![]() |
Cytat:
|
Genkov kim on jest na boisku?.Jest tam po to kur.wa w koncu zeby takie piłki strzelac jako NAPASTNIK,nie jako pomocnik czy obronca.
Tak jak na Pareiko mozna polegac,tak on ma setki strzelac bo to jego robota do cholery... Siwakow to juz brak slow... |
Zagraliśmy chyba najlepszą pierwszą połowę w tej rundzie, a dzięki sędziemu i własnemu braku skuteczności będziemy się męczyć w drugiej połowie. Sędzie taki drukarz, że po meczu powinien sam udać się do Wrocławia.
|
Widzę ,że Genkov znów trafił z nieba do piekła :D Przy pierwszej sytuacji wydaje mi się że nie widział obrońcy jak mijał bramkarza , przy drugiej mógł się zachować lepiej , powinien strzelać z pierwszej a nie przyjmować choć źle tego nie zrobił ale piłka była w powietrzu( o ile dobrze pamiętam) i musiał szybko decydować się na strzał ponieważ obrońca już naciskał go i strzelił prosto w bramkarza - zdarza się . Co do karnych - ewidentne przynajmniej wg mnie . No i wkur... mnie dlaczego tak ciągle pierdo.. o "tej liczbie obcokrajowców w 11 Wisły " , wałkują już o tym całą rundę jakby nie mieli innych tematów !
|
Cytat:
|
Cytat:
co do drugiego "karnego" to już inna sytuacja, tam Gienek pokazał, że nurkowanie na treningach ćwiczy ostro. |
Dawno nie widziałem tak zaskoczonych ludzi jak Jirsak, Wilk i zwłaszcza Sivakow, gdy ktoś zagrywa do nich piłkę.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwsza połowa dobra w naszym wykonaniu. Szczególnie podobała mi się akcja po której Genkov trafił tylko w bramkarza. Szkoda, że sędzia nie podyktował 2 ewidentnych karnych. Zobaczymy czy Maaskant będzie coś zmieniał, bo oprócz Sivakowa wszyscy grają dobrze.
|
Cytat:
|
Maor to jest gracz !
|
Obiektywny komentator Szymkowiak "lepiej nie mogliśmy sobie wymarzyć początku tej połówki" :D
|
Apel Maaskanta zadziałał xD
Brawo Szulc! |
Po meczu. Czerwona, nerwówka się zaczyna i faulowanie w drużynie GKS'u.
|
Teraz mam nadzieję, że pokażą charakter i dobiją ich żeby nie doprowadzać do nerwowej końcówki. Tak jak dawna Wisełka.
|
Poprostu slaby sedzia, a nie ze komus sprzyja...teraz dal nam prezent w postaci czerwonej kartki.
|
TSWentan!!!
|
hehe mówiłem - zjebać Genkova - strzeli bramkę ;)
Maor - gracz meczu jak na razie! |
Teraz pewnie się zaczną zmiany.
|
Cytat:
W futbolu wszystko możliwe, oo bramka Genkova 2:0. Przypominam, że prowadziliśmy tak samo z Podbeskidziem czy z Koroną. Dlatego ja czekam na 90 minutę, żeby dopiero powiedzieć "po meczu". |
Genkov!Psuje w miarę łatwe sytuacje, strzela z niby trudniejszych. Ciekawy przypadek :)
|
Zawsze jak "kibice" narzekają na jakiegoś zawodnika to on zdobywa gola! Tak było z Małeckim w meczu z Arką, tak też jest teraz! Narzekajcie dalej na Genkova... :rotfl:
|
Melikson daje piłkę na nos praktycznie, najlepszy transfer Wisły ostatnich lat. Wpuścić Riosa za Sivakowa !
Cytat:
|
Cytat:
|
Mówiłem, że daleko od "po meczu" ku&*&&
Znowu stały fragment gry, jak mnie to wku**** |
Tylko teraz zadnych głupich zmian , które mają mieć za zadanie bronienie wyniku panie Maskaant.. do końca daleka droga. Gramy w przewadze, tego Wisła nie może przegrać a nawet zremisować, a mimo to mam nerwówkę bo Wisła przy prowadzeniu bawi się w nonszalancje a trener w bronienie wyniku.
A nie mówiłem :( |
Jak zwykle stały fragment gry... Czy oni mają to trenowane, bo zdaje mi się, ze nie.
|
Cytat:
|
Czy oni trenują obronę przy stałych fragmentach ??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl