![]() |
Bunoza przeca nie gra zle. A napewno nie gorzej niz Jaliens. W odbiorze spoko tylko te dlugie pilki mu nie siedza.
|
Wpuścić Riosa za Genkova, bo dziś gra bardzo słabo. Tak przeczuwałem, ze będzie to kolejny Bułgar, który nie spełni oczekiwań, chociaż ma jeszcze wiele meczy do rozegrania
|
Mały jest przech*j :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale mamy sędziów w naszej marnej lidze to szkoda gadać...
|
Meliskon poprostu nie umie grac normalnie :))) on zawsze musi zrobic jakis trick. I zawsze mu wychodzi.
|
Cytat:
a skad pomysl ze trener mysli tak jak ty? |
kto ma brame Jirsaka?
|
Gra się nie zmienia, wiele przypadku, dzida do przodu i niech się dzieje, ciężko to oglądać.
|
Znowu to samo , znowu się chowają ;/ oborona idź pan w ..... Chaos i tyle.
|
Świetnie gra Sobolewski dziś,widać że obrona musi jeszcze się zgrać
|
wilk za genkowa
|
No to przejście na z 4-5-1 na 4-6-0 :)
|
Jak nie strzelą tej trzeciej bramki to chyba zawału dostane, albo zawału dostane albo Ruch wyrówna, albo jedno i drugie.
Gra faktycznie słaba, ale 3 punkty najważniejsze. |
Maooooooor Meliksooon!
|
Melikson !!!!!!!!!!!!!!!
|
3-1!!!!!! brawo
|
Akcja-stadiony świata.
|
I co?? I co?? JIRSAK!!!!!!!!!!!
|
Jirsak po wejsciu zrobil spora roznice
|
Jirsak - co za asysta !!! MAOR
|
gooooooooooooooolllllllllllllllllllllll MELIKSON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Jirsak chyba zagości na dłużej w składzie :D Mega zmianę dał, jeszcze ta wykładka do Meliksona...
|
To jest mecz Jirsaka !!!
|
Kirm jest troszke za bardzo ambitny haha :D
|
Cytat:
|
Moja prośba została wysłuchana bardzo szybko. W takim razie poproszę jeszcze czwartą bramkę :)
|
No bez kitu teraz żałuje, że jeszcze nie mam karnetu, ale to przez brak kasy. W poniedziałek idę, dość już plucia sobie w brodę :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl