![]() |
nie wie ktoś gdzie można w Krakowie zrobić sobie tatuażyk henną? bo chciałbym na jakiś czas ponosić sobie i zobaczyć jak to by wyglądało na mnie... dzieki za pomoc
|
Cytat:
|
Cytat:
http://img57.imageshack.us/img57/2446/ahag.jpg |
http://i40.tinypic.com/dmr0va.jpg Kiełba to Twoje dzieło?
|
Cytat:
|
Skąd jest ten motyw smoka? Na 100% gdzieś go już widziałem... Na jakiejś wlepce?
Edit: Dobra, wiem, z wrzutu przecież. |
Cytat:
|
|
jest moze dostepny bialy tusz do dziar?
edit. co sądzicie na temat zgodowych dziar? |
Mistel tak z ciekawosci ile taka gwiazda kosztuje??
|
Cytat:
|
Cytat:
zgoda upada i co wtedy ??? :-/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
trzeba byc mocno przekonanym do tego, wiem co mowie ;p |
poszukuje kogos kto by wykonal dla mnie projekt dziary. szczególy priv
oraz podbijam pytanie czy jest bialy tusz? |
jest, przynajmniej w miamii ink mieli ;D
|
Cytat:
tak istnieje biały tusz |
ma ktos foto dziary Gksu Belchatow 3D? ta wychadzaca spod skory jakby. bo nie moge znalezc.
|
Cytat:
Witam! Tak to jest skończona praca. Tatuaż mój ale dzieło Agnieszki z kultu! :p "Skąd jest ten motyw smoka? Na 100% gdzieś go już widziałem... Na jakiejś wlepce?" - smok jest w całości mój. zapewniam Cie że nie było go nigdzie wcześniej. :-) "Genialne. Ciekawe jakie koszty?" - pieniążków trochę poszło na to, ale dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach.:-D |
No, Kieł-ba, podziwiam.... Sam bym sięnigdy na cośtak wielkiego nie zdecydował. Ale praca piękna.
|
Orinetuje się ktoś gdzie możan nabyć w Krakowie czarną hennę (bynajmniej nie dla mnie :P)?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
KIEŁ-ba mam nadzieję że kiedyś będziesz paradował bez koszulki po mieście i Cię spotkam i obejrzę to dzieło sztuki na żywo:)
|
Cytat:
Jak to się u nas w kraju mówi : pożyjemy - zobaczymy ;-) No ewentualnie w barze na browarze :) Na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach! |
a ja mam pytanie do kumatych - w lutym 2008 r. robiłem sobie tatuaż w studiu Lizard Tattoo przy Grodzkiej 32, chciałem sobie zrobić drugi tatuaż w tym samym studiu, ale gdy zjawiłem się tam w tym tygodniu, to okazało się, że tam jest jakieś inne studio - Graff Tattoo. Proszę, niech ktoś napisze na priva jeśli wie, co się stało z tamtą ekipą z Lizarda? Przenieśli się gdzieś w inne miejsce w Krk czy definitywnie zamknęli i zwinęli interes???
|
Wg google ich adres to: ul. Szewska 20/1 I p.
|
W Graff Tatoo też robią bardzo dobrze i w przyjemnej atmosferze, chociaż wiszą tam jakieś vlepy pejsow ;/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl