myślicie, że na ueku na zarządzaniu prog moze spasc np do 110?:>
|
w tamtym roku spadł o 9pkt, więc szansa jest.
|
My już z Guciem przekminialiśmy jakim cudem oni przyjeli 442 osoby skoro limit był 300? Ale jak w tamtym roku zeszło ponad 110 a w I rekrutacji wynik z tamtego roku to 116 a w tym 115 wiec analogicznie, to w tym myśle że też powinno spaść :)
P.S. Fajnie jak byś się dostał, bo byłbyś kolejnym niebiesko-biało-czerwonym na Zarządzaniu - moglibyśmy młyn zrobić na wykładach :D:D |
Czy ktoś tak jak ja wybrał Ochronę Środowiska na Politechnice? :D
|
Cytat:
dobre! ale grzechu chyba się na UJ dostał, bo stronę wcześniej pisał. |
Cytat:
|
Co bardziej polecacie Ochronę Środowiska na politechnice czy na Agh?? jeśli ktoś studiuje tam to proszę o rady bo muszę wybrać z tych 2 uczelni:P
|
Panowie mam do wyboru Edukacja Techniczno - Informatyczna na AGH, Informatyka Stosowana na Uniwersytecie Ekonomicznym i Informatykę Nienauczycielską na UP, wszystko Kraków. Może ktoś doradzić co wybrać?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A czy ktoś może powiedzieć o plusach i minusach tych 2 uczelni?:)
|
Panowie, mam taki problem i zaraz zajebisty pech. Obczaiłem sobie że gdybym rozszerzony przedmiot napisał na 1% więcej to bym się dostał na AGH a tak to jest w dupie. 1%.... tak niedużo a zarazem tak dużo. Dramat.
I tu pytanie, jak ktoś zwolni miejsce jest szansa że wskoczę na jego miejsce czy będę musiał czekać na drugą rekrutację? I jak to jest, jak pójdę na niestacjonarne i jest możliwość przepisania się po dajmy pół roku na dzienne? |
Cytat:
|
witam mam pytanie orientuje sie ktoś może czy jak ktoś nie zdał matury z jednego przedmiotu i poprawia w sierpniu ma szanse wo gule dostać się na studia dziennie gdzieś??Czy w tym roku kiszka i zeby dał se spokój??
|
Cytat:
Składał ktoś papiery na UP - kierunek politologia...? |
Cytat:
W związku z dużą ilością kandydatów AGH zrezygnowała z tzw. "podań na wolne miejsca". Obecnie trwają wpisy na studia. Po zakończeniu wpisów w dniu 27 lipca zostanie ogłoszona informacja o ewentualnej rekrutacji uzupełniającej we wrześniu na kierunki, na których zostaną wolne miejsca. Jakiekolwiek przenosiny między kierunkami czy rodzajami studiów zależą od zgody dziekana. |
I jeszcze jedno pytanie z kategorii desperackich:
zapiszę się na AGH na zaoczne i dajmy że będzie 2 rekrutacja to też mogę się zapisać na nią i potem dajmy zrezygnować z niestacjonarnych? I drugie, jest opcja że jak zwolni się miejsce na dziennych ja z zaocznych przeskakuje? |
Studiuje ktoś Ochronę Środowiska na Agh??polecacie czy lepiej na Politechnice?
|
Jest ktoś kto studiował/studiuje na PK kierunek informatyka na wydz. mechanicznym? A może ktoś z Wiślackiej Braci wybiera się również? :D
|
Na AGH na studia niestacjonarne będzie można się zapisać jeszcze we wrześniu wtedy kiedy będzie wiadomo że nie dostanę się na dzienne czy już teraz muszę wyrzucać kolejną kasę?
I te zaoczne to studiuje w weekend tak? |
Cytat:
Na drugie - piątek, sobota,niedziela. Zwykle 9 takich weekendów w semestrze, czyli średnio co drugi weekend. Piątek po południu (od 15/16 do 19/20), sobota cały dzień, niedziela od rana do 15/16. :-) Jago - znajomy studiuje, ale jakoś szczególnie nie chwali. |
Cytat:
|
Dobrze slyszec bo powiem szczeze, ze nie liczylem na to aby kogos 'znajomego' spotkac haha :P
Masz moze kontakt ze starszymi rocznikami bo nie wiem czy jest sie czego bac na tych studiach czy tez nie? :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl