![]() |
karny ok, ale czerwona....????
|
To był faul Pareiki ? Obiektywnie? Dla mnie to Pareiko stanął w miejscu czekając na piłkę, a Legionista wjechał w niego jak w masło.
|
Melex zszedł...
|
Cytat:
|
Czerwona i karny dla Pareiki. Przez kogo? Przez Kowalskiego bo mu się Radović schował za plecami i biedak nie zauważył. Niech on już zejdzie i nie wraca.
|
karny z dupy
|
Dobra chcieliście Jovanica to macie :D
|
było blisko...
|
blisko bylo...
|
Smiech na sali, sedzia to pokraka a Kucharczyk to pieprzony symulant. Dziekuje.
|
niezły cyrk ...
|
ale za co czerwona? ludzie machną się i tyle żółta najwyżej ile razy było sam na sam że mijał bramkarza jakis koleś i był faul nawet bez kartki.. to było w polu karnym.. bez sensu...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko, że faul był. Karny zasłużony, ale czerwona kartka już nie. Przynajmniej moim zdaniem.
|
I tak wlasnie kwitnie ku... zlodziejstwo w Polsce...
|
W ogóle mogli na ten mecz nie jechać jak im się grać nie chce.
|
R,M sie juz poddaje ze ściągnął Melexa ?
|
Maaskant już chyba odpuścił kompletnie ściągając Meliksona. Mecz parodia. Wg mnie karny i żółta kartka.
|
No i luzik. Dobrze, że mamy Mistrza i wynik nic nie zmienia.
Dobrze by było puścić Riosa na całą drugą połowę. |
....a niech oni odstrzela tego Kowalskiego bo zal patrzec
|
No trudno, gramy dalej. Mam nadzieję, że za agresję Pareiko nie zostanie ukarany przez tzw. komisję ligi. Jak wiadomo, oni lubią się dopieprzać do naszych.
|
Cytat:
|
spoko, gramy z nimi rezerwowym składem a oni i tak się męczą( to tylko podkreśla że jesteśmy od nich o poziom wyżej). Dzisiejszy mecz ma nam pokazać kogo wy....ć z klubu.
|
Laskowski bardzo obiektywnie podszedł do karnego. Jakbym faulu nie widział, to bym pomyślał, że Pareiko biegł przez 50 metrów by wjechać wyprostowaną nogą w Radovica.
Ja .......ę, przecież to była zwykła stykowa sytuacja. Karny zgoda, ale czerwień? Czy Gilowi przypadkiem sufit na łeb się nie spadł? |
Cikos ładnie po polsku mówi :D
|
Karny ewidentny, Radovic wygrał pozycje (pierwszy dotknął płkę) i został sfaulowany przez Pereike ale czerwień jest zastanawiająca. Tutaj to chyba błąd sędziego. Generalnie najsłabsi u nas to Kowalski, Cikos, Jirsak, Pajlic,Shivakov w takiej kolejności.
|
Gol mnie rozjebał. 1:0 do przerwy, przeciwnik w dziesiątkę: -"Mam nadzieję, że utrzymamy ten wynik".
|
Cóż teraz trzeba paradoksalnie bronić tej porażki 0-1 i liczyć na stałe fragmenty gry albo jakąś kontrę. W otwartej grze polegniemy jak nic.
Walczyć twardo w obronie i kontry. Tylko to. Nie załamywać się Panowie:) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl