![]() |
Cytat:
Żeby nie było offa to... Podoba mi się to, że weszło, Szamo itd. wstawili się za Brożkiem. Zastanawia mnie, czemu najlepszy[!] napastnik w Polsce [bynajmniej na tą chwilę] nie dostaje szansy od selekcjonera na pokazanie się. Mam nadzieję, że 'Leeeeooooo' powoła wreszcie Brożka do repry, bo temu chłopakowi należy się to jak mało komu. |
|
Cytat:
tyle, że jest yto na poziomie klozetu.... sensacja, obrazanie czyli igrzyska dla gawiedzi |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jak ktoś słabo gra, to zrywa po łbie, jak świetnie, to jest wychwalany. I nic tego nie zmieni. I chwała zawodnikowi, jak potrafi zacząć grać dobrze. Brożek wyszedł na ludzi. |
Cytat:
|
hmmmm nie zapominajmy że zarówno Żurawski , jak i Franek mieli genialnych pomocników w postaciach Szymka i Kosy.Brożek jest dla mnie bardzo dobrym napastnikiem ,i pozwolę sobie to powiedzieć (aczkolwiek to tylko moje zdanie) prawdziwym filarem tego zespołu. Poza tym ma coś czego np. Żurawski nie miał - tą jego waleczność i agresję (czasami te jego oczy przypominają oczy jakiegoś seryjnego mordercy :D ).I tak na koniec- nie ma co porównywać Żurawia do Brożka, jeden i drugi prezentują zupełnie inny styl napastnika.
|
Cytat:
Brożek już wielokrotnie udowadniał że potrafi strzelać bramki w pucharach, wg mnie nawet lepiej mu to wychodzi niż w meczach ligowych, chodzi mi o to że jest skuteczniejszy (takie mam wrażenie) w lidze potrafi zmaścić wiele prostych sytuacji - może jest to kwestia psychiki i zaangażowania ? Tak czy siak widać postęp w jego grze i to że chłopina się wyrabia, do trzydziestki mu jeszcze trochę brakuje a zazwyczaj wtedy kopacz jest w pełni formy. W ostatnim meczu z Beitarem bardzo fajna spokojna i techniczna bramka - dwa lata temu waliłby taką sytuację na siłę. |
No tak...jeszcze może taką gwiazdą jak Żuraw, czy Franek nie jest, ale...on ma 25 lati w końcu zaczyna realizować potencjał, o którym mówiono juz od dawna. Jak Ci dwaj byli w jego wiekui, to byli na niższym poziomie niż on. Jak będzie miał 27 to być może będzie już 3-krotnym królem strzelców.
A i w pucharach sobie świetnie radzi: 2008/09: z Beitarem 2 bramki (na dwa mecze) 2006/07: z Anderlechtem bramka, z Nantes bramka, z FC Basel bramka, z SV Mattersburg bramka (tylko z Iraklisowi nie strzelił chyba) 2005/06: z Panathinaikosem bramka . W zasadzie, co wyjdzie to strzela (poza meczami, w których cała drużyna gra nieprzeciętną kichę - jak z Victorią Guimares), czego więcej chcieć |
Tak gwoli ścisłości :D
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wypisując wszystkie bramki Brożka w europucharach trzeba jeszcze dodać gol z Feyenordem i trafienie z Primorje za małolata. Ale ogólnie zgadzam się z tym, że Paweł poczynił wielkie postępy i jest niekwestionowanym liderem Wisły teraz. Nie ma co porównywać go z Frankiem i Żurawiem bo to zupełnie inni napastnicy, ale napewno trzeba zauważyć świetną grę Brożka z pierwszej piłki i strzały głową. |
z Feyenordem a nie z Anderlechtem, sorki
|
Wywiad z Pawłem: www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4317
Cytat:
EDIT: www.wislaportal.pl/news.php?id=13661 Się nam Tomek rozhulał. Od kiedy on taki wesoły :) |
|
ktoś wie jak długo bedzie jesczze pauzował Głowa?
|
Cytat:
|
Cytat:
4-6 tygodni |
choc kiedys nie pozwalalem sie nikomu przescignac w nasmiewaniu sie z Brozka tak teraz musze to przyznac, ze szokuje mnie jego pewnosc siebie i precyzja w grze. Nie wiem jak dlugo sie to utrzyma, ale poki co robi na mnie spore wrazenie, majac zwlaszcza przed oczami dawne popisy.
Zobaczymy w dalszej czesci sezonu. |
|
Na tym filmiku możecie sobie zobaczyć podejście "wielkiego i cudownego" Cantoro do nas, kibiców:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...em_Skorza.html Tak od 0:40 sekundy... http://i38.tinypic.com/2j51edw.jpg |
Oj bo Mauruś zmęczony był;)
|
Wśród kibiców jest nie jeden taki Cantoro co caly mecz siedzi cicho a jak piłkarze podejdą to odpowiada jakby cały mecz dopingował,a Cantoro może miał jakiś gorszy dzień bo zawsze świętuje zwycięstwo.
|
wpierw chciał krzyknąć.. i sie zakrztusił chyba ;)
przynajmniej ja tak to widze. PS: a usprawiedliwanie zawodnika ze zmęczony to lekka hipokryzja, alez to wysiłek... - nie nawiązuje specjalnie do tej sytuacji tylko ogólnie. |
Jak dla mnie szukasz dziury w całym..
|
impArt
Niewiem skad ten szyderczy ton w stosunku do Mauro...tam nic nie ma .pilkarze skanduja,Mauro schyla glowe,po czym jest juz normalnie ustawiony do sektora. |
eee, bez przesady :) nie szukajmy na siłę problemów
|
Mauro zaczął czytać forum Wisły i stąd jego niechęć do kibiców :) 2 tygodnie wcześniej wszyscy go obrażali i od dziadów wyzywali to wziął sobie to do serca i się rewanżuje..
|
http://www.wisla.krakow.pl/galerie/2...etr_losowy=698
Mario ma ekstrawaganckie sposoby snu. :) btw. świetne zdjęcia z samolotu. no i Piotrek Brożek czyta fajne gazetki. ;) |
Zdjęcia są na prawdę pierwsza klasa haha ;)
http://www.wisla.krakow.pl/foto.php?...ny&plik=23.jpg Ostatnie foto także pokazuje sposób jak spać w samolocie ;)) |
Hahahahahaha! To foto mnie rozwaliło! Ale to dobrze, bo przynajmniej widać, że drużyna się.. lubi! :P
Mega! |
jacy oni słodcy na tych fotach,fotograf genialny!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl