![]() |
Lesiu chyba dawno nie zaliczył bana...
|
Sukennicki ławeczka, czyżby znów zmęczony?
|
A ja trzymam kciuki mając nadzieję, że tak efektownie grająca Wisła zagra dziś także efektywnie.
Ciekaw jestem czy będziemy grali swoje, czy zagramy tak, jak inni grają przeciwko Wiśle. |
Bardzo dobrze, że Sukiennicki na ławie. To bardzo slaby grajek.
|
Cytat:
Niech się w końcu zdecyduje: słabi grajkowie czy słaby trener? A może w ogóle dla niego słaba Wisła i tylko k....rwa z kałuży się liczy? |
Cytat:
Ławeczka. Czyżby wszyscy zmęczeni? :pala: |
Słabe elementy w składzie cała obrona, zwłaszcza Mikulec- to mierny piłkarz. Dobrze, że słabiutki Broda nie gra.
|
o krva ŁKS tego trenera z NBA wziual ?
ile on ma cm 210 ??? |
Skład taki, że w pierwszej połowie ich męczymy a w drugiej niszczymy :-D
|
Myślę, że to nasze optymalne zestawienie na ten moment.
Liczę na odniesienie pewnego zwycięstwa w końcu - wszystko mija, nawet najdłuższa żmija.. 1-4 - Rodado, Baena, Sukiennicki, Zwoliński :) |
Cytat:
P.S. Sukiennicki przede wszystkim źle ustawiany przez trenera. Moskal sobie ubzdurał że zrobi z niego zawodnika ofensywnego i to jeszcze na naszej najmocniej obsadzonej pozycji... |
Nic nowego w jego przypadku.
|
Jeśli ktos ma uratowac wynik to Rodado, Baena, Carbo, Chichkan.
|
Oh shit, here we go again. Łódź 1.
|
I juz w d...a nie mówiłem?
|
OK, Moskal w całej karierze nie wygrał do tej pory 92% spotkań, w których jego drużyny pierwsze traciły bramkę.
No to zobaczymy. |
Cytat:
|
Widać, że Gogół jest systematyczny. Tak jak mówił po Resovi w zeszłym sezonie, że nawet nie skakał do główek, tak i dzisiaj nie skoczył. Stabilny, psiahmać... :(
|
|
Szybko poszlo...
|
Nie wiem ile Wam trzeba do tego, żeby przestać się dziwić :D Ja się przyznam osobiście, że całkowicie przestałem po meczu z GKSem katowice od ktorego dostalismy 5:2.
W tym roku kalendarzowym jestesmy najsłabszą druyżną 1 ligi (nie liczac beniaminkow, spadkowiczow i awansowiczow) to i mamy wyniki jak jedna z najslabszych druzyn 1 ligi. Spadek do 2 to już pewnie będzie gaszenie światła. |
Framacik mega efektywna gra Wisły, jak liczyles :D
|
Już 2-0. Może być gwałt.
|
Gra adekwatna do miejsca w tabeli
Swoją drogą nieprawdopodobne że można mieć 30 graczy na kontraktach w tym żadnego dobrego obrońcy , jednego napastnika i 2x 0.5 skrzydłowego Gratulacje dla budowniczych kadry |
Cytat:
|
Cytat:
I tak źle, i tak nie dobrze :D |
Swoją drogą, dlaczego nie gramy młodzieżowcem w bramce?
Cziczkan i tak niczego nie broni a przynajmniej nie gralibysmy kazdego meczu jednego mniej |
Kazek się w....ił.
O ile Gogół jeszcze coś tam grał to Starzyński był dramatyczny. |
Nasze boki obrony to jest tragikomedia - Mikulec i Jaroch są totalnie pod formą, mają problemy z piłkarskim abecadłem typu przyjęcie czy podanie.
Wypuszczenie Gogóła i Starzyńskiego w pierwszym składzie to ogromny błąd Moskala. Pierwszą połowę graliśmy w zasadzie w 9-tkę. Grajmy Letkiewiczem na bramce i miejmy w polu 10 pełnowartościowych graczy, nie mamy już nic do stracenia. |
Cytat:
Moskal sam się o to prosi! Już dawno temu trzeba było spróbować Letkiewicza na bramce, a nie kombinować z pseudopiłkarzem Piotrusiem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl