![]() |
Kulawik miota się niemiłosiernie. Widać totalny brak na tą drużyne pomysłu, trzeci mecz i trzecia zupełnie inna jedenastka.
|
W składzie Wisły tylko trzech Polaków - Małecki, Wilk i Żuraw
Jesteśmy jak Pogoń Szczecin kilka lat temu :) |
Cytat:
|
Cieszy to ze Brozki i inne Boguskie zobacza ze wcale nei nalezy im sie zawsze miejsce w podstawowej 11stce
|
Gdzie jest Chavez ???? Tylko on moglby spowodowac zeby ta obrona byla pewniejsza...
|
Dajcie spokój wczoraj się dowiedział że Chavez może grać, a wcześniej na treningach może próbował
pare Bunoza-Cleber. Cieszmy się że Pawełek na ławce jest. Może Rios coś pokaże dzisiaj. Brożek pewnie w przerwie wejdzie za Żurawia. |
Moze dostane bana ale musze to stwierdzic....
Kulawik jest mocno .......niety... Juz nie tylko mi chodzi o Chaveza ale chodzi mo o to ze gra slabiutki Jirsak na srodku... Dzieki Bogu ze po tym meczu idziesz w....u... |
2-0 dla nas. Mówiłem to ja, prorok;)
|
tylko 3 Polaków w pierwszym składzie...swoją drogą ciekawe, kto będzie naszym kapitanem. Cleber, Żuraw, innych kandydatów nie widzę...
EDIT: Cytat:
|
Cytat:
Dziwny tez sklad. Paljic w I meczu na trybunach, w II wchodzi w przerwie i nic nie pokazuje, teraz w III w podstawowym. Jirsak tydzien temu trybuny, teraz pierwszy plac. Miota sie Kulawik strasznie. |
Cytat:
|
Oglądam wywiad przed meczem z Kulą i jak go pytali o to czy wie kto jest jego następcą to wyglądał jakby miał wielkiego focha :)
"Takie życie" :D |
Cytat:
|
Kulawik nie ma pojęcia co robi moim zdaniem. Chociaż nie ma drużyny i jaka jedenastka by nie zagrała to wyglądają jakby się pierwszy raz widzieli...
Zobaczymy :) |
Kulawika nie ma za co winić, chce coś chłop zmienić, skoro jedno nie działa, ale... Chyba lepiej by było jakby przez ten czas (3 mecze) zagrał w miare możliwości jednym składem no ale cóż... Sam miał mało czasu na rozeznanie w pierwszym składzie, bo przecież nie jest on nominalnym drugim trenerem żeby wiedzieć wszystko o pierwszej kadrze, więc jego to ja bym najmniej winiła. W sumie to można było dać szansę Kaziowi M. a nie Kulawikowi, no ale cóż... Było i praktycznie minęło.
Mam nadzieję, że jakimś cudem wywieziemy choćby ten punkt z Łodzi. A co będzie zobaczymy. Póki są realne szanse to i w zwycięstwo wierzę, jako wierny kibic ;) Btw.- Cały stadion, na czerwono! :D |
Nie marudźcie na skład, bo Kulawik mógł Pawełka wystawić i wtedy by było źle. Trzeba się cieszyć ;-)
|
Ten Kulawik to jest chyba stuknięty. Jak drużyna ma grać dobrze jeśli w każdym meczu inny skład? Dobrze że to jego ostatni mecz
|
Dzis tylko 3 pkt, 1 pkt to bedzie porazka. Chlopaki musza zacisnac zeby i walczyc.
|
Naszych na trybunach swietnie slychac. Przy takim dopingu to niech nasi lepiej strzelaja dzisiaj
|
"Jesteśmy Dumą..." doskonale słyszane ;) No a teraz jeszcze "Wisła z Krakowa..." :) O i jeszcze "Ch... w d... Łodzi..." :)
Mam nadzieję, że nasi dziś 3 punkty ugrają. Ciekawe jak się Maciek spisze dziś, oby było lepiej niż ostatnio. Rios powinien zagrać na większym spokoju, w końcu to już nie debiut. Jirsak ma szansę się pokazać i wreszcie wyjść z cienia. Liczę na to, że nasi się zmobilizują, żeby dobrze pokazać się nowemu trenerowi (chyba ogląda jakoś ten mecz?). PS niebieskie koszulki adidasa > czerwone koszulki adidasa |
Dla tych, który krytykują Małeckiego za stałe fragmenty gry - spójrzcie jak one wyglądają w wykonaniu Pajlicia.
|
Spójrz ile piłek stracił Małecki po indywidualnych akcjach. Jeszcze chyba dobrze nie dograł.
|
Rios gra w pierwszym skladzie ?
Bo go kurde nie widzialem przy pilce |
Palijc czy jak mu tam to w ogóle transfer z jakiegoś Ciemnogrodu chyba... Coś jak Kirm, tylko Andraż gra dobrze w kadrze więc jego można by sprzedać, bo u nas jest zupełnie bezproduktywny. No, ale oglądajmy. Może co ten Dragan wyczaruje, a jak nie on to chociaż pozostali nasi kopacze. ;)
PS. Bardzo dobry doping z naszej strony. PS2. Hmm... Jak temu Bieniukowi się Łodzi nie podoba to może nam by się przydał? EDIT: Noi wyczarował/li :) Ale do hurraoptymizmu to jeszcze baaardzo daleka droga. |
Na razie nieźle...
|
Zabawne spotkanie. 2 nieudaczne drużyny, nic nie potrafiące piłkarsko :)
|
okropny ten mecz
|
profesjonaliści - przerwa na picie :D:D:D
|
Ahahahaha i wielki niechciany pan znikąd w ogóle ogóras 58 sortu strzela bramkę:D
pozdro znawcy |
Dobrze mowiłem, ze wiecznie nie bedziemy zle grac. Swietnie to Dragan zrobił :) W koncu ladnie graja
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl