![]() |
Cytat:
|
Tak naprawdę to nie ma znaczenia kto będzie trenerem dopóki kopacze nie zaczną dostawać terminowo wypłat. To jest podstawa jest wypłata zgodnie z umową klub może wymagać a jak płacą z opóźnieniem kilkumiesięcznym to co im trener może powiedzieć, nikt nie będzie umierał za drużynę bez przyszłości.
|
Cytat:
Inna sprawa, że pewnie u większości kopaczy wypłaty na czas nie poprawiły by jakości gry, bo przecież hajs by się zgadzał, więc po ch*j się wysilać. |
brak ambicji ? ehh
a moze brak sił? od roku gramy tym samym składem, zmiany w 88 minucie. Brożkowi puszcza miesien bo nie ma ambicji ? Nie, bo jest zajechany. |
Cytat:
Hę? Jakoś Głowacki napierdala non stop i nic mu nie puszcza. |
hmmm
no dobra, nie mają ambicji. nie bede kopał sie z koniem. |
Cytat:
Dalej ich ku**a brońcie i głaskajcie po jajkach. Na pewno pomoże. Ich trzeba je**ć i to ostro. Prawda jest taka, że 90% składu to zwyczajni amatorzy bez grama ambicji. Przegrali mecz? Trudno, za tydzień będzie lepiej. Przegrali kolejny? Zła passa kiedyś się skończy. Przegrali derby? Aaa ch*j, za pół roku będą następne. Kibice wkurzeni? A co tam, przejdzie im. Złe wyniki? Trener poleci, ja jestem bezpieczny, bo i tak nie ma kto grać. |
Brożek gra bez zmiennika od kilku sezonów, jest szybkościowcem... Tak, może być fizycznie wyczerpany, bo organizm już nie ten co za młodziaka (poza tym u niego nigdy nie widziałem braku ambicji - umiejętności czasem mu brakuje ale nie pamiętam, by przechodził obok meczów). Reszcie naszego zespołu też bym - poza kilkoma wyjątkami - ambicji nie odmówił.
Ps. W Lechu, Legii kolego masz rotację. |
którym zawodnika Lecha?tym ??. http://www.fakt.pl/pilka-nozna/nowy-...ly,481952.html
Miesień zrywamy wtedy gdy on jest przeciążony bądź w przypadku nagłego ruchu, gdy miesień nie jest jeszcze przygotowany do obciązenia czyli bez rozgrzewki. No ale to jednak nie dwójka puściła Pawce tylko Alior Bank czy ING..... Serku powiem CI coś wiecej : Lech ma rehasport clinic a Legia wydała własnie 1 mln złotych na nowa rehabiiltacje... Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Nie przegadasz - u nas tak zawsze, jak słabe wyniki to brak ambicji.
|
Cytat:
|
Jak połamani... Sprawdźcie sobie ile grają gracze w Europie powyżej 32 roku życia. Tak, są wyjątki, piłkarze, którzy mają żelazne organizmy. Ale Tam widać, że w pucharowych meczach itd. nie gra starszyzna. Bo ORGANIZM trzeba szanować.
Mówisz - graco 6-7 dni. A co , treningu nie masz? Dzień w dzień organizm jest eksploatowany. Nie tylko na meczu. |
Cytat:
|
Jest w ogóle jakieś info oficjalne co z Brożkiem? Pasowałoby mieć kogo wystawić z przodu w niedzielę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W tamtym sezonie "zmusili" mnie abym nie przyjeżdżał przez najbliższy czas na stadion. teraz "zmuszaja" mnie abym już nawet w telewizji ich nie oglądał.
Teraz jest czas na to aby coś zaryzykować. Ustawić w przodzie dwóch młodych napastników, którzy jako tako ze soba sie rozumieją i zagrać tak jak za dawnych czasów z dwoma napastnikami. Jak zobaczę Jankowskiego jako jedynego napastnika to nawet transmisji nie będę oglądał. Pozdrawiam panów Broniszewskiego i Musiała. Tak czy siak długo nie potrenujecie pierwszej drużyny, wiec sie nie bujcie, kibice wam wybaczą ryzyko. |
Cytat:
|
A może by tak wzorem niedawnej akcji, urządzać co miesiąc licytację na trenera Wisły na dany miesiąc?
Gorzej już chyba i tak nie może być, a tak to nie dość, że zejdzie pensja trenera z budżetu to jeszcze są szanse na dodatkowe wpływy od zainteresowanych. Przecież i tak: - nie mamy absolutnie żadnej długoterminowej polityki dot. prowadzenia/rozwoju/wzmacniania zespołu - i tak zmieniamy trenerów dość często - nie gramy o długiego czasu o nic więcej jak utrzymanie w Ekstraklapie, a biorąc pod uwagę wyczyny konkurentów do potencjalnego spadku ryzyko takiej sytuacji (spadku) naprawdę nie jest duże - każdy nowy trener to potencjalnie kilkudziesięciu jego znajomych na trybunach - było by to coś rewolucyjnego w skali świata, jest szansa na zainteresowanie mediów i sponsorów |
Cytat:
Dobry trener i wyniki przyjdą. Odpowiednich kandydatur na polskim rynku obecnie nie ma. |
^^ To są przykłady myśli odwrotnej do Moskalowej, czyli dostosowywania taktyki do posiadanych piłkarzy, a nie zmuszania ich do gry, do której nie są predysponowani.
|
Dokładnie u nas pojęcie profesjonalizmu to fikcja wszystko leży :/ wiem że po tłustych latach niektórzy nie mogą tego zrozumieć ale tak jest - afera za afera to nam chluby nie przynosi jak testowanie studenta czy wieczne otwieranie strony z biletami klub jest zarządzany tragicznie nie ma w nim gospodarza który by to ogarnął . Tylko ten Cupial...... Wisła popada delikatnie mówiąc w przeciętność Skwk przez ostatni miesiąc zrobiło więcej akcji niż klub od lipca ...
|
Pojawia się osoba Jana Kociana.
|
To dobrze czy źle ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cel pierwszy - Tomasz Kulawik Kwota: 7,90zł + frytki Cel drugi - Mariusz Rumak Kwota: 5 000 Cel trzeci - Maciej Skorża Kwota: 20 000 Cel czwarty - Dan Petrescu Kwota: 30 000 + pejcz i tak dalej... |
Oraz Juraja Jarąbka, nawet nie wiem kto to jest...
http://www.pluska.sk/sport/futbal/o-...vat-wislu.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl