![]() |
1:0 Maly :)
|
Brozka niema Mały strzela bramke to dopiero bedzie teraz sie wydzierał na innych
ale chwala mu za to ze był tam gdzie powinien |
Wygrana, która nic niestety nie da nam...
Odbębnić, zdobyć 3 pkt i poprawić statystyki. 1 minuta brakowala do Mp... |
i wystarczyło postawic na Singlara w meczu z Pasami... NO NIC.
|
Cytat:
|
no i ta barmka ogólnie to nic nam nie daje, cud nas może uratować jedynie, ale przykro mi to mówić... nie dziś :/
|
Cytat:
|
Singlarowi brakuje szybkości, ale to logiczne po tak długiej przerwie. Jednak w porównaniu do Jopa to i tak jest rakietą...
|
módlmy się za Zagłębie teraz....:)
|
No i Mały w końcu coś strzelił.
Ja w dalszym ciągu wierzę w mistrzostwo. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale w meczu Lech - Zaglebie to goście prowadzą grę, ale samoboja sobie strzela Kędziora. Przypadek ? Nie wierze w to.
|
Po ilosci sytuacji i strzałach Wisły widac jak bardzo brakuje nam typowego egzekutora który by strzelał bramki w takich sytuacjach.
|
Zdobyc mistrza dzieki dwom golom samobojczym. Piekna sprawa...
|
Cytat:
|
z tego co mowia to amica nie gra dobrze a raczej bardzo nerwowo
oby tak dalej brakuje tylko bramki dla ZL |
Cytat:
Będzie co ma być. |
Cytat:
Przestańcie pitolić farmazony.. |
Cytat:
|
Wieści noszą, że Onyszko w Wiśle i od razu w I połowie popełnił (wg mnie) więcej błedów niż przez cały sezon. Nawet przy bramce wydaje mi się, że mógł zachowac się lepiej, ale jest prowadzenie ;) Szkoda tylko, że Amica sobie mecz druknęła :(
|
Cytat:
No ale Lech jest wielki, każdy to wie, tak samo jak to, że Wisła rok temu ligi nie wygrała, a tylko Lech ją przegrał. |
Cytat:
Tak się będziemy licytować? To jest piłka, zdarzyć się może wszystko, a szukaniem spisków i kreowaniem teorii zaczynają już co niektórzy przypominać aktywistów naszego dziennika, którzy szukają tych co zestrzelili samolot w Smoleńsku. Bez jaj panowie.. |
Cytat:
|
Cytat:
albo nowym autobiustem je zawiezli |
Ajc....Ale Łobo przywalił w tyczkę...
|
po ptokach ....
|
po zawodach
2?0 dla lecha |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl