![]() |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Małecki - Boguski Zmiany: Burliga, Wilk Bramki: Boguski, Garguła |
Witam, klasyfikacja po meczu z Koron± i generalna.
http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=207 |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Nalepa, Głowacki, Bunoza - Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanovic, Małecki - Brożek Zmiany: Wilk, Boguski, Burdenski Bramki: Brożek, Chrapek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Burliga, Lech Bramki: Brożek, Garguła, Stolarski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanovic, Wilk - Garguła, Chrapek, Boguski - Brożek Zmiany: Nalepa, Małecki, Sarki Bramki: Wilk, Brożek, Chrapek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Boguski Zmiany: Brożek, Burliga, Burdenski Bramki: Garguła, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Boguski Zmiany: Brożek, Burliga, Burdenski Bramki: Garguła, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Boguski, Wilk - Brozek Zmiany: Sarki, Malecki, Stolarski Bramki: Sarki, Chrapek, Brozek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Burliga, Burdenski Bramki: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek Bramki: Garguła,Stolarski,Brożek Zmiany:Boguski,Burliga,Kamiński |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Garguła, Chrapek, Wilk, Boguski - Brożel Bramki: Garguła, Brożek Zmiany: Małecki, Burdenski, Burliga |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki , Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanovic, Garguła - Boguski - Brożek, Bramki: Garguła, Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanovic, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanovic, Garguła - Boguski - Brożek Zmiany: Nalepa, Wilk, Sarki Bramki- |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Małecki - Brożek-Boguski Zmiany: Chavez, Burdenski Bramki: Chrapek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Chrapek, Garguła, Wilk, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki,Małecki,Burdeński Bramki: Garguła |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Małecki, Garguła- Brożek Zmiany: Nalepa, Burliga, Boguski Bramki: Brożek, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Małecki, Garguła- Brożek Zmiany: Nalepa, Burliga, Boguski Bramki: Brożek, Sarki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Stjepanović, Wilk, Chrapek, Boguski, Garguła- Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramki: Brożek, Stjepanović |
¦l±sk Wrocław – Wisła Kraków 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza – Wilk, Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła – Pa. Brożek Zmiany: Małecki, Nalepa, Sarki |
¦l±sk Wrocław – Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz – Miskiewicz, Stolarski, Nalepa, Glowacki, Bunoza, Malecki, Chrapek, Gargula, Stjepanovic, Sarki - Brozek Zmiany: Wilk, Boguski, Burdenski Bramki - Brozek x2 |
¦l±sk Wrocław – Wisła Kraków 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz – Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza – Wilk, Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła – Pa. Brożek Zmiany: Sarki, Małecki, Nalepa Bramka : Chrapek Podaję też typ na Jagiellonię z wyprzedzeniem Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 2:1 (0:1) Skład: Mi¶kiewicz – Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza –Nalepa, Stjepanović, Chrapek, Boguski, Garguła – Brożek Zmiany: Małecki, Burliga, Sarki bramki : Brożek, Boguski |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Boguski, Chrapek, Wilk, Stjepanović, Garguła - Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Nalepa Bramki: Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jovanović, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Wilk, Boguski - Brożek Zmiany: Burdenski, Małecki, Sarki Gole: Garguła, Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Wilk, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burliga, Małecki Bramki: |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki,Jovanovic, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Sarki, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Burliga, Burdenski Gole: Garguła, Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Chavez, Bunoza - Burdenski, Garguła, Szewczyk, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Głowacki, Chrapek, Wilk Gole: - |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Sarki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Małecki - Boguski Zmiany: Burliga, Wilk, Brożek Wynik: 4:2 (1:1) Bramki: Brożek, Małecki |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Wilki, Garguła, Chrapek, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany: Burliga, Burdenski, Małecki Bramki: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 1-1 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jovanović, Nalepa, Głowacki, Bunoza - Chrapek, Wilk, Stjepanovic, Garguła, Boguski - Brożek Zmiany: Małecki, Sarki, Burliga Bramka: Brożek |
¦l±sk Wrocław - Wisła Kraków 2:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Nalepa, Bunoza - Małecki, Boguski, Chrapek, Stjepanović, Sarki - Brożek Zmiany: Burliga, Garguła, Wilk Bramki: Brożek, Chrapek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 12:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl