![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak Sobolewski tak dalej będzie grał, to się z nim pożegnamy w czerwcu.
|
małecki sie strasznie gubi w ataku
|
Autobus już u Śląska w polu karnym- będzie mecz jak na jesień. Tyle że Śląsk już prowadzi.
|
Sobolewski jest najgorszym zawodnikiem Wisly obecnie i to Wilk powinien grać, ale Maaskant widzi to inaczej
|
nie dobrze się stało, że tak szybko straciliśmy bramkę, to co gra teraz Śląsk to kaleczenie footballu... dawno nie widziałem tak głęboko cofniętej drużyny... tragedia
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Siwakow gra 9 bez jaj z tak grającym Śląskiem to dawać Riosa za niego albo za Jirsaka.
|
Jest źle... Lenczyk wiedział co robi szybko strzelona bramka i teraz czas na bronienie się całą jedenastka i te kontrataki Sląska mogą być zabójcze...
|
Cytat:
|
Ale trzeba przyznać, że przyśpiewka "Twierdza Wrocław" pasuje idealnie do Śląska jak na razie ;)
|
najbardziej wkurzają mnie te zagrania w pole karne, a tam nie ma nikogo kto by wykończył akcję
|
Chociaż przegrywamy to trzeba przyznać że gra Wisły wygląda naprawdę przyzwoicie.
|
WKS strzelil i obrona czestochowy na co my lezymy i kwiczymy bo z Malym na szpicy to zrobimy wielkie gowno a nie gola. To nie jego pozycja, jego tam nie ma. W przerwie schodzi Shiva wchodzi Zuraw/Rios, nie ma wyjscia - na bezrybiu i rak ryba
|
Małecki zupełnie sobie na szpicy nie radzi, Rios byłby lepszy, potrafi się zastawić, ma lepszą technikę.
|
....a najeżdżacie na Sobola, a jakby chłop stanął i się przyglądał akcji to byście jeszcze bardziej napierdalali na niego, że stanął jak słup i nawet nic nie zrobił, chciał dobrze przecież.
Wielcy eksperci futbolu i komentatorzy. Idę o zakład, że nie jeden z was kopał piłkę jedynie za czasów podstawówki na WF. |
Kurr... Jak brakuje Genkova!
|
Musimy zaryzykować i zagrać dwoma napastnikami, bo osamotniony Mały nie stwarza zagrożenia.
|
Cytat:
|
Patryk macha tymi łapami nic z niego nie ma.
|
Małecki w ogóle sobie nie radzi na szpicy... Gołym okiem widać brak Genkova :/
|
Cytat:
Gilardino rozumiem, że obserwujesz mecz z równym zapałem co ja :) |
Wychodzi brak napastnika, brak Genkova
|
Mam nadzieję, że się mylę, ale zaczyna się realizować scenariusz ubiegłoroczny.
|
Narzekałem na Genkova ze marnuje setki ale bez niego atak nie istnieje :/
Leńczyk dobrze rozszyfrował grę Wisły... Szlaken faken |
Cytat:
|
Już 20 dośrodkowań :D Może powtórzymy 47.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl