![]() |
Ale się akcja nakrecila...
No jara mnie to jak małego dzieciaka... Nakrecac,nakrecac...:) |
rzucenie racy na boisko za 500 (niechby nawet za 100)...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może przejażdżka nowym Volvo z zawodnikiem Wisły za kierownicą? Np. z DG77 ;)
|
Na razie nie mam pomysłu co zrobić z domeną, to ustawiłem przekierowanie na stronę akcji: http://r22.pl
Łatwiej zapamiętać :) |
ja zaproponowałem przebranie się za staszka smoka :-p
|
Cytat:
może kupił ktoś z byłych piłkarzy, który nie może zagrać oficjalnie w całym meczu ? :) Może ktoś kto niedawno się przeprowadzał ? ;-) Cytat:
|
Cytat:
|
Hej Wisełko Wisełko Wisełko ty najlepszych kibiców w Polsce masz!!!
|
Mam hit! Bycie smokiem przez jedną połowę ;)
Albo wizyta piłkarza Wisły w Twoim domu. |
niesamowite! nie myślałem że aż tak dobrze to pójdzie! mam tylko nadzieję że w pewnym momencie to się nie zatrzyma! nakręcajcie znajomych. udostępniajcie na FB i TT, niech każdy o tym usłyszy. A te koszulki z Reymanem o dziwo bardzo fajne :)
|
Fans4Clubs napisało na TT, że po przekroczeniu 138 tys. będziemy top3 w crowdfundingu w Polsce. Do Top1 musielibyśmy przebić ponad 600 tys.
|
Tomasz Frankowski, Kamil Kosowski, Mirosław Szymkowiak i Maciej Stolarczyk. Jak myślicie, kto z ostatniego 15-lecia jeszcze? (bo wątpię, aby grali piłkarze sprzed ery Cupiała mający po 50 lat i więcej...)
|
Sobolewski, Baszczynski, Zurawski, Kuzba, Cantoro, Marcelo, Kulawik, Moskal, Sarnat
|
Angelo Hugues na bramce będzie czy nie?:)
|
Propozycja nagrody - wspolne imprezowanie z druzyna w Cieniu
Edit; Ewentualnie wspolny wypad z Zurawskim do galerii na zakupy :P |
Cytat:
|
Cytat:
|
Proponuję dodać jeszcze do listy
- spotkanie (5-10 minut) w 4 oczy oraz zdjęcie z Żurawskim (przed/po meczu - jak klub ustali). I analogicznie - spotkanie oraz zdjęcie z Szymkowiakiem - spotkanie oraz zdjęcie z Frankowskim - spotkanie oraz zdjęcie z Głowackim - spotkanie oraz zdjęcie z Kosowskim - spotkanie oraz zdjęcie z Moskalem - spotkanie oraz zdjęcie z Brożkiem - spotkanie oraz zdjęcie z Guerierem Cena 400-500 za spotkanie Oraz: - zakupy z Żurawskim - fryzura dla kobiety w salonie Szymkowiaka - siłowanie na rękę z Krzoską w przerwie meczu - udział jako piłkarz w treningu z piłkarzami pierwszej drużyny w bazie w Myślenicach (5-10 sztuk, 2000zł?, na treningu po 2 obce osoby maksymalnie jednego dnia) Dajcie więcej okolicznościowych koszulek z numerami 110 i 1906, czemu tylko po jednej było? Przejazd otwartym autobusem na Rynek podczas następnej fety mistrzowskiej - 5-10 tyś. |
1.Wizyta w spikerce i ogłoszenie:
"Witam Państwa po Lepszej Stronie Błoń!!" 2.Wyczytanie składów 3.Udział w konkursie historycznym o Wiśle (coś na wzór tego co się na sektorze F teraz chyba dzieje) 4.I dla mnie hit: rozpoczęcie a capella: Jak długo na Wawelu... 5.Nagroda przyszłościowa: Przejazd otwartym autobusem na Rynek podczas fety mistrzowskiej w maju 2016 razem z drużyną. :) |
Cytat:
|
Proponuje sprzedaż miejsca reklamowego na koszulkach Drużyny Gwiazd bądź w pakiecie (jedna firma), bądź na każdą koszulkę z osobna (kilku reklamodawców).
|
Akurat na koszulki wrzuciłbym coś charytatywnego, to też promocja dla klubu i reklama jakichś szczytnych celów.
|
Bilety dla dzieciaków z domów dziecka są. Nie przesadzajmy.
My sami jesteśmy w potrzebie, tu chodzi o pomoc klubowi, nie czas na festyn z akcjami charytatywnymi. Przynajmniej nie teraz. Jak się podniesiemy z kolan to będziemy myśleć. Pomysł z firmami na koszulkach bardzo dobry, kilka tyś za jedną reklamę mogliby wyłożyć właściciele jakichś mniejszych przedsiębiorstw. |
Pozdrowienie kogos bliskiego przez spikeraw czasie przerwy
Obejrzenie meczu ze skyboxa Udzial w treningu albo lepiej, spedzenie calego dnia z druzyna trening, odprawa, wspolny obiad itp |
coni i reszta najpierw przeczytajcie jakie oferuje klub nagrody.. bo niektórzy piszą o pomysłach, które są od dawna realizowane. Połowa tych rzeczy już jest.
|
Panowie. Myślmy nad nagrodami "na odległość". Większość z nagród i propozycji jest na tą chwilę skierowana do osób, które muszą brać udział w imprezie. Multum osób (wg jednego euroidioty 20 mln) mieszka poza granicami kraju i nie są w stanie lub nie mogą uczestniczyć w imprezie, a stać ich na wydatek rzędu kilku tysięcy złotych. Ponadto oferta dla fanów footballu na świecie musi zawierać tylko i wyłącznie takie nagrody. To, że to przetłumaczenie założeń akcji na angielski i rozesłanie za pomocą mediów społecznościowych po całym świecie może spowodować lawinowy napływ kasy wystarczy przykład Realu Oviedo.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
No no:) tez to mi sie podoba:) sa ludzie ktorych stac na takie rzeczy,fajno:) i w ten sposob spelniajac marzenie pomaga sie swojemu klubowi:) akcja przekozak,az zaskoczony jestem ze ona tak szybko sie rozwwinela,ze kwota tak urosla super:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl