![]() |
Ruch pozbywa się kolejnego obcokrajowca. Coś czuję, że zabawa w polski Athletic Bilbao skończy się dla Chorzowa bolesną degradacją.
|
Bereszyński do Benfiki za 2 mln ojro ..
|
Wg mnie w tym okienku tam nie pójdzie
|
Legia zarabia.
|
Legia zarabia i zarabiać będzie bo inwestuje w młodych perspektywicznych piłkarzy (nie tylko). My dla odmiany wygrzebiemy jakiś zdezelowany wiekowy szrot na bałkańskim śmietniku i jadymy do I ligi!
Zdzisek Kapka ajeaoo ajeaoo :) |
Cytat:
wis.la/m8luh PS: Miałem napisac, ze dzisiaj jednak potwierdził, ze odchodzi ;) |
Cytat:
Pozdro |
Miliony zarobione. Ch.uj nie Liga Mistrzów :)
|
Warto wspomnieć i postarać się by takie przypadki miały miejsce raz na rok, nie więcej.
Tutaj jest patologia jeśli chodzi o rynek transferowy na całym świecie. "Wszystkie oczekiwania Roberta zostały spełnione, a przygotowana dla niego oferta była ponadstandardowa. Ale pozostały jeszcze oczekiwania jego menadżerów, którzy swoją usługę wycenili na 200 tysięcy złotych. I tu musiałem postawić pytanie: za jaką pracę jest ta kwota? Co ci panowie zrobili dla naszego klubu, że swoją usługę wycenili na taką kwotę?" - powiedział prezes klubu z Bielska-Białej dla oficjalnego serwisu Podbeskidzia. "Nie może bowiem być tak, że przy wielogodzinnych dyskusjach na temat transferu Roberta tylko pół godziny rozmawiamy o oczekiwaniach piłkarza, a całą resztę czasu poświęcamy dyskusjom na temat wielkości gaży usługi menadżerskiej dla dwóch panów, którzy reprezentują zawodnika. Osobna kwestia to ich zachowanie, które - mówiąc delikatnie - mocno i to na minus odbiegało od tego, jak zachowują się menadżerowie innych zawodników" - podkreślił Wojciech Borecki." |
Cytat:
|
Nie mów hop.
|
Cytat:
http://legia.przegladsportowy.pl/Pil...709,1,721.html |
Niech i on więc nie mówi hop.
:) |
Z cyklu "wydarzenia w synagodze":
Radovic 1-0 ! |
Co robiła flaga Legii na gniezdzie sasiadki ?? Oprocz tego ze wisiala do gory literkami... ?
|
A co mogła robic?
Co do wyniku! Wszystko dobrze sie kończy ... |
Takie flagi to na allegro można kupić, pewnie jakiś Janusz z Warszawy zgubił przed wejściem na stadion :D
http://legionisci.com/photos14j/14cracovia1_f4.jpg |
Barwy Legii to czerwono-biało-zielone... czyżby sami nieumiejętnie uszyli flagę i wywiesili jako zdobytą :D Tam mnie już nic nie zdziwi także taką opcję też trzeba brać pod uwagę:D Fenomenem jest również wielka flaga Tarnovii na którą kibole nie chodzą :) Co do wyniku to oczywiście dobry
|
Haha faktycznie flaga jest źle uszyta :D
|
Patrząc na tabelę i terminarz następnej kolejki to zwycięstwo Wisły nad Piastem da nam 1. miejsce w tabeli / na pewno do soboty 14.IX/
Lidera mamy za ch.. go nie oddamy :) |
A Wesz(L)o już szczuje na Wisłę. Wylewa płacze, ze Pogoń skrzywdzona wynik wypaczony, ręka Głowackiego ewidentny karny...
Zajrzyjmy na Wesz(L)o i ich komentarz po meczu Wisła - Legia gdy nas przekręcono. Wówczas przy stanie 1-2 Jodłowiec też zagrał piłkę ręką ale wtedy wesz(L)o pisało tak: A gdyby Jodłowiec stał na linii bramkowej i gdyby piłka zmierzała do siatki, to co wtedy? - spytał fan opcji "gdyby, gdyby". A ja odpowiadam: nic. To napastnik ma tak strzelić, żeby uderzeniem ominąć nogę, głowę, biodro, brzuch i rękę przeciwnika. Ludzie mają ręce i nie można ich za to karać. To nie jest gra w zbijaka przecież - nie o to chodzi, by komuś trafić w dłoń, tak jak kiedyś zrobił to Roberto Baggio w finałach mistrzostw świata (mecz Włochów z Chile). Jak trafiasz w dłoń, zamiast obok niej - i potem prosto do siatki - to twój problem. "Zagranie piłki ręką ma miejsce w sytuacji, gdy zawodnik rozmyślnie i świadomie dotyka piłki ręką" - oto przepisy. Hipokryci... Przewidywali, że Wisła będzie miała trudności w walce o utrzymanie tymczasem, jest troszke inaczej i ta znienawidzona przez niektórych warszawskich pismaków Wisełka ośmiela się ciułać punkty... |
O to właśnie chodzi. Filozofia Kalego w każdej sytuacji.
|
Cytat:
|
Cytat:
I k.u.r.w.a ma bolec !!! |
Cytat:
|
Płacze weszlo mają za zadanie przypomnieć sędziom, że mają sędziować mecze Wisły jak dawniej robił to Hubercik, żeby tylko czasem nie zagroziła ich legiuni.
|
Slask remisuje a zawodnikiem meczu wybranym przez facebookowiczow na Canal+ Sport oczywiscie po raz kolejny Stevanovic :rotfl:
|
Haha nieźle z tym plusem meczu, facebookowicze sobie jaja robią i taki jest sens tego całego plebiscytu :D Śląsk może przegrać 0:5 z Podbeskidziem, a i tak najlepszy mecz rozegra Wielki Dalibor :)
|
|
Oświećcie mnie, bo nie ogarniam tej beki, że mecz w mecz zawodnikiem meczu - gdy gra Śląsk - zostaje Stevanović.
Ossohozzi? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl